Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Första Doppet!!!

Publicerad 2009-06-27 22:02:22 i Allmänt

Oj, oj, oj vad varmt det har varit idag! =) Helt fantastiskt underbart har det varit. Vi har spenderat nästan hela dagen i min brors stuga uppe i "ingenstans". Utan rinnande vatten, elektricitet, & vattentoalett lever man ett ganska enkelt & underbart liv, som dessutom inte blir stört av några mobiltelefoner, då det inte finns någon teckning där!
     Vi tog vårt allra första dopp för året också! 22+ i vattnet...behöver jag skriva att det var UNDERBART?!? För tjoppan var det allra första gången hon någonsin badade utomhus! Åh så hon plaskade, skrattade & tjoade! Hon diggade det verkligen.


(Vår älskling älskade att bada i "morbrors sjö"!)

Kvällen avslutades med grillning & mysigt prat! Sedan var det dags för tjoppan att sova, så då begav vi oss hemmåt. Men, imorgon ska vi faktiskt åka tillbaka...då med fiskespöt i högsta hugg! =) MIn älskade sambo ska nämligen lära mig att flugfiska...fick mig ett eget spö igår på min födelsedag.

Nu är det mys i soffan som återstår.
Hoppas er dag varit lika fin som min!!!
Over And Out

Tackar Ödmjukast! =)

Publicerad 2009-06-26 22:39:09 i Allmänt

Blev så glad när jag kikade in här & såg att många hade grattat mig...så; tackar så mycket för alla gratulationerna på min "22års-dag" ;) *skratt*
     Vi har verkligen haft en supermysig kväll! Släkt & vänner var på besök och givetvis fick de jordgubbstårta! =) Det är kanon att fylla år mitt i sommaren då det faktiskt finns färska jordgubbar!!! *MUMS*

Tjoppan, som brukar sova redan vid 19.40 somnade inte förrän klockan var efter nio!!! Hon var helt upp i varv efter mysigt besök av Kim & hans mamma. Oj, oj, oj vad de kramades och gosade med varandra...åh vilka söta, underbara barn vi har! Tokungar, som är EXAKT likadana...skrämmande lika faktiskt...men, så har de skoj tillsammans också! =)

Beställde även "väggdekaler" till tjoppans fondvägg, enkla att sätta upp & enkla att ta bort (om man nu skulle vilja det). Dessa får vi sätta upp imorgon, blir spännande att se hur tjoppans rum kommer att se ut när det blir helt klart! Får vi lite mer liv i rummet också! Såg även "Disneys Älvor"-dekaler...men, det kändes alldeles för "putti-snuttit" för bruttan...hon är inte riktigt gulli-gull-tjejig...(eller är det så att mamman kanske inte är det...hmmm...)


(Dessa "bubblor" får fylla tjoppans fondvägg!)

Nä, nu ska jag mysa med sambon innan sängen väntar!
Kramar på er!!!
Over And Out

Icket

Publicerad 2009-06-25 20:01:46 i Allmänt

Nä, det blev ingen ivägåkning till de kära vännerna för middag & trevligt surr! Hmm...en lugn lördag då med andra ord! Men, imorgon tar vi igen det med att ha kalas istället! Då fyller mamman i huset heeela 29år...känns fortfarande som att man är 22, vart tar åren vägen undrar man ängsligt! Jaja, i huvudet är jag fortfarande 22, dessutom kommer jag alltid att ha mitt barnasinne kvar, vilket jag tror är oerhört viktigt! =)

Idag har det varit så varmt så man flöt nästan iväg! Heeeeeelt underbart!!! Inte helt fel att vara fritidspedagog i dessa dagar. Vad gör vi?!? Är ute, äter glass...o.s.v...man ska inte klaga!

Hoppas ni haft en superdag!
Over And Out

Sommar!?

Publicerad 2009-06-24 19:51:14 i Allmänt

Åh vilken underbar dag detta varit!!! Min hals gör inte ont längre, men näsan är "tät" (=rik) som en miljonär!! Hoppas att det täta vill ge med sig snart! För det är besvärligt att sova med tät näsa.
     Slutade redan kl 14.30 idag och då passade jag såklart på att utnyttja den lediga tiden till att vara tillsammans med tjoppan!!! Vi gungade, åkte cykel, vattnade blommorna (och oss själva liiite grann) och slutligen så rensade vi ogräs i rabatten...fast tjoppan tycks inte veta riktigt vad som är ogräs och vad som är blommor...hon slet upp det mesta i gräsväg. *skratt*


(Vår UNDERBARA sommarflicka!!!)

Nu är det strax helg och då ska vi ha trevligt med goda vänner. Äta & dricka gott! =) Hoppas på ett hej-dundrande väder då med! För idag har det verkligen varit kanon, en riktig sommardag!!! Fler sånna tack!

Hoppas ni med haft en toppendag!
Kramen
Over And Out

BLÄ!

Publicerad 2009-06-22 21:43:46 i Allmänt

Happ, då har man fått igen förkylningen igen...blääääää!!! Ont i halsen, kroppen & huvudet; Typiskt! Det är bara att hoppas att det alldeles strax går över....för det är verkligen ingen dans på rosor att jobba när man är sjuk! Dagens I-lands problem.

Nästa torsdag blir min sista dag innan jag går på semester! Tog ut 6:e juni-dagen då, känns skönt att bara jobba en fyra dagars vecka den sista veckan innan semestern! =)

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka "kurera" mig (= friskna till) Hoppas det fungerar!!!
Over And Out 

Vår Klättermus! =)

Publicerad 2009-06-21 20:05:55 i Allmänt

Bruttans rum är äntligen klart (sånär som på fondväggen, där har vi inte riktigt bestämt oss än). Det vita taket & de vita listerna blev så fint!!! Det blev riktigt fräscht med vitt....i alla de andra rummen är det omålat, alltså furufärg.


(Vår lilla klättermus i sitt fina rum!)

Tänka sig att igår firade jag och tjoppans pappa sexårig förlovningsdag, och senare i sommar blir det tio år som par! Helt vansinnigt vad tiden går fort när man har roligt! =) Känns som om vi har varit tillsammans i bara nått futtigt år....nu väntar vi bara på att pappan i huset ska fria också! ;) *hint hint*

Nu blir det till att avsluta söndagskvällen med myspys innan måndagen kommer och jobbet börjar igen. Endast två veckor kvar till semester! Känns helt underbart...har faktiskt varit lite trött nu på slutet...kanske inte så konstigt med tanke på att jag innan jag började jobba "bara" var hemma. Det har varit en stor omställning fast jag återgick till ett jobb som jag trivs enormt bra med! Det är väl ljuden, all planering o.s.v som gör det + att vara borta från tjoppan!

Nä, nu väntar "mys-pyset"
Over And Out

Midsommar

Publicerad 2009-06-19 15:28:25 i Allmänt

Ja, då har det gått ett helt år sedan man firade midsommar med tjoppan första gången. Oj vad tiden rusar snabbt! Här har det varit ömsom sol/moln & regn...men, regnet försvann faktiskt fortare än vad jag väntat mig. Vi befann oss på sambons hem-marker där det dansades kring midsommarstång & åts korv.
     Ikväll kommer Kim, bäbisen i magen & deras föräldrar hit. Vi ska grilla, surra & bara mysa på...det blir trevligt!


(Tjoppans första midsommar, fyra månader gammal)

Hoppas er midsommar blir lika trevlig!
Over And Out

SKITMYGG!!!

Publicerad 2009-06-17 20:21:08 i Allmänt

Jag lider av allvarlig mygg-betts-allergi! Jag får stora "blaffor" när mygg biter mig, vilket de älskar att göra! Sätt dig nära mig om du vill slippa de små rackarna!!! Vår älskade dotter har visat sig lida av samma allergi, då hon nu ser ut som att hon lider av världens vattkoppe-smittning!!! Oj, oj, oj vad hon ser ut i ansiktet....det är stora, röda utslag precis överallt i hela hennes söta ansikte! Som tur var, som det verkar ialla fall, kliar de inte...hon rör dem inte. MEN, hon har dock ett myggbett på hälen...och där kliar hon så att det bara skriker om det; STACKARN!!! Åh så jag tycker synd om henne...jag vet själv hur eländigt det är med dessa myggbett!!! Nu taggar vi för att alla mygg i vårt närområder drar långt till "hellsefyr"!

Annars är det bara bra, imorgon är det sista dagen för veckan; WooHoo!!! =) Sedan vankas det midsommar! Detta blir vår andra midsommar tillsammas, som tre stycken i vår familj. Vi har, som vanligt, inte den blekaste aning om vart vi ska befinna oss. Men det brukar alltid lösa sig! =)

Passar på att önska alla en GLAD MIDSOMMAR!!!
Kramar i massor!!
Over And Out

"Regnet Det Bara Öser Ner..."

Publicerad 2009-06-15 19:47:05 i Allmänt

"- Huvudsaken man är torr om fötte´ra" ;) Min dotter verkade citera Emil i Lönneberga på pricken igår när hon och jag var ute i ett ÖSREGN!!! Men, jag måste säga det; Det var helt underbart. Där satt vi, mitt i en vattenpöl och plaskade, hällde & öste vatten både bredvid och i hinken. Givetvis var det skojigast när både mamma & dotter fick vatten över sig!!! Oj, så vi skrattade!!! Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Detta fick vi verkligen bevisat för oss igår! Vi var ute i över en timme och plaskade & lekte! =)
     Mitt underbara barn, vad skulle jag göra utan dig?!??!


(Vatten är det bästa som finns!!!)

Idag har regnet fortsatt att ösa ner. Jag slutade tidigt från mitt jobb så vi passade på att åka in till stan och inhandlade en lampa till tjoppans rum, som nu är klart! Sedan inhandlades det paraply och andra prylar.

Nu återstår lite tv-tittande och sedan sängen!!!
Hoppas er dag varit till belåtenhet!
Over And Out

Ojdå!

Publicerad 2009-06-13 21:22:40 i Allmänt

Hela tre dagar har det gått sedan jag gjorde något inlägg...men, detta är inte så konstigt faktiskt. Har haft en ofantligt hektisk vecka på jobbet, och har varit sååå trött på kvällarna på grund av detta. I torsdags kväll hade vi skolavslutning! Oj, vad alla var fina!!! Nu dröjer det hur länge som helst tills man får träffa alla elever igen! Men, till hösten ser jag dem igen; yiipiie! =) Ja, fast inte sexorna förstås och det känns lite vemodigt!

Idag & ikväll har vi befunnit oss hos kära mamma som hade "vårfest", eller för-sommarfest, som jag vill kalla det. Alla mina älskade kusiner var där!!! Åh så skoj att få träffa dem alla!!! Vi hade verkligen superskoj! Vi vann dem årliga brännbollen...WOOHOO!!! Kan skryta lite med att säga att jag gjorde hela två varvningar på tre slag! Liiiite stolt!!!

Nä, nu är det viloläge som gäller.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Kramen!
Over And Out

"Byx-Lisa"

Publicerad 2009-06-10 20:28:43 i Allmänt

Ja, jag vet inte riktigt vad tjoppan & hennes pappa gör om dagarna....men, såhär ska man tydligen ha sina byxor nu förtiden! ;) *fniss*


("- Jag kan klä mig själv!)

Igår hade jag, som vanligt, tänkt sätta mig för att se Desperate Housewives. Men ICKET! Nu, tre tisdagar i rad, har jag somnat kl 21.00!!!! Alla andra dagar lägger jag mig som vanligt, vid 22.00-tiden. Märkligt det där...nåja, vi får väl hoppas att det inte hänt allt för mycket den senaste tiden på "Wisteria Lane".

Åter till vardagen, som verkligen har varit fulla av hur mycket som helst de tre senaste dagarna! På jobbet har det varit fullt ös såhär sista veckan, imorgonkväll kl 18.30 är det avslutning. Känns superkonstigt att mina kära elever går på sommarlov redan nu! Sedan är det midsommar strax; ännu märkligare! Vad ska ni göra då?!?

Igår hade vi besök av Kim, hans mamma & bäbisen i magen och ikväll hade vi besök av Leoni och hennes familj. Väldigt trevligt att få träffa allihopa! =)

Nä, nu blir det slappa framför tv:n, jag anar mig till en tidig kväll ikväll också.
Go´natt
Over And Out

"Ko-lugnt"

Publicerad 2009-06-07 20:45:14 i Allmänt

Idag blev också en ganska lugn dag. Vi åkte och hälsade på Edvin & hans familj en snabbis på förmiddagen. Sedan åkte vi upp till kära mamma, som spenderat hela veckan i Götet med min syster & lillebror. Vi fick middag & trevligt surr!
     Sedan åkte vi faktiskt och röstade....tjoppan fick följa med för att se & lära! ;) *skratt*

Mysig dag som slutade med solsken; häääärligt! Nu väntar sista veckan med eleverna...känns konstigt att det är avslutningen NU, jag menar; jag har nyss börjat jobba....jaja, jag har ansvar över fritids också...så här blir man inte ledig i första tagen! Önskar (nu sedan tjoppan kom) att man hade en ferie-tjänst istället för en semestertjänst!! Nåja, man får vara ofantligt glad över att man har ett jobb överhuvdtaget...ett där man dessutom trivs som fisken i vattnet! =)

Kramar på er!
Over And Out

Mums! Med Mums Mums!

Publicerad 2009-06-06 14:37:23 i Allmänt

Tjoppan har idag fått sin första mums-mums. Om hon tyckte om det?!? En bild säger mer än tusen ord! Så jag låter bilderna få tala för sig själva!


(Steg 1: Ta en mums-mums)


(Steg 2: Ät & NJUT!!! *skratt*)


(Steg 3: Tvätta med vatten...ren & fin igen!)

Idag har vi bara tagit en kort cykeltur. Inget roligt väder...molnigt & lite blåsigt...så vi har varit inne och myst hela dagen istället. Så ser nog resterande del av dagen ut också!

Hoppas ni haft & kommer ha en fortsatt trevlig lördag!
Over And Out

Friday!!!

Publicerad 2009-06-05 11:31:42 i Allmänt

WooHoo! Som jag trodde, så gick denna veckan ofantligt fort...trots min täta näsa! Vilken jag fortfarande önskade kunde ta och sluta vara just tät!!!!!

Nåja, sitter här på jobbet och "rastar" mig ;) Vi har precis varit ute i skolskogen och ätit kolbullar & myst tillsammans med alla elever, det var mycket trevligt!

Helgen blir lugn...säger hon som alltid är rastlös! *skratt* Vi får se vad som händer helt enkelt, det är inget speciellt inplanerat ialla fall! Det kan resultera i en mycket spännade helg!

Min älskade sambo har äntligen beställt efter ett batteri till vår MC, och ÄNTLIGEN ska jag börja köra motorcykel till jobbet. Det kommer att bli superskoj! =)

Nä, nu ska jag ta och vila mig en stund innan jag ska återgå till mina älskade elever!
Over And Out

Vill Tillbaka!!!

Publicerad 2009-06-01 21:03:56 i Allmänt

Åh vilken mysig helg vi haft....kramar & pussar och bara myyyys!!!!! Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden lite grann och få ha liiite längre helg! 
Idag är man bara hängig och snorig...BLÄ!!! Nä, nu taggar vi för friskheten och att det strax är helg igen!!! =)


(Min älskade gullunge, vad skulle jag göra utan dig?!?!?!
Älskar dig tio varv runt jorden & tillbaka igen, högre än månen & stjärnorna!!!)

Nu blir det alldeles snart sängen för att försöka sova bort "bihåls-tätheten"!!!
PÖSS!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela