Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Sunshine! =)

Publicerad 2009-05-31 20:41:30 i Allmänt

Vilken toppen helg detta har varit! Soligt och varmt så in i norden!!! Häääärligt!!! Vi har slappat, myst & grattat sambons mamma, då min är och spenderar tid med bror & syster i Göteborg...vi skickade helt enkelt en hälsning till henne istället + pengar till ett par nya glasögon!

Imorgon börjar allvaret igen då en ny arbetsvecka åter är här. Helgerna går alldeles för fort...vill rå om tjoppan mycket längre än så!!! Men, måste erkänna att veckorna går fort de med!

Vi har förresten fått "nya grannar". Ett gäng får och deras lamm har flyttat in på åkern/ängen brevid oss. Tror ni tjoppan är begeistrad eller vad?!??!? Hon tycker det är superroligt att gå runt och bräka som ett får åt alla...vi tycker faktiskt också att det är skojigt med de nya grannarna, och så fint de gör sen! Nu är det inte så igenvuxet brevid! =)

Hoppas ni haft en lika bra helg som vi haft!
Over And Out

Avslutat...

Publicerad 2009-05-27 20:08:15 i Allmänt

Nu är tre dagar kursande avslutat, vilket känns både roligt & sorgligt. En mycket bra kurs, med bra innehåll & trevliga medkursare!
     Denna kvällen avslutades med att vårt kommunala lärarförbund hade vårutflykt! =) Mycket skoj, med mat och trevligt surr.

De tre dagar som gått har mest handlat om kursen och mys med tjoppan på kvällarna. Igår somnade jag redan kl 20.30!!! Det tar minsann på att "kursa"! HERREGUD så trött jag var!!!

Imorgon återgår man till sitt ordinarie jobb, vilket känns skoj. Helgen, som det ser ut nu, blir bara lugn...men, jag vet hur jag är, rätt var det är hittar vi på nått helt annat! Vi får helt enkelt se! Ni glömmer väl inte bort era ÄLSKADE mödrar på söndag, då det är morsdag! Själv tycker jag faktiskt att det är liiiite tramsigt, bara för att man inte ska behöva ha en dag då man "högaktar" sin kära mamma....det kan man väl göra ALLA dagar? Ja, papporna också såklart! =)

Kramen på er! Vi hörs!
Over And Out

Sol I Sinnet!

Publicerad 2009-05-24 19:52:14 i Allmänt

Idag har det varit strålande sol & helt underbart! =) Vi drog iväg till Kim & hans familj redan kl 11.00 och där befann vi oss tills eftermiddagen. Broder, hans tjejer & min älskade pappa kom hit och käkade lasange! Mycket gott!!!
     Vi har varit ute heeeela långa dagen, vilket har varit kalas!


(Bruttan sov över 2h hos "Kimpan"; det tar på att vara ute hela dagen!)

Kvällen blir lugn. Mys framför tv:n, då färgen till tjoppans rum gick åt som smör i solsken! Måste inhandla mer imorgon. Även taken i bruttan rum blev en annan färg, nu är det vitt! Jättefint blir det! =)
     Imorgon, tisdag & onsdag blir det kurs för hela slanten. Ska gå genom Lärarförbundet, pga att jag nu är ny styrelsemedlem....blir spännande.

Kram på er!
Over And Out

Målning

Publicerad 2009-05-22 12:23:16 i Allmänt

Nu återstår målningen i tjoppans rum...ja, jag vet...det har tagit lite tid, men nu när jag jobbar då vill man liksom spendera all sin tid med bruttan, inte att sätta upp massa väv!!! Jaja, nu sover ialla fall bruden och då passade vi på att sätta upp alla väv. När hon sedan vaknar blir det lunch, sedan iväg och inhandla färg & cykelsadel! Har hittat en superfin, som man dessutom kan vinkla till sovläge om de små liven lyckas somna mitt i allt cyklande. *skratt*

Gårdagen blev jättetrevlig. Vi drog iväg vid 11.00 till sambons mormor & vidare därifrån vid 14.00 till Arvids mamma, supergott fika & mat på bägge ställena. Sedan åkte vidare till Saran och hennes familj! =) Där fick vi varma mackor och trevlig surr.

Nu blir det slappning som gäller fram tills tjoppan vaknar!
Over And Out

HELG! =)

Publicerad 2009-05-20 19:34:41 i Allmänt

Har idag jobbat klart för i veckan, känns helt galant! Fenomenalt underbart väder var det också!!! Idag var tjoppan med till jobbet. På så vis fick sambon både sovmorgon & chans att få fiska i lugn och ro, något han sällan har haft tid med nu på sistone. Det var han väl värd. =)

Tjoppan hade suuuuperskoj på mitt jobb och alla mina underbara elever tog så bra hand om henne! =) Behöver jag skriva att hon var heeeel-slut efter att ha varit ute från 07.30-16.30!?!?! Jag själv känner mig heeelt knäckt!! Märkligt att man kan bli så ofantligt trött av att vara ute, utan att göra någonting...bara sitta. Blir nog en tidig kväll ikväll.


(Älskade gullunge, åh så duktig du var idag!!!)

Imorgon blir det lite "flyga" (= ut och åka)....först åker vi till sambons mormor och hälsar på sedan ska vi åka och gratta Arvids mamma som fyller 30!! HURRA, HURRA HURRA!!! =) Det blir sååå skoj, det var ett tag sedan vi fick "snusa" på Arvid!

Hoppas att även ni får en mysig dag imorgon!
Over And Out

Underbara, Underbara SOL!!!

Publicerad 2009-05-17 20:46:34 i Allmänt

Det har varit så gudomligt väder idag! Jag kan inte med ord beskriva!!! Vi har varit ute heeela dagen idag! =) 
     I morse gick jag & tjoppan ner till min älskade pappa och fick frukost, sedan begav vi oss till Kim & hans föräldrar och där befann vi oss nästan hela dagen, mycket skoj att få sitta och surra!!! Behövligt! =)
     Sedan åkte jag, tjoppan, far & brollan med sina söta döttrar och åt, där utanför fanns en studsmatta den var vi bara tvungen att prova, tjoppan också såklart! =)


(Världens finaste tjej hoppas studsmatta med sin stora kusin!)

Sambon har varit och grejat med bilen idag igen, dämparna måste bytas...vilket tar tid. Hela dagen igår & hela dagen idag har han befunnit sig hos sin moder och fader och grejat som en tok, duktig han är! Så honom har vi knappt sett röken av den här helgen...

Ja, just det ja...bild före & efter klippningen;

    
(Före, till vänster & Efter till höger...man får klicka upp bilderna)

Nu är det strax sängen som väntar...det tar verkligen på att vara ute i den underbara naturen!
På återseende! =)
Over And Out

Helg...igen!

Publicerad 2009-05-15 20:10:50 i Allmänt

Det bara rusar runt, runt, runt...oj, vad tiden går fort...först börjar måndagen sen helt plötsligt är det fredag! =) Hääärligt.
     Denna helg blir dock lite annorlunda, vi har nämligen "Öppet Hus" på vår skola, det innebär att jag är på jobbet från 08.00-14.00 imorgon, lördag. Vi ska visa upp en show tillsammans med eleverna, visa skolan, spela brännboll allihopa samt äta goda hemlagade hamburgare! Kan det bli bättre?! Hoppas nu bara vädret håller i sig...idag har det varit heeeelt underbart!
     Tjoppan ska hänga med redan från morgonen...hennes pappa behöver få sig lite sovmorgon, det tycker jag att han är värd! =)

Hoppas er helg blir fin den med!
Over And Out

Ingenting!

Publicerad 2009-05-13 10:29:49 i Allmänt

Nä, vi hittade ingenting vi skulle ha igår, förutom några småprylar! Ingen rutchkana, överdragsbyxor eller dragkärra till cykeln. Tjoppan blev minsann utan mycket igår! Men, vi får ta oss in till staden igen för att undersköka mer affärer! "Det löser sig, sa han som sket i vasken!" ;) *skratt*

En heeeelt underbar middag fick vi igår; köttfärslimpa med potatis/morotsmos!!! =) MUMS!!!! Mången tack, kära vänner för det! Tjoppan tyckte det var klokrent. Köttfärslimpa blir det fler gånger! =)

Idag är det strålande sol & underbart!!! Hade önskat att jag fick vara hemma och gosa med bruttan. Men, istället måste man jobba...vilket inte heller är fy skam...tänk om man bara kunde få ha sin tjoppa med sig!
     Nåja, "snart" slutar jag, då blir det mys heeela långa kvällen!!! =)

Over And Out

Klippt & Skuren!

Publicerad 2009-05-11 20:40:11 i Allmänt

Jajjebox, då var man klippt...rejält! Från att ha haft håret till axlarna (för att jag ej klippt mig på ETT ÅR!!!) pga av att jag varit snål när jag varit mammaledig, till att ha nästan snaggat! Coolt...min kära kusin har klippt mig sååå fint! =) Jag är sååå nöjd! =) Tackar, tackar säger vi till detta!

Idag har det varit strålande sol, fast blåst lite kallt...men, det är inget som en halsduk inte kan råda bot på! =)  
"The spring is here!!!!"


(Tänk att våren är här...NICE...fin blomma jag fotade på 1 maj)

Har även fått bättre arbetstider från och med idag! Såhär var det förr:
Mån; 7.30-16, Tis; 7.30-14, Ons; 8.30-17, Tors; 7.30-17, Fre; 7.30-17, nu blir det så att jag endast behöver jobba till 16.00 torsdag & fredag, det låter inte mycket att få sluta en timme tidigare, men det gör verkligen det!!! Är såååå glad! =)

Imorgon kommer tjoppan & sambon och hämtar mig direkt efter jobbet kl 14.00, då ska vi åka in till stan och inhandla cykelkärra åt tjoppan, överdragsbyxor och eventuellt en rutchkana...hon diggade ju verkligen Kims! =)
     Undra bara vart de hade inhandlat hans...hmm! Sedan ska vi handla ett stort myggnät till vår balkongdörr i vårt sovrum, vi vill få in lite friskluft utan att behöva tampas med myggen under natten! Till sist blir det nog en storhandling...när vi nu lixs åker in till stan kan vi lika gärna handla där också. Blir en fin dag tror jag! =)

Hoppas ni haft en bra dag & att morgondagen blir lika fin! =)
Over And Out 

Mycket Trevligt! =)

Publicerad 2009-05-10 19:46:06 i Allmänt

Såklart, som vi förväntat oss, så blev gårdagens kväll supertrevlig! Tack vänner för det, mycket god mat & efterrätt fick vi också, inte fy skam! =) Inte förrän kl var 01.00 hade vi "pallrat" oss hem!!! Nu taggar vi för vår gemensamma husvagnssemester i sommar, eller hur?

Idag har vi minsann varit och hälsat på Kim, hans mamma & pappa! Jättetrevligt att få "rå om" dem en liten stund...det var alldeles för länge sedan. Tjoppan ÄLSKADE Kims rutchkana...oj, vad hon åkte & skrattade.
     Sedan åkte vi hem, slöade & lekte i sandlådan. En härlig dag med härligt väder!

Nu är det innekväll & gos med sambosen som gäller. Jag hoppas ni haft en mysig söndag också!
Kramen på eder alla!
Over And Out

Middag!

Publicerad 2009-05-09 14:50:46 i Allmänt

Idag har vi varit ute nästan hela dagen, trots att det är grått & mulet ute...lite trist, men det är bara att göra det bästa av situationen. Vi har befunnit oss på vår byastuga och krattat, fikat & surrat...det behövdes alltihopa. Bruttan var inte till någon vidare kratt-hjälp. ;) Hon gungade mest...men, huvudsaken hon är nöjd. =)


(Mest skoj va det att åka "häst" & gunga!)

Ikväll blir det middag för hela slanten. Vi är nämligen bjudna till våra "BB-kompisar", de vi låg tillsammans med på BB. Alltid lika skoj att träffas & att våra bruttor får leka! =)

Kram & trevlig kväll!
Over And Out

Fredag!!!

Publicerad 2009-05-08 19:08:30 i Allmänt

Idag har det varit en mysig dag. Vi hade bad på jobbet idag, så hela skolan åkte till badhuset. Tjoppan & sambon hängde också med. Behöver jag skriva att hon blev ofantligt "poppis"? Min älskade lilla gullunge!!! Sedan åkte bruttan & sambosen hem igen för att kratta...behövligt säger jag...de är sååå duktiga! Men det tar tydligen på krafterna att vara hemma med sin pappa, för någon dag sedan somnade gullungen medans hon gungade! DÅ är man trött!!! ;)


(Hur trött kan man bli egentligen?!?)

Nu är det kväll & här ska det bara mysas!!! =) Tjoppan ska strax gå isäng och då ska jag och min älskade sambo se film & äta 70%:ig choklad!!! *MUMS!!!!*

Hoppas ni får en lika fin fredagkväll!
Over And Out

Soliga Dag!

Publicerad 2009-05-07 10:25:21 i Allmänt

Härligt att det vände! =) Nu är det strålande sol & härligt ute...igår var det kallt, blåsigt & rått för att sedan, på kvällen, vända till ett helt underbart vårväder!
     Vi passade på att gå motionsbingo även igår. Tjoppan tycker det är superskoj att vandra ute i skogen...så skoj att hon näst intill hoppar ur vagnen! Det kunde hon inte göra igår...vi satt helt enkelt fast henne med säkerhetsbältet som följde med vagnen!

Annars var det lugnt igår. Jobbade på dagen & myste på kvällen...vilket känns extra viktigt nu att göra bara för att jag missar så otroligt mycket tid med min älskade dotter när jag är borta på dagarna. Henne går det dock ingen nöd på, hon har det toppen med sin pappa! =)

Idag är det inget "GW", bara repriser...så gott folk, ni får allt "schå er" (= lugna er) tills nästa torsdag då färska avsnitt kommer!!! Längtar! =)

Nä, nu ska jag återgå till min planering!
Over And Out

Trist!

Publicerad 2009-05-05 20:29:43 i Allmänt

På eftermiddagen har det verkligen inte varit något höjdarväder, snarare ett trist gråmulet. Men, jag vet...det är bra med lite regn. =) Man får se det positivt!

Idag hade jag & tjoppan tänkt hälsa på Kimpan & hans mamma, men kära Johanna ligger i magsjuka! Åh så jag tycker synd om henne!!! Vi hoppas att hon kryar på sig snaaaart så att vi kan träffas i en inte allt för långt bort framtid.

Annars har det varit lugnt idag. Jag slutade lite tidigare idag och har tillbringat min lediga tid tillsammans med min käre sambo & älskade dotter! Myspys har vi haft minsann, vilket behövdes!

Hoppas ni också haft en bra dag!
Over And Out

Tjoppalöst Idag! =(

Publicerad 2009-05-04 21:36:27 i Allmänt

Idag har den här arma modern verkligen fått sättas på prov! Prov om hur länge hon kan vara utan sin älskade tjoppa utan att förgås!!! Vi har nämligen haft föräldramöte ikväll på "min" skola, vilket i sig var mycket trevligt! Men, därigenom kom jag inte hem förrän kl passerat 20.30! Långt efter tjoppas sängtid alltså! Fick bara träffa henne en liiiten kortis imorse innan jag åkte på jobbet....jobbigt har det allt varit idag....men, imorgon får jag träffa min älskade dotter jättemycket!!!! =) Då slutar jag redan kl 14.00...då ska vi försöka hälsa på Kimpan & hans mamma som vi saknar så enormt mycket!!! Saknar våra underbara fikan & förtroeligt prat!!!


(Min älskade unge! Åh så jag har saknat dig idag!!!)

Annars har det varit en bra dag. Efter att ha jobbat endast en vecka har man kommit in i sitt arbete som om man aldrig varit borta från det, helt sjukt egentligen! Fast skönt att det är så....trots detta så saknar jag bruttan hur mycket som helst, det är tur hon vaknar så tidigt så att man får rå om henne både innan & efter arbetet!!! *ÄLSKAR!!!!!*

Hoppas ni haft en fin måndag allihopa!
Over And Out

Härliga Söndag!

Publicerad 2009-05-03 17:01:25 i Allmänt

Solig dag! Underbar dag! Idag har vi varit ute heeeela långa dagen....det har varit helt underbart! =) Trist är att vår älskade dotters hosta har kommit tillbaka! BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!
     Igår kom vi hem vid 00.15 efter att ha "kidnappat" kära vännen Sara & varit på en härlig, trevlig kväll med god middag & riktigt bra bio ("män som hatar kvinnor" = MYCKET SEVÄRD!!!) Gick och lade oss vid 01.00 & bruttan hostar fram tills kl var 04.30!!! STACKARS BARN! Idag har det dock inte varit någon hosta alls, utan bara glada miner, så vi hoppas att denna natten blir bättre!


(Mums med mandariner! Mysigt att sitta ute på altanen i vämen! =)

Nu är det strax middag & bara mys hela kvällen + taggning inför en kommande arbetsvecka...snart är det helg gott folk! =)

Kramen på er!
Over And Out

Valborg!

Publicerad 2009-05-01 17:02:40 i Allmänt

En mycket trevlig valborg fick vi! =) Med massor av god mat & härligt sällskap vilket vi aldrig någonsin har trist med!! Måste göras om, i en inte allt för långt bort framtid! Tack hörrni för en trevlig kväll!

Sedan fick jag minsann nys om att min ÄLSKADE storebror har hamnat på youtube! Ha ha ha, va underbart tänkte jag och fick där känna mig stolt! Levars manskör stoltserar med att sjunga; "Vintern rasat..."


(Min käre bror stor till höger med den blåaste av alla jackor! UNDERBART!!! =)

Behöver jag skriva att jag är sååå stolt över honom!?! *skratt*

Hoppas ni alla hade en lika trevlig valborg som jag hade!
Kraaaaaaaam
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela