Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

26/6-1980

Publicerad 2010-06-26 19:28:13 i Allmänt

För 30 år sedan kl 13.15 föddes en liten flicka på 46cm & 2890g att denna tös skulle växa upp och få två egna barn, vem hade vetat det?! Men, nu sitter jag här, mamma till världens finaste lilla tjoppa + en till på G! =)
    
Idag har jag varit väldigt uppvaktad, något jag tacka & bockar för!!! =) Men ACK så fruktansvärt trött jag varit idag!!! kl 23.00 igår kväll vaknade tjoppan (troligtvis av sina hemska myggbett) sedan var hon vaken fram tills kl var 01.30. Sedan var det bäbisen i magens tur...då tyckte h*n att det var dags att hålla igång mamma med sparkar fram tills kl 06.00, behöver jag skriva att jag har varit VÅLDSAMT trött idag?

Jaja, det har hur som haver varit en väldigt trevlig dag med jättehärligt sällskap! Tack än en gång alla som kom och gratulerade mig på 30års dagen!!!

Tjoppan somnade som en stock kl 19.15! Så hennes nattliga "äventyr" tog knäcken på henne också, det tar på att vara vaken om nätterna även fast man inte är grinig!

Nu blir det soffläge som gäller och förmodligen en tidig kväll!
Over And Out

Midsommar

Publicerad 2010-06-25 21:16:38 i Allmänt

Idag har det varit midsommar med strålande sol! Trist nog har tjoppan kvar sin eländiga hosta, vilket inte alls är särskilt roligt. Men hon dansade som en lite prinsessa runt midsommarstången ändå! OJ vad hon tyckte att det var skoj.


(Trevlig Midsommarhelg På Alla!)

Efter midsommarfirandet åkte vi till min kära mamma och fick middag. Hemma var vi kl 20.00 då sov tjoppan redan. Vilket jag förstår då hon har röjt hela dagen! Hoppas nu bara att hennes hosta inte är med henne heeela långa natten! =( Det är sååå hemskt att sitta utanför hennes rum och höra henne hosta därinne. *BLÄ*

Nu håller sambon på med smörgåstårtan tills imorgon och jag slöar för fullt...jag tar tag i den tårta som jag ska baka imorgon.

Hoppas ni har haft en urmysig midsommar, det har faktiskt vi haft, trots hosta!
Over And Out

30år

Publicerad 2010-06-23 20:07:31 i Allmänt

Vart tar tiden vägen?! Jag tycker att jag nyss fyllde 20år. Nu hux flux fyller jag 30 om bara några dagar! Det är helt otroligt vad tiden rinner iväg när man har roligt.
     Faaaast just nu är det mindre roligt, fasiken vilken halsbränna jag har just nu! Det bränner nått så in i norden. Vilken tur att man vet vad det beror på och att det faktiskt kommer att gå över. Annars hade jag gråtit i massor! Tycker verkligen synd om de som lider av halsbränna.

Idag har det varit en alldeles STRÅLANDE dag! =) Solen har varit framme hela dagen och jag & tjoppan har blåst såpbubblor nästan hela dagen! Det är verkligen mysigt med såpbubblor och tjoppan har blivit en stjärna på att blåsa dem. Både hon och jag tycker att det är skoj.
    
Hon bestämde även ikväll att hon skulle sova utan blöja för första gången. Hon har varit blöjfri i nån månad nu och det fungera relativt bra, hon har misslyckats och kissat i trosorna några gånger, men det hade väl varit konstigt om hon inte hade gjort det?! Men, så ikväll hade hon bestämt att inte ha någon blöja på natten heller...så vi får väl se hur det går. Det är ungefär varannan natt hon inte har kissat i blöjan, så vi får väl hoppas att denna natten är en sådan.


(Min underbara lilla tjoppa är sååå duktig på att vara blöjfri!)

Imorgon bär det av till stan för att shoppa sommarkläder åt henne, hon behöver koftor och leggings, får vi se vad vi hittar.

Nu ska jag ta och slappa framför tv! =)
Over And Out

Inge Kul Alls! =(

Publicerad 2010-06-21 20:09:40 i Allmänt

Jag & tjoppan har haft sååå mysigt ikväll och sedan nu när hon gick upp för att välja en bok inför natten så får hon ett affektanfall precis när jag kommer uppför trappen! =( Vet inte alls vad det berodde på, hade hon snubblat, slagit sig i bordet...?!? Tröstade henne tills affektanfallet var över, vilket fick mig att också bli skärrad! Det händer väldigt sällan nu (skönt), så jag tycker nästan att det är mer läskigt nu, bara för att man inte är "van".
     Väl i sängen var hon också grinig, fick sin vällingflaska och slocknade när hon hade en tredjedel kvar...hann knappt läsa mig igenom böckerna! Hoppas verkligen att hon kan sova inatt och inte vaknar!!!

Tror att hon är på väg att bli förkyld för inom den senaste veckan har hon fått anfall tre gånger, vilket är en ovanlighet nu. Nu händer det kanske en gång i månaden! Men, när hon är på väg att bli sjuk/är sjuk så brukar det kunna hända mer ofta, på grund av att hon inte orkar lika mycket. Nu hoppas jag på att det här var det sista!!!! *håll tummarna*

Over And Out

"Vrak"

Publicerad 2010-06-20 20:48:35 i Allmänt

Ikväll har jag verkligen varit ett "graviditets-vrak"! Jag, tjoppan och min käre far skulle åka ut och plocka liljekonvalj. Sambon gick ut på eftermiddagsskift kl 17.00, bara av det blir man deppad.

I varje fall, väl framme vid den ljuvliga ängen där vi alltid plockar liljekonvalj hinner inte tjoppan riktigt med att säga till att hon är kissnödig, så hon kissar på sig. DÅ brister allt! Jag tar henne under armen, nästintill storgråtandes, byter på henne och bara sätter mig i bilen!
     Tur att jag har världens lugnaste pappa, han bara pussar på tjoppan och säger; "Nu åker vi hem..."

PUST! Inte blev det lättare med sammandragningar konstant heller...bläääääää...nä, behöver jag skriva att jag saknar min sambo??!?

Min älskade, älskade dotter tittar på mig när vi kommit hem och säger;
"- Mamma, ä du lessen?!"
"- Ja, lite less är jag."
" - Jag ska tojka."
"- Ska du torka händerna?"
"- Näää, tojka dina tåjaj!"
Min ÄLSKADE, ÄLSKDE LILLA TJOPPA! Hon vet vad man behöver hon...sedan kröp hon upp i min famn och torkade med sina små söta händer bort mina tårar. Kan man annat än bara älska?!


(ÅH vad du gör mig varm i hjärtat!!!! Mitt hjärtegull!)

Ikväll hoppas jag på en tidig kväll...har varit helt slut sedan 16.00-tiden i eftermiddags! Ska bara slö-kika på lite tv, sedan blir det sängen!

Over And Out

Sovmorgon...

Publicerad 2010-06-16 06:42:03 i Allmänt

Happ, då ligger både sambon och tjoppan och sover och vad gör jag?! Jo, jag passar på att vakna kl 05.30!!! Knåddisen i magen tyckte det var lysande, då det är full rulljans i magen just nu! Typiskt, när tjoppan nu för en gångs skull sover över 06.00, då kan man inte sova! =/

Idag blir det till att inhandla blommar till trädgården. Kör på blått, rött & vitt, då matchar det huset! =)
     Ska även försöka städa undan den värsta röran här hemma så mina kära vänner inte behöver få "dån-dimpen" när de kommer hit på kalas på lördag!

Ute skiner solen, så vi håller tummarna för att den fortsätter göra det! =)
Over And Out

HALSBRÄNNA!!!

Publicerad 2010-06-14 20:23:27 i Allmänt

Hade nästan ingen som helst halsbränna när jag väntade tjoppan, nu däremot; AJ, AJ, AJ!!! Halsbränna är aldrig något jag lidit av överhuvudtaget, jag får verkligen igen det nu! =( Det är inte alls roligt!!!
     Nåja, det är inte blodigt länge kvar tills halsbrännan går över...det känns toppen! Lite får man ju tåla!

Idag var första dagen som man var ledig och då passade det på att regna utav bara den! Vi var ute nu på eftermiddagen, tjoppan älskar som bekant att vara ute, så det är bara att pallra sig ut! ;) Inte mig emot, jag tycker också om att vara ute! Hoppas nu bara att resterande delen av sommaren kommer att vara strålande! =)

Fick, av mina kära elever, presentkort på bio! Så jag och sambosen ska bege oss in till stan på torsdag för att äta lite mat och sedan se bío, blir supertrevligt! Det gäller att passa på såhär innan "knåddisen" kommer ut, för efter det kommer vi nog inte att ta oss iväg inom en snar framtid!

Nu är det soffan som gäller, jag inväntar nämligen "mammas nya killes" nya serie; "ingen bor i skogen"! Favvisar!!!


("Ingen bor i skogen")

Hare Bäst Alla
Over And Out 

Sista Dagen

Publicerad 2010-06-11 13:09:29 i Allmänt

Idag är sista dagen inför sommarlovet, känns helt OK! =) Vi har suttit och beställt diverse skolmaterial till hösten, något som känns skumt för mig, då jag ju inte kommer att komma till hösten....mystiskt!

Ikväll ska vi åka och "snusa" på en bäbis, det blir mysigt! Hennes storebror och tjoppan är lika gammla så det blir bra, då har hon också någon att leka med.

Examenskvällen i onsdags gick LYSANDE! Åh så duktiga alla fina elever var på att sjunga & spela!!!

Strax är det även dags för bäbis att komma ut, det känns spännande. Är lite tung i kroppen nu, även fast jag gått upp mindre än med tjoppan, som jag gick upp 11kg med. Men, det är fortfarande två veckor kvar...så det återstår att se hur mycket jag kommer att gå upp i vikt.



Såhär ser vår graviditet ut:

Beräknat förlossningsdatum:
2010-07-01

Barnet blev till omkring: 2009-10-08

Jag/vi är i vecka: 38

jag/vi är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 37 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 20
                                                                                                  (källa: Libero.se)


Nått mer har jag inte att "rapportera". ;) Jag återkommer när jag har det.
Hoppas att ni där ute har det bra!

Over And Out

Helgen...

Publicerad 2010-06-07 13:19:12 i Allmänt

...har varit så lugn och skön. =) Under fredagen var vi hemma, sedan åkte jag och min käre pappa ut och plockade en bukett liljekonvalj. ÅH så de luktar underbart!!! Sedan fick jag med den gode pappan till en stuga som vart till salu, vilket UNDERBART läge, detta var verkligen mitt drömläge på en stuga, ville ha!!!!

På lördag åkte vi till kära mamma och löste melodikrysset, sedan bar det av hem för att pyssla på i trädgården samt få med både tjoppan och sambon till den fantastiska stugan! Jag lyckades nog så ett liiiiiiitet frö i huvet på min älskade sambo att det skulle vara mysigt med en stuga.

Under söndagen var vi och träffade Kim & hans familj! Behöver jag skriva att "knåddisarna" hade skoj tillsammans? De är verkligen sååå grymt lika!!!!
     På eftermiddagen igår åkte vi till pappa och fick middag, fick då också säga hej då till min älskade lillebror som åkte till Danmark i morse för att vidare därifrån åka till Sydafrika för den här fotbollen. Han blir borta hela tre veckor. Hoppas han får skitskoj!

Nu ska jag vila hjärnan lite innan vi har konferans!
Haré Bäst
Over And Out

(psst; stugan såldes förresten idag...trist men sant, kanske lika bra?!)

Tvärtomdag

Publicerad 2010-06-02 21:19:18 i Allmänt

Imorgon har vi tvärtomdag på skolan, det betyder att vi klär ut oss till något vi i vanliga fall inte är, byta namn, pyssla samt ha vattenkrig! Det blir skoj.

Så har strax denna veckan också gått, efter den återstår det två dagar med de fina eleverna, sedan har de skolavslutning! Vi lärare jobbar två dagar till, sedan tar jag ledigt fram tills bäbis kommer! =)
     Skumt att tiden går så ofantligt fort just nu...med tjoppan tyckte jag att den sista tiden gick långsamt! Men, nu har man det man gör med henne, så man hinner inte med!

Nu är det strax sängen!
Over And Out

JUNI!!!

Publicerad 2010-06-01 13:28:38 i Allmänt

Förstå att det är juni nu! JUNIIIII!!! Hör hur underbart det låter? =) Juni är en bra månad. Sommar, sol (förhoppningsvis) och dessutom fyller jag år...hur bra är det inte?! I år får vi se hur många som är pigga på min födelsedag, jag fyller nämligen år dagen efter midsommar i år och dessutom hela 30 stycken år. Så det är bara att pallra sig upp för att gratta mig, det säger jag bara! *pik pik till alla i släkten*

Då jag vill hinna surra med alla som (förhoppningsvis) vill uppvakta mig så kommer jag att dela upp min födelsedag i två dagar. Släkten får allt offra sig och vara så pass pigga på midsommarafton att de kan släpa sig till mig på min födelsedag. ;)
     De övriga, vännerna får komma veckan innan och gratta. Då får nog alla plats hoppas jag. Dessutom är lilla knådden beräknad till prick veckan efter min födelsedag, så det vore ganska oklokt att lägga födelsedagsfirandet den helgen. Men, jag är ganska säker på att h*n inte alls kommer att vilja komma ut vare sig innan efter just på den dagen. Nä, det blir nog som med tjoppan; en vecka (eller mer) efter beräknad ankomst!

Nu ska jag gå ut i det underbara vädret och "lapa" sol i massor!!!!


(Sommar, visst låter det härligt!?!)

Förresten så hände något helt MAKALÖST i morse:
Våran älskade dotter sov till, hör & häpna; 08.15 idag!!! Det har inte hänt på över ett år!!!! Så min käre sambo fick en timmes sovmorgon, något som han är väl värd när han har eftermiddagsvecka denna veckan!

Haré Bäst I Solen!!!
Over And Out
 

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela