Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

För*pip*!!!

Publicerad 2011-07-27 17:41:26 i Allmänt

Man blir bara, rent ut sagt, förbannad! Ska den där j*pip*la människan få bestämma vad han ska äta och att han ska få ha dator i sin fängelsecell bara för att utpressa! Det finns rubbade människor! Det hemska är att han får huuuur mycket publicitet som helst nu också!! *USCH*
    Nä, nu tycker jag att vi bara totalt ignorerar människan så att han inte får nån som helst uppmärksamhet...vi sänder styrkekramar till offrens anhöriga istället och tänker på dem!!!!

                                         
                                        (Älskade land i väst! Vi tänker på er!!!)

Idag har vi i familjen varit och badat & bara myyyyst! Det var härligt. Nu får vi bara hoppas att dagarna framöver är lika härliga så att vi hinner ta ikapp all badning som tjoppan missat under tiden hon hade sitt gips! ;)

Haré Bra Alla!!!
Over And Out

Regn & Blås

Publicerad 2011-07-26 10:22:05 i Allmänt

Idag regnar och blåser det för fullan muggar. Lite trist är det, då gode maken bestämde sig för att måla vårt sovrumsfönster igår, vilket kanske inte är mest gynsamt när det regnar. Nåja, förhoppningsvis går det bra ändå, nu har han satt upp en stor presenning för att hålla vätan ute!

Igår åkte min kära syster med barn hem, trist är det varje gång. Synd de bor så okristerligt långt bort från oss. Nåja, vi får väl pallra oss till dem.
     Men, när en åker hem så kommer en annan upp. Nu har nämligen min älskade kusin som bor i Stockholm (av någon konstig anledning! ;) kommit, vilket känns jättebra!!! Vi försöker umgås så mycket som möjligt, för det händer inte allt för ofta att han är hemma...

Nu ska jag återgå till puzzel-byggandet! =) Hoppas alla får en underbart bra dag, trots regnet.
Over And Out

USCH!!!!!

Publicerad 2011-07-24 09:58:53 i Allmänt


(Tänker på er, våra älskade grannar, i väst!!!)



YES!!! =)

Publicerad 2011-07-22 15:42:22 i Allmänt

Jajjamensan, tjoppan fick ta bort sitt gips. Känns jättebra, men hon vill inte riktigt stå på benet, vilket de på lassarettet sa var fullt normalt efter nästan fyra veckor inklämd i ett gips! Vi hoppas att hon, efter några dagar bara, väljer att börja traska på benet igen.


(En glad gips-lös tjoppa!!!)

Nu ska vi alldeles strax gå till min far för att bjussa våra goda vänner på middag. Sedan blir det mys, surr & eventuellt kalas i samhällets årliga parkfest.

Hare Bäst, tjollahopp!!!
Over And Out

Hoppas, Hoppas, HOPPAS!!!!

Publicerad 2011-07-20 19:56:38 i Allmänt

Nu håller jag verkligen tummar och tår för allt i världen för att min älskade tjoppa-lisa ska få slippa sitt gips imorgon!! Vi åker in på eftermiddagen och får höra om hennes fina ben är läkt eller ej! Hoppas, hoppas, hoppas!!!! Då ska vi åka, raka vägen, och bara bada!!! Det är något hon har saknat.

Annars är det bara lugna bananer! Min älskade syster kom hem idag så vi fick träffa henne en sväng och bjussa på middag. Får se hur mycket vi hinner träffa henne då hon bara är uppe en snabbis för att hämta hem sina fina grabbar. De åker hem på måndag igen! =(

Idag har det varit soligt och myyyys! Vi blev inbjudna på lunch hos min älskade pappa, gött! =) Annars har vi bara varit hemma och latat oss, samt träffat syrran som sagt.

Nu är det Harry Potter-kväll i vanlig ordning. Vi har nämligen fått låna "alla" (inte den sista) av makens käre bror. Så nu ser vi en varje kväll, bara för att uppdatera oss i filmerna. Skoj!

Haré Bäst Alla!!!
Over And Out

"No Idea"

Publicerad 2011-07-17 07:45:08 i Allmänt

Har nu, två nätter i rad, varit förundrad över att vår älskade son har sovit!!! *woohoo* Det märkliga är att syskonen i huset verkar ha någon form av "radar" på varandra. För dessa två nätter har nämligen tjoppan (som ALDRIG vaknar på nätterna) vaknat och inte velat sova!!! Inte skoj alls. I natt blev det mellan 03.00-04.00, behöver jag skriva att man är trött?! Hoppas nu bara att hon sover ut ordentligt och orkar vara pigg och glad idag!

Jag & lillebror har varit uppe sedan 06.30, vilket jag tycker är helt ok! Om man jämför med hans vanliga "stiga-upp-tid" som ju är 05.00. =) Så egentligen har jag ju fått "sovmorgon" 1½ timme...(happ, bara för att man sa något så vaknar hon! typiskt, får vi se hur dagen bli...)

Nä nu är det fixa frukost-time! ;) Hoppas ni får en jättebra dag! Det ska jag försöka ha! =)
Over And Out

Gubben I Tårtan

Publicerad 2011-07-16 15:55:50 i Allmänt

Igår fyllde som bekant min älskade make år, jag & tjoppan bakade en tårta åt honom. Den blev väldigt snygg och grön! =)


(Klart "gubben" fick en tårta! ;)

Idag har det  bara regnat och varit grått så vi har haft en riktig innedag och inte gjort NÅGONTING överhuvudtaget! Eller tja, vi hade lite disco här mitt på dagen, det var skojigt!

Lillebror sov TRE timmar idag!!! Det har jag inte berättat, men för att se om hans nattliga sömn förändras till det bättre får han bara sova en gång om dagen, istället för två. Så, nu får han lunch vid 11.00 & sedan blir det sova. Har fungerat överraskande bra faktiskt, han gör det jättebra gullunge!!! =)

Nu blir det väl tilbaka till att inte göra någonting! ;)
Over And Out
 

"Flickan Från Ovan"

Publicerad 2011-07-15 13:13:52 i Allmänt

Jag bara måste tipsa er om denna film! Åh vad jag grät när jag såg den!!! Den är vacker, tragisk och fantastiskt fin på samma gång. Samtidigt som jag grät bönade & bad jag om att filmen skulle sluta annorlunda...


(Flickan från ovan; fantastiskt fin!)

Ser ni den får ni gärna kommentera så jag får höra om ni har samma tanke som jag!
Kram & ha en bra dag

Over And Out

Hurra! =)

Publicerad 2011-07-15 08:09:21 i Allmänt

"Ja må han leva uti hundrade ååååår!!" =) Idag fyller älskade maken år. Vi ska strax börja med en tårta åt honom. Tjoppan tycker att det ska vara mycket strössel på, vi får se hur det blir!
     Annars blir helgen ofantligt lugn då födelsedagsbarnet jobbar hela helgen, jag är alltså "gräsänka". Tror att det blir mycket häng med kusinerna från Göteborg samt umgås med min käre farbror från Stockholm som kommer upp ikväll. Han har nämligen inte varit här på ca sex-sju år!


(Grattis min ÄLSKADE make!!!)

Sen, på måndag, har min älskade ÄNTLIGEN semester!!! ÅH såååå härligt! =) Dessutom så får tjoppan (förhoppningsvis, vi håller tummarna) ta bort gipset på torsdag. Jag längtar tills jag blir galen. Jo, jag har nog redan inställt mig på att hon får ta bort det. Vilket är synd, för jag kommer bli vansinnigt besviken för hennes skull om hon inte får göra det utan måste ha det två veckor till!

Nä, nu blir det myyyys med kidzen. Ha en bra dag alla!
Over And Out

Hoppsan

Publicerad 2011-07-13 08:53:35 i Allmänt

Oj, nu är det hela fyra dagar sedan nått inlägg publicerades här och inte kan jag skylla på nått speciellt heller. Tja, kanske tristess. ;) Tjoppa-lisa är fortfarande gipsad men vi hoppas innerligt att hon får ta bort det nästa torsdag, så tummar och tår hålls för fullt!!!
     Idag ska vi dra till Albin med familj, bra för alla i familjen (ja, alla utom pappan, som jobbar) att få utlopp för sin energi i form utav lek, surr och spring! =)

Lillebror har börjat med nått onödigt!!! Han vaknar ca 3-4 timmar efter att han gått och lagt sig och sedan gnölar han ömsom skriker varannan timme, känns i huvudet och ögonlocken ska jag säga!!! Jaja, i natt har han bara gnällt lite så vi hoppas på att det är på väg bort!!! HOPPAS!!! =)


(Den vakne grubblaren ;)

Mina älskade systersöner kom upp i söndags också!!! Åh så mysigt att få rå om dem. Min syster och hennes karl har nämligen åkt på kärlekssemester till Turkiet, så nu blir kusinerna här i en vecka själv och sedan kommer syrran upp en vecka också! =)

Nu blir det till att mysa med kidzen för att sedan bege sig till Albin! Hoppas ni får en superdag bra där ute! =)
Over And Out

VH1!!! =)

Publicerad 2011-07-08 21:36:19 i Allmänt

Sitter och lyssnar på VH1, "Final Countdown - Best Soundtracks"!!!! WOOHOO vilka gamla godingar jag fått höra! =) I LÖÖÖV DENNA KANAL!!! 
    När sen Bon Jovis - "Blaze Of Glory" dök upp, kom jag underfund med att det verkligen skulle vara GRYMT att se dem live!!! Fler på listan över vilka band jag skulle vilja se live är;
* U2.
* Bruce Springsteen.
* Bob Seger.
Sedan har vi Janis Joplin, The Doors, Bob Marley, Nirvana m.fl men, blir liiiite svårt då samtliga är bortgångna! Jaja, man får vara glad över att dessa människor spelat in en massa skivor som man ju kan lyssna på! =) Håll till godo med denna ialla fall: ↓


(Håll med om att den är grym!? =)

Idag har det annars varit en helt UNDERBAR dag med typ 35+!! Vi var bara tvungna (trots tjoppans gips) att ta fram poolen. Behöver jag skriva att barnen var i paradiset?!?
     Till middag blev det havs-tallrik (med räkor, krabba, kräftor m.m.) ute vid havet! UNDERBART!!! Hela dagen har med andra ord ÄGT! ;)

Nu blir det mys i soffan med maken, som ju har jobbat klart sin eftermiddagsvecka; YIIHAA! =)

Ha en skön natt tillsammans!
Over And Out

Turkiet

Publicerad 2011-07-07 07:25:37 i Allmänt

Två familjer, vilka vi umgås mycket med, kom på i februari att de skulle resa till Turkiet i år. De frågade oss om vi ville hänga med dem. Då hade vi redan bokat resa till Montréal, så det kändes inte som att vi kunde det. Men på vägen hem från Canada bestämde vi, för tjoppans skull (det är alltså två av hennes bästisar som ska åka), att åka med dem!
     Igår fick vi katalogen från hotellet. Och jag måste ju erkänna att det inte gör ont att titta på bilderna! ;) *skratt*


(Nä, det känns helt ok att titta på bilderna! =)

Ni förstår att man fick lite extra ont i hjärtat då tjoppan gick och fick en spricka i benet! Nåja, förhoppningsvis är gipset ett minne blott om två veckor, det håller vi verkligen tummarna för!!! =)

Ha en bra dag!
Over And Out

Fullt Ös!

Publicerad 2011-07-05 21:58:16 i Allmänt

Idag har det verkligen varit "ruljans" här hemma. Först dök Albin med familj upp och grattade lillebror på ettårsdagen. Sedan, på ef, kom Kimpan med mamma & lillebror och underhöll oss! Kanonbra dag med andra ord. Bra att tjoppan får besök så att hon får göra av med lite energi nu när hon har benet gipsat! =)

Igår begav vi oss till älskade mamma och sedan stannade vi över natten. Det var trevligt!

Nu är det soffläge innan sängen väntar på mig! =)
Over And Out

Påminnelse!!!

Publicerad 2011-07-04 06:20:54 i Allmänt

Har man en son, som man VET, går upp innan tuppen är det väl ganska klokt att gå och lägga sig ganska tidigt inte sant?!? Nääää då...inte den här mamma inte. Hon sitter uppe och glor  på tv tills mitt i natten! Gissa om jag är trött idag?!?! Men, som sagt, det är helt självförvållat!!! Sen har man inget kaffe heller. Oj, oj, oj vad orutinerad jag är!!!

Nä idag blir en slappardag, just på grund av min sena läggning!
Over and out

Blåsigt Värre!

Publicerad 2011-07-03 18:11:01 i Allmänt

Wow vad det har blåst denna dag, tur man inte blåst bort själv! Soligt har det ändå varit, så jag har passat på att "påta på" i vårt jordgubbs/smultron-land. Det kommer, som i fjol, huuur mycket bär som helst! Våra äppelträd är också på G att visa hur många äpplen de ska ge i år, vilket som vanligt är MASSOR!! =)

Idag har jag inte alls varit på humör, trots den fina solen som lyst upp himlen. Min älskade make har (såklart) fått sota för det, vilket inte alls var meningen. Det började med att vår grästimmer inte gjorde som jag ville, vilket naturligtvis fick mig att tända på alla cylindrar! Stackar, stackars familjen. Nåja, som tur var går mitt humör över väldigt fort. Men, då har jag ju lyckats reta upp halva min omgivning, vilka många gånger inte alls förstår mina aggressioner. Den gode maken får väl vila upp sig i veckan på jobbet! ;) *skratt*

Får alldeles strax besök av min älskade lillebror, det känns skoj! Han kunde inte, pga festivalbesök, komma och gratta lillebror igår så han kommer idag istället! =)

Nu ska jag återgå till mina underbara barn!!!
Over And Out

Ettåringen!

Publicerad 2011-07-02 10:33:16 i Allmänt

Har sagt det förr och jag säger det igen; vart tar tiden vägen?!? Idag (eller snarare ikväll kl 22.28) blir lillebror hela ett år!!! Detta år har verkligen susat iväg! Kanske just för att man har två knåddisar nu och inte bara ett? Det har en tendens att gå undan när man hänger med våra barn! =)


(Ett år! Hipp, hipp, hurra!!!)

På morgonen har vi gjort två stycken turkosa tårtor med födelsedagsbarnets namn på. Mycket fina om jag får säga det själv! ;) Nu hoppas vi bara att den är lika god som den ser ut också!

Nä, nu är det melodikrysset som gäller samt umgås med käre pappa som är här och grattar ettåringen som för tillfället ligger ute på altanen i sin vagn och tar igen sig.

Kram & ha en bra dag!
Over And Out

Frisör?!

Publicerad 2011-07-01 18:53:50 i Allmänt

Nu verkar det nästan som att tjoppan har börjat ha långtråkigt, idag gjorde hon något som hon aldrig ens kommit på tanken att göra. Hon klippte sitt hår!
"- Men mamma! Jag klippte ju bara liiiite!" ;)
Jaja, det gick ju bra. Tur att hon har lockigt hår, det syntes faktiskt inte speciellt mycket.


("Bara liiiite!")

Idag har det mest bara regnat, så vi har hållit oss inomhus nästan hela dagen. Griniga barn har vi också haft. Varför lillebror varit det har jag ingen aning om, tjoppan förstår jag faktiskt...inte så skoj att ha benet i gips.

Nä, nu ska vi tagga inför morgondagen då lillebror fyller ett år!!! VART TAR TIDEN VÄGEN??!?!? =)
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela