Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Hemma!

Publicerad 2010-12-30 15:35:49 i Allmänt

Nu är vi åter på hemmamark. Både dit-resan & hem-resan gick med BRAVUR! Åh så stolt man kan vara!!! =) Till Göteborg läste tjoppan böcker hela vägen och lillebrollan sov! Hem sov båda barnen, detta inte så konstigt med tanke på att hemresan gick redan kl 06.50 på morgonen! Men det gick verkligen jättebra! De var superduktiga bägge två!!!

Nu är vi alltså åter hemma och har hunnit träffa två kära familjer vi umgås med! =) Känns skoj att vi har hunnit med detta då vi inte kommer att fira nyår med någon av dem.
     I år ska vi nämligen gå över till min käre storebror och fira nyår där. Vilket känns väldigt skönt. Ville inte dra barnen någon längre sträcka när vi har varit på "vift" hela förra veckan. Nu behövs det återgå till vanliga rutiner. Nyår blir med andra ord lugn & skön. Vad ska ni göra på nyår?!?

Igår inhadlades det en ny dator, en bärbar...ja, vi är nog de enda som inte har en sådan i våran ägo. Vi har varit nöjda med den stenåldersdatorn vi har. Vilken vi köpte när jag började plugga till lärare hösten 2001!

Nä nu blir det mys med tjoppan & sambosen, då lillebror ligger ute och sussar! =)
Kram på er!
Over And Out

"Still Ill"

Publicerad 2010-12-25 12:15:24 i Allmänt

Jajjemensan, här lyser sjukdomen med sin NÄRVARO, känns mindre kul när det är barnen som drabbas! =( Skulle önska att jag, genom ett trollslag, kunde få sjukdomen att försvinna!!! Men, tyvärr går ju inte det...

Här i Götet är det OK annars. Vi befann oss på Lisebergs julmarknad i onsdags. Behöver jag skriva att tjoppan var i paradiset när hon fick åka karusell!? =) Vi trotsade den bitanden kylan och myste under alla de belysta träden!


(Lyckan var total när tjoppan fick åka karusell!)

Idag lyser solen på himlen, men det blåser ordentligt...så vi lägger på tio grader på mätaren som visar 13-. Vet inte vad som står på agendan idag, det återstår att se.

Haré Bäst!
Over And Out

Gööööteborg!

Publicerad 2010-12-22 11:35:59 i Allmänt

Jaha, då var man i Sveriges baksida; Götet. Som vanligt så blir min älskade sambo sjuk...det blir han alltid när vi åker hit på vintern. Även tjoppan & lillebrollan är sjuka! =( Tjoppan fick ögonfluss direkt vi kom ned samt hosta & snorig. Lillebror är det sååå synd om, han hostar fruktansvärt mycket...jag håller bara tummar & tår för att det ska gå över SNART!!! Sömnbristen är ENORM! Nåja, som sagt; Det måste gå över snart...eller hur!??

Resan hit gick hur bra som helst, tjoppan & jag läste bok och lillebror sov hela vägen...underbart. Hoppas att resan hem går lika bra!!! =)


(Det är inte fullt lika mycket snö i Götet som hemma...)

Hoppas ni har det bra i julruchen!
Kram
Over And Out

Underbara Unge!

Publicerad 2010-12-15 09:38:53 i Allmänt

Vår älskade lilla tjoppa hon kan hon...idag när hon klädde på sig så tittade hon extra mycket på långkalsongerna som jag lagt fram åt henne och frågade:
"- Mamma! Är det här långkalsonger?"
"- Ja, man kan använda dem både som långkalsonger & leggings."
"- Mamma, det ÄR leggings!"
När vi sedan är hos dagmamman, där jag ska lämna henne säger hon:
"- Jag vill inte ha de här byxorna."
Jag förstår med ens att hon bara vill ha sina leggings & säger därför att hon får ha sina leggings men måste ta på sig byxorna om de går ut idag!
"- OK, jag lägger dem här, HEJ DÅ mamma!"
Sen pyser damen iväg & är överlycklig för att hon slapp ha sina byxor, att jag åker läggs ingen notis om! =)

En annan skojig sak som hon nyligen har lär sig och som hon kör med KONSTANT är att ha ögonen i kors! Ha ha ha, hon ser för skojig ut alltså...det där lägger hon fram när det är lite allvarligt. Då lägger hon ögonen i kors och säger sedan:
"- Skratta då!"


(Visst är hon tjusig vår "spexare"?! =)

Idag står eldning på schemat (som alltid) sedan ska lillebror vaccineras kl 11.00 & slutligen är det mammaträff hos en av alla fina mammor! =) En trevlig & fullspäckad dag med andra ord.

Hare Bäst!
Over And Out

Strax Jul!

Publicerad 2010-12-14 20:24:38 i Allmänt

Det är helt vansinnigt, men snart...alldeles snart är det faktiskt julafton! Om en vecka (nästa måndag) åker vi till Göteborg & blir borta en vecka för att fira jul med syster-yster. Känns som att det är på tiden då sista gången vi firade jul där var 1998!


(VÄRLDENS FINASTE NISSA & NISSE! =)

Sedan sist har jag verkligen lidigt av sömnbrist pga MOLLIPECT!!! Vår älskade son har till skillnad från vår älskade dotter reagerat med att vara konstant vaken i tre dagar under förra veckan då han fick denna hostmedicin. När vi så slutade med den sov han från 21.00-05.30 UTAN att äta, åt och somnade sedan om tills kl var 09.00!!!! (detta fortsatte dock inte de följande nätterna, men han var ialla fall inte uppe 5h under natten!)

Nu ska jag gå & lägga lilleman, som har en spruta att se fram emot imorgon, då han ska vaccineras. Hoppas ni därute har det toppen

KRAMEN!
Over And Out

"Pain"...igen!

Publicerad 2010-12-08 20:57:45 i Allmänt

Denna hösten har verkligen inte varit nådig mot mig! Tur att jag inte jobbat, för OJ vad många sjukdagar jag hade fått då (innerst inne vet jag ju att jag inte alls hade varit hemma & "kurerat" mig, jag hade jobbat ändå, tjurig som jag är).
     Har alltså varit sjuk i SEX!!! veckor. Det började med halsflussen som varade nästan två veckor sedan blev det feber på det, sedan kom den här ofantligt jobbiga hostan...och nu, när jag trodde att allt blåst sin kos, vad händer då? Jo, jag får vääärldens halsont; Igen!!! =/ Inte roligt för fem öre...

På detta har lilleman fått en trist hosta också, detta + att han har jobbigt med bajseriet gör att vi är uppe på nätterna och "bråkar". I natt klev vi upp kl 00.30 och var uppe tills 05.30, då han formligen däckade! Behöver jag skriva att jag är gaaaaaanska trött idag?!?? Det kan nog vara så att denna sömnbrist är det som ligger i bakgrunden till varför jag inte blir helt frisk, utan ständigt går med min förkylning, är det någon som vill argumentera emot?

Annars då? Jo, idag har jag fått vääääldans gott fika tillsammans med min kära mammagrupp! =) Vi fick nämligen varm choklad & varma mackor med kantareller på; MUMS!!! =) Så, nog lever livet lite ialla fall! ;)
"JU MER POSITIVA TANKAR DU TÄNKER, DESTO MER POSITIVA DAGAR FÅR DU!!!" =)
     Ikväll fick jag även, genom lärarförbundet, äta ett väldigt gott julbord samt träffa mina älskade arbetskollegor!!! Mina ÄLSKADE föräldrar ställde upp som barnvakter då min käre sambo/make jobbar eftermiddag denna vecka.

Våra fina julkort (de vi skickar ut till folk) har även kommit, åh så våra barn är fina! Fast, det visste vi sedan innan! =) Tänk att man kan få så ofantligt fina barn, kan inte förstå vad man gjort som varit så gott att man förtjänat dem!!! KÄRLEKEN ÄR STOOOOR!!! =)


(Världens FINASTE syskon!!!! =)

Hoppas ni har det bra & slipper vara förkylda! Nu taggar jag inför fredagen, då har min älskade sambo/make jobbat klart sin eftermiddag och det är ofantligt skönt när han har gjort det!!!

Kram på er! =)
Over And Out

Jaaa...

Publicerad 2010-12-04 19:16:55 i Allmänt

Ett tag sedan man skrev nått. Jag har haft både halsfluss, feber & en ordentlig hosta! =( Inge skoj!!! Sedan har tjoppan (enligt BVC) har/haft vattkoppor, men har hon nu haft det så har hon haft det lindrigt! Knappt några koppor alls och sedan har hon nästan inte klagat ett dugg på att det kliat! Hoppas, hoppas och återigen hoppas att detta nu var vattkoppor och att hon kom så lindrigt undan! =)

Annars flyter livet på, igår var jag iväg och trotsade min förkylning. Jag simmade en kilometer och det gick mycket lättare än vad jag hade kunnat tro! =) Det är så mysigt att bara få simma omkring och inte tänka eller behöva göra någonting annat än att bara simma...ibland behöver man den där stunden bara för sig själv! 
    
Lilleman växer så det knackar, jag jämförde häromdagen tjoppans och hans "växt". Det visade sig att han väger nästan två kilo mer än vad tjoppan gjorde när hon var fem månader! Kanske beror det på att han är kille också? Sedan började han liiiite tyngre också, en riktig go´bit är han ialla fall, PRECIS som sin syster!!! =)


(Våra underbart fina underverk!!!)

Hoppas ni i den stora världen mår bra!
Kraaaaaaaaam
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela