Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Tired

Publicerad 2010-07-31 20:23:12 i Allmänt

Idag är jag trött. Kan det bero på att man numera är tvåbarnsförälder!? Tror det, sedan att det också är erotisk värme (fuktigt!) ;) *skratt* är också en bidragande orsak. Tycker att man blir supertrött av det här vädret...

Nu var det ett tag sedan den här bloggerskan uppdaterade sig, men jag skyller på att det är sommar och att man är helt uppe i sina barn! Det tycker jag verkligen är en bra orsak! 
    
Lilltjoppen är en riktig buse, han tycker nämligen att man ska sova på dagarna och vakna till vid 21.00 för att därefter hålla igång sina föräldrar tills mitt i natten! Det som imponerar mig mest är att vår älskade tjoppa sover sig igenom detta skrik! Helt fantastisk är hon! =)

Idag har vi varit hos min kära mamma och löst melodikrysset, det gick bra. Både frukost och lunch fick vi serverat, så vi har haft en lyxig dag!

Nu blir det tv-soffan med kära sambon med godis och chips; här lyxas det fullt ut!!!
Kramar på er!

Over And Out

En Ny Knåddis Tar Tid

Publicerad 2010-07-20 20:50:08 i Allmänt

Ja, jag vet! Det var verkligen superlänge sedan jag printade ned något här på bloggen, men en ny liten person som gör entré i ens liv tar mycket plats! =) När det sedan är nr 2 får man inte direkt mer tid! Nåja, jag ska försöka att bättra mig.

Tänkte bara meddela att jag lever ialla fall. Imorgon bär det av mot okänd ort med kära svärmor som fyller 60 inom en snar framtid! Detta tillsammans med sambons syskon m. familjer. Det blir skoj!!! Nu hoppas vi bara att solen vill hålla sig framme hela dagen! =)

Haré bäst alla!!!
Over And Out

Äntligen...

Publicerad 2010-07-10 22:28:09 i Allmänt

...är vi utskrivna! Vi fick beskedet igår när vi var in på barn4. Åh så skönt att äntligen bara få vara hemma och inte behöva "ränna" runt på lasarettet hela tiden!
     Denna veckan har verkligen varit en hård vecka för älskade, lilla tjoppan! Hon har åkt närmare 100 mil...detta pga att lillebror behövt kollas och tagit prover på! Hon har verkligen varit helt fenomenal, lillebror har en tendens att skrika otroligt mycket under kvällarna. Trots detta sover tjoppan!!! Jag är superimponerad av henne!!! =)

Hoppas ni alla har det bra i sommarvärmen! Idag har Leoni och hennes familj varit här, tjoppan och hon badade så att det svätte vatten överallt, oj så skoj de hade! =)
     Vatten & sand tror jag är det bästa alla barn vet. Ialla fall om man frågar tjoppan, tror nog att hon skulle ta vatten framför sand.

I veckan som kommer ska min storebror och hans familj vara på Legoland i Danmark. Då har vi fri tillgång till deras UNDERBARA stuga, vilket vi verkligen ska utnyttja! Tjoppan formligen ÄLSKAR att spendera tid där! =) Vilket jag verkligen förstår henne, det är helt underbart där uppe! Ingen el, nästan ingen teckning på mobilen och sjön som ligger där; UNDERBART!!!


(Sommaren -09. Tjoppan njuter när hon är i storebrors stuga!)

Nu blir det tandborstning, sedan ska jag & lillebror gå och lägga oss medans den arme fadern ligger i soffan och kikar in sitt största intresse; F1

Kramar!
Over And Out

EN LILLEBROR!!! =)

Publicerad 2010-07-06 22:04:13 i Allmänt

Fredagen den 2 juli kl 22.28 kom en "liten" lillbror till världen; 4040g & 49cm och såklart (tillsammans med tjoppan) VÄRLDENS SÖTASTE!!! =) Det tog väldigt lång tid för mig att faktiskt inse att det var en lillebror. Jag hade helt och fullt gått och väntat på en lillasyster...men, ack så fel jag hade!


(VÄRLDENS FINASTE SYSKON!!! =)

Tyvärr visade sig att lillebror fick samma som tjoppan; gulsot samt immunisering mot mitt blod (våra blod "krockar"). Vi blev inlagda på barn4 och därifrån har vi "permiss" tills imorgonbitti då vi ska åka in till stan igen för att kolla upp lillkillen som även (tyvärr) har ökat sin gulsots-halt. =(
     Nu hoppas vi för allt i världen att den inte stigit ytterligare tills imorgon, för då blir vi på nytt inlagda för solning. Man får helt enkelt hoppas på det bästa!!! HÅLL ERA TUMMAR!!!

Nu ska jag alldels strax gå i säng, det behöver jag efter en vaken natt tillsammans med lillebror som inte alls varit nöjd, utan bara gråtit (tror att stackaren hade ont i sin lilla mage).

Kram på er!
Over And Out

"Tired"!

Publicerad 2010-07-01 22:16:47 i Allmänt

Har flera dagar gått och varit lite småtrött...tror att det beror på värmen, det har varit en kvav värme nu i någon dag och det tror jag gör mig trött.

Igår var vi in till stan och inhandlade en ny videokamera, då min är 11 år gammal och inte är i sitt bästa skick längre. Sedan åkte vi vidare till min kära arbetskamrats nya hus! Mysigt var det! Nu väntar vi bara på inflyttningsfesten! ;) *hint hint*

Nu närmar sig 3 juli (beräknat förlossningsdatum) med stormsteg. Men, jag försöker vara helt inställd på att bäbisen i magen kommer att välja att stanna kvar i min mage i en vecka till ialla fall. Det var så tjoppan gjorde.
     Men, ingen graviditet är den andra lik...men, för att inte bli "besviken" så försöker jag verkligen inställa mig på att gå över tiden. Men visst skulle det vara ofantligt skönt om den lille/lilla ville komma ut NU! =)

Annars har inte något nytt hänt under solen. Idag har vi varit och myst med Leoni och hennes familj hela långa dagen. Det var mycket trevligt! =)

Nu är det alldeles strax sängen, hoppas ni har det bra i sommarvämen! =)
Kramar

Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela