Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Tråkig Dag...

Publicerad 2011-02-26 13:13:41 i Allmänt

Idag är vi bjuden till min kära kusin som fyller 18. Jag & tjoppan har "taggat" järnet...men, vad händer då? Jo, käre maken kräks halva natten! =( Vi vill givetvis inte smitta ner alla inklusive födelesdagsbarnet så vi blir hemma istället och har tråkigt! Jaja..."my little pony"-film är inte helt trist det heller. ;) Fast tjoppan tyckte att det var lite tråkigt att vi inte kunde fara på kalas. Vi får åka och gratta en annan dag helt enkelt.

Annars är det bara bra. Igår var vi och fixade pass till mig & barnen. Passen nu förtiden gäller fem år vilket innebär att lillebror kommer att vara fem år när hans pass går ut. Tror, av någon anledning, ;) att han inte kommer att se sig lik ut på passet som i verkligheten då. Efter att passen var ordnade åkt vi till Albin med familj och hade supertrevligt! =)


(Lillebror kommer nog inte att se ut såhär om fem år!)

Nu blir det till att göra ingenting för resten av dagen vilket kommer att resultera en vääääldigt rastlös mamma!!!
Over And Out

"You Are My Sunshine"

Publicerad 2011-02-24 13:40:35 i Allmänt

Idag lyser solen ute och det ligger nysnö på marken, kan det bli vackrare!? Idag är det verkligen en "göra-ingenting-dag". Har gjort ABSOLUT ingenting! Känns samtidigt, för en rastlös själ som jag, väldigt märkligt.

Har i några dagar nu försökt få lillebror att krypa...går inge vidare. Han kan jämföras med tjuren Ferdinand...vill bara sitta & titta ;) Varför ska man börja krypa om man trivs med att bara sitta??! Låter väldigt märkligt tycker han.
     Men, jag ska ändå fortsätta ha honom på mage litegrann under dagarna så att han så smått kan börja röra sig själv framåt, för då behöver inte jag vara hans "färdtjänst". ;)


(Lillebror är lik tjuren ferdinand! =)

Nä, nu ska jag återgå till att göra ingenting. Hoppas ni har det bra i vintersolen! =)
Over And Out

Besök!

Publicerad 2011-02-22 07:58:18 i Allmänt

Idag, efter att tjoppan har lämnats hos dagmamman, ska jag & lillebror få fint besök av en klok vän och hennes son, som bara är en månad äldre än lill-tjoppen! =) Det ska bli jättetrevligt att få elda & surra bort en förmiddag tillsammans. Tror jag ska bjussa på kantarell-varma mackor och sedan en go´milkshake till efterrätt! =)

Annars är det grått...ja, ute alltså. Men enligt väderleksrapporten ska det vara soligt ute idag...hoppas att det blir så! =)
     Appropå ute, så var vi och lämnade in tjoppans overall till en kvinna som är grym på att sy kläder. Den har nämligen både spruckit under armen, dragkedjan har gått sönder dessutom har "snoddarna" under fötterna gått av! Det måste verkligen ha varit ett måndagsexemplar. Hon har nämligen bara haft den sedan jul!!! Jaja, nu har vi lämnat in den och hoppas på det bästa.

Nä, nu ska jag ta och klä på lillebrollan! =)
Over And Out

"Luften Är Borta"

Publicerad 2011-02-20 12:45:12 i Allmänt

Idag är en sådan dag då jag bara skulle vilja lägga mig under täcket och bara vara försvunnen heeeela dagen! En sån dag då alla tycks vara emot mig, en sådan dag då allt går fel...jag vet inte. Varför ska det vara så svårt?!?
     En sån här dag är det tur man har sina älskade, älskade små barn att krama och gosa med. För åååh så de lyfter en! Man blir glad bara man ser dem le eller skratta! Underbara, underbara barn så jag älskar er!!!!!


(Sometimes, life is hard! True, so true!)

Det blir ett väldigt kort inlägg detta...ville bara få ut mig lite grann, vilket känns som att jag får genom att skriva.

När lillebror har vaknat ska han och jag åka ner till käre pappa där tjoppan befinner sig. De tog en promenad härifrån med bobben...

Kram
Over And Out

Very Cold

Publicerad 2011-02-19 16:08:33 i Allmänt

När man var liten var det alltid snöiga & kalla vintrar, av den varan har det varit dåligt på slutet. Men, denna vinter har verkligen visat vad den går för. Hela denna veckan har det nämligen varit -20/30 strecket! Nu behöver man ialla fall inte oroa sig att maten i frysen ska tina om det blir strömavbrott!! Det är bara att ställa ut kylvarorna på bron (farstukvisten). ;) *skratt*

Hela veckan har vi bara varit inne, detta pga just kylan. Det är mysigt att bara vara inne och pyssla, men, vi som är just utemänniskor saknar att vara ute...så jag tror att vi kommer trotsa kylan imorgon och vara ute en liten stund ialla fall! =)

Har jag förresten berättat att vi ska dra till Canada?!? ÄNTLIGEN är resan bokad, som jag har pratat om att åka till min älskade vän i Montreal! Nu har vi tagit oss i kragen och ska åka. I maj blir det av och vi stannar i två veckor, det känns verkligen jätteskoj! Vi ska åka hela 12h i flygplan, det blir en spännande resa tillsammans med våra älskade barn! =)


(Canada - here we come!!!!)

Soffläge nästa, hoppas ni har det bäst ute i kylan!
Over And Out

Hoppla...

Publicerad 2011-02-17 14:09:06 i Allmänt

Ups, var ett tag sedan...igen! Sedan sist har vi haft en supertrevlig fest, detta pga att vi ju gifte oss i höstas. Min gode make ville som bekant inte gifta sig i kyrkan med allas blickar på sig. Detta gick jag till fullo med på...det är vår dag, då ska inte en av oss tycka att den är pest och pina.
     Men, ett "galej" (partaj) ville jag ialla fall ha och det gick han med på. Denna fest ägde rum i lördags och vi hade så fantastiskt skoj!! Åh vilka underbara människor som kom och förgyllde den!!! TACK ALLA!!!!!!

Annars är det bara toppen. Tjoppan fyllde, hör & häpna; 3 ÅR!!!!!!! igår. Helt vansinnigt!!! Hon ville ha en lila tårta med jordgubbar på. Av någon andledning (*skratt*) fanns inte jordgubbar att få tag på, så jag inhandlade geléhallon istället. Lila blev tårtan av att jag blandade röd & blå karamellfärg, den blev verkligen jättefin och treåringen var jättenöjd! =)

I helgen jobbar min käre sambo så jag & barnen är ensamma. Vet inte alls vad vi ska hitta på utan den underbara fadern, men jag behöver nog inte vara orolig...det brukar alltid dyka upp något skoj!

Nu är det fruktmellis med dottern som gäller. Hoppas ni har det bra i den stora världen!
Over And Out

"Taggad"

Publicerad 2011-02-09 10:27:54 i Allmänt

Alldeles strax ska jag åka och klippa mig, jag är verkligen supertaggad! =) Världens bästa Emma ska få göra vad hon vill med mitt rufs till hår! ;) Hon kommer att fixa det galant.
     Var sugen på att förlänga mitt hår, men tyvärr så är det våldsamt dyrt! Vi får se om det blir så ändå, skulle vara skoj!

Annars är det full rulle. Imorgon åker jag och hämtar min syster, det känns jätteskoj att hon kommer!!!! Får jag rå om henne ordentligt. I vanliga fall brukar hon alltid sova hos pappa, men den här gången blir det här hon kommer att bo! =)

Inatt, från kl 03.00 fram till kl 06.00, försökte lillebror lösa världsproblemen. Vad han kom fram till vet jag inte....tycker att det lät mest som ryska: "da da da" *skratt*.

Nä, nu ska jag ta och göra någon nytta innan jag drar till den gode frisörskan! =)
Over And Out

Supersugen!

Publicerad 2011-02-07 21:21:03 i Allmänt

Åh vad jag är sugen på nått gott...typ varm choklad & varma mackor eller the & nygjorda scones!!! Kan ingen vänlig själ komma hit och göra detta åt mig?!? =)

Ikväll var min älskade pappa barnvakt en liten stund så jag och kära mamma kunde åka och kika in lokalen vi ska vara i under vår partaj! Den funkar jättebra, kanske lite omysig...men, det får vi göra något åt. Vad det blir återstår att se.

Hela denna vecka kommer det att "rännas runt" (åka runt).
* Idag var tjoppan hos dagmamman & lillebror hade BOEL-test (barnet origenterar efter ljud), ett slags hörseltest.
* Imorgon ska tjoppan klippa sig & vi ska bjuda kompisar på middag.
* På onsdag är tjoppan hos dagmamman då är det min tur att klippa sig.
* Torsdag åker jag in till stora staden och hämtar min älskade storasyster sedan ska vi handla.
* Fredag ska vi lämna barnen hos deras farmor och farfar samt ställa iordning allt inför kalaset.
* Slutligen är det lördag och dååå är det galej! =)

En ganska hektisk vecka med andra ord. Blir skoj att få en ny frisyr! Det var länge sedan jag var och fick mig en.

Nä, nu måste jag fika något annars "avlider" jag! =)
Over And Out

Foton...

Publicerad 2011-02-03 09:49:39 i Allmänt

Alla jag känner här runtomkring har varit och fotat sig i studio, nu är det min tur. I eftermiddag ska nämligen jag och lilla mamma också fota oss. Det som gäller är att man har tre ombyten med sig, kommer osminkad och sen kör man! Får se om de kan lyckas få ett grymt kort på en eller om man får åka hem och skämmas! ;) *skratt*

Annars flyter livet på som vanligt. Karln i huset har börjat fixat tjoppans nya rum. Det kommer att bli jättebra när hon får flytta in där. Hon ville ju, som bekant, flytta in redan när hennes pappa kom hem med de nya Hello Kitty tapeterna! Att man kan vara så lyrisk!!! GULLUNGE!!!

Vi ska även här framöver ha kalas! Det blir skitskoj...vi valde ju att gifta oss lite i smyg då sambosen är en blyg person som inte vill vara i centrum, men bröllopsfesten ville jag ändå ha, så den har vi nu ordnat. Det som är mest skoj är att näst intill 100% av de bjudna kommer. Verkligen jätteroligt!!!

Nä, nu blir det att lata sig tills lillebror vaknar. Han är inne i någon konstig period där han inte sover på dagarna! Han har alltid varit grym på att sova under dagarna, det är ju nätterna som varit jobbiga för honom. Men, nu har det ändrat sig...skumt! Men, det är ändock rart med barn så det så!


(Lillebror med sin kusin! Världens finaste lillebröder!)

Strax är det helg, så jag önskar er en trevlig sådan!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela