Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Arbetsplatsombud!

Publicerad 2009-03-31 12:14:25 i Allmänt

Jojo, nu är man högt uppsatt vill jag lova! *skratt* Blev, som tidigare skrivet, invald i styrelsen för Lärarförbundet här i vårt samhälle. Genom detta tog jag också på mig rollen som "arbetsplatsombud". Så idag kl 14.00 bär det av på kurs för att få mer "kläm" på vad det innebär att vara just detta. "Spänningen är oooolidlig"! ;)

Idag har jag, tjoppan, Elin & Edvin varit på kyrkis och OJ så mycket folk det var! Mycket trevligt att träffa alla mammor och pappor också för den delen! =) Alltid skoj när pappalediga tar sig tid och åker in till oss tjat-mammor *skratt* Mm, det är ett under att de överlever vårt surr! ;)

Ska ta och tagga lite inför kursen!
Ha en bra dag!
Over And Out

Badning!!!

Publicerad 2009-03-30 18:13:29 i Allmänt

Idag åkte vi minsann och badade på badhuset! Åh så skoj det är att bada, tjoppan blir som gaaaalen när hon kommer i vattnet! =) Underbart att se! Vi  var fem mammor & fem barn och vi hade verkligen superskoj! Efter badningen åkte alla utom en hit till oss och fikade och surrade.


(Det är skoj att bada i badkaret! Men snäppet skojigare att bada på badhuset!)

Mer än så blev det inte idag. Men, det räckte och blev över...bruttan sov 3!!! timmar efter badningen, så det tar på att bada vill jag lova! =)

Hoppas ni haft en bra måndag ni med!
Over And Out

Lätt!

Publicerad 2009-03-29 20:35:49 i Allmänt

Igår var det för oss väääldigt enkelt att hålla svart! Vi sov nämligen...alla tre i vår familj, helt utslagna! ;) *skratt*

Idag är en annan dag och den har varit väldigt lugn ska jag säga. Vi var hemma fram tills det att tjoppan skulle sova, då fick hon krypa ner i vagnen och somna i den medans vi gick till min storebror och umgicks med honom och tjoppans två kusiner! =) Trevlig, trevligt.
    Sedan, efter att tjoppan vaknat och lekt av sig lite begas sig hon och jag till mina svärisar, hennes farmor & farfar, och skulle hämta potatis....blev dock där lite längre än vad som var tänkt, då vi blev bjuden på middag där!!! Tackar och bockar gör vi ödmjukast!

Nu är det parlamentet och sedan sängen.
Sov Gott Alla!
Over And Out

Släcka Lampan!?

Publicerad 2009-03-28 20:21:18 i Allmänt

Ska ni släcka lampan nu om 10 minuter..."Earth Hour"...Jag hade tänkt försöka göra detta...vi är så ofantligt trötta ändå, så vi lär nog gå och lägga oss! Tjoppan var stenpigg vid 04-45!!! Är det verkligen morgon då?!?! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! Men, vi somnade tillsammans på soffan från kl 06.00-07.20, så där fick vi igen lite sömn, så det gick ingen nöd på oss inte!

Idag har vi varit en snabbis till mamma för att lösa melodikrysset och sedan åkte vi till pappa för att få lunch. Mer än så blev det inte idag. Men en väldigt bra dag ändå! =)

Hoppas ni haft en myspys dag!! Nu blir det nedsläckning i vår hus!
Kramen!
Over And Out

Let´s Dance!

Publicerad 2009-03-27 22:02:17 i Allmänt

Jo, vi hejjar fortfarande på Magnus Samuelsson, men JÄVLAR (ursäkta ordvalet) vad fröken Bagge rockade FETT!!! Helt fantastiskt vacker och skön som en dag. Det var faktiskt svårt att hålla undan tårarna i hennes sista dans; så vackert var det faktiskt!!! Men, vi håller ändå våra tummar på herr Samuelsson...

Ja får inte Lailas urcoola, snygga, sexiga hårdrocksklänning några att komma ut ur garderoben, då vet jag inte VAD som ska till!! Och Marcus; Nu visade hon inte trosorna...men, va fan...vi kan väl lägga en av alla våra tusen röster på henne va?!? För jag måste ge henne det; hon var JÄVLIGT bra...(men, som sagt, Samulsson; RULES!!!)

Go´Natt!
Over And Out

Lillebror!

Publicerad 2009-03-27 18:02:48 i Allmänt

"Lillebror...ba ba ba..blir inte som jag när du blir stor!"
(Eller...ja, jag är inte sååå hemsk...så om du nu skulle bli som jag kanske det inte är så illa det heller! *skratt*)
Min älskade lillebror är här!! VA SKOJ! Alltid lika trevlig att få krama om honom ordentligt. Fast, det blir en kortvarig vistelse den här gången. Han är hemma för att gå på sin "10-år-sedan-högstadiet-fest"! En, enligt mig, SUPERROLIG fest, som jag gärna skulle få gå på en gång till!! Åh så skoj jag hade på min!!! =)
     Jag & tjoppan gick ner till pappa imorse och skulle få fika, och där var han; LILLEBROR! =) Tur att det inte är så länge tills vi får se både honom och storasyster igen!!! Jag & bruttan åker ju till Göteborg den 16 april & stannar en heeel vecka. Ska bli sååå underbart att bara få rå om både storasyster, hennes två underbara barn samt lillebror! =)

 
(Till Min Älskade Lillebror! Kram på´dä!)

Kvällen blir annars lugn. Sambon jobbar förmiddagsvecka och de innebär att han jobbar heeela helgen. Detta brukar resultera i väldigt lugna helger. Vi ska se "Let´s Dance" finalen och då hejjar vi självklart på Magnus Samuelsson!!! Jo, vi diggar Laila också, men hon var faktiskt duktig redan från början! Hos Magnus kan man verkligen se att han har blivit grym! =) SÅ; HEJJA MAGNUS, HEJJA!!!!

Kram på er och ha en fortsatt trevlig fredag!!!
Over And Out

Tro!

Publicerad 2009-03-26 21:02:32 i Allmänt

Att det ska vara så svårt; att bara tro! Efter att ha sett kvällens avsnitt av "GW" inser man hur otroligt många det finns som faktiskt är trångsynta. Än en gång; JA jag vet att det bara är en serie, som inte är sann. Men trots detta så finns mycket som stämmer överrens med hur jag vill att världen ska se ut. All omsorg, förståelse och framförallt: KÄRLEK!
    
Ikväll var det "GW" som gällde så mycket mer än så finns inte att berätta. Det var helt enkelt tv-soffan som hägrade för mig, mellan 20.00-21.00.

Imorgon blir det nog också väldigt lugnt. Funderar på att gå förbi kära svägerskan och tigga till mig lite fika på morgonkvisten, men mycket mer än så blir det inte. Det blir kalas!

Kramar på er & sov gott!
Over And Out

"In Side"

Publicerad 2009-03-26 11:42:45 i Allmänt

Jajjamensan! Idag är det en innedag. Vi rände (= åkte runt) runt så mycket igår så det känns bra att tjoppan får ta det lugnt idag! Så denna dagen är ett evigt lugn! *skratt*
    
För övrigt kan jag säga att vi har världens mest busiga lilla brutta som fullkomligt SKITER i vad vi säger heeeela tiden.  Hon kikar bara lite lätt, med sina "cockerspanielögon" och skrattar, flirtar och går sedan åt heeelt motsatt håll! BUSUNGE!!!! Idag tror jag att jag sagt åt henne ca 100 gånger att hon inte får riva ner alla våra cd-skivor...ja, de hon når. Tror ni att hon lyssnar?!?!??!?! Dagens IQ-fråga: NÄÄÄÄÄÄ!!! Inte ett dugg lyssnar hon...flirtar bara lite lätt med mig och sedan fortsätter hon! Behöver jag skriva att några cd-skivsomslag inte ser ut som de brukade göra! Ja, visst är det underbart med barn! *skratt* Det är tur att hon håller sin "gamla" mamma sysselsatt om dagarna!


(Visst är hon en "hejjare" på att flirta! Mammas GULLUNGE!!!)

Ikväll är det Ghost Wisperer; ICKET ATT FÖRGLÖMMA!!! Får vi se hur Melinda gör?!? Hoppas att hon berättar om sina syner för Sam/Jim! Detta återstår att se; kl 20.00 TV400!!!
     Egentligen borde jag få någon sort reklampeng för att jag hela tiden gör reklam för detta program, men inte har TV400 hör av sig inte!

Nä, nu ska jag ta och gå och sätta mig framför ett avsnitt av Twin Peak medans tjoppan sover.

Vi hörs ju! =)
Over And Out

Åkt Runt!

Publicerad 2009-03-25 20:32:49 i Allmänt

Idag åkte vi faktiskt och hälsade på både Albin & hans mamma och sedan Ingela & hennes bäbis i magen...som faktiskt skulle ha kommit ut den 17/3...så liiite försenad är h*n faktiskt...vi väntar med spänning!!! =)
     Det var jätteskoj att träffa allihopa! Skönt också att tjoppan var så pigg att vi kunde åka!

När vi sedan kommit hem var det middag & sedan bar det av till motionsbingon med mamma, som de faktiskt har gjort längre! Förr så tog det ca 30-35 minuter att gå runt, nu tar det nästan en timme. Härligt med motion...fast, vi vann ingenting...men, det gör faktiskt ingenting! Vi var glada bara av att ha fått oss lite motion!

Hoppas ni haft en lika bra dag som vi!
Kraaaaaamen
Over And Out

Chokladbollar & Motionsbingo

Publicerad 2009-03-24 19:45:25 i Allmänt

Då jag inte trodde att mamma skulle ta med sig något till fikat tidigare idag gjorde vi chokladbollar; MUMS! Mamman hade dock med sig fika, fast inte go´fika...utan mackor, och det var verkligen inte fy skam det inte. Det slutade med att hon åt middag här med oss! Alltid lika trevligt! =)

Under våren & hösten 2008 ordnade den lokala scoutföreningen här i vårt samhälle motionsbingo på onsdagar. Detta gick jag, tjoppan och min mamma varje gång! Nu har vi sett afficher om att motionsbingon ska starta igen! WooHoo! Så imorgon blir det till att promenera! Det är alltid lika skoj och motion får man också, det är inte dåligt!!!

Ikväll provade jag att sätta upp bruttans hår, då hennes pappa försökt utan resultat...han tycker att hon har för "glatt" hår för att sätta upp det! Men, skam den som ger sig...detta blev resultatet, och vad säger ni?!? Visst är hon bedårande! Ha ha ha, allt klär en skönhet! =)


(Så tjusig i sin fina tofs! *skratt*)

Ikväll blir det ätning av chokladbollar samt att kolla på Desperate Housewives, en riktigt bra kväll med andra ord!
Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag!
Over And Out

SNOR & HOSTA!

Publicerad 2009-03-24 11:46:25 i Allmänt

Usch vad tjoppan är snorig och hostar! Tycker sååå synd om henne! Önskar att jag kunde ta bort all hosta & snor...men, det är bara att vänta ut det....
     Med andra ord så blev det inget "kyrkis" idag....vi får ta det när tjoppan har piggnat på sig istället! Det lider faktiskt ingen nöd på oss här hemma heller. Idag har vi mest legat på golvet och pruttat på varandras magar! *skratt* Tjoppan har nämligen för en tid sedan upptäckt att både hon och jag har magar och de är såååå skojig att "prutta" på!!! =)

Sen har min "ligist" till dotter rivit bort delar av tapeten i köket också, var tvungen att tejpa fast den! Skickade ett snabbt sms till den käre fadern och berättade att hans dotter höll på att riva köket. Han frågade då om hon inte var en "bulvan", då jag verkligen vill göra om vårt kök! Mm, jo, lite har han faktiskt rätt i det, men jag sa åt henne på skarpen ändå...vill inte ha ett halvt kök innan vi ens har påbörjat renoveringen! Ha ha ha, nu överdrev jag verkligen...men, en liten busunge är hon allt! Det bara lyser bus i ögonen på henne! GULLUNGEN!!!


(Tur att någon vill hjälpa till att göra om! *skratt*)

Nu ska jag ta och invänta mamma...hoppas hon har med sig nått gott fika...men, det tror jag inte! Men, hoppas kan man alltid! =) Hoppet finns alltid!

Kramen på er!
Over And Out

Då Var Det Dags Igen!

Publicerad 2009-03-23 20:58:56 i Allmänt

Jag blev utmanad av Sara!

Regler:
Varje spelare börjar med att skriva sex ÄRLIGA saker om sig själv. Bloggare som
blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för
spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det
är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har
blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Har ett "hiskeligt" humör! Skulle vilja lära mig att behärska mig bättre.
2. Är en lat pedant, så det är superjobbigt...hade varit bättre att bara varit lat!
3. Har just nu liiiite halvångest över att jag strax börjar jobba...skulle kunna vara hemma ett år till!
4. Har dåligt tålamod, vill att allt ska hända NU! Eller ännu bättre: igår! *skratt*
5. Är väldigt duktig på att slösa energi på knasiga grejer.
6. Är ofantligt kärlekstörstande...älskar romantik & allt runtomkring det!

Jag utmanar:
De som känner sig utmanade...vill inte "pressa" någon att anta något! =)

Äter Sovandes!

Publicerad 2009-03-23 12:01:35 i Allmänt

En väldans trött liten tjoppa hade jag när vi skulle äta lunch idag! Hon fick mat i munnen och tuggade sovandes!!! DÅ är man trött...det har aldrig hänt förr! Det var lika bra att lägga ner lunchen, hon får den sen när hon har vaknat igen...inte lönt att tvinga henne om hon är så trött! Min älskade lilla gullunge!!!


(En "slagen hjälte"!)

Idag har vi bara befunnit oss hemma och slöta, tjoppans hosta har inte blivit nått bättre så det känns bra att hon får vila sig! Imorgon (om hon är piggare) ska vi kila ner till "kyrkis", det är något hon gillar!

Nä, nu ska jag ta mig något att fika så att jag får i mig något ialla fall.
Kramar på eder alla!
Over And Out

Lugn Dag!

Publicerad 2009-03-22 21:05:57 i Allmänt

Idag rådde ett stilla lugn i vårt lilla hus! Vi har bara varit hemma och myst, med besök av min bror & hans tjejer (tjoppans kusiner) vilka vi bjöd på våfflor. Efter att de lämnat oss och åkt hem fick vi fint besök av Kim, hans mamma & lilla bäbisen i magen! =) Det var jätteskoj att få rå om dem en stund!

Kvällen igår var för er intresserade helt underbar! Förresten så påpekade min käre sambo att vi inte hade bubbelbad...utan skumbad, så jag passar väl på att ändra det då! ;)
     Det var ialla fall helt underbart att få bada och sedan krypa upp tätt intill varandra & prata förtroeligt prat! Man behöver få vara sig själv en stund och inte bara vara mamma & pappa hela tiden. Det är lätt hänt att man går in i den rollen hela tiden och glömmer bort vem man var innan tjoppan kom. Därför är det viktigt med sånna här kvällar där bara han & jag får rå om varandra som förr! =) Myspys är det enda jag kan säga!!

Imorgon blir en lika lugn dag. Jag funderade en liten stund på att åka och bada, men tjoppan hostar och snorar så mycket att vi väntar med det tills hon piggnat på sig!

Hoppas ni haft en fin dag ni med!
Over And Out

Vin, Kex & Bubbelbad!

Publicerad 2009-03-21 16:34:47 i Allmänt

Ok, kex i bubbelbadet kanske inte blir särskilt bra...men, vin & bad då?!? Det är väl inte fy skam! Detta är ialla fall vad vi hade tänkt göra ikväll! Blir mysigt värre! =)

Fick, när vi kom hem från min kära mor, en fin överraskning på vår bro:
Förklaring för er i södra Sverige; NÄÄÄ inte en bro över vatten, en farstukvist...det man står på innan man stiger in i huset. När jag sagt bro i Götet, där brollan & syrran bor, tror alla att vi har en bäck rinnandes över tomten med en bro över. Så för att lindra för er "down there" säger jag väl att jag fick en överraskning på fartukvisten då!!! =) *skratt*
     Där fanns ialla fall en påse med kex, ost, vin & jordnötter!!! Tack snälla Troy och din fina familj för allt gott! Inte behövde jag någon present för att jag sjöng på din mamma & pappa bröllop, det gjorde jag sååå gärna!!! =)

Ikväll blir det alltså bubbelbad med ett vinglas & sedan ost & kex!!! Myspys säger jag bara! Men, det får vänta tills tjoppan har gått och lagt sig...det blir väldigt trångt när vi alla tre ska bada, det rinner oftast över väldigt mycket vatten!!! Även fast det är mysigt det också!

Idag har vi varit uppe hos mamma hela dagen! Löste melodikrysset och satt sedan ute i den strålande solen i tre timmar! Helt underbart med andra ord!!! Mammas katt (vår Livias bror) är en "knasgök"...oj, vad han "spexade" för oss...var tvungen att ta kort på honom!


(Mr Sune "spexet" Eriksson! *ha ha ha*)

Vi har ialla fall haft en jättehärlig dag med mycket surr & skratt då mammas trevliga vännina är på besök från Söderhamn! Hoppas ni haft en lika fin dag som vi och får fortsätta ha en underbar lördag!!!

Kramar i massor
Over And Out

Disk & Middagsbjudning!

Publicerad 2009-03-20 13:09:13 i Allmänt

Toodiloo!!!
Idag har vi minsann fått frukost hemma hos min älskade pappa. Tjoppan tycker att det är väldigt trevlig att befinna sig där, eftersom hon ibland brukar hon diska! En skojig hobby, som jag tror kommer att försvinna gi och med puberteten eller eventuellt tidigare...det återstår att se! ;)
     Det slutade ialla fall med att hela tjoppan (som lyckligtvis var avklädd) var täckt av vatten, och slutligen badade hon i diskhon...Ja är det inte underbart med barn så säg!??! *skratt*


(Det började med diskning...)


(...och slutade med bad!!!)

Jaja, bruttan blev ren & hade riktigt skojigt...så varför inte?!? Frukosten var också god...så hela morgonen har varit kanon!

Ikväll blir det middagsbjudning för oss! Ja, vi ska inte bjuda utan vi blir faktiskt bjudna!!! Alltid lika trevligt. Den här gången är det sambons bror & hans tjej som står för bjudningen. Det är sannerligen på tiden att vi pallrar oss in till dem och hälsar på. Det ska bli riktigt trevligt!!!

Hoppas att även ni får en fortsatt fredag! Hejja på herr Samuelsson nu ikväll i "Let´s Dance"!!
PÖSS
Over And Out

Tidnings Kändis...

Publicerad 2009-03-19 22:09:02 i Allmänt

Jajjemensan, idag var vi minsann i tidningen. Detta beror på att jag skickade in två bilder till tidningens avdelning för "fyra generationer". På ena bilden var det jag, min farmor, min pappa & älskade dotter. På den andra bilden var det dottern, sambon, hans mor & mormor...fina bilder bägge två, fast åldern på dottern var det stor skillnad på. Den enda (den med min familj) togs när hon var 10 månader, den andra, togs när tjoppan endast var 5-6 månader gammal.

Idag har vi också mesta dels varit ute i det underbara vädret. Vi har även haft nobelt besök av både Albin & Edvin, vi passade även på att bjuda dem på lunch.

Mindre trevligt var dock att tjoppan hade jobbigt att somna ikväll! Det har hon aldrig, hon är superlätt att lägga!!! Man ger henne välling och sedan lägger man ner henne i sin säng, och där ligger hon nån minut tills hon somnat! Enklare barn att lägga får man leta efter, min älskade dotter!!
     Det är så synd om henne, hon snörvlar och snorar hela tiden...lilla gumman! Åh, vad jag önskar att jag kunde ta bort allt snor!!! =( Vi får hoppas att hon är piggare imorgon! Alla runt omkring oss är snoriga också, så vi är allt inne i en "snor-period" just nu! Det är tur att sådana perioder försvinner, och snart är tjoppan fri från den!!!

Hoppas ni haft lika underbar dag som vi haft!!!
Over And Out

Ute, Ute, Ute!!!

Publicerad 2009-03-18 20:22:00 i Allmänt

Idag har vi sannerligen fått en ordentlig dos med friskluft!!! Jag & tjoppan gick ut kl 08.00 och sedan var vi ute tills hon skulle gå och sova kl 11.30...vi till och med åt lunch ute på vår altan!!! Så underbart väder har det varit idag. När hon sedan hade sovit var vi inne i ca en halvtimme sedan bar det ut igen kl 14.30 tills kl var 16.00 då vi hade gått och mött min farmor som gick hit för att äta middag! Det var trevligt!

Dagen har verkligen varit en helt underbar utedag, med stråååålande sol & några plusgrader. Vi får absolut hoppas att helgen bjuder på liknade väder!!! =)


(Min underbara utetjej, åh så jag älskar DIG!!!!!=)

Hoppas ni haft en lika underbar dag som vi haft! Imorgon blir det lunchbjudning i detta hus. Albin & Edvin med sina mammor ska komma hit och "luncha". Det blir skoj!!!

Go´kväll!
Over And Out

Soligt & Häääärligt!

Publicerad 2009-03-17 20:17:37 i Allmänt

Idag har det verkligen varit underbart! Soligt och helt underbart. Tjoppan, jag, Elin & Edvin var på "kyrkis" idag...jag och tjoppan gick bägge två till stället där vi brukar möta upp dem! Det tar i vanliga fall ca 5-10minuter, idag tog det 20-25minuter! Tjoppan var sååå duktig, hon var den som tog ansvaret för vagnen...styrde, styrde & styrde!

Sedan har jag, som nybliven "fackpamp", varit på mitt första styrelsemöte ikväll. Blev utnämd till vice ordförande, får vi se hur det kommer att gå! Ska bli spännande att få lära sig lite mer kring sina rättigheter m.m i sitt jobb !

Nu inväntar jag Desperate Housewives, så tills imorgon bjussar jag på världens bästa låt!!! Hur illa det än är så blir man alltid på gott humör när denna låt når öronen!!! PARTY!!! =) Ja, jag kan inte garantera att alla blir lika tillfreds som jag!!!

Kramar i massor!
Over And Out

"Götet"

Publicerad 2009-03-16 21:40:42 i Allmänt

Nu har den här mamman bokat en resa ner till sina älskade syskon i Göteborg, Sveriges framsida...är det inte så...?!? Själv så har jag ju alltid sagt att jag tycker att det ligger "bakom allt välgjort"! Sen kostar det gräsligt mycket pengar för oss att åka ner också! Nä, man skulle ha fått vara 20 år, då hade det kostat mindre!
     Jaja, det är ialla fall skit-skoj att jag fått "tummen ur" och äntligen tar mig iväg! Det blir jag och älsklingstjoppan som far!!! Åh, så skoj vi ska ha!!! =)

Ikväll var tjoppan med sin mormor, och jag var på möte på mitt jobb. Det var jätteskoj att få träffa mina arbetskamrater...kändes även bra att få komma tillbaka till jobbet och kika lite innan jag faktiskt ska återgå till mitt jobb den 27 april...har faktiskt haft liiite ångest över detta.
     I den här familjen är det inte barnet som har separationsångest, det är mamman i hushållet! *skratt*

Nä, nu ska jag återgå till att prata skit med min ÄLSKADE kusin Frank!
Pöss på er!!!
Over And Out

ÄLSKAR DIG!

Publicerad 2009-03-16 14:43:48 i Allmänt

Till min underbara sambo, du är den finaste en tjej någonsin kan önska sig!!! Tack för att du alltid finns där för mig!
Älskar dig, idag & alltid...det vet du!!!!

Inte Ofta...

Publicerad 2009-03-15 11:37:35 i Allmänt

Det händer väldigt sällan att jag är nere, folk som känner mig beskriver mig som en liten solstråle, något jag är oerhört stolt över! Är jag glad, då är jag GLAD! Är jag ledsen är jag LEDSEN o.s.v...mitt känsloregister är väldigt brett! På både gott & ont! Det har hänt att människor har dömt ut mig pga detta också...de har träffa mig en gång, då jag varit i just den dalen som så sällan finns! Trist att folk är så trångsynta....men, då får man ta fram optimisten i sig och tänka:
"- Det är deras förlust om de vill dömma mig redan innan de känner mig, de går FETT bort! ;) Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!!!! =)"

Idag är ialla fall en sådan dag, en "regnmolns-dag"....mensvärk & jävulskap! Skulle bara vilja krypa ner under täcket och bli omkramad!

 
(Varför måste man vara såhär tydligt ibland?!?)

Denna dag blir lugn. Vi ska bara vara inne, fixa i tjoppans rum...det blir bra...känns inte som att man är taggad för några långa utflykter idag!

Kramen!
Over And Out

"Hmm är över"

Publicerad 2009-03-14 20:11:27 i Allmänt

Japp, då är det bestämt då! Jag ska verkligen bli siare på allvar! *skratt* Jag hade rätt!! Mitt "Hmm" var alldelles korrekt och en av alla vänner runt omkring mig ska bli förälder! Grattis säger vi!!!
     Har hittills siat om två dödsfall runt omkring mig och tre graviditeter...är jag inte en siare så säg?!? Men, dödsfallen hade jag kunnat varit utan! Men, graviditeter är ALLTID roligt! =)


(Här låg tjoppan i min mage! Tänk att det gått ett år sedan dess!!!)

Imorse löste vi allt heeela melodikrysset, hur duktiga var inte vi?!? ;) Annars har dagen varit lugn.
     Ikväll är det tidig kväll som gäller! Jag är supertrött och har haft ont i magen i TRE dagar nu...bläääääääää!!! Innan tjoppan kom hade jag ALDRIG problem med mensvärk & dyligt. Kände aldrig att det var på gång eller kände att det var besvärligt. Nu känns det i magen nästintill varje gång! =( BLÄ...igen! Nåja, det går över.

Nu blir det lite tv, sedan sängen!
Ha en bra lördagkväll!!
Over And Out

40 POÄNG!!!

Publicerad 2009-03-13 20:35:10 i Allmänt

Mm, jag måste erkänna att jag nu sett de sista "Let´s Dance" med spänning! Ni som läst tidigare inlägg vet att jag är sååå imponerad av herr Magnus Samuelsson! Att en man i den kalibern, och då menar jag hans storlek, kan röra sig så fantastiskt, det är imponerande! Något som lönade sig ikväll! De ska dansa två danser ikväll, den första (buggen) resulterade i att Magnus fick högsta betyg; 40p. "Way to goooo!!!" Grattis säger vi bara! =)

Annars har det varit lugnt idag. Jag & tjoppan var förbi min kära svägerska på morgonkvisten och fick fika & välbehövt surr. Sedan har vi faktistk bara varit hemma...och det var behövligt, det behövs dagar då man bara är hemma och är! Inte gör någoting utan bara myser!

Imorgon bär det av till kära mamma & melodikrysset och sedan till Saran för att gratta henne på 30-års dagen!!! Vi får hålla tummarna för att hon tycker om de presenter hon ska få!

Önskar er fortsatt trevlig kväll!!
Over And Out

IKEA

Publicerad 2009-03-12 22:04:56 i Allmänt

Hade man haft obegränsat med pengar hade man kunnat handla upp heeela IKEA..!
Fråga: Hur mycket finns egentligen på stället?!?
Svar: Huuuuuuuuuur mycket som helst!
     Tjoppan var så duktig idag...både i bilen till IKEA och inne på IKEA! Vi inhandlade mest grejer till tjoppas rum; förvaring av alla de slag! Det ska bli spännande att se hur det blir när vi väl har fått upp de nya "tapeterna" & fått in alla saker! 


(En REJÄL ryggsäck är det bäst att ha med sig på IKEA! *skratt*)

Vi befann oss på IKEA hela dagen, gick även in på några klädaffärer för att spana in några fina vårjackor åt vår älskade dotter. Det blev inget köp! Kan det bero på att vår budget redan mådde liiite illa av ha blivit rejält tilltygad inne på IKEA?!? *skratt* Nåväl, hon fick sig två nya pyjamaser ialla fall. Vår ääälskade unge!!! =)

Väl hemma bänkade jag mig i tv-soffan!!! ÄNTLIGEN!!!; De NYA "GW"-avsnitten är här!!! WooHoo!!!!!
     Johanna; Du kikade väl?!? Underbara Melinda fick äntligen kyssa sin prins...ja, igen då....hon har trots allt varit gift med mannen tidigare.
     Ni som inte följer serien, det är inte lönt att jag ens börjar förklara, det är ett enda virrvarr! *tihi* Jag är ialla fall underbart nöjd över att det ÄNTLIGEN är här: De nya avsnitten! Ni vet var jag är under torsdagarna kl 20.00-20.55!!!! Stör mig inte då; Snälla! =)

Puss & kram & nyp i stjärten! *skratt*
Over And Out

Kursande...igen!

Publicerad 2009-03-11 20:29:26 i Allmänt

Idag var det kurs...igen. Idag har det varit kurs med Lärarförbundet. Jag har nämligen blivit invald i styrelsen här i vårt lilla samhälle. Mmm, hur "pamp" är jag!? *skratt* Det roliga är att min älskade sambo också har blivit det den här våren...så vi är verkligen "facket-pampar" bägge två!
     Det är vad som hänt idag...kurs från 08.30-16.15, sedan middag och sedan ett kort besök hos Kimpan! =) Alltid lika trevligt...

Nått mer än så har jag inte att komma med.
     Imorgon ska vi dra till IKEA och inhandla lite grejer till tjoppans rum och lite mer prylar. Enda kruxet är hur allt ska rymmas i vår bil. Vi måste ha med oss tjoppans vagn eftersom vi förmodligen kommer att befinna oss på IKEA precis när det är hennes "naping-time"! Hmm, det återstår att se hur vi får in allt! (→ Dagens I-lands problem! *skratt*)

Kram på er!!!
Over And Out

"Bad-Time"

Publicerad 2009-03-10 20:31:31 i Allmänt

När jag skrivit överskriften insåg jag att den kan tolkas på två sätt..."bad time" = dålig tid, vilket jag inte alls menade. Jag skulle vara lite smått rolig och mixa både svenska & engelska så att det blev "bad-time" = badar dags!!! Vi har nämligen badat ikväll, något av tjoppans favoritsysselsätningar just nu! Vilket jag tycker är helt underbart, eftersom jag också älskar att bada!!!


(Skumbad är sååå mysigt! Det tycker både mor & dotter!)

Idag har vi varit på kyrkis med Edvin & Elin. Det var trevligt att få surra av sig och få gott fika! Sedan promenerade vi hem och slöade resterande del av dagen tills kära pappan/sambon kom hem.
     Ikväll blir det soffläge och Desperate Housewives! =) Jajjamensan, det har börjat igen...och, jag blev ju som bekant en "DH"-tittare när de visade ett avsnitt om dagen hela hösten! Så det är bara att  "bänka" sig!

Hoppas ni också haft en fin dag!
Over And Out

Tandläkaren

Publicerad 2009-03-09 20:48:34 i Allmänt

Idag har vi varit hos tandläkaren för att få information. Ganska mycket information som man redan visste, sund förnuft helt enkelt! Man ska borsta tänderna 2gr/dag, inte dricka saft som en "tok" och inte ge barnen massvis med godis! 
     Jaja, nu har vi varit på det ialla fall. Tjoppan var ensam med fyra killar...vilka hon "flörtade in" sig hos! =) Hon fick minsann en tandborste också, hon fick välja först...vilken färg tror ni att hon tog av ALLA de många färgerna som fanns?!? Jo, naturligtvis: Rosa, precis som det ska vara för en prinsessa *skratt*

Idag har vi också hunnit hälsa på hos Kim! Det var jätteskoj! De är så ofantligt fina våra barn! Där fick vi lunch; våfflor. Det tackar vi för!

Annars har vi varit hemma och åkt "bobby car"...tjoppan älskar sin röda, lilla bil! Men hon klättrar mest på den för tillfället. Om hon sätter sig på den, sätter hon upp benen vid ratten, som för att säga:
"- Men mamma! Skjutsa då! Inte tror du väl att jag, "moi", ska anstränga mig sååå mycket!" ;) *skratt*
Så får man skjutsa henne runt hela huset, till ljudet av hennes skratt! Är det inte underbart så säg?!?


("- Se vilka cirkus-konster jag kan!!! =)

Nu väntar soffan och sedan sängen, imorgon ska vi ta en tur till "kyrkis" med Edvin & hans mamma, det blir säkert supertrevligt!

Go´Natt!
Over And Out

"Tom I Knoppen"

Publicerad 2009-03-08 20:19:56 i Allmänt

Mm, det känns ikväll att man har sovit på tok för lite...men, än en gång så vill jag påpeka att vi har världens finaste lilla tjoppa som för det mesta faktiskt sover om nätterna, så jag ska inte klaga...även om det kan vara ofantligt skönt ibland! Men, jag kan väl göra det i min ensamhet då?!? Så ingen annan hör....någon som faktiskt har barn som är upp vareviga natt! Mm...så gör jag...nu ska jag bara tänka hur synd det är om mig! *ha ha ha*



(Här "diskas det bort" alla trötta bekymmer! *skratt*)
(Tjoppan älskade för övrigt att diska, det var lite svårigheter att få henne från diskhon!)


Idag har det som sagt varit mycket lugnt. Under tiden jag var sjuk för någon vecka sedan passade jag på att börja kika in min Twin Peak-samling. 10 UNDERBARA videoband med underbara Twin Peak. Idag, när tjoppan låg och sov passade jag på att se ännu en film...alltid lika bra! =)


Ikväll fick vi middag hos Leoni och hennes familj, det var mycket skoj att få träffa dem, som alltid. Nästa helg bär det av till dem igen, då för att fira mamma Sara som fyller 30!!! Hipp hipp HURRA!!! =) Jag/vi har kommit underfund med en present som jag verkligen hoppas & tror att hon kommer att uppskatta!!! Detta återstår att se nästa helg! =)


Nä hörrni! Nu väntar strax sängen.

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Over And Out

Man Ska Ju Inte Klaga...

Publicerad 2009-03-08 11:12:34 i Allmänt

...Nä, det ska man sannerligen inte göra! Men, idag tycker jag att jag har liiiite rätt att göra det...att tycka liiiite synd om mig själv! Vår älskade lilla dotter är en "fena" på att sova om nätterna, vaknar sällan eller aldrig utan sover sig igenom dom. Andra har det inte alls lika bra! Det är jag fullt medveten om...
     Inatt tyckte tydligen vår dotter att vi skulle få smaka på denna "natt-medicin"! ;) Hon vaknade kl 00.30 och ville ICKET sova. Slutligen, efter många om och men och "schyyyysanden" så somnade prinsessan kl 03.30 imorse. Häääärligt, eller hur?!?
 
Så i natt fick jag känna på det många andra får handskas med varje natt! Jag lider med er kan jag lova...jag fixar inte alls att vara uppe på natten! Det väcks någon slags demon till liv inom mig när jag inte får sova, jag blir helt enkelt gräslig!!! Då är det bättre att min ofantligt lugna sambo får ta hand om dessa nätter. Men helgen så jobbar han heeela helgen från 06.00-17.30, så jag tyckte inte alls han var förtjänt av att ta nattpasset...nåja, hon somnade faktiskt till slut!

Jaja, jag lever och har hälsan...man ska ju inte klaga har jag hört! ;) Men idag går mina tankar till ALLA er som har "nattbarn". Jag är djupt imponerad av er och att ni fixar att vara uppe natt efter natt!!!


("- Bläää, nu fick du känna på hur det känns att ha nattbarn mamma!" *skratt*)

Denna dagen blir, som förväntat, LUGN! Trist är att vi hade tänkt åka till Kimpan och hälsa på, vi saknar honom hur mycket som helst...men, så tråkigt trötta som vi är nu, så vill han nog inte träffa oss....vi får sikta in oss på en annan dag!
     Vi blev precis bjudna på middag hos Leoni och hennes familj ikväll...så det känns helt underbart att slippa tänka på nått sådant...nu ska jag gå och lägga mig i soffan!!!

Trötta Kramar!
Over And Out

"Schtaaan"

Publicerad 2009-03-06 22:11:52 i Allmänt

Ja, lite dialekt måste man väl som norrländska få lägga in! ;) *skratt* (schtaaan = stan!)
Idag har vi (jag, tjoppan, svägerskan & tjoppans 2 kusiner) varit i stan heeela dagen. Vi hittade massa coola grejer till alla tjejer, men det "bidde" inget köp...bara provning...detta pga att båda mammorna hade lite brist på riksdaler. Man är inte superrik när man går hemma med föräldrapenning. Men, det är det sååå värt!!! =)
    Bruttan fick bli lite "hiphop-giiirl" inne i stan, när hon fick prova en supernice "kepa"!!


("Yeeeha! How cooool am I???")

Hur underbar är hon inte?!? Helt fantastiskt att hon är MIN dotter!!!! =)

Har ikväll sett sista avsnittet av "Skavlan", jag gillar NORGE! Hejja på er! =) Har även sett lite "Let´s Dance" och jag är fortfarande lika IMPONERAD av herr Samuelsson, att en man i den storleken kan röra sig sådär; AMAZING!!! Hoppas bara han går och vinner nu!!! =) "Hejja Magnus, Hejja!!!!"

Nä, nu är det sängen som väntar...imorgon är en annan dag, och vi har ingen aning om vad som händer då. Bruttan har varit lite snuvig idag...så det blir nog ganska lugt skulle jag tror. Vi är även lite "grässambosar" den här helgen, då sambosen/pappan jobbar helg!

Kraaaaaaaamen
Over And Out

Dagen Som Varit...

Publicerad 2009-03-05 20:46:24 i Allmänt

Idag har vi varit och åkt skridskor, ja inte tjoppan då...hon somnade redan inne i köket hos brollan, PÅ MATTAN!!! Om man somnar redan innan man ska lägga sig i vagnen, medans man blir bytt blöja på...hur trött är man inte då?!?! Min underbara, älskade dotter; ÅH så jag älskar DIG!!!!!!



("Hon är så söt när hon sover..." Hon valde en fin hemvävd matta ialla fall *skratt*)


Vi brukar åka skridskor på skolan där jag jobbar ungefär 1g/vecka under vinterhalvåret...ja, så länge isen är bra! Men förra året var jag gravid så det innebar att jag inte hade idrotten. Detta innebär att jag inte har åkt skridskor på 2 år, tror ni att det kändes i mina fötter idag?!? "Oh My Gooood" är det enda jag kan säga!!! Men, det var OFANTLIGT skoj att få åka, så skoj att vi åkte i nästan 2 timmar!!!

Förutom skridskoåkningen har dagen varit lugn! Imorgon blir det stan, det blir också skoj!

Just nu är det "GW", men som skrivet tidigare så är det endast visning av äldre avsnitt till och med 12 mars! Så det taggar vi JÄRNET för!!! Men även om jag sett kvällens två avsnitt tidigare hindrar det mig icket att se dem en gång till...får ju "GW-abstinens" om jag inte ser något avsnitt alls i veckan...det måste ni förstå! *skratt*

Kramen på er & Go´natt!
Over And Out

"Sparkskoj"

Publicerad 2009-03-04 20:46:45 i Allmänt

Idag har vi varit ute och fått besök av Leoni och hennes mormor. En mysig & trevlig dag som slutade med "semel-kalas" hos min kära svägerska som fyller år idag!
 
Imorse när jag och tjoppan var ute i det helt underbara vädret, (-8 & stråååålande sol!) provade jag att sätta henne på sparken för att se om hon gillade det. Hon blev superarg när jag sedan skulle lyfta henne av sparken, så vad tror ni?!? Oj, oj, oj...hon gillade det så mycket att vi åkte spark i en halvtimme! Totalt var vi ute över en timme! Tjoppan brukar vara nöjd efter en halv.
     Vi har en sparkpulka, men den är insnöad i vår smedja, vilket innebar att nöden icket hade någon lag imorse, så den här mamman tog sin enormt långa halsduk och virade den två varv runt bruttan, därmed fick den fungera som säkerhetsbälte...det fungerade hur bra som helst!!! =)
     Eftersom tjoppan gillade att åka spark så skarpt passade vi på att sparka till svägerskan ikväll.  


(Min Spark-prinsessa!)

Imorgon blir det antingen grillning & pulkåkning, eller skridskoåkning...vi får se, det beror mycket på vädret. Men skoj ska vi se till att vi får! =)

Nu återstår sängen, för jag är sååå trött!!!
Hoppas ni har haft en lika mysig dag som vi haft!
Over And Out

Svägerska Vecka!

Publicerad 2009-03-03 20:19:30 i Allmänt

Idag åkte jag, bruttan, svägerskan och hennes barn + 2 kompisar till badhuset för att bada! Oj, oj, oj vad vi badade länge, tjoppan var sååå trött när vi var klara att hon somnade på studs utan lunch till och med! Men hon hade verkligen superskoj, skrattade heeela tiden! =)
     Ikväll blev det sedan middag hos käre far...stuvade makaroner & korv! Mumma!

Hela denna veckan blir till att spendera med min älskade svägerska. Idag var det bad, imorgon är det hennes födelsedag, på torsdag ska vi åka pulka uppe vid en sjö här i närheten + grilla korv och slutligen blir det stan på fredag! En mycket skojig vecka med andra ord!

Mer har jag inte att komma med!
Nu är det tv, sedan sängen!
Over And Out

Älskar, älskar, älskar!!!

Publicerad 2009-03-02 21:29:56 i Allmänt

Ååååååååh! Ikväll fick jag ett "älskar-dig-så-OFANTLIGT-mycket-anfall" när jag gav tjoppan välling! Åååååh så jag älskar detta barn!!! Jag kan inte begripa hur man kan älska någon så mycket som jag älskar henne!!! Hon är verkligen mitt ALLT!!! Älskar henne högre än månen & stjärnorna och tio varv runt jorden och tillbaka igen!!! =) Min älskade GULLUNGE, vad vore jag utan dig?!?


(MIN PRINSESSA = MITT ALLT!!!!!)

Idag har det minsann varit "bus-väder"! Blåsigt & snöigt...men, det hindrade oss inte från att gå ut och skotta! Liiite onödigt kanske, med tanke på att när vi kommit hem från Öppan Förskolan (som vi var på idag) hade hela gården snöat igen...men, men man får se det positivt: Det är inte lika mycket snö nu, som det hade varit om vi inte skottat! =)
     "Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!!!" = Mitt motto! =)

Ikväll har jag, bruttan & pappan i huset varit och hälsat på min kära svägerska och hennes familj, dvs. min sambos syster! Vi fick gott fika och trevligt surr...synd bara att det inte händer så ofta. Nåja, man får vara glad över det lilla!

Nä, nu ska jag alldeles strax krypa isäng.
Kramen på eder alla!
Over And Out

"Kvickis"

Publicerad 2009-03-01 20:38:02 i Allmänt

Kvickt inlägg detta!
     Idag har vi paketerat kött = 45kg! Mycket mat blir det. Sedan åkte vi på kalas hos Albin. Sedan passade vi även på att bjussa min älskade lillebror & pappa på middag, då min lillebror åker hem ikväll kl 21.00. =(

En lugn dag idag med...allt har flytit på i stilla mak!
Hoppas eran söndag också varit toppen!

Kramen
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela