Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Näst Sista Veckan!

Publicerad 2013-05-30 08:16:28 i

Min älskade make jobbar denna och nästa vecka, sen går han på semester! Detta innebär att denna dag och tre dar nästa vecka är kidzens (de äldre) sista dagar hos sin fina dagmamma för i sommar! Helt galet vad tiden går undan!!!! Sommarväder har det varit i två veckor nu, helt fantastiskt!!! Denna vecka har jag, i snitt, sovit fem timmar/natt...det är ganska lite! Men, tro det eller ej, det har funkat ofantligt bra! Ljus gör susen!❤

Idag, när de äldre barnen är hos sin dagmamma, ska jag och lillasyster hänga med deras yngsta kusin & hans mamma. Blir skoj! =)
När vi sedan hämtar de äldre ska vi åka till kära mamma och sova över! MYYYS! Får käre maken, som jobbar eftermiddag, sova ut utan att bli störd!

Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

(nedan: det är verkligen SOMMARVÄRME!!! aaaah! =) )

Jädra Stress Kväll! =(

Publicerad 2013-05-26 21:04:00 i

Ja, jag är troligen världens mest virrigaste person. Då gästgiveriet här i närheten öppnades upp igen efter en konkurs, och dessutom köptes av en god vän till min storebror, sa jag såklart ja direkt på frågan om att boka bord där idag, på morsdag. MEN, jag glömde dock en ganska stor grej; att kolla så gode maken inte jobbar...vilket han såklart gjorde, eftermiddag med start kl 17.30. Middagen serverades 18.00; JÄÄÄÄTTEBRA planering??? *NOT*
     Min älskade make ringde och fixade en timme extra så han skulle kunna äta, tror ni det var lugn och harmonisk stämmning; dagens IQ-fråga! NÄÄÄÄÄÄ!!! Tror aldrig jag ätit så fort någonsin, kände knappt smaken på den stackars fisken på tallriken och nu sitter jag här...med vrålont i magen!! Hade varit bättre att grilla hemma i lugn och ro istället....JAG ska sluta planera saker!!!!
 
Men, jag ska säga att våra FINA, FINA, FINA, ÄLSKADE barn var helt fantastiska. Trots en tokstressad, sur ragata till mamma, satt lillasyster med sina majskrokar, helt tyst, leende i sin stol i nästan två timmar. Lille/storebror åt upp nästan all mat, samt, FAST han hade blöja, sa till när han behövde kissa. Å storasyster bara ägde!!! Mina (våra) älskade, fina barn!!! ÅÅÅH så jag är galen i er!!!
 
(VÄRLDENS FINASTE BROR!!!)
(VÄRLDENS FINASTE LILLASYSTER!!!)
(VÄRLDENS FINASTE STORASYSTER!!!!)
 
Vi passade på att läsa två långa böcker ikväll, bara för att mysa till det lite extra och för att den "rabiata" mamman skulle få lätta sitt samvete lite också. Storasyster i huset tyckte det var onödigt av mig att äta så fort att jag fick ont i magen: "-Mamma, varför åt du inte som mig? Jag har inte ont i magen!" Älskade gullunge!!! <3
 
Nu ska jag sätta mig och varva ned i soffan, känns så ofantligt tomt nu när älskade maken var tvungen att åka och jobba....får hoppas att man får en stor kram när han kommer hem i natt!

En extra kram till er alla mamma därute!!!
Over And Out

Helt Enkelt Underbart!

Publicerad 2013-05-26 10:47:00 i

Det är helt enkelt UNDERBART just nu!!! Sol, sol och åter sol! =) Vi lapar sol, planterar blommor, klipper gräsmattan och bara ÄR! Tomten blir verkligen supermysigt nu när alla blommor är på plats!

I fredags fick storasyster rida hos kära vännen sedan cyklade vi ned och åt pizza med kära svägerskan med familj. Storasyster cyklade heeela vägen, grym är vad hon är!!! =)

(Storasyster i cyklartagen! =) )

Igår var det också sol, och då var vi på öppet hus på mitt jobb! Var jätteskojigt att träffa alla elever igen! Kollegorna också såklart!

Hoppas ni haft en trevlig helg ni med! 

Over And Out
 

Fortfarande!

Publicerad 2013-05-22 21:26:00 i

Jajjamensan det är fortfarande sol, helt underbart! Då lille/storebror kändes krasslig igår...något varm & hängig fick de äldre barnen vara hemma från sin dagmamma idag. Vilket visade sig helt onödigt då han var precis som vanligt idag! Galet vad barn piggar på sig fort. Nåja, då fick vi mysa med dem och lille/storebror fick en lugn dag!
 
(Vår underbart fina prins!!! <3 )
 
Idag har svägerskans karl, vilken är sjukskriven, varit och hälsat på. Vi gick ned på samhället tillsammans med honom och köpte mjukglass, poppis eller vad?! ;)
 
Nu verkar det dock som att regnet ska komma, vilket kanske är bra...återstår att se imorgon. Till helgen blir det först mys med kära vännen med kidz, sedan pizza med svägerskan och familj, lördagen bjuder på öppet hus på mitt jobb vilket vi givetvis ska besöka! =) Söndag är morsdag och då ska vi bjussa älskade mamma på ett gästgiveri här i närheten!
 
Haré BÄST!
Over And Out

Sooool!!!

Publicerad 2013-05-21 21:30:00 i

Måste vara pga solen jag inte skrivit nått, för den var verkligen LYST!!!! =) Vi har varit ute och grävt sandlådan, hoppat studsmatta samt cyklat, cyklat & åter igen cyklat!!! Storasyster har nämligen lärt sig cykla!!! Helt själv dessutom! Stolt mamma eller vad?! ;)

Annars är det nog bara lugnt, har anmält mig till vårruset tillsammans med ett gäng andra tjejer, känns jätteskojigt! =)

Hoppas ni också har en stor S☀L på er himmel! =)
Over And Out

(nedan: mat ute! =) )

Övernattning!

Publicerad 2013-05-11 10:16:00 i

Har varit låg hela veckan och kan väl inte säga att jag känner mig mycket bättre, men...det skiter vi i och gör saker ändå! I torsdags var storasyster och red, MYYYS! Sedan åkte vi upp till älskade mamma och fick middag, surr och övernattning. Hjälpte henne att plantera ett gäng buskar. Gick fint! Kom hem mitt på dagen igår, då fick de äldre kidzen besök av sin "dagmamme-kompis" och när han åkt hem kom fina vänner på middag, mycket trevligt! =)

Idag är det molnigt och vi har nog inget planerat. Hoppa ni har en toppendag!
Over And Out

(nedan: mormora får hjälp med plantering!)

Succé!!! =)

Publicerad 2013-05-05 21:13:00 i

Talar för bägge de äldre barnen när jag skriver att tågresan var en HIT!!!! =) Gullungar, de skötte sig exemplariskt och hade verkligen superskoj! Vi hann med att köpa både gympadojjer, stövlar och äta glass innan vi begav oss till bion, vilken också den blev en hit! Lille/storebror satt hela filmen i sin pappas knä och hade tindrande ögon! Min lilla ögonsten!!! <3
 
Idag har jag haft FRUKTANSVÄRT ont i huvudet, det är galet var jag har haft ont i huvudet i veckan, tror att jag ätit alvedon för hela mitt liv framöver! Notera att jag nästan ALDRIG har huvudvärk och nästan ALDRIG äter huvudvärkstabletter, så det är verkligen ett unikum när jag har det! Tycker verkligen synd om er som lider av migrän!!! HUVVA!!! Tror att nån form av förkylning fortfarande bor i min kropp och att det är den som ger mig huvudvärken! =( Jobbigt ialla fall...jag trotsade dock den *pip* huvudvärken och begav mig ut med kidzen efter att gode maken åkt iväg på jobbet, japp...det är eftermiddagsvecka i veckan; trist!
    Ute hoppades det studsmatta och sedan hjälpte min älskade son mig att ta bort all barr & löv som jag krattade ihop.
 
(Världens goaste medhjälpare! <3 )
 
Nu blir det strax sängen, håll tummar & tår att min huvudvärk flygit sin kos och sedan stannar där imorgon!
 
Haré bäst alla där ute!
Over And Out
 

Middag, Bio & Mys!

Publicerad 2013-05-03 19:53:00 i

Jag trostade min sjuka och begav mig till "stora" staden för att möta upp min älskade vän för att; äta middag, mysa och slutligen se bio; MAMA! Vi två diggar verligen skräckfilmer så det var klockrent val för oss. Den var helt klart sevärd...något för mycket på slutet kanske, men helt klart; sevärd! =)
 
(MAMA - Klart sevärd! =)
 
Vi hann med både middag och en sväng på café innan vi begav oss till bio, mycket trevligt ska jag säga!!! Det var lääänge sedan bara vi två fick sitta och surra tillsammans, så bara det var jättemysigt! =)
     Innan jag träffade vännen åkte jag på The Body Shop för att använda upp mitt presentkort på en ansiktsbehandling, men då de slutat med dem fick jag en "fin-sminkning" istället! Ni kan ju gissa att, jag som aldrig sminkar mig, blev tjusig! =)
 
Idag har vi slöat, ätit lunch hos käre pappa samt hämtat ett skrivbord hos kära mamma åt storasyster i huset. Hon var mycket nöjd!
 
Imorgon bär det åter igen in till stan för bio, denna gången betydligt beskedligare film, nämligen "Alfons & Milla". Jag, älskade maken och de två äldre barnen ska åka in och titta. Det blir första biobesöket för lillle/storebror, så det blir tokskoj det med! Ska passa på att inhandla stövlar åt brollan då, som har hål i sina nuvarande.
     Då kidzen inte har fått åka tåg ska vi passa på att åka det, om det nu går nått tåg....har varit lite si å så med det på sista tiden! Men, vi håller tummarna!!! =)
 
Hoppas ni har en kanonfredag!!!
Over And Out

Blev Valborg!

Publicerad 2013-05-01 07:35:12 i

Jajjamensan, så var valborg över och det var verkligen trevligt. Middag med älskade storebror med familj och sedan gå till byns majbrasa för att träffa lite folk, sedan bar det av hemmåt och då hälsade kära svägerskan med familj på en stund. Hade bara natten varit sovande hade det varit full pott i poäng! Men, lillasyster vaknade kl 03.30 och var ledsen...över något som vi inte har den blekaste aning om. Hon somnade om vid 05.30 och jag vid 06.00...sedan ville hon gå upp en halvtimme senare; idag är jag trött, snorig och tung i huvvet! Hoppas det går över!! Jag vill INTE bli mer sjuk!!!! =(
 
(Såhär skoj hade vi på valborg, den ene ser mer drogad ut än den andra! ;) *ha ha ha*)
 
Över till nått positivt istället, det är lixom inte jag att var bitter och sur! =) Idag är det sol ute och igår satt den gode maken upp studsmattan, behöver jag skriva att de äldre barnen var i extas?!? ;) Kan tänka mig att det blir mycket studsning idag! =)
 
Hoppas ni får en toppendag med sol!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela