Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Hoppsansa!

Publicerad 2012-08-26 10:21:14 i

Ojsan, länge sedan det blev skrivet nått här. Kanske för att tiden bara rinner iväg nu när man har börjat jobba?! Till veckan börjar det riktiga "allvaret" då även gode maken börjar jobba! Hoppas bara kidzen inte har varit borta så länge att de känner att det blir jobbigt att bli lämnade hos dagmamman imorgon, men...jag tror att det kommer gå bra! =)
 
I fredags fick jag agera "trubadurska" när en by i närheten hade surströmmings-skiva. Det gick jättebra och alla sjöng med i alla glada toner! =)
     Igår fick vi besök av älskade arbetskamraten med familj, då vi hade kräftskiva. Det var supermysigt. Det som var mindre mysigt var att innan jag gick och la mig fick jag VÄRLDENS halsbränna, den var så kraftig att jag kräktes av den! =/ Min mage har inte "rekat" (= fixat) till sig än, då jag fortfarande har halsbrännan kvar. HUVVA!
 
(AJ, åt skogen med halsbränna! =(
 
Nu blir det till att åka till kära mamma för att kika om jag kan hitta hennes katt, då hon är och "förlustar" sig.
Ha en bra söndag, jag ska passa på att rå om karl´n innan han åker för att börja sitt eftermiddagsskift!
 
Over And Out

Första Helgen!

Publicerad 2012-08-19 15:30:52 i

Japp, då har man jobbat en vecka, vilket givetvis gick galant! =) Det har varit så ofantligt, FANTASTISKT fint väder så det är inte klokt!!! Vi har verkligen myst ute i fulla drag!!!
 
I fredags när jag kom hem var jag helt slut, kan det bero på att man har vänt dygnet under sommaren och nu under första veckan gick upp 05.20? ;) Jaja, fredagen var det bara mys hemma. Lördag var lugn och avslutades hos kära vänner där vi fick tacos och trevligt umgänge!
     Nu är det söndag och vi har precis suttit och planerat inför en kommande surströmmingsfest. Det som är klämmigt är att alla vi som ordnar festen inte äter surströmming. Men men, jag är helt övertygad att det kommer att gå som "hejsan"! =)
 
(Fast jag ska erkänna att EN sån här macka kan gå ned...)
 
Nä, nu ska jag och tjoppan ut och cykla! =)
Over And Out

Back To Work

Publicerad 2012-08-14 06:50:35 i

Mmm, nu är vardagen här igen, med OFANTLIGT tidiga mornar. 05.20 *pip* ringer klockan, som för övrigt inte behövt ringa under de här första dagarna eftersom jag vaknat av mig själv, konstigt nog!
 
Igår var det heeeelt gudomligt väder så vi befann oss ute mest hela dagen, det är sånna dagar man är glad att ha det jobb man har! =)
     Hade det inte varit för den irriterande, morlande, "lilla" foglossningen i vänster höft hade livet varit på topp, jaja...jag vet ju att det går över! =)
 
Hoppas ni har det bäst! I´m alive...det var bara det jag ville säga. ;)
Over And Out

Arbetsångest?!

Publicerad 2012-08-12 21:14:32 i

Varje år ska den komma...arbetsångesten inför att börja jobba igen efter semestern! Denna gången är det inte så stor faktiskt. Kan det bero på att jag kanske jobbar en månad för att sedan gå på mammaledighet igen?! ;)
     Det enda som känns, är att jag ska upp 05.20 hela veckan...och detta efter att helt ha vänt på dygnet under sommaren...jaja, det går nog bra.
 
Fick ett jättehärligt meddelande av min fina kusin imorse. Hon och hennes mamma ville nämligen ta storasyster & lillebror på cirkus nästa helg. Behöver jag skriva att de blev överlyckliga?!?!!? =)
     Lillebror sprang ut i hallen och klädde sig direkt...det är bra att vara redo, men en vecka i förväg! ;)
 
(Min FINA prins!!! Redo för cirkus! ;)
 
I eftermiddag/kväll har vi varit ute i stugan hos min älskade faster med karl. Min ena farbror m. familj befann sig också där, vilka var jätteskoj att träffa! =) Vi fick både middag och efterrätt; mumma & tack för det säger vi!
 
Nu ska jag ägna de sista timmarna på semestern åt min ÄLSKADE make! =)
 
Hoppas ni haft en fin söndag alla!
Over And Out

Trött & Hungrig!

Publicerad 2012-08-11 07:39:47 i

Jag vaknar sällan/aldrig av att jag är hungrig. Men, under den här graviditeten har det hänt några gånger. Denna morgon är en sådan morgon. Det sura är att vi inte har någon mjölk hemma till våra flingor...får väl hitta på nått annat då.
 
Igår var det strålande sol och kära vännerna kom förbi på mat och trevligt surr.Vi bestämde att vi skulle prova nån gång här framöver att våra tjejer ska få prova sova över hos varandra, tror det skulle vara jätteskoj för dem. =)
 
Nu har även den här mamman badat utomhus! Jag är verkligen ingen badkruka och vi brukar vara flitiga besökare till både sjöar och hav på sommaren. Men, den här sommaren har varit kall och vi har varit två-tre gånger och badat (läs barnen). Men, så hände det! Vi åkte till storebrors stuga och då badade t.o.m jag! =)
 
(Vi har hunnit med ett bad sen sist!)
 
Nä, nu måste jag nog ta tag i frukosten...lillbror vill ha något att "dicka" (= dricka). =) Kram på er!
Over And Out
 

Nått Annorlunda! ;)

Publicerad 2012-08-05 09:48:35 i

Bilen gick igenom besiktningen helt utan anmärkning, mycket imponerade...det hade jag nog inte trott. Vi besökte även goda vänner i stan, vilket var jättemysigt då det verkligen var alldeles för länge sedan vi sågs.
 
Igår befann vi oss (jag och gode maken) tillsammans med andra goda vänner ute i skärgården och åt räkor; mumma säger jag bara! Vi hade jättetrevligt och kvällen avslutades med cheesecake och kaffe hemma hos de ena paret.
 
Idag regnar det och vi har varit innomhus där tjoppan målat sig med sin ansiktsfärg, vilken hon diggar rätt rejält. En lite annorlunda "sminkning" om ni frågar mig. ;)
 
(Min älskade lilla prinsessa!)
 
I eftermiddag är vi bortbjudna till vänner vi inte heller sett på länge, vilket känns jätteskoj! Vad som händer innan dess återstår att se...blir nog bara lugnt om man kikar ut.
 
Over And Out
 
 

Besiktning!

Publicerad 2012-08-03 07:26:27 i

Idag är det grått, vilket passar bra för vi ska åkt till stan och besikta bilen. Hoppas nu bara den går igenom, det är inte en självklarhet, vi håller tummar & tår.
    
(Japp, då var det dags igen!)
 
Och vad gör jag nu på morgonen, när barnen tar sovmorgon?! Jo, jag vaknar strax innan sju & kliver upp!!!! Helt galet! Jaja jag fick ju lite ensamtid, och det är väl inte fy skam?
 
Nu har älskade maken målat klar fönstren och behöver jag skriva att det blev fantastiskt fin?! Han är verkligen superduktig!!! =) Nu hoppas vi på att de två veckorna som den där "matt-mannen" hade semester går fort så vi får sätta igång med den nya tvättstugan.
 
Over And Out
 
 
 

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela