Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Ridning!

Publicerad 2009-09-29 20:04:26 i Allmänt

Japp, nu har den här mamman bestämt sig för att ta tag i sin ridning igen! =) WooHoo! Åh så jag längtar till torsdag kl 19.00! Då jä**ar! =) Hoppas bara inte att min snorighet blir värre tills dess...om den blir det tänker jag helt enkelt förtränga detta! Känns skoj att man ÄNTLIGEN fått "tummen ur..." och ska börja träna igen!

Nä, nu ska jag bara mysa med sambosen! Har varit på styrelsemöte ikväll så det blev inte mycket till mys på eftermiddagen. Men, det tar vi igen nu! =)

Over And Out

Hemma-Fru?!

Publicerad 2009-09-28 11:54:55 i Allmänt

Kanske vore nått?! Känner idag att det vore ett alternativ för mig. Det är tungt för mig att lämna min älskade tjoppa hos dagmamman...även fast det går HUR BRA SOM HELST! Nä, jag har inte alls klippt den berömda navelsträngen, den sitter benhårt fast!

Idag började jag inte förrän kl 11.00 pga att tjoppan hade sin 1½-års kontroll. Spruta, vägning & mätning vilket gick superbra alltihopa. Hon märkte inte ens att hon fick en spruta! Då är man cool! =)
    
Nä, visst vore det underbart att få vara hemma och kramas heeeela långa dagarna...inga måsten, inga krav!

Nä, nu ska jag återgå till mitt måste; Mitt Jobb. Tur man har världens finaste elever, det underlättar!
Over And Out

Visst Är Det Så...

Publicerad 2009-09-25 10:19:46 i Allmänt

Elaka, bittra, hemska dagar har man...ibland. Måste säga att jag är en människa med väldigt få sånna dagar. Vilket jag verkligen uppskattar! Jag är en glá typ som sällan sitter och är bitter! Men, när en sådan sällsynt dag då kommer...då känns det!!! Igår var VERKLIGEN en sådan dag!!! Mens & ELÄNDE!!! Blääääääääääääääää! Åh så jag skulle önska att ni män fick uppleva en enda vecka av detta elände! Skulle vilja höra era kommentarer sedan! (önska kan man alltid göra...*skratt*)
     Nåja, gårdagen är över och det tackas det för!!! TACK!

Idag är det fredag, det doftar höst utanför fönstret och regnet strilar sakta ned från himlen, en riktig höstdag skulle man väl kunna säga!


(Det är höst nu!)

Nu ska jag återgå till min planering & sedan mina underbart fina elever! =)
Ha en fin helg alla!

Over And Out

SKITDAG!

Publicerad 2009-09-24 20:20:38 i Allmänt


(En vacker melodi som man kan gråta till!)

Idag har verkligen varit en "denna-dagen-ett-liv-dag".
Den blev bättre när jag fick åka och hämta tjoppan & pussas med henne. Men, annars är det BAJS! Har bara varit bitter & eländig hela dagen...eller, tja ialla fall eftermiddagen!! =( Sånna dagar vill man bara smälta bort och försvinna! Kan man inte bara få bestämma NÅTT själv!?! Det hade känns sååååå mycket bättre!!! Nä, nu sitter man här och känner sig maktlös och bokstavligen; tom.

Känner mig hemsk för att jag verkligen känner mig bitter & tycker att ALLT, (ja, vissa saker) är så, ursäkta språket; JÄVLA orättvist!!! Så får man väl inte tycka? Men, jag tycker det ialla fall...så, nu var det sagt. När man bara tänker är det väl OK?!

Hoppas verkligen att morgondagen går undan, för i helgen ska jag VERKLIGEN bara njuta av min familj!!!
Over And Out

PUST!

Publicerad 2009-09-22 11:14:18 i Allmänt

Ja, vilken "pärs" vi fick vara med om i söndags! Som sagt, det värsta jag någonsin varit med om. Men, nu är det lugna gatan. Vilket känns OFANTLIGT skönt!!! Nu hoppas jag att det för all framtid kan vara såhär lungt!

Nerverna var på helspänn hela dagen igår, vilket jag tycker att de är idag också...oja, lite har dom lugnat sig, men jag känner ändå att helg inte vore ett dumt alternativ. Men, det är bara att vänta in den, den kommer! Strax är det helg & man får varva ned!

Nu är det planering som gäller...
Over And Out

TOM!!!!!

Publicerad 2009-09-20 20:50:30 i Allmänt

Tänk er att det finaste, dyraste mest underbaraste ni har, plötsligt bara försvinner in i sig själv, blir lila & sedan bara tuppar av!
     Imorse hände just detta mig & min sambo. Vår älskade dotter (som jag skrivit förut, lider av affektanfall) drabbades av en så stor kramp att hon försvann. Detta är det absolut mest fruktansvärda jag någosin varit med om!!!!! Hennes lilla kropp krampade, ur hennes lilla mun flödade fradga & slutligen försvann hon & blev alldeles lila i sitt underbart söta, lilla ansikte.
     Ambulansen kom, hennes lilla kropp var tillsynes helt livlös då. De tog oss med och äntligen, när vi kommit halvvägs till lasarettet vaknade hon till! Hon slog upp sina underbara mörkbruna ögon, tittade på mig och sa;
"- Mamma! Titta dä!" Ljuvare musk har väl aldrig mitt öra någonsin fått höra.

En dag som denna vill man helst av allt glömma. Tänk om man fick göra det?! Nä, det går inte...här sitter jag nu, ensam, pga att sambon jobbar eftermiddagsskift och bara tänker, tänker & åter tänker...
    
Mammor & pappors hjärtan mår inte bra av sådant här! De ska aldrig någonsin få utsättas för något dyligt. Ens barn ska må bra, det bara är så!!! Ingen mamma eller pappa ska behöva se sina barn lida!!! Mina tankar går till dem/er som fått se sina barn försvinna för alltid...det behövde inte vi; TACK till den som jag borde tacka för det!!!

Orkar inte mer idag...ska gå och lägga mig brevid det vackraste som finns; nämligen MIN DOTTER!!!!!!


(Sjöng denna på tjoppans dop, ALLT stämmer in!!!)


(Det är du & jag vännen, DU & JAG! FÖR ALLTID!!!)

Over And Out

Svarta Tavlan!

Publicerad 2009-09-19 12:51:03 i Allmänt

Bruttan fick, genom mitt jobb, en egen STOR svarta tavla! Vi tog nämligen ner den i 1-3:ans klassrum för att sätta upp en whiteboard istället. När vi sedan satt upp den svarta tavlan i tjoppans rum började skapandet! Hon tycker verkligen det är superskoj att ha ett ENORMT "papper" att kladda på.
     Kritorna är dock av äldre "kvalisort", detta innebär att allt som tjoppan tar på blir samma färg som den krita hon nyss målat med. Detta blev resultatet när vår "DaVinci" var klar:


(En underbart söt liten konstnär!!!)

Tyvärr blev det ingen stug-tur för oss idag. Min älskade bror med familj är sjuka och ville därigenom inte smitta ned oss, vilket var snällt. Istället löstes det melodikryss för hela slanten med kära mamma samt Arvid & hans mamma. Åh så skoj att de kom förbi, det var alldeles för länge sedan vi löste något melodikryss och träffades överhuvudtaget! Jättetrevligt att få prata!!!

Nä, nu ska jag slappa i soffan medans vår älskade dotter vilar ute på altanen! =)
Önskar er en fortsatt trevlig lördag!
Over And Out

Nu Blir Det Fredagsmyyys! ;)

Publicerad 2009-09-18 15:16:27 i Allmänt

Mm, nu är det helg. Även denna vecka (som för övrigt innehöll många sena kvällar) gick fort. Nu för tiden tycker jag att det känns som måndag & fredag jämt! Man hänger inte riktigt med, är det för att man har blivit äldre?! Nä, säg ingenting...jag är ju fortfarande 22! ;) *skratt*

Ikväll har vi bjudit kära mamma & kära pappa på middag, det blir trevligt. Imorgon ska vi dra iväg till min älskade brors stuga och bara mysa & ha det allmänt trevligt! =)
     Möjligtvis så åker vi (sambon & jag) och kikar in "flickan som lekte med elden". Jag menar; jag är verkligen "vråltight" med Lisbeth, så varför inte?!? Ska försöka charma in mig hos min kära mamma ikväll, så kanske hon vill vara barnvakt!

Helgen bjussar alltså enbart på trevligheter! =)
Hoppas även ni får en angenäm helg!
Over And Out

Ett Till Hus! =)

Publicerad 2009-09-17 20:23:47 i Allmänt

Återigen har jag hittat ett hus som skulle passa mig som handen i handsken!!! Det ligger så ogenerat att ÅH!!! Man skulle sannerligen kunna gå naken dagarna i ända, utan att störa en endaste granne! =) (Nope, jag är fortfarande inte nudist! ;) *skratt*)
     Detta huset ligger mitt i det samhälle jag jobbar, men heeelt utom synhåll för minsta lilla öga! Det ligger uppe på en höjd, med ängar runt omkring sig och dess enda sällskap är ån som rinner 50 meter nedanför! Hur underbart låter det inte?!?

Nåja, renoveringen kanske skulle vara i största lagen, men...drömma måste man väl få göra?! Sambon kanske skulle behöva bearbetas NÅGOT! ;) Annars: GULDHUS!!!!!


(Fantastiskt hus! =)


(Baksidan)


(Utsikten är magisk!)

Jo, jag trivs så enormt bra i vårt hus! Men...vårt läge skulle kunna ha varit betydligt bättre om det inte fanns en 50-väg där alla kör 70!!! =( Men, fallet är som följer; vi befinner oss aldrig på den sidan där vägen är...så jo, visst har vi ett fantastiskt hus vi också! =)

Nä, nu är det tv:n som gäller!
Pöss på er!
Over And Out

Härliga Dag

Publicerad 2009-09-16 20:38:41 i Allmänt

En härlig dag tillsammans med sina älskade elever och en av de härliga arbetskamraterna! Kan det bli bättre? Våra elever skötte sig exemplariskt och jag och min kära arbetskollega fick elda, i massor! Vårt gemensamma fritidsintresse! ;)


(Kan man bli annat än lycklig när man får gå vägen fram med underbara barn?)

Ikväll har det varit tjoppan-mys för hela slanten, vi gick och kikade in hästarna som står här brevid oss. Fick vi prova den fina "paraplyvagnen" vi fick i fredags, den gick såklart toppen. Sedan gick vi och gungade vid vår byastuga. En härlig kväll helt enkelt!

Hoppas även ni fått en myskväll! =)
Over And Out

Utflykt!

Publicerad 2009-09-16 07:55:02 i Allmänt

Idag bär det ut i skogen för hela slanten. Vi har nämligen utflykt...det blir supermysigt. =) Idag får jag dessutom mysa med min älskade dotter HELA kvällen, för i kväll är det nämligen ingenting inbokat genom jobbet.

Dagen som följer blir annars lugn. Ska, som sagt, bara mysa och pussas med min älskade familj. 
     Ni har väl inte missat "True Blood"?! Vampyrer i massor!!! Kan det bli bättre?!? Kl 22.00 ikväll på kanal 1. Undrar förresten när mitt kära "Ghost Wisperer" börjar igen. Måste kanske, som det galna "GW-freak" jag är, höra av mig till TV400 igen...hmm.

Jag har förresten hittat ett hus till att kika på!!! Japp, jag är "husoman"...det är verkligen superskoj att åka runt och kolla in gamla, fina hus!

Nope, nu är det dags att ta på sig "arbetshandskarna"!
Önskar eder alla en toppendag!
Over And Out

Parentsmeeting!

Publicerad 2009-09-14 17:38:26 i Allmänt

Jajjebox, ikväll har vi jobb till sena kvällen. Vi har nämligen föräldramöte på vårt jobb. Det är faktiskt trevligt att få träffa alla föräldrar...de vi har är duktiga på att dyka upp till våra möten! =)
     Men, visst...det är alltid jobbigt att vara borta från hemmet! Inte få natta & pussa på min älskade tjoppa!!! Denna vecka är dessutom en "mastodont"-vecka!
* Föräldramöte (måndag kl 18.00)
* Kvällsträff med facket (tisdag kl 18.00)
* Årsmöte (jobbet kl 19.00)
Så, nog räcker det och blir över med kvällsarbete.

Nu ska jag återgå till likabehandlingsplanen. Hoppas ni får en mysig kväll med era nära & kära.
Over And Out

Middag Hos Mor

Publicerad 2009-09-13 17:45:13 i Allmänt

Då sitter man hos mor och bara inväntar middagen. Hur lyxigt är inte det!?? Det är en snäll mamma man har! =)
     Idag fixade jag & tjoppan färdigt fönstren, oj vad rena de blev! Sedan åkte vi till min kära pappa och plockade krusbär, så nu ska den här mamman försöka sig på att göra krusbärssaft!!!

Nä, nu ska jag krama om kära sambon som steg in genom dörren. Han har jobbat både igår och idag, så det är bäst att ta vara på stunderna man får! =)

Ha en fin söndagkväll!
Over And Out

Hairspray!

Publicerad 2009-09-12 20:46:27 i Allmänt

Har sååådan lust att dra med mig sambon till Chinateatern och se "Hairspray" med Rolf Lassgård. Jag menar; "Roffe" i högklackat! Kan det bli bättre?!?!? Helt underbart!!! =)

I morse putsade jag (och tjoppan..hmm) fönstren nere, känns helt underbart skönt att ha det bortgjort. Nu återstår det bara sju fönster till, på övervåningen. Det fixar jag och tjoppan imorgon! ;)
     Sedan drog jag och tjoppan till Kimpan & hans familj och hälsat på! Trevligt hade vi, vi fick både lunch och fika. Hur lyxigt är inte det?!? Mången tack Johanna som skämde bort oss så mycket! =)


(GULLUNGE! Åh vad du var duktig idag som "hjälpte" mamma)

Kram & ha en trevlig helg!
Over And Out

UPS!

Publicerad 2009-09-09 19:47:47 i Allmänt

Nu var det länge sedan, superlänge sedan jag skrev något!!! Beror nog på att det har varit fullt upp. Upp, jobba, hem, äta & slutligen sova!
     För bruttan går det bra hos dagmamman...men, OJ vilken ångest jag hade när jag lämnade henne både måndag & tisdag. Hon grät (ja, i ca fem minuter efter jag farit sedan gick det bra) & jag grät, i bilen till jobbet, inte när hon såg det är tasktigt! Nä, när jag lämnar henne är jag världens mest "peppande" mamma! ;)
"-Åh så skoj du ska ha idag! Leka & busa hela dagen och träffa din kusin!"=)
     Men, så i morse hände något. Hon vinkade och grät inte en endaste droppe!!! Hur underbart var inte det?!? Den lättnad man kände är obeskrivlig! =) Imorgon ska hon & dagmamman gå och bada i badhuset, helt själva...vilket lyx va?!

Hösten är i luften, underbar doft & underbara löv som börjar skifta i färg!!! Jag diggar verkligen hösten. Frisk, härlig luft. Mörkare kvällar då man kan tända ljus i MASSOR! =) Att sedan krypa upp i soffan tillsammans med sin underbara sambo och dotter, kan det bli bättre?!?


(Nu är strax alla höstlöven här! =)

Ska ta och ta den där mysstunden i soffan nu! =)
Kram
Over And Out

Nytt Hus?

Publicerad 2009-09-04 19:45:26 i Allmänt

Jag & min kära arbetskollega åkte förbi ett hus på hemvägen. Världens underbaraste läge, men ack vad huset såg ut! =( Man blir ledsen när man ser fina hus förfalla på detta sätt! Jag tycker att det är supermysigt att åka runt i byar och kika in gamla kåkar & mysiga tomter! =) Detta beslöt vi oss helt enkelt för att göra idag på väg hem från jobbet. Huset var verkligen fallfärdigt, men; VILKEN TOMT!!! Underbart läge!!!


(Trist att gamla, fina hus får förfalla...)


(Men, vilka vyer huset hade...en helt underbar tomt!!!)

Jo, jag har redan ett hus...men, det är alltid skojigt att titta på "nya" objekt.
     Nä, nu ska jag lägga mig i soffan tillsammans med min älskade sambo & bara MYSA! =)

Ha en trevlig kväll!
Over And Out

Välbehövliga Helg!!!

Publicerad 2009-09-04 15:23:06 i Allmänt

Denna helgen kunde inte komma lägligare! Åh, så less jag är just nu...kanske beror det på det tråkiga vädret? Trist är bara att ryggen värker...men, det går över! =)
     Helg och helg förresten. Jag jobbar imorgon, men som tack för det får vi en ledig dag någon gång här framöver och det är inte helt fel!

Nu ska jag strax åka hem & pussa på min ÄLSKADE familj!!!! WooHoo!!!
Önskar er en mysig helg!
Over And Out

Denna Dagen - Ett Liv!

Publicerad 2009-09-02 21:04:01 i Allmänt

Idag har verkligen varit en tung dag. Det har inte hänt eller sagts något speciellt som har gjort att dagen känns som ett helt liv, det blev bara så helt enkelt...
     Känns ensamt & tråkigt nu när tjoppan sover och sambon är borta och jobbar = BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Känner att jag skulle vilja komma bort en stund och bara mysa. Inte behöva tänka på nått; Bara Vara! =)


(Tungt!)

Nåja, det brukar gå över...man får väl trösta sig med det?!
Over And Out

"Lill-Lördan"

Publicerad 2009-09-02 10:11:07 i Allmänt

Strax helg...känns skönt! Det har varit mycket denna vecka! Ensam (ja, efter att tjoppan gått och lagt sig), bruttans första vecka "på riktigt" hos dagmamman o.s.v. Den har gått ganska smärtfritt faktiskt.

Helgen blir inte som vanliga helger, då jag måste jobba denna helg. Funderar även på att dra iväg med två jobbarkompisar in till stan för middag & partaj, men vi får se hur det blir.

Lisbeth & jag måste strax skiljas, då jag endast har några få sidor kvar av boken som hållit mig så ofantligt fången under denna vecka! Oj, vad fort det gick att läsa ut den. Kanske beror detta på att jag under dagarna lyssnar till Reine Brynolfssons härliga stämma, när han läser den på ljudboken. Sedan, när jag går och lägger mig, läser jag själv ur boken!

Nä, nu ska jag ta & planera klart.
Over And Out 

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela