Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Simninig!

Publicerad 2010-11-21 20:01:59 i Allmänt

Åh så underbart det är att ha börjat med simningen igen! =) I vår simmhall är det barnfritt på fredagar mellan 15.00-20.00, tända ljus och massor av frukt serveras! Behöver jag skriva att mysfaktorn är hög? Att det sedan är ljuvliga aromer inne i bastun också gör inte saken sämre.
    I fredags åkte jag till hallen själv, då kära mamma jobbade. Jag passade då på att simma med min kära svägerska, som har simmat varje fredag...alltid! Behöver jag skriva att jag var helt slut när vi simmat den där kilometern tillsammans?!?!?!? Hennes kondis är BETYDLIGT bättre än min...men, tjurig som jag är simmade jag alltihopa. Det kändes väääldigt bra efteråt, när jag fick sitta i bastun och andas in citrondoften! =)

Imorgon är det måndag och mig veterligen är det inget som händer, men sånt ändras fort...vi får se vad som sker. Tjoppan är hos dagmamman mellan 08.15-13.15. Så då får man väl passa på att njuta av tystheten. ;)

Tjolahopp på er!
Over And Out

Äntligen!! =)

Publicerad 2010-11-11 22:18:12 i Allmänt

Nu är jag så pass pigg så imorgon bär det iväg till badhuset för att simma! ÅH så underbart skönt det ska bli. Jag & min kära mor bestämde att vi skulle ta en halvtimmes simtur varje fredag, vad hände?! Jo, den här frun fick halsfluss efter endast två gånger i badhuset! Men nu ska vi alltså ta tag i detta igen! =)

Annars rullar livet på i rusande fart. Trist nog har mina älskade barn fått förkylning bägge två, så de hostar, nyser & snorar om vartannat! Huvva, det borde vara lag på att barn inte fick vara sjuka!!!

Idag har jag snyggat till mig, var nämligen och klippte mig hos mina kära kusin. Blev mycket nöjd, vilket jag alltid blir. Jag är en väldigt tacksam kund:
* Går in & sätter mig i stolen.
* Säger; Gör vad du vill!
* Klart!
Det blir alltid bäst om man låter frisören göra vad hon/han vill...de ser ju vad man passar i. Har man en egen bild i huvudet om en frisyr blir man alltid (näst intill) besviken, för den där bilden är ju assvår att försöka få frisören att förstå...

Nu är det sängen nästa, imorgon är det fredagsmys! =)
Over And Out

Tiden Rusar...

Publicerad 2010-11-08 21:53:39 i Allmänt

Den gör verkligen det! Jag tycker nyss att det var juli och vi fick en fjärde medlem i vår lilla familj, nu har det helt plötsligt gått hela fyra månader!!! Vart tar tiden vägen egentligen?!?
 

(Vår lilla skrutt är inte så liten längre! =)

Ikväll var jag & tjoppan och slog in paket åt "tomten". Vår byaförening håller tomte på skyltsöndagarna så vi var och slog in paket för det ändamålet, behöver jag skriva att det var poppis?

Annars är väl läget under kontroll, vi har bestämt (om jag inte redan skrivt det) att fira jul i Göteborg i år, känns skoj faktiskt. Det blir lillemans första kontakt med ett flygplan, inte illa för att då bara vara fem månader. Hoppas bara att det är mer snö där i år än när vi firade där sist! Då regnande det under hela vår vistelse, usch är det enda jag skriver om det!

Hoppas ni har det bra!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela