Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

"Lill-Lördag"

Publicerad 2009-04-29 20:21:25 i Allmänt

Idag är det onsdag och imorgon har man jobbat klart för denna veckan, känns skönt att ens första vecka gick så ofantligt "smärtfritt" som denna har gjort. Solen har lyst hur mycket som helst idag; Helt Underbart!!! =) Alla var på strålande humör...ja, ialla fall nästan!

Ikväll fick jag faktiskt med mig min älskade sambo på motionsbingon!!! Kors i taken säger jag bara! Kan det bero på att jag tog bilen, vilken han skulle byta till sommardäck på?!? Därigenom blev han sysslolös och tyckte sig därför ha tid med motionsbingon! =)
     Tjoppan tyckte att det var mycket trevligt att hänga med; vi bytte nämligen håll på hennes vagn idag. Nu sitter hon så att hon ser framåt istället för på sina tråkiga föräldrar...dem ser hon tillräckligt ändå! *skratt*

Nu är det äntligen bestämt vad som händer på valborg, vi åker till några vänner och äter gott, dricker gott & får oss en behövlig uppdatering om vad de gör nu förtiden!!!

Önskar er alla en super härligt morgondag!
Kramar på er!
Over And Out

Dagarna Går!

Publicerad 2009-04-28 20:42:41 i Allmänt

Nu är det tisdagkväll & halva veckans jobb är avslutat...känns fantastiskt skönt! =) Tycker dock fortfarande att det är jättetråkigt att åka hemifrån & spendera hela min dag utan min älskade tjoppa!!! Åh så jag älskar detta barn...


(Det är såhär bruttan & hennes pappa spenderar dagarna *skratt*
Såhär kan man också använda underbyxor! GULLUNGE!)

Idag har det regnat & regnat...tråkigt med andra ord.
På eftermiddagen har denna "fack-pamp" minsann varit på sitt andra styrelsemöte. Precis som förra gången ställde jag maaaassvis med "tok-frågor"! Men, ingen fråga är för dum för att ställas anser jag. Jag lär mig bara mer. =)

Valborg är vi fortfarande inte kloka på, igår fick vi ett till erbjudande om middag! Vilket känns jätteskoj!!! Vi får se vad som händer helt enkelt, för än har vi inte bestämt oss...

Hoppas ni haft en bra tisdag & får en underbart fin onsdag!
Kram på er!

Over And Out

Dagen...

Publicerad 2009-04-27 20:30:29 i Allmänt

Ja visst, visst gick det att vara utan min älskade tjoppa! Men ÅH så jag längtade efter henne!!!! Kramade om henne huuuur länge som helst när jag kom hem. Fick dessutom massa pussar, det är inte fy skam! =)

Jobb idag, jobb imorgon...o.s.v tills fredag...då är man ledig. Vad händer för er på valborg?!? I detta hem är det väldigt lungt! Vi vet faktiskt inte vad vi ska hitta på, men det känns inte som någon panik heller. Jag skulle helt enkelt bara kunna vara hemma med min lilla älskade familj och bara mysa också! Just nu, när man precis börjat jobba känns det som att man behöver det där lugnet, bara umgås med familjen; MYYYSA! =)

Hoppas ni haft en bra dag.
Kraaaamar
Over And Out

Tiden...

Publicerad 2009-04-26 20:17:47 i Allmänt

Åh så tiden går fort! Alldeles för fort!!! För ett år och några månader sedan kändes det som en EVIGHET att måsta vara hemma och ta hand om en bäbis i över ett år! NU; när tiden runnit ut och jag måste återgå till mitt arbete igen....då känns det som att den där "evigheten" bara försvann. *BUHU*
     Imorgon börjar jag jobba igen och den separationsångest som jag känner är ENORM!!! Jag vill verkligen inte åka ifrån min älskade tjoppa!!! Jag vill stanna hemma, mysa, gosa, skratta & bara rå om henne...inte åka till jobbet!!!

Men visst; man ska faktiskt vara glad att man har ett jobb överhuvudtaget! Det är det inte alla som har, och det jag naturligtvis glad över. Jag är också riktigt nöjd med mitt jobb, jag trivs med mina arbetskamrater och alla underbara elever. Men, ändå; SEPARATIONSÅNGESTEN ligger där och maler, maler, maler!!!! =( *GRÅT*

Min älskade dotter kommer inte att lida ett dugg över att hennes mamma åker på jobbet, hon får nämligen stanna hemma med sin pappa. Det är verkligen inte fy skam! Henne går det verkligen ingen nöd på! Det är bara den arma modern som har det jobbigt. 
     Jag vet att jag kommer att komma in i mitt jobb efter bara några ynka dagar, men det är inte det som är grejen. Det är inte jobbet som känns tungt...utan vetskapen om att inte få tillbringa varenda minut, sekund tillsammans med världens finaste unge!!!


(Tänk när du var i magen...då visste jag inte att ett år kunde gå så fort!!!)

Kan tänka mig att mitt bloggande kommer att minska gi och med att jag börjar arbeta igen. Nu kommer jag inte kunna sitta en liten stund på dagen, medans tjoppan sover...Men, lite blogg kommer ändå att hinnas med.

Kramar!
RÅ OM VARANDRA!!!

Over And Out

Soool! =)

Publicerad 2009-04-25 18:52:27 i Allmänt

Idag har det verkligen varit helt underbart! Vi har spenderat nästan hela dagen utomhus i det UNDERBARA vädret! =) Strålande sol & häääärligt!  Vi passade även på att tvätta & städa våra två bilar + min älskade mammas bil...hon blev sååå glad!


(Underbart att vara ute!!!)

Kvällen blir, som igår, bara myyyys! Det behövs efter åtta dagar ifrån varandra! =) 

Nu är det gos med tjoppan som gäller, fram tills det att hon ska sova...sedan blir det mys med sambon! Med musik & välförtjänt förtroende surr!!!

Kram på er alla!!!
Over And Out

MYYYYS!!!

Publicerad 2009-04-24 19:55:01 i Allmänt

Äntligen är heeela vår lilla familj samlad! Ikväll, efter att tjoppan lagt sig blir det myspys med sambon! =) Åh, så jag har längtat!

Idag har vi slappat & handlat...allt gick mycket bra! Gjorde en underbart god entrécot i gryta med ungsbakade potatis & morötter; MUMS!!! Det blir det till att göra fler gånger. Vi har tidigare inte ägt en "ungsgryta", men idag fick vi en av min älskade pappa! =) Tack, tack säger vi till det.

Vi har även längtat efter "Ludde" & hans familj idag, men det rådde vi liiiite bot på när vi kikade in alla korten från Göteborg! Som sagt; underbart att få rå om syster & bror, men underbart att komma hem till sitt eget!


(Två UNDERBARA kusiner, som verkligen "diggade" varandra!)

Nä, nu ska jag ta och mysa med min älskade sambo!!
Hoppas ni får en häääärlig fredagkväll! =)

Over And Out

"Home Sweet Home"

Publicerad 2009-04-23 20:33:31 i Allmänt

Nu är man hemma igen...säga vad man vill, men hemma är alltid hemma! Sin egna säng, sin egna; ALLT!!! =)
     Vi har verkligen haft en toppenmys vecka nere med bror & syster...men, det är ändå skönt att komma hem till sig.

ÅH så underbart duktig tjoppan var på vägen hem i flygplanet...hon satt fasiken i mig stilla i över 2!!!!!! TIMMAR!!! Hon som aldrig är still mer än några sekunder! Tur man hade med sig både böcker & leksaker för att underhålla! =)

NU är det verkligen sängen som väntar!!! OJ, OJ, OJ vad denna mamman är trött!! Jag & syster satt uppe länge igår och surrade och det struntade såklart tjoppan i, hon klev upp i vanlig ordning kl 05.45, så det var bara att pallra sig upp!

Imorgon ska vi äntligen få träffa vår underbare sambo/pappa!!! Han har nämligen varit på kurs hela denna veckan och kommer hem imorgon ef. Vi har faktiskt inte sett honom på sju dagar...åh, så vi saknar honom!!!

Hoppas ni har det bra!
Vi hörs!
Over And Out

MAMMIG!!!

Publicerad 2009-04-22 06:59:29 i Allmänt

Visst, man ska verkligen inte klaga när ens barn vill vara med en...tänk när hon är 16, då kommer hon säkert att undvika mig som pesten! ;) *skratt*

     Men, jag har aldrig varit med om att vår lilla tjoppa är så mammig som hon är just nu! Går jag en meter ifrån henne skriker hon rätt ut!!!! Hon som alltid varit så självständig, gått och "påtat" på helt på egen hand och knappt lagt märke till var jag har varit! Nu törs jag knappt gå på toaletten längre...men, jag antar att det har lite grann att göra med att vi faktiskt bor hos några som hon inte har träffat så särskilt ofta. Sen är hennes pappa inte här heller, det är bara mig som hon fullt ut känner, så jag skyller lite på det också! Det återstår att se om det fortsätter efter att vi kommit hem...

 

Igår var vi iväg till en av syrrans polare; OJ, OJ, OJ vilken god chokladtårta hon bjussade på!!! MUMS!!! Fick sedan reda på att det faktiskt var en köp-tårta, det var bara att lägga till vatten & smör! Lätt som en plätt helt enkelt...måste inhandlas när jag kommer hem igen, då blir jag poppis hos min älskade sambo! =)

 

Idag ska vi ta och åka in till stan för att shoppa upp lite pengar, pengar som jag inte har så fett av...men, är man i storstan måste man shoppa liiiite grann ialla fall. Jag är faktiskt i stort behov av skor & en finare jacka! Så hittar jag något som stämmer överens med mina önskemål blir det till att inhandla! =)

 

På återseende!!

Over And Out

SENIL...

Publicerad 2009-04-21 10:30:35 i Allmänt

Jag har tidigare berättat om min senil demens! Den ökar mer och mer för varje dag verkar det som...

     Igår gick jag omkring här hos min syster och sökte min kamera i vild förtvivlan! Jag vet när jag använde den sist, men inte var jag la den sedan! Till sist var alla i min systers familj delaktig i sökandet efter kameran. Sedan blev vi less och slutade leta och satt oss i tv:soffan istället.

     I morse innan frukost tog vi upp sökandet igen...men, icket...kameran fanns inte. När vi slutligen satt oss till bords för att äta frukost tittar min syster lite klurigt på mig och säger:

" -Du! Jag ser din kamera härifrån!"

Tittar bakom mig och där, på en hylla, ligger den!!! Jag hade lagt den där för att det var ett "smart ställe", ett ställa jag skulle komma ihåg...hmm...det är ILLA med den senila mamman!!! Jaja, den återfanns ju, så jag ska icket klaga!

 

Idag vet jag inte vad som händer, bruttan sitter i mitt knä och sover, storasyster ligger och slumrar på soffan...det som händer återstår att se helt enkelt...jag återkommer.

Hoppas ni får en toppendag!

 

Over And Out

Wiiii =)

Publicerad 2009-04-20 14:25:24 i Allmänt

Här i Götet lyser solen, MED SIN FRÅNVARO...där var jag fyndig va!?? ;) Idag har jag varit coach åt min syster som jobbat...gick mycket bra! Sedan efter denna utflykt åkte vi till ett köpcentra för att inhandla diverse saker. Ingenting hittades, bara kallorier åt de medelålders kvinnorna...ja, ialla fall den ena är medelålders, jag är i de övre ungdomsåren...*ha ha ha* 

 

Nu sitter jag här efter en halvtimme på "wii-brädan"! OJ så skoj det är med "wii-fit"!!! Skitskoj, helst när man får prova på backhoppning! =)

 

Ikväll blir det också bara lungt, brollan med fjälla kommer hit & säger hej då. Min kära lillebror åker på jobb någonstans och återkommer inte förrän på torsdagkväll och då har jag & tjoppan redan lämnat Göteborg. Får passa på att krama om honom ordentligt ikväll! =)

 

Sedan ska vi, ev. imorgonkväll ta en "bara-syster-surr-kväll". Det behövs sådana när man bor så långt från varandra. Att bara vi två får sitta och surra av oss...när hon var hemma sist så tog vi en sådan och det var mycket trevligt! Förtroeligt prat systrar emellan är mysigt! =)

 

Nä, nu är det soffan som gäller, en liiiiten stund, tjoppan vaknar nog alldeles strax! Då finns det iget som heter SLÖA!!!Kram på er!
Over and Out

Gårdagen...

Publicerad 2009-04-19 07:37:47 i Allmänt

Igår blev det väldigt stillasittande...vilket jag tror var väldigt bra för tjoppan! Hon såg betydligt piggare ut igår än någon av de andra dagarna vi har spenderat här i Göteborg...vilket känns bra! Ögoninflammationen har dock inte släppt för någon av oss...det är till att "bända" upp våra ögon på morgonen, bokstavlligen!

 

Idag ska vi, om tjoppan tillåter, åka in till stan och kolla om det finns några coola skor & någon keps åt bruttan, blir skoj...hoppas bara att hon även idag sover ordentligt under sin "napping"!

 

Nu blir det till att röja undan lite här innan storasyster med familj vaknar. Lite vill man hjälpa till under sin vistelse, så att de törst bjuda tillbaka oss! ;) *fniss*

 

Hoppas ni haft en underbar helg allihopa! =)

Kram 

Over And Out

Sjuk

Publicerad 2009-04-17 15:06:44 i Allmänt

Inte är det roligt att vara liten! =( Tjoppan har någon slags ögoninflammation, det rinner ur ögonen så hon ser helt förstörd ut!!! =( Min lilla, lilla älskling!!! Hoppas att hon blir bättre nu bara, tycker så synd om henne!

Nu är det bara att "digga" läget och hoppas att hon blir frisk SNAAAART!!!!! Imorgon blir det bara att vara inne och rätta till alla rutinerna, för det har varit lite rubbade nu under två dagar. Får vi se om det hjälpter till lite... 

Det enda positiva är att det ialla fall är strålande sol och +18 grader. Man får vara glad åt det lilla!

Bye!
Over And Out

"GW"!!!

Publicerad 2009-04-16 20:08:10 i Allmänt

WooHoo!!! Jag missade inget "GW" när jag var uppe hos mor förra veckan på påskmiddagen!!! TV400 verkar också ha haft påsklov! =) Nu är det tvv för fullan muggar, en helt timme med "GW" = UNDERBART!!!! =)

Resan ned till Götet gick bara bra, jag är sååå impad av min älsklingsdotter!! Hon är helt fantastisk!!! Trött & sjuk som hon är, orkade hon trots det, med en helt resa med flyg ned till Göteborg! ÅH så jag älskar detta barn!!! Det är helt vansinnigt att man så innerligt, av hela sitt hjärta kan älska någon så mycket som man älskar sitt/sina barn!!!!

Nä, nu måste jag återgå till "GW"...sitter här med min älskade lillebrors dator: bärbar = super!!!
Hoppas ni haft en trevlig dag!

Kraaaaaaaam!
Over And Out

"Keep In Touch!"

Publicerad 2009-04-15 13:34:30 i Allmänt

Jäjä, imorgon så åker vi till stora staden Göteborg och ska myyysa med Ludde & resterande del av hans familj!!! Han är så go´lillkillen. Han skulle göra chokladbollar åt tjoppan hade han sagt åt sin mamma (min syster)! Låter toppen tycker jag!
     Här blåser en förkylningens vind & nu är jag som är drabbad (igen). Jag försöker att inte lägga så många tankar på det, utan bara tänka på hur skojig vår resa kommer att bli, kanske förkylningen inte vill åka till Göteborg, utan stannar här?!? *skratt* Vi håller tummarna för detta!

Idag har vi ialla fall åkt till läkaren för att kolla upp den eländiga hosta som tjoppan har dragit på sig! Den hypokondriske modern tror ALLTID det värsta, så för att råda bot på detta är det bättre att åka till en läkare som lugnar ned henne!
     Vad gjorde då världens sötaste tjoppa när vi träffade läkaren?!? Hon flirtade, blinkade, skrattade & charmade in sig, så in i norden mycket att han inte såg det minsta spår av sjukdom hos ungen!!!!! Nåja, vi får hoppas att hon är på bättringsväg & att det inte var som den hypokondriske modern trodde; RV-virus, diabetes & förkylningsastma allt på samma gång förståss!!! ;) *fniss*


("- I´ll keep in touch!" *skratt*)

Till veckan blir det kanske inte riktigt lika mycket skrivet när vi nu åker på "semester" imorgon, men jag ska försöka att skriva nån rad då & då. Hoppas ni får en lika trevlig vecka som jag tänker ha!!!
Kraaaaaaamar i massor!!!
Over And Out

"Meducin"

Publicerad 2009-04-14 11:04:12 i Allmänt

Nu är en veckas "mollipectande" avklarat och hostan som tjoppan hade precis innan hon skulle sova för natten har försvunnit...hennes "dag-hosta" har inte försvunnit! Vad!?!?!??! Kan inte någon vänlig själ bara ta hostan och försvinna med den?!? Vi ska ialla fall åka på BVC idag och kolla vikt & längd...då får jag passa på att fråga om både ett & annat!
     Känns deppigt att vi är liiiite hängiga såhär innan vi åker, hoppas bara att det går åt rätt håll & att vi är friska tills på torsdag då vi ska dra iväg!

Undra hur flygturer till Göteborg går? Tjoppan har aldrig åkt flyg, så hon kommer säkert att tycka att det är jättespännande! Det ser ut som om vi tar en tur till Ullared...där brukar det gå väldigt mycket pengar...något som den här mamma inte har! Vi får allt dra med morfar (som redan befinner sig i Göteborg, men som åker hem på lördag) han tycker att det är såååå trevligt att få ge bort saker till tjoppan! =) Bra plan va?!?
    
Nu är det viloläge som gäller! Tjoppan ligger och sover, så då tänkte jag också försöka att vila lite grann.
På återseende!

Over And Out

SOOOOOL!

Publicerad 2009-04-13 14:02:40 i Allmänt

Det underbara vädret är tillbaka, inte en dag för tidigt tycker jag! Det har varit dimmigt & lite grått under några dagar nu. De dagarna diggar vi icket! Nä, strålande sol & härlig värme, det är grejer det!!!

I brollans stuga var det mycket mysigt...synd bara att de inte hade värmt upp stugan ett eller två dygn tidigare, det var ganska fuktigt och rått. Men, det var trevligt ändå! =) Något bastande blev det inte heller. Men bastun står kvar, så nästa gång vi hälsar på hoppas jag att det blir av!

IDAG har vi äntligen fått "snusa" på Arvid! Min älskade väns bäbis...åh, så underbart mysig dom är dom små liven!!! Medans tjoppan & Leoni röjde runt järnet (läs; mest tjoppan!) så låg den lille knatten bara och sov...tänk när tjoppan bara gjorde det!!! Oj, oj, oj vad man måste ha hunnit med mer då?!? Tiden går verkligen fort när man har roligt! =)
     Vi hoppas på mer "Arvid-snusning" senare...


(Endast två veckor gammal, lika gammal som Arvid!)

Idag är det annars bara en slöardag. Sambon dolar på för att tjoppans rum ska bli klart, tjoppan sover och jag har precis dammsugit nedervådningen & tömt Livias kattlåda...skitkatten som inte vill gå ut!!! Helt obegripligt att katt-eländet inte vill gå ut när det är helt underbart ute!!! Nåväl, vi tränar henne för full, så minst en timme per dag får hon allt stå ut med att vara ute!

Nu ska jag återgå till att titta till min sambo som är så duktig! =)
Kraaaaaaaaaaam
Over And Out

Ett Dygn Med Brollan!

Publicerad 2009-04-11 11:58:21 i Allmänt

Idag är vi återigen bjudna på middag! Har sagt det förr, men det tål att upprepas, "WE LIKE EASTER!!!" =) *skratt* Idag är det storebror med familj som inviterar oss. Men, det blir inte hemma hos dem, det blir uppe i deras stuga!!! Blir underbart härligt att få komma upp till lugnet och bara vara! Det är så fantastiskt där uppe i skogen! Ingen dator, tv, klockor eller överhuvudtaget någon el! Wonderful! =) (mobilen har inte ens någon teckning = fantastiskt!)
     Vi packar ihop oss när bruttan har sovit klar, vi sover över där också nämligen. Det blev mycké "sova borta" den här påsken! Det är även inplanerat att basta....vilket känns jätteroligt, då jag inte hann provbasta när de tog upp den i höstas.


(Det stilla lugnet infinner sig direkt vi åkter upp till brors stuga!)

Imorgon när vi kommit hem från bror & hans familj bär det av igen...oja, vi är riktiga byfånar som "ränner" (= åker) runt heeeela tiden!!! Men, vi blev faktiskt bjuden på middag imorgon också: UNDERBART!!! Denna gången hos mina kära svärföräldrar! Helt vansinnigt egentligen, vi har bara lagat mat själva en gång på fyra dagar.

På måndag ska vi ÄNTLIGEN få "snusa" (= lukta) på bäbisen Arvid, åh så vi har längtat! Vi vill hinna ge honom hans present innan jag och tjoppan åker till Göteborg. Efter det börjar jag jobba och då brukar det vara svårt att hitta tid till att hälsa på.

Nä, nu ska jag ta och packa det allra sista inför vår resa ut i det "okända"! *ha ha ha*
På återseende, möjligtvis imorgonkväll!
Kramen
Over And Out

Skärtorsdagen

Publicerad 2009-04-10 19:30:07 i Allmänt

Igår hade vi verkligen supertrevligt tillsammans med min kära mamma, storebror m. familj, mors karl & hans son. En jättetrevlig kväll som dock blev väääldigt lång pga att vi stannade uppe och surrade till kl 02.00!!! Sedan vaknade tjoppan i morse (vi sov över hos mamma) kl 05.40; Underbart!!! *Ironi av hög nivå* Idag har det, av förklarliga skäl, varit en suuuuper lugn dag!

Bruttan fick agera påskkärring igår, hon var sååå UNDERBART söt som häxa! =)
     Men istället för att "tigga" till sig pengar & godis överlämnade hon en bukett röda tulpaner till värdinnan när vi kom upp till mamma.


(Vår ÄLSKADE lilla påskkärring! =)

Imorse när vi vaknade upp hemma hos mamma väntade oss världens underbaraste väder; Strålande sol & under natten hade det snöat ca 1 dm, så det låg nyfallen snö också! Vackert!!!


(Strålande sol & fin nyfallen snö!)

Denna dagen ska nu avslutas med ofantligt mycket mys i soffan tillsammans med min ÄLSKADE sambo, godis & ostkrokar!!! Tjoppan ligger redan och sover, helt slut var hon....jag kan även tänka mig att vi också kommer att vara det inom en väldigt snar framtid!

Ha en underbar kväll alla!
Det ska jag ha.
Over And Out

Besök!

Publicerad 2009-04-08 21:43:37 i Allmänt

Idag fick vi först besök av Edvin & hans mamma, vilket var trevligt. Sedan kom min älskade vän från Stockholm hit och hälsade på!!! Skitskoj att få rå om henne lite! Fick även träffa hennes brors lilla bäbis...oj, så söt hon var! =)

Mamma kom sedan på middag & vi tillbringade kvällen med att titta på film från min älskade brors bröllop! Ååååh så fantastiskt rolig fest vi var på då...kan nog säga att det var ett av de bästa, roligaste, trevligaste bröllop jag någonsin varit på! Strålande sol, "loooove in the air" och öl också...vad kan någonsin gå fel! *skratt*
     Skoj att kika tillbaka i tiden och inse att det faktiskt gått hela sex år sedan de gifte sig, oj så tiden går fort! Då fanns inte vår lilla tjoppa och mina syskons äldsta barn var 2½ & 4½ år gamla och redan då heeelt bedårande!!! =)

Nu väntar sängen...imorgon bär det av till kära mamma på påskmiddag tillsammans med bror & hans familj, vi sover troligtvis över också...mysigt!

Kram & Trevlig Påsk!!!!
Over And Out

En Arvid!

Publicerad 2009-04-07 20:35:42 i Allmänt

Fick igår veta att den lille killen som min älskade vän fick skulle heta Arvid...fint namn på en fin pojke! =) Han är tydligen en cooling, precis som sin mor! =) Grattis än en gång skriver jag!!!

Idag har vi bara varit hemma, förutom en sväng till tandhygenisten för att kolla till mina tänder...gick bara bra. Oj, oj, oj vilket underbart väder vi har haft idag. Jag hade bestämt att tjoppan & jag skulle vara inne heeela denna veckan, men när jag tittade ut så ändrade jag mig. Liiiiite friskluft behöver hon allt, då hon, enligt doktorn ska sova inne några dagar. Så vi gick faktiskt ut ca 40 minuter och tog det bara lugnt. Bruttan var ÖVERLYCKLIG, och förstod inte alls varför vi skulle gå in när jag öppnade dörren för att gå in....Älskade unge!!! =)


Såg även ikväll att det inte är något Desperate Housewives!!! =( Det är något så konstigt som hockey på tv:n....är det verkligen NÅGON som tittar på det?!? Jag menar; MoDo spelar inte!!! *skratt*

     Känner på mig att den raden kommer att ge några aggresiva kommentarer, så ok då, de sög faktiskt i år...men kom ihåg! För bara två år sedan var de faktiskt SVENSKA MÄSTARE!!! Vad hände?!? Det frågar man sig ängsligt!!! Nåväl, så innsatt i sporten är jag inte så att jag känner mig manad att fortsätta skriva om den..."-Jag är inte bitter" ;)

Idag har denna senil dementa tjej sökt sin plånbok i vild förtvivlan under heeela långa förmiddagen, för att sedan inse att hon glömt väska med dess innehåll på sin arbetsplats. Den ficks tillbaka då min älskade arbetskollega tog med sig den!!!
     Det är helt vansinnigt att man vid 28 (snart 29) års ålder ska vara heeeelt borta i huvudet...jag är verkligen senil dement!!! Kan tillägga att jag aldrig fick tanken att spärra av mina kort, då jag vet hur ofantligt glömsk jag är och visste till nästan 100% att allt skulle återfinnas!

Detta var min dag, imorgon blir det lugnare...idag har jag ju inte varit någonstans och förlagt saker! *skratt*
Kram på er!
Over And Out

Försöker Få Kontrollen...

Publicerad 2009-04-06 21:07:51 i Allmänt

Följ min blogg med bloglovin

Måste tydligen lägga in ett sådant här inlägg för att få kontroll över min blogg, så nu gör jag det...och ska sedan se om det funkar...Är så fullkomligt borta när det gäller datorer så det är egentligen ett under att jag har startat en blogg!!! ;)

Pöss!
Over And Out

Jobbet

Publicerad 2009-04-06 20:00:47 i Allmänt

Idag har jag jobbat! Eller snarare "inskolat" mig inför kommande arbetsstart den 27 april. Det gick som väntat jättebra, nu vet jag mitt schema, alla tider, allt material och eleverna vet att jag kommer och tar över efter min kära vikarie.
     Det känns helt ok att börja igen, men som sagt, mina separationsångest-känslor har inte gått över än...men, det vet jag att de kommer att göra. Blir bra att sambon får lite mer tid med tjoppan! =)

Idag, medans jag var på jobbet, var min älskade sambo iväg med tjoppan på VC. Hon fick utskrivet hostmedicin åt sig, så det känns bra! NU måste den där eländiga hostan försvinna...åh så jag tycker synd om henne! Ikväll var hon helt knäckt så hon somnade i mitt knä, vilket aldrig händer!!! Hon fick kila isäng betydligt tidigare än vad hon brukar, men är man slut så är man, det är bara så.


(Världens finaste tjoppa!!! Älsklingen våran!!!)

Nu väntar soffan på mig!
Kram & Go´natt.
Over And Out

Lugn Dag, Lugn Kväll

Publicerad 2009-04-05 19:59:13 i Allmänt

Dagen har varit lugn, varit hemma hela dagen. Sedan drog sambon på jobbet, då åkte vi med min pappa till farmor och fick mat! Mums säger vi! =)
Nu är det kväll och jag sitter och slökikar på tv. Känner på mig att det blir en ganska tidig kväll...men, det återstår att se om tv:n bjussar på nått intressant!

Kram på eder alla!!!
Over And Out

Älskade Unge!

Publicerad 2009-04-05 11:28:40 i Allmänt

Igår blev det inte alls som vi tänkt oss, därav det icke-skrivna-inlägget. Kl 08.30 på morgonen ringer Sara och förklarar att vi måste ställa in hela överraskning till henne! Jag trodde först att hon skojade, men det visade sig att deras barnvakt hade blivit akut sjuk och ingen annan kunde ha deras tjoppa! =(
     Men, här är vi positivt inställda så jag bestämde raskt att vi bara skjuter upp hennes dag! Istället begav vi oss hem till dem, åt hemmagjord pizza och såg filmen "barnhemmet"...vilken jag trodde skulle vara betydligt läskigare än den var! Samtidigt var vi lite kulturella också, den var nämligen på spanska, villket hade gått mig helt förbi!

Det blev en toppenkväll även fast det inte blev som vi tänkt oss...kom oss hem till kl 23.30!!! (vilket är suuuper-sent för oss!) Det tråkiga är att tjoppans hosta var mycket värre igår än den varit hittills! =( *BLÄ* Så imorgon ska den här mamman ringa till BVC och få hostmedicin, eller vad som nu krävs för att få min älskade dotter FRISK!!! Hon har i princip hostat sedan i januari, från och till...det är inte rätt! Nä, nu taggar vi för friskhet!!!


(Min älskade unge, åh vad jag älskar dig!!!!!)

Idag lyser lugnet i vår boning. Sambon går ut på sin eftermiddagsvecka redan ikväll för att få slippa jobba på torsdagen, vilket vi tycker är bra, för då är vi bjuden till min mamma på middag tillsammans med min storebror och hans familj! Det blir skoj.

Nu blir det till att "slappa" med sambon innan han ger sig iväg till jobbet!
Kramar i massor.
Over And out

"Ko-lugnt"

Publicerad 2009-04-03 12:18:54 i Allmänt

Idag har vi ingenting inplanerat, vilket känns väldigt konstigt. Vi brukar alltid ha nått för oss...men, idag blir det lugnt. Det brukar liksom ändå alltid hända något även om det inte var planerat från början! ;) Vi får se vad dagen har att erbjuda!
     Vi har ialla fall hunnit vara förbi min kära svägerska och druckit kaffe. Bruttan passade på att diska så mycket att hon var "sjöblöt" och fick låna en tröja av sin snälla kusin. Nu sover hon så sött i sin vagn, vår älskade gullunge!


(Mammas ÄLSKLING!!!)

Imorgon däremot är det en helplanerad dag. Saran fyllde 30 för två veckor sedan och då fick hon två ljusstakar av oss, hon fick även ett kort där det stod att hon skulle vara klar klockan 15.30 imorgon....vad som ska hända stod inte. Så imorgon blir det till att överraska den kära vännen. Hoppas nu bara att hon blir glad! =) Återkommer med med information om detta. Här & nu skriver jag inte ner något, då jag inte vet om hon kommer att läsa eller inte!

Kram & ha en fortsatt trevlig fredag!
Over And Out

Liten Kortis...

Publicerad 2009-04-02 21:25:58 i Allmänt

Inlägget blir kort ikväll...ska strax gå i säng! Idag har vi varit i stan heeeeela långa dagen! Vi fick fika hos Maria & Marcus; Mången tack, det var hur mumsigt som helst! =)
     Vi gick på stan där vi inhandlade elektriska saker som jag inte förstår mig på, handukar till oss och slutligen en fräck klocka till min ÄLSKADE systerson som jag alldeles snart ska få träffa!!!! =) Den yngre ÄLSKADE systersonen (min gudson) ska få ett lika fräckt armband.

Vi avslutade dagen med att åka och storhandla! Det gick även det kalasbra!
En underbar dag som fick ett underbart slut gi och med att "GW" var ikväll! Det hoppas jag nu att alla såg, jag som är sån stor reklampelare för detta program!!! *skratt*

Kramen på eder alla!
Go´Natt!
Over And Out

UNDERBARA DAG!!!!!!!!!!

Publicerad 2009-04-01 19:58:31 i Allmänt

Det är dagar som denna som gör att man verkligen ÄLSKAR sitt liv!!!

Ååååh så fantastiskt underbar denna dag har varit!!! Det går inte med ord att beskriva! Vi har varit ute heeeela långa dagen. Strålande sol & UNDERBART! Mitt jobb, "min skola", hade skoterutflykt idag vilket vi inte var sena att hänga med på. Även fast man är mammaledig är det skoj att titta förbi sitt jobb!! =) Samlade ihop hela familjen, man & barn, och begav oss in i landet!
     Det blev till att åka bob, grilla, äta ute i det fria & slutligen så red faktiskt tjoppan!!! Den ridtokiga mamman var förstås stormförtjust! Dottern, måste jag nog erkänna, var inte lika förtjust...men, det hoppas vi kommer! ;)


(Gullungen red!!!)


(Tjoppan ÄLSKAR att åka bob/pulka!!!)

När vi sedan hade åkt bob, grillat & ridigt klart begav vi oss till Troy & hans mamma, där vi fick fika. Mycket trevligt med surr & utevistelse även där!

En helt underbar dag med andra ord, som avslutades med motionsbingo!!! Kan även berätta att Ingela ÄNTLIGEN, två veckor senare än beräknat, har fått en liten bäbis-pojke! GRATTIS i massor säger vi!!! Underbart slut på en underbar dag!
Jag hoppas verkligen att ni fått ha en lika härlig dag som vi haft!!!

Kraaaaaaamar
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela