Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Snö & Skrik

Publicerad 2012-10-29 11:29:13 i

Jajjamensan, här lyser solen och på backen ligger ett tunt vitt täcke! =) Behöver jag skriva att vi är lyckliga? =) Vi har varit ute i det fina vita varje dag sedan det kom, trots det lilla som faktiskt kommit har både "bobbar! & spadar tagits ut.
 
Den lilla söta systern i huset har fortfarande problem med sin lilla mage, stackarn. Tycker så synd om henne då all hennes vakna tid går till att skrika över sin onda mage. HUVVA! Hade jag bara kunnat hade jag trollat bort det med detsamma!!!
 
(Älskade unge! <3 )
 
Annars är det bra, idag måste lillebror i huset tyckt att han var våldsamt smutsig, för jag hittade honom i tvättmaskinen!!! Ha ha ha, en riktig filur är vad han är! ;)
 
(Smutsig lillebror?!)
 
Hoppas ni har det bäst! =)
Over And Out
 
 

Faster!

Publicerad 2012-10-20 20:30:17 i

Jajjamensan, nu har jag återigen blivit faster! Men, den här gången är det älskade lillebror som fick sitt allra första barn, en liten pojke! =)  Det skojjiga är att han fyller år idag, så han fick ju verligen världens bästa "present"! =)
     Lillasyster i det här huset är lika lång som den nyfödde gossen och hon är "hela" fem veckor äldre. Sedan skiljer det bara 300g. Det ska bli sååå skoj att få se hans lille prins, för som det lät skulle de komma hem på måndag.
 
Annars har det varit lugnt idag. Gode maken har jobbat och gör så även imorgon, vi andra i familjen har varit till min käre pappa som hade 65-års mottagning. Träffade släkt och vänner så det var rikigt trevligt!
 
Nu soffmys med yngsta och äldsta i familjen! =)
Haré Gott!
Over And Out

JAAAAA!! =)

Publicerad 2012-10-16 21:08:54 i

Åh så vansinnigt glad jag är idag, efter vårt besök på BVC. Vår ÄLSKADE lillasyster hade gått upp hela 380 gram denna veckan!!! Det känns helt underbart!!! =) Om man jämför med förra veckans ynka fem gram är det här helt underbart!!! Den här mamman är våldsamt lycklig, nu taggar vi för att det fortsätter såhär!
 
(ÄLSKADE LILLASYSTER!!!)
 
Idag har vi minsann varit på ett lekland här i närheten, oj vad kidzen var glada & duktiga. De klättrade och for så det stod härliga till. =)
     Kan vara skoj att komma hemifrån och göra nått galet kul då vi kanske har varit hemma ganska mycket såhär när lillasyster är liten. De var de äldre barnen VÄL VÄRDA!
 
Hare bäst på er!
Over And Out
 
 

Måndag!

Publicerad 2012-10-15 12:24:15 i

Måndag idag och lite halvgrått väder. Har hunnit förbi kära svägerskan och fått mig en promenad tillsammans med henne, mycket uppfriskande!
     De äldre barnen är hos sin dagmamma och stojjar, skoj för dem! =)
 
Idag står tvätt, tvätt & åter tvätt på agendan samt umgås med älskade lillassyster, när hon behagar vakna! Sen ska jag även ta ned min videohylla, lite sorg i hjärtat är det...men, nu har vi köpt en "ny" (för oss) soffa och den är alldeles för modern för att det inte ska finnas en platt-tv på väggen. Därför ska jag nu plocka ned alla VHS-filmer samt kolla vägg-tv:sar! ;)
 
Hoppas ni har en bra dag!
Over And Out

Middag!

Publicerad 2012-10-13 14:15:41 i

Ikväll blir det överraskningsmiddag för käre far, och varför i hela friden skriver jag ut det här då tänker ni. Helt riskfritt gör jag det då min älskade far inte äger eller ens är intresserad av allt vad datorer heter. Vi ska gå på restaurang här i närheten, vilket blir premiär för lillasyster.
     Vi har dragit ihop 16 stycken som ska gratta honom på 65års dagen, blir superskoj! =)
 
(Vår älskade lilla lillasyster!)
 
Idag har vi bara tagit det "piano". Imorse gick vi en promenad till kära mamma för att lösa melodikrysset, gick sådär. Sedan dess har vi bara varit hemma och myyyst! =)
 
Ha en trevlig helg alla!
Over And Out

Ynka 5 Gram!

Publicerad 2012-10-10 14:42:00 i

Vår älskade lilla lillasyster hade bara gått upp fem YNKA gram när vi besökte bvc igår.Nu är det extra ersättning efter ammning som gäller. Lilla tjoppan...nu taggar vi för uppgång helt enkelt!
 
I måndags var hela familjen (läs alla utom käre pappan, som jobbar ef.) på "ridlekis"! Storasystern i huset gick det jättebra för och efter henne fick även lillebror prova på att rida, nägot han tyckte var jätteskoj!
"- Galoppa mamma! Mamma, GALOPPA!"
Och nääää, han fick inte "galoppa", men väl skritta två hela varv. =)
 
 
(Mina/våra älskade troll!!!)
 
Idag började de äldre barnen hos sin dagmamma igen, oj vad de tyckte det var skoj! Då jag är mammaledig har de bara 15 timmars veckor. Det borde alla barn få ha och slippa gå toklånga dagar!
 
Haré BÄST!
Over And Out
 

"Redigering"

Publicerad 2012-10-07 14:46:00 i

Det blev bara jag som åkte iväg och "trubadurade". Lillasyster var så grinig (pga av magen?) så gode maken ville vara hemma med barnen istället. Men, som tur var så lugnade hon ner sig bara en liten stund efter att jag åkt.
 
För mig gick det galant. De närvarande vid paltlunchen hängde med bra i låtarna och jag fick ju dessutom palt, vad kan gå fel?! =)
 
Over And Out

"Trubadur" & Magont

Publicerad 2012-10-07 07:54:36 i

Idag beger sig hela familjen ut till en by i närheten för att äta paltlunch! Jag har blivit tillfrågad om jag kunde ställa upp som trubadur/allsångsledare ;) igen. Blir skoj, att dessutom få palt för "besväret" är inte helt fel heller! =)
 
(Mumma med palt!)
 
Annars så tampas vi för fullt med lillasystera mage som krånglar. =( Inte alls skoj när hon bara är ledsen och man inte vet hur man ska hjälpa henne...vi hoppas att det går över inom en SNAR framtid!!!
 
Hare bäst alla!
Over And Out
 

Besök Av Självaste "Chefen"!

Publicerad 2012-10-04 18:39:37 i

Idag har vi fått besök av min fina kollega och rektor. Jätteskoj! Hon kom såklart för att träffa lillasyster. Träffade och träffade förresten, lillasyster hon sov under 99% av hela hennes besök, men sista minuterna fick hon se hennes fina ögon ialla fall! =)
 
(Lillasyster var trött idag! =)
 
Nu är det badning av de äldre barnen sen blir det bara mys i soffan.
 
Igår såg jag och käre maken "men in black 3", helt ok måste jag säga. Skoj att vi tog oss tid för en film för en gångs skull. Händer alldeles för sällan numera.
 
Hoppas ni haft en bra kanelbullens dag idag, vi har inte ätit en enda, men vi bakade chokladbollar! Gott!
Over And Out

BVC

Publicerad 2012-10-02 10:44:13 i

Idag ska lillasyster för första gången åka till BVC (barnvårdcentralen). Kl 13.00 är det mätning samt vägning av lilla skruttan! =) Får vi hoppas att hon har gått upp som hon ska, men som hon suger & äter borde det inte vara nått problem.
 
(Lillasyster får låna storasysters "flodis"!)
 
Imorgon får vi nobelt besök, besök vi inte sett på länge!!! Ska bli såååå skoj att få rå om kära vännerna! =) Fick även reda på att vi (läs de två äldre barnen) har fotografering med dagmamman, blir roligt att få ett kort på dem!
 
Just nu står älskade maken och rensar huuuur mycket svamp som helst, vi fick av min kära mamma som varit ute i svampskogen i helgen, helt galet mycket svamp kom hon hem med. Ska bjussa henne på svampsoppa nån dag framöver som tack! =)
 
Haré bäst!
Over And Out

Härliga Dagar!

Publicerad 2012-10-01 06:47:22 i

I fredags var det verkligen supermysigt väder, vi var ute och hade höstmys sedan begav vi oss till kära vänner för att käka pizza och surra! Mycket trevligt!
 
(En härlig höstdag!)
 
Sedan fick jag, då gode maken jobbade helgen, prova på livet som ensamstående trebarnsmamma! Lördagen liknade mest en cirkus då lillasyster var jättegrinig HELA dagen. Men igår, söndag, gick det riktigt bra och alla barnen var (för det mesta) glada! =)
 
Idag är det tandläkaren och ridlekis som gäller för tjoppan nått mer är inte inplanerat, vi får se hur dagen blir helt enkelt. =)
 
Over And Out
 

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela