Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

"Denna Dagen..."

Publicerad 2009-11-27 11:21:08 i Allmänt

Den här dagen var väldigt seg måste jag säga! Jag är såååå våldsamt trött, kan det bero på att jag inte sov nästan någonting i natt + att man hade en tjoppa som "grydde" till från och till hela natten?!!? Man undrar!

Ikväll blir det bara soffläge som intas. Resterande del av helgen blir även den lugn. Sambon ska iväg på hockey på lördageftermiddag så det blir jag & tjoppis som ska umgås. Det blir mys!

Nä, nu ska jag ta och vila hjärnan!
Ha en fin fredagkväll!
Over And Out

"Dimman Den Bara...."

Publicerad 2009-11-24 10:12:41 i Allmänt

"...ÖSER NEEEEEED!!!" Tja om nu dimma kan "ösa" ned, det är en annan fråga! Men, grått & eländigt är det ialla fall. Helt SJUKT  att det är plusgrader i slutet av november...fruktansvärt skulle jag vilja säga. Nåja, jag håller tummarna nått så in i norden och hoppas på minusgrader & snö alldeles snart!!!!!

Igår bakade jag & tjoppan muffins, det blev goda. Hon var bokstavligen den "nakna kocken"! =) Hon var naken och bar endast sitt fina gröna förkläde.

Idag slutar jag tidigt och då ska det bli myyys för hela slanten. Annars är det bara lugna bananer...

Hoppas ni har en gråfri dag!
Over And Out

Kan Det Bli Bättre?!?

Publicerad 2009-11-21 12:01:40 i Allmänt

Det är sol när man öppnar sina ögon & dessutom lördag! Kan det bli bättre?! Tror inte det...

Nu ligger tjoppan och sover, när hon vaknar ska vi ta och packa in oss i bilen och åka till våra "BB-kompisar" för att umgås, busa och äta middag...hur lyxigt är det inte?

I torsdags var det ridning för hela slanten på kvällen; UNDERBART!!!! Melodija (=hästen) skötte sig utmärkt, åh så bra det gick!!! =) Tjoppan tyckte att mina ridstövlar såg väldigt intressanta ut, så hon beslöt sig för att pröva dem...kanske något förstora?! Eller vad säger ni?


(Världens sötaste lilla "ridelev";)

Fick även äran att få höra min älskade kusins röst imorse, det var otroligt skoj! Det var ett tag sedan vi hördes. Han funderar på att kika förbi under julhelgen, då ska vi försöka fixa en "innebandy-turnering" för hela släkten (på mammas sida). Det hade vi även förra året och behöver jag skriva att det var SKITSKOJ!?!??!

Igår hade vi finfrämmande! =) Leoni med familj var här och hälsade på, mycket trevligt. Vi kom oss inte i säng förrän kl var 23.40. Som alltid vaknade vår älskade lilla tjoppa kl 06.00 *pip*. Men, imorse hade jag sånt lyx som sovmorgon! Jag sov ända tills kl var 10.00!!! Hur länge sedan var inte det?!?

Nä, nu ska jag ta och göra mig iordning. Hoppas ni får en trevlig dag/kväll!
Over And Out

Middag Med Familjen

Publicerad 2009-11-18 19:50:31 i Allmänt

Ikväll var det middag med mor, far, lillebror och moders karl. Mycket trevligt & gott! =) Man behöver sånna här vardagslyxigheter när det är såhär trist väder.

Mitt humör angående detta väder börjar tryta kan jag meddela! VAD ÄR DETTA?!? Grått, dis & elände...kan vi få in en liten sol & två meter snö tack?! Nä, sånt här väder kan de placera där de som vill ha det grått bor! (om det nu finns någon som vill leva i en enda disig tillvaro, det tvivlar jag starkt på!!!) 

På jobbet hade vi SKITSKOJ idag. Vi var och hade inneidrott i en by som ligger ca en mil från vår skola. Oj, oj, oj vad barnen hade skoj! =) Ja, faktiskt även jag och min kära arbetskollega. Vi spelade gränsbrännboll & tjoade!

Imorgon är torsdag och då lämnar jag jobbet redan kl 12.00 för att åka och jobba med mina kursdeltagare. Vi ska planera en vårmässa tillsammans, för Lärarförbundets räkning. Det blir nog kalas...får se hur mycket vi hinner imorgon.

Helgen blir även den superskoj! Vi ska nämligen åka och besöka våra BB-kompisar! Middag och lyx...samt planera in en resa till den djurpark som vi befann oss på tillsammans i somras. Nu ska vi åka dit strax innan jul och hälsa på tomten. Det blir superskoj!!!


(I somras på djurparken spanade tjoppan in marsvinen!)

Nä, nu ska jag mysa med sambosen. Han har precis lagt tjoppan.
Kramen på er!

Over And Out

SOLEN?!?

Publicerad 2009-11-17 10:08:46 i Allmänt

Vart är den?! Ja, solen alltså! Det är så illa att jag inte ens minns när jag såg den sist! Nåja, den kommer väl, "den som väntar på nått gott..."
Idag är det, som igår & nån vecka bakåt i tiden, GRÅTT! Man skulle nästan kunna tro att man befinner sig i Göteborg. För nästan så illa som det brukar vara där, är det här nu; SKANDAL!!!

Idag är det tisdag och jag får sluta tidigt! Känns skönt, då vi utökat måndagarna med en halvtimme.

Vår kära dagmamma har lyckats få svininfluensan, hon har legat i 40 gradig feber i en hel vecka, oj så jag tycker synd om henne. Men vi håller tummarna att hon kryar på sig den här veckan!

Hoppas även ni får en fin dag.
Over And Out

Prinsessan!

Publicerad 2009-11-15 11:50:10 i Allmänt

Min älskade lilla prinsessa. Tänk om man kunde ta bort de där eländiga affektanfallen...nä, det går inte! Men, man kan lära sig att leva med dem, så gott det går. I fredags var vi, som sagt, till stan för att tala med en läkare om hennes anfall. Jag lärde mig inget nytt, men de tabletter vi har fått sedan tidigare (stesolid) fick vi mer information om, vilket kändes bra! =) Så, vi hoppas helt enkelt att det växer bort snart!!!


(Älskade unge; du är verkligen mitt ALLT!)
(Bästaste fotografen är naturligtvis Maria!)

Idag är det bara grått! Trist att den fina lilla snö vi hade försvann. Men, jag håller mina tummar för kung & fosterland att den kommer tillbaka; det är så underbart med vitt överallt. Sen blir det så ljust också! =)

Idag ska jag, pappa & tjoppan åka till kära farmor och "smöra" till oss lite fika! =)
Hoppas alla får en bra dag!
Over And Out

Snart...

Publicerad 2009-11-13 11:45:14 i Allmänt

Alldeles strax bär det iväg till stan för att träffa en läkare angående tjoppans affektanfall. Nu får vi hålla tummarna för att det går vägen & att vi blir betydligt klokare än vad vi är idag.

Orkar inte skriva nått mer. Tjoppan tyckte det var morgon när hennes fader snoooozade föööör länge, kl 05.20!!! Det tyckte inte hennes mamma! Behöver jag skriva att jag är supertrött?!??!?!
Nä, nu är det helg gott folk! =)

Over And Out

Sjuk!

Publicerad 2009-11-10 19:24:04 i Allmänt

Än är det inte mig jag pratar om. Men det kommer nog, väntar bara på det! Nä tjoppans dagmamman är sjuk. Vilket innebar inte att vi bara kunde skjutsa henne till hennes extradagmamma (vilket alla ska ha) nä, det innebar att jag, i den stunden jag fick veta att dagmamman var sjuk, fick veta att vi faktiskt har en extradagmamma! Någon som vår dotter aldrig har inskolats hos! GREAT! Detta innebär att jag är hemma i veckan...
    
Tog kontakt med denna extradagmamma, vilken förresten var kanon, och fick komma på direkten. Imorgon och på torsdag blir det också inskolning. (ska väl erkänna att jag inte är superdeppad över att tillbringa dagarna tillsammans med min underbara dotter)

Annars flyter livet på. Idag kom kära mamma och käkade lunch med oss, det är alltid trevligt! =)
     Resterande vecka blir lugn, ska bara pussas & mysas...känner mig faktiskt liiiite hängig. Ikväll hade jag styrelsemöte och nu känner jag mig knäckt. Hur trött som helst!
  
Nä, nu ska jag slappa!
Over And Out

"Papper"

Publicerad 2009-11-08 13:13:19 i Allmänt

GRATTIS ALLA PAPPOR DÄR UTE!!!
KRAMAR I MASSOR FRÅN OSS


(brevet från lillan)

Denna sjöng jag i kyrkan idag, till alla kära pappor.
Over And Out

Slut Som Artist

Publicerad 2009-11-06 10:09:51 i Allmänt

Idag är en tröttsam dag, kan det bero på att jag satt uppe till kl 23.40 & såg "True Blood" på SVTplay?!?!? Självförvållat?!? OJA!!! ;) Men, det var det värt! Idag är det fredag, så imorgon ska jag sova ut. Ska "deala" till mig en sovmorgon, så får sambosen en på söndag.

Idag är det också grått. Om Mamma Mu:s Kråkan hade varit livslevande hade han levt i lycka nu. Han älskar nämligen grått! =) Använder mig av Mamma Mu-material till min härliga klass, de älskar de två figurerna. Ska tilläggas att så gör även jag!

Nu taggar vi för helgen gott folk! Hoppas ni får en underbar sådan och till att börja med; en underbart, trevlig fredagkväll!

Over And Out

Galant!

Publicerad 2009-11-05 22:18:57 i Allmänt

Min underbara unge skötte sig exemplariskt med "moppa"! (=morfar) Min käre pappa var barnvakt ikväll då sambosen jobbar eftermiddag och jag ju har min underbara ridning på torsdagar. Hon hade lagt sig och somnat så snällt! Blir så glad när hon är sådär schysst! Mot oss får hon trilskas, det ska väl barn göra mot sina föräldrar?!? ;)

Igår fick jag även mottaga massor av underbart fina bilder från Maria! Åh så fina de var; TACK!!!! I gengäld, eller mest för att vi saknar dem, så ska vi bjussa på middag på lördag, det blir supertrevligt! =) Nedan lägger jag in en sån där underbart fin bild! (men, med en sådan modell kan det väl inte bli fel?!?)


(Min älskade unge, åh vad jag älskar dig!!!)

Idag stod det verkligen mycket på agendan! Först jobba till 16.00 sedan hämta tjoppan, äta, åka till storebror och gratta honom på födelsedagen kvickt hem med tjoppan och kära pappa och slutligen åka och rida! Helt underbart var det ikväll. Melodija (=hästen) skötte sig exemplariskt även fast väggen där det rann vatten förståss var superläskig!
     Ibland förstår jag mig faktiskt inte på hästar, även fast de är HELT underbara & luktar såååå ofantligt gott! =)

Nä, nu är det här mamman underbart, skönt trött...så nu är det sängen som väntar!
Ha en underbar natt!
Over And Out

Det Löste Sig...

Publicerad 2009-11-05 10:10:20 i Allmänt

Jag behövde aldrig fundera över hur jag skulle kunna hålla mig vaken till "True Blood" igår. Vår tv strejkade, så jag gick och la mig kl 22.30, utan att ha sett en enda glimt av programmet! =( Bistert, men det finns på svtplay som tur är!

Idag fyller käre storebror år, ska dit en snabbis och gratta ikväll innan jag åker vidare till ridninge; taggad?!? OJA!!!

Nä, nu ska jag återgå till planeringen!
Over And Out

HUR?!

Publicerad 2009-11-04 20:28:52 i Allmänt

Hur i allsin dar ska jag klara av att vara vaken till kl 22.00 då "True Blood" startar?! Faaast, jag har varit trött varje kväll denna vecka men ändå, på nått underligt sätt, hållit mig vaken tills kl 23.00! Många filmer att se. =)

Ikväll bakade jag och tjoppan chokladbollar; MUMS! Men, då insåg jag att det kanske är jag som ska stå för torsdagsfikat på jobbet imorgon, så där rök massor av chokladbollar ju! =/ ....jaja, några fick jag ialla fall. Sen var jag sannerligen en supersnäll sambo som sparade några till min käre karl som kommer hem kl 02.20 i natt. Då får han något att mumsa på också! =)

Idag har verkligen världen varit grå! Nu tror jag att jag ska skicka ett "dagens usch" till solen som trilskas så med att hålla sig undan. Nä; NUUUU vill jag ha sol.
     Jag förstår verkligen de som har höstdepp!!!! Vill ha snö också, 2-3 meter är väl inte för mycket att be om?!? Det blir så himla mysigt och ljust när snön kommer!

Nä, nu ska jag sätta mig framför "dum-burken"!
Kramar
Over And Out

Blev inget...

Publicerad 2009-11-03 20:31:04 i Allmänt

Nä, det blev inget styrelsemöte ikväll. Det blev flyttat fram en vecka, mycket bättre! Då slipper tjoppan följa med på något som hon deffenitivt inte kommer att tycka är nått skoj.
     Istället bjussade vi hit min kära mamma på middag istället. Det är alltid trevligt med middagsgäster när sambon jobbar eftermiddag! =)

Har även ikväll suttit och tränat vid pianot, får vi se hur det går på söndag. Nu är det strax dags för "Desperate...", om man orkar hålla sig vaken så pass länge! ;)

Haré Bäst
Over And Out

Religiös?!

Publicerad 2009-11-02 21:52:45 i Allmänt

Jag har aldrig sett mig själv som religiös. Men nu när pappas hyresgäst, prästen i vårt samhälle, ringde för att fråga om jag inte kunde sjunga på "farsdags-gudstjänsten" på söndag kunde jag inte säga nej. Jag ska sjunga:
"Pappa Kom Hem". Den andra låten fick jag välja själv och som det ser ut nu kommer det nog att bli "Mälarö Kyrka". Vi får se hur det gå, kl 11.00 på söndag får ni hålla tummarna för att jag inte brinner upp när jag går in i kyrkan! *asg*
     Med tanke på hur ofantligt mycket vampyrfilmer & serier jag ser just nu så vore det inte konstigt om jag själv förvandlats till en liten vampyr. *skratt*


(Diggar Magnus!!!)

Ikväll har jag och tjoppan fått middag hos käre far och sedan, efter att tjoppan somnat, satt jag vid pianot och tränade låtarna. Nu är det alldeles strax sängen. Igår kunde jag bara inte somna...jag var urtrött men ögonen ville liksom inte blunda. Trodde att jag skulle vara galet trött efter att ha sett "Låt den rätte komma in" (=vampyrfilm, vad annars?!), då den slutade 23.00, men ICKET!!!

Får hoppas på att John Blund har tid med mig kväll!
Kram på er!
Over And Out

Grå Måndag

Publicerad 2009-11-02 10:14:09 i Allmänt

Idag var det verkligen en grå måndag...jag önskar att det kunde vara en solig fredag istället...så att jag får åka hem och umgås med sambosen! =) Hela veckan är jag nämligen gräsänka då sambon jobbar eftermiddag. Som tur är har man världens finaste dotter som förgyller kvällarna!

Helgen flöt på snabbt...sambosen var duktigt och jobbade, jobbade och åter jobbade. Mitt arbete bestod av att ta hand om prinsessan. Åh så jobbigt! *torkar svetten ur pannan* *skratt*

Nu är det måndag och ikväll blir det lugna bananer. Imorgon ska tjoppan få följa med på styrelsemöte, blir spännande att se hur många sekunder hon kan sitta stilla! ;)

Kram & ha en bra dag!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela