Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Fredag! =)

Publicerad 2012-09-28 08:47:19 i

Idag är det fint höstväder ute och vi har inget bestämt, så det blir en "ta-dagen-som-den-kommer-dag". Eventuellt blir det pizza med goda vänner, blir mysigt! Måste bara kolla så lilleman på humör, igår tyckte vi att han var något gnällig...nån förkylning på gång eller?! Hoppas bara att det var tillfälligt så vi kan ta oss iväg.
 
(Älskade lille/storebror är lite gnällig & nyklippt!)
 
Nä, nu ska jag ta och göra frukost åt barnen, vi ska även få nobelt besök av kära mamma en snabbis! =)
 
Ha en bra dag alla!
Over And Out
 
 

Akta Barn!

Publicerad 2012-09-25 21:22:17 i

Utanför vårt hus går en 50-väg, tror ni att någon kör 50 förbi oss? NEJ, de flesta "blåser" förbi i 70! Så idag när vi var i stan och tog lillasystera BB-bild till tidningen passade vi på att inhandla en "akta barn"-skylt. Får vi se om "bildrullarna" saknar ned, hoppas kan man alltid. =)
 
Nu har vi ialla fall landat något så när här hemma, och imorgon får vi fint besök av kära vänner! =)
 
(Världens finaste lillasyster har landat! =)
 
Strax sängen..först lite tv-mys.
Over And Out

EN LILLASYSTER!!! =)

Publicerad 2012-09-21 21:06:36 i

En liten, liten lillasyster valde att komma, med "räser-fart" den 16 september! =) Vi kom in till förlossningen kl 20.10 och hon var ute 20.47; ja galet snabbt alltså! =) Hon vägde dessutom ett helt kilo mindre än både storasyster och storebror. Med sina 3110g & 48cm vann hon våra hjärtan direkt, vår lilla skrutt!!! =)
     Precis som sina syskon fick hon immunisering och vi blev inlagda på barn4, men igår, efter fyra dagar, blev vi så äntligen utskrivna och nu hoppas vi att hennes gula hudton försvinner fort.
 
 
(VÄRLDENS FINASTE SYSKON!!!! <3 )
 
Idag har hon haft många besökare, alltid trevligt! Nu ligger storasyskonen och sover och jag, gode maken och lillasyster myser framför tv:n.
 
Nä ska återgå till mina fina! Hoppas ni har det bäst! =)
Over And Out

Nix Pix!

Publicerad 2012-09-13 21:25:57 i

Nä, jag har icket försvunnit från jordens yta! ;) Jag tog en paus från internetvärlden en liten stund, i väntan på att bäbis skulle komma, den 8 september. Tror ni h*n kom?!???!?! Dagens IQ-fråga; NOPE! Har inte kommit än heller...nä, det här med beräknad födelsedagar skulle ju förbjudas, oj vad man stirrar sig blind på datumet! Konstigt egentligen då det bara är ca 3-5% som faktiskt föds på sitt beräknade födelsedatum! =)
 

("Pallevanten" verkar trivas väldigt bra i "hotell magen" ;)
 
Annars är det bara bra. Jobbar och står i som vanligt. Jag har verkligen haft turen att få må bra under alla mina graviditeter (förutom lite graviditetsmigrän med både storasyster & lillebror). Den här gången har jag inte ens haft migränen; WooHoo!!!! =)
 
Imorgon är sista dagen på veckan, känns skönt med helg och mys med familjen! Får vi se om bäbis i magen väljer att befinna sig mer än en vecka över tiden eller vill komma ut då. Återstår att se helt enkelt.
 
Hoppas ni mår bra & mått bra under min långa frånvaro. Nu vet ni att jag lever ialla fall! ;) *skratt*
Over And Out
 

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela