Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Cykling!

Publicerad 2014-03-30 14:25:56 i

I helgen har vi cyklat...i sakta mak, pga kvarvarande hosta, men ändå!😊 Man tar sig verkligen fram kvickt!👍
(Plockat blommor har vi också hunnit med!🌸)

En lugn & skön helg har det varit! Imorgon är det så dags, kidzen börjar "på allvar" hos sin fina dagmamma. Hoppas det går som hejjsan!❤️ Vilket jag tror att det kommer göra...men min "smekmånadstid" utan lämningar & hämtningar är nu över. 

Men, snart är det ju faktiskt sommarlov!😜 Tiden går ju helt GALET fort!

Over And Out

Bad-Tokar!😜

Publicerad 2014-03-23 13:38:28 i

Hela "familjen hedenhös" var & badade i torsdags. Blev GALET imponerad när båda de äldre hoppade från den fyra meter höga "trampolinen".
(Man har coola kidz!❤️)

Helgen som varit har gått i hostans & feberns tecken. Jag, gode maken & framförallt "brollan" i familjen har hostat, hostat & hostat!!! Broren har även haft lite feber på lördagen. Inge skoj alls!😞 Då lillasyster har inskolning hos barnens dagmamma är det verkligen ingen "tajming" att alla blir sjuka!!! Hoppas på supersnabb tillkvickning!!!!😊

Om en vecka börjar pappan i huset jobba. Det är DÅ det "verkliga Svensson-livet" börjar! Då maken börjar en ny form av skiftgång blir det spännande hur det går. Men, allt brukar lösa sig till det bättre....eller hur?!😀

Hoppas ni varit friskare än oss!
Over And Out

Lång Tid...

Publicerad 2014-03-17 21:52:29 i

...sedan jag skrev nått här! Det är verkligen GALET mycket just nu & på det är jag sjuk, förkyld utan röst! Det är spännande att vara lärare utan röst kan jag säga!😜 Tur man har ett jäkla kroppsspråk!😉

På jobbet är det nationella prov, omdömen som ska skrivas, utvecklingssamtal som ska hållas samt prov för tvåorna! Lägg till ca en-två kvällsmöten / vecka så är det mitt liv just nu...man har lixom inte tid att vara sjuk!

Vi hann ialla fall med slalom förra helgen & denna. Storasyster i familjen har VERKLIGEN imponerat på oss alla, genom att på en halvdag, hunnit lära sig åka slalom på egen hand & åka liften själv! Det var nästan så det kom en tår i ögat när hon för första gången susar ned för backen!!! Behöver jag skriva att det var en LYCKLIG & STOLT tjej som satt sig i bilen på vägen hem?😃👍
(Gullungarna våra❤️)

I helgen var det full upp, trots min förkylning! Slalomåkning, 40års kalas med bowling & middag samt 7års kalas för tjoppan på söndag! Fullt upp med andra ord.
     Till helgen blir det inget bokat, känns skönt! Det brukar kunna dyka upp saker ändå! Men, det känns bra att det är lungt...då man är "halv-risig"!

Hoppas ni är pigga & krya!😊
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela