Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Slööö

Publicerad 2010-09-23 13:00:55 i Allmänt

Idag är en dag då man bara vill lägga sig under täcket och hoppas på att kunna somna. Shit vad jag är trött! Tjoppan är hos sin dagmamma idag, de ska åka och bada, något som hon ÄLSKAR! =)
     Lillskorven har varit vaken halva natten och sover i sin vagn där ute (det ska man aldrig skriva, då vaknar de!) Vi har precis kommit hem från vår första träff med föräldragruppen. Det känns skitskoj att den har börjat, nu har man lite mer "pejl" på vilka som också är hemma. =)

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och kisa på tv:n, förhoppningsvis får man liiite mer krafter efter detta! (och förhoppningsvis sover lilleman en stund nu!)


(Våran lilla prins!)

Haré Bäst!
Over And Out

"Times Fly"

Publicerad 2010-09-14 14:19:54 i Allmänt

Oj, vad tiden rinner iväg snabbt! Det var över en vecka sedan jag skrev något på min kära blogg! Kanske inte så konstigt med tanke på att man numera är tvåbarns mamma! De tar tid de små liven. ;) *skratt*
     Min älskade, älskade dotter går femton timmar/vecka hos sin dagmamma, det har varit ganska tungt att lämna henne då hon vet att jag åker hem och är med lillebror. Vilket är helt förståeligt. Samtidigt så är hon jätteglad & sprallig ca två sekunder efter att jag lämnat henne, det är bara det att hon är inne i en "separations-jobbig-period" just nu. Då blir det även jobbigt för mig, jag känner mig hemsk! Men...jag får tänka på att hon får leka & busa med andra barn, något som jag inte personligen kan erbjuda henne.

Lillebrollan han har fått för sig att skrika är något bra, speciellt när storasyster ska gå och lägga sig! Detta går bra när min kära make (fortfarande skumt att skriva!) är hemma, men denna veckan jobbar han eftermiddag och då är jag alena med mina kära barn. Dagens I-lands problem; Jag är ensam med mina barn, fyra dagar var tredje vecka! ;) 


(Mina älskade ungar!!! =)

Nä, nu ska jag återgå till att slappa! =)
Over And Out

Bröllop

Publicerad 2010-09-05 14:38:41 i Allmänt

Igår var vi på bröllop, våra BB-kompisar (de vi låg på BB samtidigt som med tjoppan) gifte sig. ÅH så vackra de var!!! Trevligt bröllop och en jättetrevlig bröllopsfest sedan. Vi fick träffa alla deras släktingar och vänner som vi aldrig har sett, det var skoj.

Idag är verkligen en söndag, vi har inte gjort NÅGONTING! Vi bara sitter här och är. Den arme fadern har burit ved och nu är han och lämnar igen svärfars fyrhjuling som vi har lånat för att hämta just ved.
     Mer händer nog inte idag, vad jag vet. Men snabbt har det ändrat sig.

Ska återgå till att göra ingenting!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela