Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Midsommar!

Publicerad 2013-06-23 15:19:46 i

Då är midsommarafton över och vi hade det SÅ bra! Trevlig dag med dans runt midsommarstången, krav från storasyster ;) , för att sedan gå över landsvägen för middag hos "svärisarna", kanondag alltså! =)
Hela dagen var det dessutom sol, så allt var helt enkelt LOVELY!

Igår VRÄKTE regnet ned så vi gjorde absolut ingenting. Idag lyser solen igen och vi ska strax käka middag med min lillebror m. familj & pappa. Mys alltså!

Hoppas ni hade en mysig midsommar också!
Over And Out

(nedan: midsommarfin lillasyster!❤)

Hästarna!

Publicerad 2013-06-20 21:03:18 i

Glömde ju slänga med en bild på "finisarna"!

Så nedan är våra söta grannar!
Over And Out

Lycka!

Publicerad 2013-06-20 18:16:26 i

I tisdags sprang/lufsade jag för första gången sedan "tå-incidenten". Gick bra, men min vänstra höft ville inte riktigt vara med hela vägen! Jaja, det gick bättre idag! =) Hoppas det fortsätter så.

Idag har vädret gått, från att ha varit mulet och grått, till att vända till sol nu på kvällskvisten!!! Hela familjen gick och kikade in våra nya grannar: två TOK-SÖTA shetlandsponnyer!!! LYCKA att ha hästar utanför dörren!❤

Imorgon är det midsommar och den spenderar vi i gode makens hemby och sedan blir det middag hos kära svärföräldrarna! =) Vi taggar s☀☀☀l!!!

Önskar er alla en toppen midsommar!
Over And Out

Avslutning & Kalas!

Publicerad 2013-06-16 23:31:26 i

Vi har hunnit med barnens kusiners avslutning, mina fina elevers avslutning samt en vuxenfest & slutligen, igår, hade min mamma sin årliga familjefest hemma hos sig! Trevligt, trevligt!

Stygnet i fotens nu borta, men det är inte helt bra än...men, "den som väntar på nått gott!" =)

Tänk att det, på fredag, är midsommar!!! Galet vad tiden rinner iväg! Vad som händer vet vi inte...men nått blir det! =)

Hoppas ni hare gott!

(nedan: storasyster är bäste "matare"! =)

Glömt!

Publicerad 2013-06-08 17:16:00 i

Glömde helt bort, i all "misär", att berätta att hela familjen faktiskt ha tagit premiärdoppet för i år; galet tidigt alltså! =) Är egentligen mest impad av mig själv...för efter kidzen har jag blivit en "badkruka". Men, nu har alltså alla i denna familj badat! =)

Förra fredagen begav vi oss till en liten sjö/tjärn i närheten och grillade, fiskade och badade! Huuuur MYSIGT som helst!

Denna vecka har varit väldans lugn då jag inte kunnat köra bil eller ta långa promenader pga "fot-eländet"! Jaja, det läker väl i sinom tid och då kan jag börja jogga igen! Åh vad jag saknar det!!!

Hare gott därute!
Over And Out

(nedan: bad/mysbilder!)

Bra Jobbat!

Publicerad 2013-06-05 15:00:26 i

Ville bara "visa" mina fina lagkamrater som drog mig heeela vägen runt det 5km långa vårruset! =)

Over And Out

Vårruset!

Publicerad 2013-06-04 22:01:29 i

Jajamensan ikväll var det vårruset och vi var sex tjejer som skulle springa, vad händer då!?!? Jo, igår när jag skulle "hacka" bort ogräs hugger jag mig i foten med spaden och måste sys! Inget vårrus tänker ni, hejarklack tänker jag! Sagt och gjort jag hängde med och tog skrindan med mig vilken två av tjejerna drog med mig i, hela 5km! SJUKT impad och stolt över tjejerna!!!!!❤

Nästa år ska jag dock strunta i att hugga mig i foten och springa själv!!!!!

(nedan: AJ!)

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela