Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Spänningens Dag! ;)

Publicerad 2013-03-31 08:05:48 i

Spänningen är oooolidigt spännande idag, vi ska nämligen åka till en slalombacken i närheten för att prova på hur det går att åka utför. Då barnen (läs de äldre) aldrig gjorde det förr har vi väl inga större förhoppningar...men, det känns ändå skojigt att prova på. Det är ju en kanonskojig fritidssyssla som verkligen alla i familjen kan lära sig! Ja, kanske inte lillasyster....än. Min älskade pappa har lovat att vara med henne! Så hon får det lyxigt också!
 
Igår åkte vi upp till min käre bror med familj, de befann sig i sin stuga! Jag fick låna min pappas skoter och gode maken tog "vår" (läs storebrors, som han inte använder). Sedan fick storasyster åka med mig och lillebror med sin pappa och "off we went"! Lillasyster fick åka bil med morfar upp, det tyckte hon var så skojigt att hon somnade. ;)
     Det var så fantastiskt UNDERBART väder igår så det det inte klokt!!! Satt vid stugväggen och NJÖÖÖÖÖT i den värmande solen!!! Att vi sen fick grillad korv med bröd var en bonus! =)
 
(Påskfin för morfar! Älskade unge!!!!)
 
Håll tummarna nu idag för att det ska gå bra för oss och njut därute!!
Over And Out

Trevlig "Dejt"!

Publicerad 2013-03-27 20:52:16 i

Idag var jag och kidsen och hälsade på en klasskompis från gymnasiet! Galet skoj då vi inte setts sedan vi tog studenten! Roligt att få se hennes hem och träffa hennes familj! =)

Annars rullar det på, lillasyster i huset har börjat käka ordentlig mat. Här kör vi kyckling, fisk, köttfärs-rätter om vartannat! Hon äääälskar plasternacka!

Till helgen är det påsk och både lillebror, mamma samt svägerska m. familj är i fjällen så det blir att fira med de som fortfarande är kvar här hemma. Vi tänkte körs lite skoter på lördag, det blir skoj...de äldre kidsen fick skoterglasögon förra veckan, gissa om de var nöjda?!?

Kram & Gla' Påsk!!
Over And Out

(nedan: coola storasyskon med nya "glajjer")

Blixten!

Publicerad 2013-03-22 21:48:28 i

Idag var jag, make & bäbis till stan för att köpa Blixen Mcqueen-tapeter till store/lillebrors kommande rum! Det blir bra detta. Han får, precis som storasyster sina garderobsdörrar "smyckade" med tapet, i hans fall, Blixten. Resterande delar av väggar blir klädda i gips för att sedan målas i samma färg som bakrunden på tapeten...i detta fall grå.
 
(Tjusigt ska det vara, Blixten blir det!)
 
Han valde själv så detta blir toppen! =) Allt runtomkring oss ser i detta nu kaotiskt ut!!! Så, imorgon "flyr" jag fältet och åker till stan och går på SPA med mina finfina kusiner!!! Ska bli såååå mysigt att bara få sitta och umgås & surra, det var alldeles för länge sedan sist!
 
Nä, nu tycker lillasyster i familjen att det är Go´Natt...så jag ska hänga med henne upp och sova. Hoppas ni får en toppenhelg, det ska jag ha!!!! =)
 
P&K
Over And Out

Opera!

Publicerad 2013-03-18 21:10:39 i

Inatt har det varit operakonsert i vårt sovrum i ca tre timmar! Att man kan skrika så mycket utan att knappt andas övergår mitt förstånd! Idag är lillasyster hes! Fortsätter det kommer hon helt sakna röst imorgon; ljuva tanke! ;) *skratt*
Nä, skämt å sido så beslutade vi att, som med de andra två kidzen, sluta med mat på natten, då hon ju är sex månader. Det tyckte stjärnan va en dum idé! Men, vi taggar för att det går bättre i natt! =)

Då käre pappan i familjen tog på sig extrajobb idag, tog vi med oss morfar (min pappa) och åkte och badade. MYYYS i allra högsta grad!

Imorgon blir det mät/vägning av lillasyster som bara hade gått upp 20gram på två veckor förra gången. Noteras bör att hon varit sjuk så det berodde nog på det.

Nä då det bara skrapades ihop några ynka timmars sömn i natt blir det sängen snart! Go'natt alla! =)

(nedan: operasångerskan suger på tårna! ;)

Vaken Rocker!

Publicerad 2013-03-17 09:50:39 i

Lillasyster i familjen tycker att det är väldigt skojigt att vara vaken ca två timmar per natt! Det tycker inte hennes pappa och jag!!! I tre veckor nu har hon tjorvat på natten...vet inte vad som är fel?!? Vet bara att om det fortsätter såhär kommer vi att bli zombies snart!!! *gäsp*

Annars flyter livet på som vanligt. I helgen jobbar älskade maken så jag och kidzen har grillat utomhus, myst och bara varit. Idag ska vi vara religiösa och gå till kyrka. Storasyster i familjen ska tydligen få en bibel, vilket hon ju ville!

Nu blir det lugnt fram till elva då vi ger oss iväg! Ha en bra söndag alla! =)

(nedan: rocker'n som är vaken på natten och sover på dagen!)

Söta & Sura Barn!

Publicerad 2013-03-10 16:41:36 i

Idag har det varit en helt underbar dag! Strålande sol & minus sex grader. Vi drog till skridskobanan här i närheten och tränade skridskoåkningen. Storasyster i huset har blivit grym och då har hon bara åkt typ fyra-fem gånger! De lär sig snabbt när de är små! Vi tog med oss lunch och åt ute...MYYYS!
 
(Goingar!!!!! <3 )
 
Vi hade verkligen en mysig stund, sedan när vi skulle gå hem vet jag inte riktigt vad som hände för då blev lillebror jättesur och skulle inte åka bob hem utan skulle bäras och storasyster var arg på de som sandade vägen så inte hon kunde åka spark! Ja, vad säger man....hem kom vi ialla fall, till slut! =)
 
Hoppas ni haft en grymingsöndag ni med!!! =) Nu är det "storkok" av syrrans goda köttfärssoppa!!! MUMMA, hoppas bara kidsen uppskattar den lika mycket som jag gör...av nån anledning tror jag inte det...
 
Over And Out
 
 
 
 

Kallt & Sol!

Publicerad 2013-03-09 10:41:01 i

Idag är det tröttsamt!!! Lillasyster har varit vaken HELA natten och skrikit, sparkat, bökat och bara varit allmänt vaken! Trött; OJA!!!
     Det är hur som väldigt soligt och kallt idag, -22 grader!
 
Igår när vi skule åka och hälsa på goda vänner stänger jag igen bagageluckan och TJOFF; heeeela  rutan bokstavligen exploderar...det var verkligen glas överallt! Det måste ha varit en spricka i den sedan tidigare, för så har jag då aldrig varit med om att en bakruta gjort! Så nu är det naturlig aircondition i bilen! ;) *skratt* Eller som tjoppan sa¨:
"- Mamma! Blir bra det där, nu blir det härligt i sommar!" Gullungen...
 
(Trasig ruta!!!)
 
Idag blir det att hämta ved och gratta min kära svägerska som fyllt år! =)
 
Hoppas ni får en toppendag!
Over And Out

Fint!

Publicerad 2013-03-06 08:29:48 i

Idag lyser solen och det är bara -3 ute, himmelsk fint alltså! Åh vad jag skulle vilja ta ut barnen på skridskomys idag! Men, det verkar som om även denna dag blir inomhus då storasyster, som faktiskt är BETYDLIGT piggare, fortfarande är hängig. =(

Kanske kan gå en kort prommis. Vi får se vad som händer!

Over And Out

(nedan: SOOOL!!!)

"Grande Öroninflamation"

Publicerad 2013-03-05 15:53:20 i

Åkte med tjoppan till VC i morse. Det visade sig bara öroninflamation! Åter till "kåvepenin-intag" alltså! Stackars, ❤ÄLSKADE❤ tjoppan!!!

När detta ELÄNDE är över hoppas jag att sjukdomar och sånt elände håller sig undan i ca hundra år! För detta är ju helt galet, vi brukar ju i vanliga fall ha vansinnig tur när det gäller sjukdomar...de brukar inte vara sjuk!

Nu blir det fiskpinnar & potatis! Har'e!
Over And Out

(nedan: sjuklingen!)

Inte Nått!

Publicerad 2013-03-05 06:57:23 i

I natt har vi inte sovit alls, bara legat tillsammans med äldsta dotter och lyssnat på hennes gråt! =( Hon har haft sååå ont i höger öra i, med början sent i går kväll. Ringde 1177, vilka sa att jag skulle göra det jag redan gjort:
🔹Ipren
🔹Nässpray
🔹Dryck
🔹Hålla hennes huvud högt
Då detta var gjort hade det inte gjort ett skit, hon har ändå gråtit hela natten!

Ska ringa vårdcentralen kl 07.00 när de öppnar! För dit SKA vi idag, såhär ont ska hon inte ha!!!

Hoppas ni haft en betydligt bättre natt än vi!!!!
Over And Out

(nedan, världens finaste storasyster)

"At Home"

Publicerad 2013-03-03 20:35:04 i

Japp då var man hemma, hemresan gick jättebra! Lillasyster sov halva vägen och var vaken och glad den andra halvan. Åh så fantastiskt mysigt det var att få krama om de äldre barnen som stod och väntade oss på flygplatsen! =)

Igår (lördag) var vi tillsammans med älskade makens två syskon och deras respektive och åt gott samt spelade bowling! Även fast jag verkligen SÖG på bowling hade vi galet skoj!!!! Det ska vi göra om! =)

Trist att helgen gick så hemskt fort, nu är det söndag och maken har åkt på jobbet...japp, är gräsänka i veckan: TRÅKIGT! Vill bara ligga och kramas i soffan! Jaja, får bli på fredagkväll! =)

Hoppas ni haft en lika trevlig helg som vi haft!
Over And Out

(nedan: världens finaste syskon!!!! =)

Hem

Publicerad 2013-03-01 11:02:48 i

Idag åker vi hem, vemodigt och trist å ena sidan. Galet mys och underbart å den andra! Saknar de äldre barnen galet mycket...men, det har faktiskt gått mycket bra! =)

Natten till idag blev det ofantligt lite sömn, då lillasyster vaknade 01.00 och var vaken till 05.00! Ingen aning om varför, men trött är jag!!!

Nä, nu blir det pannkakslagning.
Over And Out

(nedan; lillasyster med sin FINA kusin, min gudson!)

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela