Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

"With Or Without You"

Publicerad 2008-10-31 21:02:37 i Allmänt

Satt och kikade in VH1 och där kom den; "With or without you" med U2! Åh vilken fantastisk låt!!! Skönt sound, sköna gitarrer...skönt; Allt! Jag har en tendens att spela sönder alla mina favoritlåtar. Detta pga av att jag spelar dem om, om, om och om igen!!! Alla i min närhet blir vansinniga naturligtvis, men jag tycker att låtarna är heeelt underbara ändå, fast jag spelat dem ca 10 000 gånger!!!  

Fick faktiskt upp ögonen ordentligt för denna låt när den spelades i ett "Vänner"-avsnitt. Det där Ross är otrogen mot Rachel...ja, jag vet; "They were on a BREAK!!!" ;) Men, det avsnittet ialla fall...när han dansar & slutligen ligger med någon tjej som jobbar på nån kopieringsaffär.

Strax sängen, vi har egentligen legat och lyssnat på musik hela kvällen, genom VH1...gillar verkligen den kanalen. Fick man höra en gammal Roxette-dänga också; "Listen to your heart" & Europes "Final Countdown", är det inte underbart så säg!?!

Hoppas ni får en skööön natt!!! (skriver inte tillsammans, det finns dom som väljer att vara singel också!)

Over And Out

"En Snabbis"

Publicerad 2008-10-31 14:43:05 i Allmänt

Måste bara lägga in detta korta inlägg, på grund av att det berör mig sååå mycket!!!

Har precis sett klart "Desperate..." och jag grät faktiskt!!! Ett av paren i serien hade näst intill adopterat en liten flicka, och sedan helt plötsligt efter några månader, ville den biologiska mamman ha tillbaka henne. Det fick hon förstås eftersom hon var den biologiska mamman! Åååååh sååå in i norden HEMSKT!!!
     Tänk om vi skulle tappa vår lillla skrutta, jag vet inte VART jag skulle ta vägen!!! Hon är ju vårt ALLT, meningen med livet, ALLT!!!! Hela min värld skulle rasa samman och jag skulle inte ha någon som helst anledning att andas längre!!!

Huga, när det kommer till ens barn är man VERKLIGEN sårbar! *Pust* Tur att det bara var på tv...
     Nu har jag fått skriva av mig, så nu återgår jag till verkligheten igen. Det här var bara en STOR parantes...för omväxlings skull *asgarv*

PÖSS

Jag ser det snöar...

Publicerad 2008-10-31 14:22:41 i Allmänt

...jag ser det snöar, det var väl roligt; HURRA!!! Åh, så underbart när det kommer snö & det blir vitt på backen. Det blir så ljust och härligt...inte ständigt detta mörker som är på hösten/vintern. Tror gi och för sig inte att den kommer att vara kvar speciellt länge, det är aldrig den första snön...men, man kan glädjas så länge det varar!


(Det syns inte att det snöar, men det gör det. Se det vita på backen!)

Johanna och hennes tjoppe kom hit ändå, det är alltid lika trevligt! Dessutom kan jag få tjoppan att vara vaken lite längre också, vilket är bra!

Ska återgå till reprisen av "Desperate..."
Vi hörs senare!

Over And Out

Varmt & Gott!

Publicerad 2008-10-31 09:29:47 i Allmänt

Jag gillar värme! När jag badar, bastar eller vad det nu är, varmt/hett ska det vara....fast jag är lite konstig på det viset att jag vill ha snö & kyla på vintern. Det är som jag brukar säga;
"- Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!"
Det tycker jag stämmer utomordentligt bra!

Hur som haver så skaffade min kära storebror och hans familj en bastu till stugan som "installerades" i sommar. Igår var jag bara tvungen att kliva in i denna "hettans boning" när vi besökte stugan. Bastun i sig är både trevlig att kika på utifrån, men vilken utsikt från bastun, eller hur!?! Tyvärr har jag inte hunnit basta i den ännu, men det hoppas jag bara är en tidsfråga innan det händer! Längtan är stor tills vi får krypa in i bastun & sedan kasta oss ner i sjön. Härligt!!!


(Härlig vy ut över sjön!)


(Bastun från utsidan, och stugan i bakgrunden.)

Igår upptäckte jag, jag borstade tänderna på tjoppan, att hon faktiskt har fått en till tand! Inte underligt att hon dregglar så förgjortat!!! Uppe till vänster sticker den fram...hon är sååå söt med sina små "riskorn".

Idag är det inte inplanerat någonting. Kanske får jag besök av kära vännen Johanna, kanske inte....vi får se vad som händer!
     Har dock liiiite ångest över måndagen. Vi har skolfoto på skolan och där skulle jag faktiskt vilja vara. Men samtidigt så är jag mammaledig nu och behöver inte "ränna" på jobbet hela tiden. Min stackars vikarie får aldrig vara för sig själv *skratt* I samma stund som fotografering sker, så är det babybad i badhuset...vilket ju uppskattades jättemycket av tjoppan sist! hmmm...vad ska jag göra?!?!? (dagens i-lands problem!!!)
     Jag har en aning om att det blir badhuset ialla fall, men då kommer jag att få höra detta av mina älskade elever, för tro det eller ej; De saknar mig faktiskt!!!

Jaja, vi "taggar" inför helgen och bestämmer oss sedan på måndagmorgon! Trist bara att karln i huset jobbar helg; 06.00-17.30, så honom ser vi inte alltför mycket.

Vi, det vill säga; Jag, tjoppan, min käre pappa & min farmor ska under lördagen åka upp till min mamma och lösa melodikrysset. Därefter bär det av till kyrkogården för att tända lyktor på både mormor/morfar/morbrors grav samt farfars grav. Tycker att det är så mysigt på kyrkogårdarna under allhellgonahelgen...med alla lyktor som lyser. (dagens parantes!)

Nä nu ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt medans lill-tjoppan sover fm!
Kramen på eder alla!

Over And Out

Sängen Nästa...

Publicerad 2008-10-30 20:47:15 i Allmänt

Åh, vilken härlig dag vi haft! Brudarna, jag och svägerskan hade verkligen en underbar dag i naturen. Tog bruttan i vår bär-ryggsäck och det gick hur bra som helst! Det är sååå lindrigt att bära med sig henne då, och hon är sååå nöjd för att hon ser så bra!


(Vårt underbara "ryggsäcks-barn" ;)

Hittade dock inga kantareller, men det gör detsamma. Vi hade hur mysigt som helst ändå!!! Men, oj så trött man blir av att vara ute i naturen en hel dag. Sådär skönt trött!!! Mmmm, nu är det alldeles strax sängen som väntar. Men först så ser jag klart Ghost Wisperer såklart!!!

Go´natt till alla!!!
 
Over And Out

Brollans Stuga

Publicerad 2008-10-30 08:57:34 i Allmänt

Då vankas en ny gryning...eller ialla fall en ny dag. Härlig även denna! Sol & kyligt...termometern visar -4, tycker att det är alldeles lagom kallt. Mellan 5 & 10 minus tycker jag att det kan vara så att snön får vara kvar på backen...
     Nu har vi ingen snö för tillfället, men jag tror inte att den är långt borta. Hemma hos mamma; 2,5 mil in i landet har det minsann snöat lite. Fast, tyvärr låg det inte kvar. Den första snön har en tendens att bara stanna en liten stund sedan försvinner den!

Tänk om vi hade ett hus som låg där ingen såg!!! Åh, så härligt! Nu trivs jag VÄLDIGT bra i vårt hus. Jag har bott här i 22 år. Vi köpte mitt barndomshem nämligen...tyvärr så tycker jag att det ligger något för nära stora vägen, vilken det bara är 50 gräns på. Men tror ni att NÅN kör det?!? Dagens IQ-fråga. Nope, alla bränner på i 70!!! Jaja, det är sådan man får leva med, det visste vi när vi inhandlade detta 200kvm stora hus =)
     Jo ialla fall, även fast jag trivs, så har jag en väldig längtan till att få bo, tja, ca 500m rätt upp i skogen med egen väg, där man kan strosa omkring naken ute på gården utan att någon behöver lida över det! Jo, visst kan jag gå och hämta posten naken här också...fast jag tror nog att mina kära grannar skulle dö i hjärtinfarkt då! *skratt*
     NÄ, jag är ingen nudist, jag är ingen som vill visa mig naken för andra, jag tycker bara att det är skönt att själv få gå naken, i min ensamhet! Japp, här kom den idag igen; Dagens parantes, vilken tur att den inte glömdes bort!

Nu när bruttan har sovit klart så ska hon raskt få i sig sin lunch, och sedan bär det av till min kära bror! Vi ska ju hänga med min kära svägerska och deras 2 döttrar till deras stuga. Den ligger supermysigt till, vid en sjö. Hela omgivningen där är så underbar!!! Den ligger 7km rätt upp i skogen, inte en människa! Den ser ut som en stuga, till vilken man kommer för att sova i till när man är ute för att jaga björn. Mysig är det hur som helst! 


(Ett lugn infinner sig varje gång man besöker brollans stuga!!! = Härligt!)

Hoppas att ni också har en myspys dag som väntar er!!!
PÖSS

Over And Out

Caesar

Publicerad 2008-10-29 20:20:52 i Allmänt

Sista inlägget för idag, sedan är det sängen som väntar! Är TRÖTT!!!

Måste bara få flika in ett litet inlägg om vår käre katt Caesar (3½ år). Var tvungen att ta kort på honom idag, han har hittat sitt största intresse nu när jag har fyllt på vårt ENORMA "fågelbord". Eller, snarare fågelherrgård!


("Jag väntar & väntar & väntar..." Kolla in blicken!)

Han sitter heeela långa dagen och väntar på att en fågel-stackare ska sätta sig tillräckligt nära honom så att han får sig en "mumsbit". Grejen är att han är våldsamt snabb kattrackarn´så han har ofta en fågel i munnen!
     Tur att vår lilla kissekatt (Livia, 3 månader) inte har samma intresse....det skulle bli en massa fåglar liggandes runt gården då!! HUVVA!!!


(Vår minsta & yngsta familjemedlem Livia, som vi tror har damp *skratt*)

Jäjä, hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft!
Ha en skön natt tillsammans!

Over And Out

Utmanad!

Publicerad 2008-10-29 14:59:02 i Allmänt

Blev precis utmanad av Sara.
Har lite dålig fantasi...men, tillslut hittade jag på 7 saker om mig!

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Är lika tokig nykter som onykter! ;) Surrar dock något mer i onyktert tillstånd (undrar om någon som känner mig tror att detta är möjligt!!!) 

2.
Min dotter & min sambo är det bästa jag vet!!! 

3.
Har i skrivande stund inget jag kan klaga över! (skulle behöva nån "mille", men jag nöjer mig såhär *skratt*)

4. Skulle vilja ha en mops! Tyvärr är karln i huset en kattmänniska, därav har vi 2 tokfransar till katter istället 

5.
Skulle vilja gifta mig...vilket jag aldrig har velat göra förr. Har ingen aning om varför jag ändrat mig.

6. Skulle vilja ha ett Nintendo Wii...skitskoj att få bowla, gå på lina och träna samtidigt som man spelar tv-spel! 

7
. Har världens hemskaste humör, kan bli HUUUUR arg som helst...det svartnar för mina ögon! Har dock "mognat" lite  så jag kan tygla det ganska bra. Men när det visar sig så är det tur att jag har världens finaste familj som står ut!!! Tycker själv att det är suuuperjobbigt att ha sådan här humör!!!

Jag utmanar:
1) Maria (är den enda som har en blogg vilken jag känner!)
2) Angelika.
3) Jenny.
4) Johanna.
5) Ingela.
6) Anna-Klara.
7) Frank.

Vacker!

Publicerad 2008-10-29 14:08:53 i Allmänt

Jupp, det är härligt väder idag igen!!! Det är så underbart när det är soligt & kyligt...det känns liksom friskt! Har idag varit och hälsat på Johanna & lill-tjoppen. Alltid lika trevligt! Fick både frukost, promenad och lunch; TACK! Vi befann oss där från morgonen tills kl var 12.30.

Efter att vi varit ute hos dem kikade vi in en snabbis hos storebror. Min kära svägerska och mina två syskonbarn har novemberlov i veckan, så det är lediga. Så imorgon ska vi fem åka till deras stuga och grilla, plocka svamp och bara mysa i allmänhet! Alltid lika trevligt att träffas! =) Synd bara att det inte bli lika ofta som förr....men, men man får vara glad åt det lilla! Jag slår ialla fall vad om att morgondagen kommer att bli kanontrevlig!

Annars är det som igår...mys & en underbar dotter...som sagt; Vad mer kan man begära!?!

Kort inlägg detta...men det har inte hänt något utöver det vanliga idag.

Kraaaamen!

Over And Out

"Tack För Idag...

Publicerad 2008-10-28 20:40:44 i Allmänt

...tack för en underbart vaaaanlig dag!"
Denna dagen har varit riktigt bra...har inte hänt egentligen nått spännande, men den har varit sådär mysig som vissa "vanliga" dagar bara kan vara!

Middagen hos min kära farmor var "great". Mätta och nöjda kom vi hem och la lilla gumman. Vilket gick jättebra....hon var så trött så hon somnade nästan i mitt knä med vällingflaskan i munnen. *GULLUNGE*

Ska strax lägga mig framför dumburken och kika in ett nytt avsnitt av den här hemska serien som fått mig i sina klor; "Desperate Housewives". Får vi se vad som händer ikväll. Det blir liiiite problematisk för mig eftersom jag följer de gamla avsnitten på dagarna (vilka jag många gånger missar) och sedan följer jag de nya avsnitten på tisdagarna....men, det går ganska bra att hänga med!

Med önskan om att ni får en skön natt tillsammans!

Over And Out

Doobidodo...

Publicerad 2008-10-28 13:44:48 i Allmänt

Aaaah vad härligt det var i morse; 5 minugrader och strålande sol! Drog med mig en av föräldragruppens mammor på Kyrkans Barntimmar (för små). Men då visar det sig att det inte är någon "kyrkis" i veckan, detta pga att det är novemberlov. Så vi knallade hem till henne och hennes lill-kille istället. Fick fika, aldrig fel! 
     Jag är, och har aldrig varit speciellt kyrklig/religös av mig. Men jag är väldigt intresserad av religion i alla dess former.

Ialla fall tänkte jag för några veckor sedan att; jag far på detta ialla fall, brullan får träffa barn ialla fall...religösa eller icke religösa, det spelar ingen roll! Det visade sig dock att det inte alls är någon kyrklig seans vid dessa möten *skratt* Vi träffas helt enkelt i en av kyrkans lokaler, vilken är såååå mysig!!! Pratar, fikar och låter våra barn träffas och "leka".
     Jag känner själv att det är viktigt att tjoppan får träffa andra barn och lär sig samspela med dom, tillexempel om leksaker. När hon senare börjar hos dagmamma/dagis är det bra om hon är bekant med andra barn, så hon inte blir helt förskräckt! Vilket jag starkt tvivlar att hon någonsin kommer vara, hon älskar att spendera tid med andra barn!

Dagen har hittills alltså varit till full belåtenhet! Vacker väder, världens sötaste dotter vad mer kan man önska sig egentligen?!? Ja, nån miljon skulle faktiskt inte sitta heeelt fel, men...jag nöjer mig såhär! ;)


(Världens finaste lilla prinsessa!!!)

Happ, nu ringde min kära farmor och bjussa på middag ikväll! Toppen, då slipper jag göra mat ikväll....jag är nog världens sämsta människa att komma på vad man ska äta! Sambosen är sååååååååååååå mycket bättre!!! Där sitter det inte fast inte. Sen är han faktiskt väldigt duktigt på att laga mat också, och tycker att det är ganska roligt...det gör inte jag! Men, men nu är det jag som är hemma...lite service tycker jag att jag kan bjuda på...i både det ena och det andra *asgarv* Dagen parantes hann vi med idag också!!! Kalas!!!

Nä, nu är det det strax det här nedrans "desperate housewives" som härjar på tv, måste väl gå och glo på det....så att jag har bakgrunden till det "färska" avsnittet som är ikväll!

PÖSS
Over And Out

Vintertid

Publicerad 2008-10-27 19:17:15 i Allmänt

Yesbox, nu är det vintertid & klockan är ställd 1 timme tillbaka. Det verkade inte vår lilla dotter bry sig om imorse! Hon vaknade som en näktergal kl 04.10! Jag & käre sambon låg tills kl var 05.00 då vi gick upp. Jag måste erkänna att dagen har gått otroligt bra, inte så många gäspningar eller vrångt humör! Bruttan har även hon varit som en liten solstråle, fantastiskt nog med tanke på att hon var vaken mellan 04.10-09.00!!!

Kära vännen Johanna & hennes lill-kille kom förbi vid 08.00 och stannade tills kl 15.45! En riktig heldag, sånt är alltid mysigt. Dessutom får man surra av sig också, det behövs sannerligen! =)

Dagen har varit mycket lugn! Vi har gått prommis & käkat lunch tillsammans. Nått mer har faktiskt inte hänt! Mycket bra väder var det idag också...häääärligt!!! Soligt & kyrligt, det är mysigt!

Inget mer att rapportera idag! Hoppas ni haft en lika mysig dag som jag har haft!
P&K

Over And Out

Jajjamensan!

Publicerad 2008-10-26 20:43:05 i Allmänt

...Vad var det jag sa?!? Jupp, vi fick middag & fika hos kära svärföräldrarna. KALAS säger jag bara!!!
     Nu sitter vi och kikar in en dokumentär på 2:an där mamman i familjen har bacill-skräck. Min kära svärmor har nämligen haft yngsta sonen som dagbarn & jag har jobbat på "peppen" med en av de äldsta grabbarna...spännande. Tycker att familjen har gjort ett mycket bra jobb som har stått ut! Och mamman har gjort ett bra jobb som inte heeelt har brytit ihop!!! Stark familj, stark dokumentär!

Annars har dagen flytit på i stilla mak. Tjoppan sov baske mig 3 timmar från 12-15! Hon var pigg & glad som en lärka efter detta...charmade in sig rejält hos farmor och farfar. =) GULLUNGE!!!

Nä nu blir det till att kika klart på dokumentären, och sedan sängen!

P&K på eder alla!

Over And Out

Aj, Aj, Aj!

Publicerad 2008-10-26 09:21:56 i Allmänt

Min hals är inte vad den brukar vara...smärta är det enda jag kan skriva om detta!!! Ont i halsen är inte kul att ha...vill att det ska gå bort; NU!!! (dagens i-lands problem! ;)

Jäjä, idag hade vi tänkt åka och bada igen, men nu när man är kraslig så tror jag att det blir "nej på det"! Vill inte bli mer sjuk så att man är knäckt till veckan när man är "gräsänka" på dagarna och inte har någon som hjälper till med lilltjoppan.
     Jag är galet imponerad av er som klarar av er barn helt på egen hand. När vår lilla brutta hade kolik, ont i magen, hade hon det i ca 5-6 månader. Hon var visserligen snäll pga att hon inte skrek på nätterna, utan bara på dagarna/kvällarna, vilket gjorde att man ialla fall fick sova! Men, jag var så ofantligt glad över att vi var två som kunde byta av varandra! Ni är starka ni som fixar det på egen hand!!! Stor eloge till er!!! (dagens parantes!)


("- Jag var sååå duktigt på att skrika!")

Idag blir det en lugn dag med andra ord...kanske blir det en tur till svärföräldrarna? Hmm, låter inte helt fel faktiskt! De (läs svärmor) är en "gryming" på att baka & laga mat...så har man tur, och det har man alltid hos dem, får man sig en fika och en matbit! =)
     Jag tror sannerligen att jag ska föreslå detta för min käre karl!!!

Hoppas alla är friska och glada!
Jag är mindre frisk än vad jag brukar vara... ;) Men ändå glad!
PÖSS

Over And Out

Kväll

Publicerad 2008-10-25 19:47:43 i Allmänt

Jaha, då är det kväll igen då! Tiden bara rusar iväg. Vi har precis sagt hej då till våra vänner & deras lilla "knådda" på 1½år. Vi käkade pizza och surrade, alltid lika trevligt. =)

Idag blev det, som jag anade, strålande sol! Kalas....Jag, "skruttan" & min kära mor gick en promenad, det var jätteskönt. Fast jag kände imorse att jag hade ont i halsen, så promenaden blev mer en "lunk" istället....jaja, bättre det än ingenting!

Blir ett kort inlägg detta...är faktiskt trött! Om det beror på att jag är lite smått förkyld eller något annat vet jag inte. Men, det blir nog en ganska tidig kväll ikväll också.

4-års kalaset var ialla fall en höjdare! Oj, så mycket paket en liten 4-åring kan få!!! Hon var mycket nöjd och glad ialla fall. Det är huvudsaken!

Hoppas ni har haft en underbar dag ni med!
P&K
Go´natt!!!

Over And Out

Nu är det morgon!

Publicerad 2008-10-25 09:51:54 i Allmänt

"- Nu äj det mojon!"
Tänk er en superglá blond liten lintott på 4 år, med kvittrande göteborgsdialekt! =) Just så börjar min systers yngste son sina mornar....härligt säger jag bara! 


(Världens finaste "lintott")

Imorse tog sambon skruttan så jag kunde sova lite längre. Kl 07.38 vaknar mamman! Nä, jag vet....jag sov inte speciellt länge. Men är man van att bara få sova till kl 05-06, då är halv åtta en väldig sovmorgon! Somnade trots allt kl 20.30 igår, så man har fått 11 h timmars sömn! Det räcker gott och väl för att täcka upp de 4-5 h man fick i sömn igår.
     Jag behöver cirka 7-8 h sömn/natt för att fungera normal och inte vara alldeles för aggresiv på min omgivning. Jag är imponerade av dem som bara sover 5-6 h och sedan orkar vara en människa dagen efter! Visst händer det att även jag sover mindre vissa nätter. Men det är bara tillfälligt, dagen efter sover jag i regel mina 7-8 h igen. Jag skulle nog inte klara av att bara sova 5 h en hel vecka eller mer....vi får hoppas att det aldrig händer! (--->dagens i-lands problem!)

Idag verkar det som om solen kommer att visa sig! Fantastiskt! Vi ska, som sagt, lösa melodikrysset med min käre mor och sedan promenixa till min storebror och hans yngsta som fyller 4! Blir skoj.
     Melodikrysset är ett stående inslag i våra lördagar. Då är det "tysta timmen" säger min mammas karl! Min mamma sitter nämligen och "hyschar" åt alla så att dom är tyst, så att vi kan höra vad Anders Eldeman säger. Vilket vi inte alltid gör! Då bli lilla mamma lite upprörd på alla som surrat. Hur som haver är det ett trevligt återkommande faktum ialla fall. För oftast så är det både mamma & pappa som kommer hit och löser det. Det häder även ibland att min kära vän Ingela svänger förbi och löser det! Vi äter alltid frukost tillsammans när vi löser det...myspys säger jag bara!

Jag undrar väldigt vart mitt hemska humör kommer ifrån?!?! Behöver jag skriva att min mormor var från Finland, faaast man skulle kunna tro att det är min mamma som kommer därifrån, och jag också! Vi tvä är sååå GRÄSLIGT lika! Satt en dag och kikade in gamla kort hos min mamma, då säger hon;
"- Nämen, har jag svart-vita kort på dig gumman?"
Vilket jag svarar med:
"- Men mamma! Det här är ju en bild på DIG!!!" (jag tyckte inte själv att jag var lik mamma på bilden!)
Jag finner mig mer lik min mor nu, så som hon ser ut nu och inte hur hon såg ut som ung. Men precis ALLA säger till oss att vi är så fruktansvärt lika. Både i humöret och utseenendet. Jag har liksom fått vänja mig vid det. 
     Två gånger har jag fått höra att jag är lik min pappa, var då tvungen och fråga om de visste vem min mamma var och om de hade sett henne. Svaret blev; Nej! Återkomm när ni sett min mamma svarade jag...då kommer ni ta tillbaka ert 
"- Oj, vad du är lik din pappa!"
     Här kom den, den berömda: PARANTESEN! ;)

Hm...nä, nu har jag inget mer att tillägga så;
Ha en kalasbra dag!!!

Over And Out

TRÖTT!!!

Publicerad 2008-10-24 19:43:15 i Allmänt

Här är det lugna gatan, damen somnade precis och jag kommer att "joina" henne alldeles strax, är alldeles slut pga den tidiga uppgången. Hoppas hon har tänkt sova längre imorgon bitti!!!
 
Vi hade ialla fall jättetrevligt med våra "bäbis"-kompisar. Oj vad alla tre växer, det är så skojigt att se dem tillsammans!
     Johanna var också förbi en sväng ikväll med lillkillen =) Så tjoppan fick mycket besök idag, alltid lika roligt!

Har kommit underfund med att tjat inte leder någon vart! Så, från och med idag är det sluttjatat....och kommer aldrig att komma på tal någonsin igen! Punkt slut! 

Nä, nu väntar min underbart sköna säng alldeles strax. Imorgon blir det att lösa melodikrysset med älskade mamma och sedan tagga för 4-års kalaset på eftermiddagen, eftersom min brors yngsta fyller år.  Då får vi tårta, det är gott. =)

Ha en underbart skön natt tillsammans!
P&K

Over And Out

*AAAHHHAAA*

Publicerad 2008-10-24 08:07:55 i Allmänt

Det fanns en tid, då jag kunde sova huuuuur länge jag ville när jag var ledig. Den tiden är SANNERLIGEN förbi!!! Vår lilla fröken började prata kl, HÅLL I ER; 03.39!!!!
"- Näää, mamma kliver inte upp nu...var tyst nu och försök att sova."
Tror ni att hon lyssnade på mig?!?
     Grejen med vår dotter är att när hon inser att ingen lyssnar på henne, då pratar hon högre och högre tills hon till slut skrik-pratar och då har hon fått den uppmärksamhet hon tycker att hon förtjänar!!! Ingen ska tro att man då kan ligga kvar i sin säng och lugnt somna om medans hon ligger i sin säng och prata för sig själv! Nope, hon ska upp!!!
     Tog upp henne och la henne mellan oss, tror ni att hon somnade om?!? Dagens IQ-fråga!!! ;) Självklart är det mycket trevligare att nypa pappa i näsan och dra mamma i håret och samtidigt som man gör detta så skrattar man högt och hjärtligt!!!


(Jag är sååå glad när jag får vara uppe med mamma & pappa på morgonen!)

Men jag hade bestämt mig, jag går ICKET upp! Men efter ett tag insåg jag att bruttan varken skulle somna om, eller vara tyst. Så, kl 05.45 var det uppgång. Både för mamman & pappan...den sistnämde tyckte jag verkligen synd om, pga av att han jobbade till kl 01.30 i natt och gick och la sig vid 02.00. Behöver jag skriva att det var en något knäckt fader som steg upp! Nu sussar både fadern och dotter, det är bara den arma modern som sitter uppe...fast, hon skulle nog också behövt sluta ögonen lite grann!
     Grejen med mig är att när jag väl vaknat så har jag sååå svårt att lägga mig ned och sova en stund. När jag vaknat, då är jag vaken...så enkelt är det!

Idag blir det besöksdag för hela slanten. Johanna ska iväg på ett ärende så då ska hennes lillkille vara här och leka med bruttan. Sedan får vi besök av de två mammor (m. barn naturligtvis) som vi gick tillsammans med i föräldragruppen. Alltid lika trevligt att få se hur deras barn har vuxit. Deras barn är 3 & 1 vecka äldre än tjoppan! Får väl återkomma med information senare...

Nä, nu måste jag försöka ialla fall, att lägga mig ner och vila!

Over And Out

Ghost Whisperer!

Publicerad 2008-10-23 21:51:09 i Allmänt

Japp, då sitter "spökfantasten" framför tv:n igen....som vanligt på torsdagkvällarna! Det är då det händer; Ghost Whisperer går för fullan muggar. Jag är helt såld på spök-/vampyr filmer. Så Ghost Whisperer passar mig som handen i handsken! 

Min kära pappa var här och gav mig två par tjocksockar; Me like!!! Långkalsonger & tjocksockar är det bästa klädesplaggen! Bjöd honom på middag ikväll igen, det är lite av vår tradition när sambon jobbar eftermiddagsvecka. "Hellre äta gröt tillsammans än fläskfilée ensam" som de sa i Tillsammans!

Lugn dag idag. Under eftermiddagen städade jag A6:an invändigt + tvättade & rengjorde den hyrda bilbarnstolen som vi måste lämna igen under nästa månad. Ska sätta in den nästan nya som vi fick av min syster istället....det blir bra!

Nä, nu är det verkligen sängen som väntar, måste orka gå upp när skruttan vaknar imorgon!

Go´natt & ha en skön natt tillsammans!!!

Over And Out
    

Pratkvarnar!

Publicerad 2008-10-23 12:19:33 i Allmänt

Morgonens inlägg försvann idag, pga av att vi begav oss till min kära vän Johanna! Oj, oj, oj säger jag bara...gud vad vi kan surra! Det är alltid lika trevligt att ses och prata av sig =) Så, tack för frukost, fika & surr! Min käre sambo fick, gi och med att jag och lilltjoppan drog iväg, sova ostört...det är han väl värd!

Fick oss även en mysig promenad ute hos Johanna. Det var kallt ute, men väldigt friskt! Härligt med andra ord.
     Hennes son och min dotter är, trots att han är 3 månader äldre, OFANTLIGT lika varandra...och de har sååå roligt tillsammans! Dessutom tror vi att de har samma inställning på sina mat &-sov klockor...för de sover, vaknar, äter & bajsar samtidigt! Ja, kanske inte alltid....men, många gånger är det så.

Nä, nu ska vi umgås lite med karln i huset, innan han drar iväg till jobbet för att arbeta sin sista dag för veckan!

Vi hörs!
Over And Out

Cookies & Middag

Publicerad 2008-10-22 21:24:01 i Allmänt

Bakade cookies idag. Fick världens godaste recept av Maria, hon är helt suvverän på att baka!!! Varje gång vi är och hälsar på så finns det nått så gott så min självdisciplin, om att inte äta så mycket sött, försvinner spårlöst!!! Men, det får jag ta när jag blir bjuden på sådana godsaker! Du är grym Maria...hela detta inlägg skulle kunna handla om att berömma din bakkonst, men jag låter bli...jag säger det till dig nästa gång vi ses istället ;)


Mums säger jag bara!!! (lånat bild av bokmalensvardag)

Näväl, vart var vi?!? Mina paranteser har en tendens att villra bort mig, men jag brukar komma tillbaka där jag var efter en stund!
     Cookiesarna var ialla fall ett uppskattat inlägg i fikat tillsammans med sambon, lilltjoppan, Johanna och hennes lillkille!

Ikväll bjussade jag min käre far & hans mor (dvs min farmor) på middag. Bjöd på hamburgare med bröd + strips. Min farmor är av den gamla sorten som endast äter husmanskost; Fläskkorv & rotmos, fläsk & potatis, palt ALLTING hemmagjort!....ja, ni förstår. Så det blev intressant att höra hennes kommentar av sådan "modern" middag. Maten blev dock mycket godkänd, så det kändes roligt. Brukar försöka att bjuda på nått "modernt" när farmor äter här. Sist fick hon kycklingwook, det var väldigt uppskattat!

Dagen har varit bra, fint väder ute och lite action i trädgården. (se tidigare inlägg om den "fulla fågeln;) Vad mer kan man begära en onsdag som denna?

Kvällen blir ung ikväll! P.g.a. av att jag kom i säng så sent igår är huvudet & kroppen ofantligt trött. Jag gör mina 70 sit-ups sen får det bli sängen direkt!

P&K på er!
Over And Out

Lite kvickt...

Publicerad 2008-10-22 11:29:05 i Allmänt

...måste bara lägga in ett litet snabbt inlägg om de här fåglarna som äter sig fulla på våra rönnbär.

Tidigare idag stod jag och tjoppan och kollade in alla fåglarna i rönnen, och plötsligt;
PANG!!! En av fåglarna har ätit sig så onykter att han drämmer sitt huvud rätt in i rutan, vid vilken vi står och kikar ut genom!!! Blev lite chockad...så vi blev tvugna att gå ut och kika om den låg under fönstret. Det gjorde den inte...den klarade sig tack och lov! Hoppas den inte är allt för bakis nu bara ;)

(Liten kort parantes från mig bara!)

WooHoo!

Publicerad 2008-10-22 08:31:07 i Allmänt

Sovmorgon idag, eller?!? 5,20 = "ahhaa", "da da da"...Mmm; 20 minuters sovmorgon, är det inte härligt så säg?!?
Imorse var jag väääldigt trött! Hade inte alls lust att gå upp! Men lilltjoppan var på allerten så det var bara att pallra sig upp. Tröttheten kan bero på att jag låg och såg tv fram til kl 22, så lite får jag skylla mig själv också. Jag vet att min dotter är en morgonpigg liten själ, så jag kan faktiskt gå och lägga mig lite tidigare. Men, är huvudet dumt, får kroppen lida, så enkelt är det. Nu ligger ialla fall prinssessan och sover i sin vagn på altanen, hon sover bäst ute. Dessutom får hon samtidigt frisk luft! "Two in one" så att säga!

Tänk om man fick ha det så bra! Nån gosar med en hela dagarna och när man är trött kläds man i en varm overall och läggs sedan ner i en mysig vagn! En sådan dag skulle jag ialla fall kunna tänka mig att ha....inte behöva tänka alls, nån som gör allt åt mig! "Me like"!


(Mystjejen!)

Idag är det onsdag, fasiken vad tiden går fort när man har roligt....veckorna bara springer förbi! Det känns som om det var igår som "skruttan" kom till oss. Nu är de hela 8 månader sedan! Samtidigt som jag känner att det var alldeles nyss vi fick henne, så känns det ändå som om att hon alltid har funnits! Vad gjorde vi egentligen innan hon fanns?
     Vi hade varit tillsammans 8½ år innan hon kom. Så det känns som att vi verkligen har hunnit rå om varandra helt och fullt själva först. Vilket jag tror är viktigt! Men, det där är olika. Var och en väljer själva hur de vill ha det! Huvudsaken det känns bra för en själv. ( = PARANTES!;)

Idag blir det en hänga-hemma dag, eftersom vi inte har nått inplanerat. Ganska skönt med sånna dagar. Annars är vi ganska duktiga på att "ränna runt" på byn och hälsa på folk m.m.

Nä, det här håller inte...måste gå och göra nån nytta. Återkommer senare idag! Happ, nu vaknar bruden, det var bara för att jag sa att hon sov så bra ute! Annars brukar hon sova ca 1½-2h på förmiddagen!!! Jaja, där fick jag nått att göra då...

Over And Out

Kärlek & Lättnad

Publicerad 2008-10-21 20:19:24 i Allmänt

Åh så jag älskar mitt barn!!! Hon ger mig sååå ofantligt mycket så hela mitt mammahjärta spricker av kärlek!!! Att sedan få dela denna kärlek tillsammans med min sambo är helt galet underbart! =)
Ni som har barn vet vad jag menar. Ni som tänker skaffa barn/vill ha barn nån gång; WOW säger jag bara, ni har verkligen något att se fram emot, jag lovar & svär.


(Vår prinsessa = KÄRLEK!!!)

Satt vid middagen idag och sjöng "klappa händerna", då insåg jag att gullungen kan klappa, på sitt eget lilla vis! Hon slår nämligen händerna mot varandra uppåt & neråt, som om hon försöker slå bort smuts från dom. ;)
     Hennes käre pappa har gått och grubblat över varför hon gör så...och nu fick jag reda på det; Hon klappar ju händerna!!! Gu´så söt hon är!!! *ler stolt*

Mitt sinne fick även ro ikväll, och det känns mycket bra. Man ska aldrig grubbla på saker, ta det med en gång! Allting är inte alltid som det verkar....så finns det saker man grubblar på; Ta upp det med en gång så sinnet/hjärtat får frid! Det gjorde jag som sagt ikväll och det känns väldigt skönt! Det visade sig vara lugnt!

Hoppas ni har det lika bra som jag har det!
Ha en skön natt tillsammans! (Ja, jag vet jag stal det av Anders i Parlamentet, men erkänn att det är bra!)

P&K
Over And Out

Nice!

Publicerad 2008-10-21 13:39:45 i Allmänt

Åh så underbart härligt det är när höstsolen lyser!! Har varit ute på promenix med modur, sambon och lill-tjoppan! Wonderful. Dessutom luktar det så gott på hösten!

När jag var yngre kikade jag in en massa serier; Rederiet, Tre Kronor m.fl. Men, nu på "äldre" dar gör jag inte det längre. När Vänner gick såg jag gi och för sig det...men annars har jag inte varit någon serie-kikare. Jag är en filmälskade människa, som dock har en liten paus från filmens värld just nu, pga dottern. (Förr såg vi minst en film om dagen...typ.)
     Men, vad gör jag när hon sover där på eftermiddagen?!? Jo, tydligen så finns en serie som heter "Desperat Housewives" vilket nu går i repris på kanal 5 på tidig eftermiddag. Vad händer?!?!? Jo, jag börjar glutta på det, och nu sitter jag där kl 13,45 och glor! Sen har det fått mig att se de nya avsnitten, på tisdagarna också! Herregud säger jag bara....man har inga som helst problem om man jämför med de där brudarna! 
     Annars är jag en "vampyr & spökfantast". Jag gillar Ghostwhisper + Underworld-filmerna =)

Nä, nu börjar den där eländiga serien strax, så jag ska lägga mig och glo på den.
     Undra förresten hur många karlar, ja tjejer också för den delen, som ser den serien utan att ha för avsikt att bara kolla in hon som spelar Gaby? Hm....Det är nog inte så speciellt många, för den tjejen är jättegullig.

Pöss & Kräm!
Over And Out

Rix Morgonzoo

Publicerad 2008-10-21 07:58:42 i Allmänt

Har fått för mig att "skruttan" går upp 5 på morgonen bara för att hon TROR att morgonzoo börjar kl 5. Men, hon har ju heeelt fel! Hon verkar ha ställt om till vintertid redan nu! Det börjar kl 6! Jag har aldrig förr lyssnat från det att det startar på morgonen. Men, sedan vi fick "tjoppan" så har jag varit en väldigt aktiv lyssnar. Vi är fasiken uppe före dom till och med!!!

Katastrof är det enda jag säger om det!

Måste bara flika in här att igår trodde jag verkligen att vi skulle åka med stormen till "landet Oz"! För jäklar (rent ut sagt) vad det blåste! Låg och löste min sudoku i godan ro och helt plötsligt känns det som att hela huset ska blåsa iväg!!! Men, som tur var står det kvar.  Bra det, som vi har jobbat på tomten!

Tidigare under gårdagen blickade jag ut över tomten och kikade in vår rönn som står precis vid infarten, och i den sitter fasiken i mig 25-30 fåglar och äter sig fulla på våra rönnbär. Det fick mig att tänka på Alfred Hitchcocks "Fåglarna"! En riktig rysare ;) Springer med ilfart iväg efter kameran! Tror ni dom satt kvar?!?!?!!? Dagens IQ-fråga!!! Nope, en enda fågel*pip* satt kvar, så håll till godo med den!



Ni får själva föreställa er 25-30 fler av dessa "fyllekajor"...coolt ialla fall att trädet höll, för det är inte så väldans stort.

Tänk om man hade kunna förflytta fettet i magen till brösten, jäklar vilka "bobs" jag hade haft då. Inte för att det är någon längtar jag har. Men, jag hade gärna sett att min kära mage hade kunna krympa ihop betydligt mycket med efter bruttans utgång!
     Jaja, jag fortsätter med mina 70sit-ups/dag och ser om det ger resultat! Har även slutat med godis. Det ska ni veta att det kräver självdisciplin! Ialla fall från min sida, eftersom jag fullkomligen ÄLSKAR choklad! Men, mina tänder (eller snarare mitt saliv) suger, och det gör att mina tänder nästan alltid har hål, även fast jag borstar 2gr/dag + tandtråd!!!

Ups, där kom den; PARANTESEN!!! Men jag har varnat för dessa, så det kom väl inte som någon överraskning?

I helgen blir det 4-års kalas, då min älskade storebrors yngsta fyller år. Vi skulle få komma och äta tårta. Vilken tur vi har va?!?
Oktober & november månad är då vi har mest fullt upp med födelsedagar:
* Syrrans äldsta     * Johanna     * Lillebror     * Fadur     * Sambons systerson     * Storebrors yngsta
* Storebror     * Johannas son     * Klara     * Storebrors äldsta!
Att bara komma ihåg alla dessa är ett mörker...fast, där ska jag faktiskt skryta upp mig och nämna att jag är en jävel på att komma ihåg födelsedagar, av någon konstig anledning. Det etsar sig liksom fast bara! Nåväl, man får komma och hälsa på folk, och det är alltid lika trevligt! =)

Även här kom en lång parantes som inte var tänkt...men, men kom inte och säg att jag inte varnade er.
Nu är det tv:n som lockar, eller.....snarare soffan framför tv:n!!!

P&K på er!
Over And Out

Middag

Publicerad 2008-10-20 20:20:17 i Allmänt

Badningen idag var verkligen en succé! Bruden diggade det jättemycket. Hon var ensam tjej tillsammans med 4 killar, så vad fanns det att inte gilla. ;) Plaskningarna avlöste varandra hela tiden, så kidzen hade verkligen skoj.

 
(Ny & fin baddräkt hade man minsann också!)

Dagen avlöstes med trevligheter. Efter badet blev vi hembjuden till en av grabbarna på fika och fick se deras fina hus!

Kom sedemera hem & sambosen åkte iväg till jobbet, det var gi och för sig trist. Men då blev jag och prinsessan hembjudna till våra kära vänner & fick middag! Eller, ska jag vara riktigt ärligt så bjöd jag väl lixom in oss till dom! ;) Min kära vän Johanna får stå ut med det mesta, och som tur var så gör hon det också. Ja, än så länge ialla fall. Annars brukar eftermiddagsveckorna innebära lätt mat för mig. Fil, gröt, makaroner & korv pga att det är sååå ofantligt trist att äta själv!!! (Dagens I-lands problem, hon måste äta själv!!! Oj, oj, oj!!! ) ---> Parantes ;) 

Ute vräker regnet ner så det känns ofantligt underbart att få sitta inomhus!!! Men, som jag brukar säga;
"- Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!"

Ikväll blir det en tidig kväll! Möjligtvis en titt på "Färjan" (kanal 5), såg VAREVIGA avsnitt av "Rederiet", så jag får väl ge "Färjan" en chans, även om det inte alls är i samma kaliber som "Rederiet"! ;)
Men sedan blir det sängen och sudoku. Brukar avsluta dagen med ett sudoku, så får hjärnan lite nöje innan den somnar!

Blöt Puss På Er, & Go´natt!
Over And Out

Bada!

Publicerad 2008-10-20 07:43:21 i Allmänt

Första gången vår prinssessa badade var hon endast 2 dagar gammal. Badet ägde rum på BB och var icke till belåtenhet! Om det berodde på att barnmorskan såg ut som en "bulgarisk kulstötarkvinna" låter jag vara osagt. En stor och kraftig dam var det ialla fall.

 
(1:a badet)

Hur som haver, när vi således kom hem med vårt underverk badade vi henne i handfatet på toaletten, det var inte heller till belåtenhet. Insåg senare att;
"- Hmm, kanske är det så att damen vill ha ett liiite större badkar."
Sagt och gjort, vi badade henne i "diskhon", vilken är både djupare och större. Oj, oj, oj vilken förbättring!!! Hon njöt i fulla drag!!! Allt sedan dess har hon formligen ÄLSKAT att bada!

Så, därför ska vi idag åka iväg till badhuset (för första gången, konstigt nog!) och bada med massvis med andra polare till henne! Ska bli så skoj att få se reaktionen när hon får bada i ett jättestort "badkar"! Jag återkommer med mer information om det senare idag.

Kl 5.05 imorse var prinsessan som en sol, pratade och stojade! Fadern i huset var snabbt påklädd och klar för att ta hand om damen. Men, han lät fort meddela att eftersom han tog upp henne så skulle han inte åka med och bada. (pga av att han ska jobba eftermiddag och vill ha någon som helst ork till det.)
Ahh, tänkte jag...vill ju gärna att den arma fadern följer med första gången hans dotter ska bada på "riktigt".
Så jag slängde ur mig;
"- Jag vill att du hänger med, gå och lägg dig du så väcker jag dig en halvtimme innan vi åker". (d.v.s kl 08.30!)
Så, nu sitter jag här, efter 2½ timmes vaken tid och inser att jag har en riktig räv till fästman! Han är inte dum inte. Hans fästmö däremot, där låter jag det vara osagt. Då får var och en bilda sig en åsikt! ;)

Med hopp om att alla därute får en toppendag!!!
Over and out!
P&K

"Mercan"

Publicerad 2008-10-19 15:35:24 i Allmänt

Måste väl slänga in en bild på "supermercan" då jag talade så gott om den. Den var sååå fin, hade sk. måsvinge-dörrar!
Är den någon som har några slantar över är det bara att inhandla bilen åt mig.
Jag menar, den kostar ju bara 4 mille, det är ju bara att "kasta fram stålarna".
Lämplig julklapp kanske?!? ;)
Se & NJUT!!!
OJ, OJ, OJ!

*PIP*

Publicerad 2008-10-19 08:48:00 i Allmänt

5.21 = *PIP*, eller snarare; "da da da!" & "eeeeeehhaa". Behöver jag skriva att jag kände mig lika pigg som en 80-årig penis som just fått utlösning...eller, tja det vet jag väl egentligen ingenting om...men, ni förstår på ett ungefär hur jag menar?!?

I alla fall så har vår älskade dotter inte riktigt fått något som helst "hum" om vad det innebär att ha sovmorgon. Hon tycker att det är morgon mellan kl 5 & 6!!! Vet inte riktigt vart hon har fått den informationen ifrån...möjligtvis hennes äldre morbror. Hennes föräldrar tycker då SANNERLIGEN inte att den tiden är morgon! Jag hade varit nöjd med sömn till kl 7 ialla fall.

Nåväl, nu sover hon så sött i sin vagn ute på altanen...man kan inte annat än att älska den "lilla råttan" =)
Jag kan för mitt liv inte begripa hur man kan känna så mycket för någon som man känt under så kort tid!

Hon föddes 16 februari 2008. Ja, jag vet; en riktigt 08:a, huvva *blink blink*. Vill inte ha massa aggresiva inlägg från stockholmare nu, det var lite av ett skämt! ;) Skämt & sido...från det ögonblicket hon låg på mitt bröst så stal hon mitt hjärta. Ja, hennes pappas också!!! Han var inte långt från tårarna ska jag säga! Och det vill inte säga lite det inte. Har nog knappt sett karl pressa fram en tår under de 9½ år vi varit tillsammans...så jo, han var väääldigt stolt!!! =)
En häftig upplevelse må jag säga!!!

Nä, nu är det bara att lägga sig framför tv:n och hoppas på att man får vila ögonen en liten stund innan karln ska upp och se den här Formel 1:en. Vad är grejen med det förresten??? "Vvvvoooooooooom, vvvvvooooooom"....det susar i öronen och man hänger inte med alls....fast jag måste ju säga att när jag var nykär...då låg jag där!
"-Åh, så intressant med F1, jomen det är säkert, det tycker jag verkligen...."
Sen sooov man sig igenom heeeela loppet ;) För bättre bakis tv får man leta efter. Man sover så underbart bra till ljudet av en formel-1 bil!
     Men det ska jag säga er, att live är det gräsligt kul! När sambosen fyllde 30 (2006) ordnade jag så att vi kunde åka iväg ner till Italien & Monza-banan för att se detta "spektakel", och jag tyckte sannerligen att det var superskoj att kika på. Vi hejade naturligtvis på Finland; Kimi Räikkönen. Tyvärr så vann drygtysken, Michael Schumacher istället...men, men lite svinn får man leva med! Allt det andra var helt underbart:
     SOL, pasta, pizza, cappucion, gott vin & mitt livs kärlek vid min sida, vad mer kan man önska sig?!?!?

Oj, det blev en låååång parantes, men ni som kommer att läsa denna blogg kommer att få lära er att leva med dessa paranteser, det är liksom lite av mitt signum! Jag berättar en sak, gå över till en annan och sedan har jag villrat bort halva lyssnarskaran, och då ska ni veta att jag är lärare...stackars elever säger jag! *skratt*

Nä, nu är verkligen parantesen slut och nu måste jag gå till tv, för nu hör jag sambosens steg!!! Måste ju få mig en puss innan F1-en börjar, för då, då är han "förlorad" i 2h.

Over and out!   


Det gick så ofantligt fort när de körde så bättre bild än såhär fick vi inte! Var dock inne i montrarna som de hade inom F1-området och tog bilder både på F1-bilarna & en 4 miljoners merca som jag hade tänkt inhandla ;)

Inte Utan Min Dotter!

Publicerad 2008-10-19 00:02:32 i Allmänt

...Jaha, då börjas det då!
Jag har egentligen sagt från första början, då bloggandet startade att:
"- Helvette! Dessa bloggare gör mig galen! ALLTID när jag ska googla så dyker de upp!!! Jag vill ha "riktigt" fakta...inte nån bloggare som tror sig veta ALLT!!!"

Happ, hur blev det då? Nu är jag den där JÄVLA bloggaren som "tror sig veta allt" ;) Jaja, jag har efter mycket moget övervägande *skratt* kommit underfund med att prova ialla fall...det verkar ju sådär jättetrevligt att sitta bakom datorn och knappa in saker man gjort/tänkt....o.s.v. Dessutom diskuterade jag med en annan bloggare, som jag för övrigt prenumenerar på, att det är ju ändå ganska skoj att få läsa om andras liv...


...kanske kan jag glädja någon, eller få någon att inse att; Nä, jag har det nog inte så jävla dåligt trots allt! Det finns dom som har det värre ;)

SÅ: Här är mitt bidrag till "bloggträsket":
"INTE UTAN MIN DOTTER!"

Over And Out!
Kram & Go´natt

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela