Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Regnig Måndag!

Publicerad 2013-09-23 10:33:00 i

Oj vad helgen rusade iväg. Vi åkte till Stockholm under fredagen och åkte kryssning till Åland, för att sedan landa i Stockholm vid 15.45 på lördageftermiddag. En mycket trevlig kryssning! God mat & dryck, gott sällskap och bra band! Vad är inte att gilla?!? =) NÅGOT trött var man då man inte kom i säng förrän klockan 04.30 på lördagsmorgon och inte kunde somna på grund av "durr" & gungning. Jaja, sova får man gör en annan gång! Skoj hade vi i alla fall!
 
 
(Underbart vacker fredagkväll på Birka!)
 
Idag är det åter måndag och de äldre kidzen är hos sin fina dagmamma. Jag, lillasyster & gode maken ska bara myysa.
 
Hoppas ni också haft en toppenhelg! =)
Over And Out

Kryssning!

Publicerad 2013-09-19 13:15:28 i

Imorgon bär det av på kryssning för den här damen. Jag och flera tjejer med mig åker till Sth för att åka på "tjej-kryssning" med tidningen Amelia. Idag, efter ca 3h sömn, kanske det inte känns sådär jättepeppande. Men, imorgon då jädrar ska det taggas heeela vägen till båten! =)
 
Ettåringen blev supernöjd över sin dag! Hon fick ju tårta, vad finns inte att gillas?!? ;) Många fina paket fick hon också som villigen öppnades av hennes storasyskon! =)
 
(Finingen! =)

Annars flyter allt på som vanligt. Nästa helg kommer återigen en festlighet: vårt samhälles cykelfest. Japp, vår tredje cykelfest för i år...kommer bli jätteskoj! Hoppas på bättre väder då, för det väder som har varit i veckan har väl inte varit direkt cykelvänligt.
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Ettåringen...

Publicerad 2013-09-08 21:18:24 i

...Jajjamensan, då har vi strax en ettåring här i huset! Herregud; ETT ÅR!!! Jag vet, det är "kliché", men TIDEN går verkligen fort!!! Hon föddes faktiskt nyss och nu, om en vecka, fyller hon ETT ÅR!!! Gaaaah, vart tar tiden vägen?!?
 
(Världens finaste ettåring!!!)
 
Käre maken har börjat jobba igen och ikväll for han iväg på sin första eftermiddagsvecka efter semestern. Det har jag skrivit massor av gånger, men det är verkligen INTE min "favvis"-vecka! Det mest trista är att hela söndageftermiddagen går bort då han åker redan kl 17.00. Jaja, dagen I-lands problem!!! Vi ska verkligen vara glada över att vi har jobb överhuvudtaget!
 
Imorgon åker de äldre barnen till "Mulle-skogen" & busar med sin dagmamma. Jag & älskade maken, samt den blivande ettåringen ska kika in slalom-utrustning till oss alla inför vintern! =)
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela