Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Helg!

Publicerad 2013-01-27 19:42:59 i

Helgen som varit har varit mycket mysig. Vi har haft trevligt middagsfrämmande, filmmys och skoteråkning!

Idag har vi varit och grattat lillebror till hans och "fjällans" förlovning. Jag fick mig även 40 minuters promenad, vilket var jättehärligt!

Våra älskade barn, läs de äldre, har blivit "Ninjago"-biten, vilket har resulterat i mycket sådant tittande. Lego äger! =)

(nedan; lillasyster tränar att rulla från mage till rygg!)

Allergi?

Publicerad 2013-01-22 17:58:38 i

Vi åkte åter igen in till "lassa" med lillebror i huset i måndags, det som blev sagt är att han ska få komma in i början av februari och äta casweynötter och samtidigt bli observerad...får vi se vad som händer!

Annars flyter livet på bra, det är en "gräsänke"-vecka denna vecka. Som alltid saknar vi älskade maken, men det brukar ju gå bra!!!

(Nedan är den "sjuke" lille broren! ;)

Middag

Publicerad 2013-01-20 12:53:34 i

När vi återvände till hemmet i fredags efter bad, mys och trevlig middag hos kära vänner väntade oss ett väldans kallt hus! Det var nämligen bara 13+ inne!!! Inte så konstigt kanske, med tanke på att det varit 28- ute hela dagen och vi var borta över 11h.
 
(Småkyligt...)
 
Igår hade vi middag med min far, svärmor & svärfar samt barnens kusiner...mycket trevligt och gott. Vi åt hemgjord pizza, det var länge sedan!
 
Idag är det superhärligt!!! -7, strålande sol och helt underbart! =) Vi ska åka och hämta mer ved hos kära "svärisarna" inom nån timme!
 
Hoppas er söndag också är till belåtenhet! =)
Over And Out

BAD!

Publicerad 2013-01-18 10:17:34 i

Idag hela familjen iväg på äventyr! =) Bad, shopping & MYYYS! Det var gaaanska "taggade" barn (läs de äldre) som klev upp i morse!

Hoppas även ni får en toppendag, för det tänker vi ha!
Over And Out

(nedan, en laddad lille/storebror!!! =)

Kyligt!

Publicerad 2013-01-17 12:33:00 i

Japp, kylan fortsätter & det är fortfarande myggfritt! ;)

Igår var jag, gode maken och lillasyster i stan för att inhandla födelsedagspresent åt storasyster i huset som, alldeles strax, fyller hela FEM ÅR!! En ridhjälm, ridbyxor, prinsessklänning samt en ljudbok blev köpt. Nu hoppas vi att hon blir nöjd! =)  

(Världens finaste shopping-kompis! =)

Hoppas ni har det bra!
Over And Out

 

-20 & Solhatt!

Publicerad 2013-01-15 10:09:35 i

Som jag sagt tidigare har det varit lite kyligt här de senaste dagarna, döm om min förvåning när jag tittar till storasyster igår innan sängdags och ser att hon har sin solhatt på sig! Älskade gullunge, hon är för skön!
     Hon berättade idag att hon tagit på sig den för att kudden inte skulle bli blöt efter kvällens duschning. Man får inte vara dum! =)
 
(Sötnöt!!!)
 
Idag är det lugna puckar, det enda som händer är att vi ska väga tjoppan...får vi se om "kräk-lisa" gått upp något. Måste prata med BVC-personalen om hennes kräkningar, för detta går inte...vi är ständigt nerkräkta och lillasyster får ju inte känna sig mätt!
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Morgonstund...

Publicerad 2013-01-14 09:27:58 i

...Kl 03.45 *pip* vaknar lillasyster och tror att det är dags för morgongympa! ;) Den tar tydligen 2h för henne, då hon var klar strax innan 06.00! Tur lillebror i huset hade sovmorgon till kl 08.00, vi fick lite sömn ändå! =)

Idag är de äldre barnen hos sin dagmamma, vi andra ska nog bara "slappa", det är nämligen över minus 20 grader ute; myggfritt! ;)

Har'e BÄST!
Over And Out

-20,5

Publicerad 2013-01-12 09:15:47 i Allmänt

Idag är det "hurrvigt" vill jag lova. Men, det är väldigt klart & vackert ute. Vi sitter inne och eldar för brinnande livet, ha ha ha! ;)

Idag händer nog inte mycket, jag hoppas kära mamma kommer hit och löser krysset med oss...men, vi får väl se!

Ha en bra dag alla!
Over And Out

Chokladdrinken!

Publicerad 2013-01-09 13:59:11 i

Jag & svägerskan sörplade i oss var sin chokladkopp idag när hon kikade förbi! =) Mycket trevligt och gott, rekommenderas alltså!

Over And Out

...Provar Med Bild!

Publicerad 2013-01-08 12:02:01 i

Är galet sugen på en sån här drink!!!
Over And Out

Testning, Testing!

Publicerad 2013-01-08 11:59:18 i

Nu är man "high tec" ska jag säga! Skriver inlägg på mobben...

Idag är det "latsidan" som gäller. Lillasyster bestämde att det var morgon mellan 02.00-05.30. Så när hennes storebror vaknade 07.15 var man ganska trött.
Ska åka och väga & mäta stjärnan på en stund, blir spännande att se hur hennes kurva går nu! =)

Hoppas ni har det bäst, det gick ju bra detta ;)
Over And Out

BOB*¤%*¤!!!!

Publicerad 2013-01-07 14:54:46 i

Japp, nu fick jag det sagt också! ;) Idag när vi var ute i den härliga snön hade vi bob-race! Båda barnen bak på bobben och den kära mamman drog...vad gör jag!? Jojjomensan drar bobben och båda barnen över min högra fotknöl!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!! Kan jag säga att jag skrek, möjligen liiiite mer därtill som inte lämpar sig att varken sägas inför mina älskade barn eller skriva här! Men, FAAAN vad ont det gjorde....så det var bara att, vackert, halta in. Tur vi hade hunnit tagit bort all jul, skottat samt tagit in ved. För nu är det  "halta lotta" för hela slanten här.
     Otur är också att tjoppans ridning börjar idag också...vet inte om jag ska höra med gode fadern om han kan "offra" sig för sin älskade dotter...men, tjurig är jag så jag tror nog att det ska gå bra. De får väl låta bli att trava så mycket!
 
Annars är läget under kontroll. Idag har vi bara latat och gottat oss! =) Helt själva, utan ett endaste besök; ganska skönt det också!
(Storebror & lillasyster har morgonmys!!! =)
 
Nä, nu ska jag börja med rotmosen, för hör i huset vankas det fläskkorv och rotmos idag!!! MUMMA! =)
 
Haré Gott!
Over And Out
 

Dagmammebilden!

Publicerad 2013-01-05 20:39:46 i

Åh så fina våra gullungar blev på sitt "dagmamme-kort"! Men, det tog tid att få dem, herregud! Men...den som väntar på nått gott!?
 
(Våra finisar!!!!)
 
Ikväll hade vi minsann fin-fint besök av min älskade storebror med familj. Jätteskoj att få rå om dem ordentligt allihopa! =) Imorgon blir en slappardag med "utkastning" av julen...funderar även på om jag och storasyster i familjen ska åka ut en stund på längdskidor...det återstår att se!
 
Ha en fortsatt underbar kväll/helg!
Over And Out

Iphone 5

Publicerad 2013-01-03 20:29:58 i

Jahah, vad har man givit sig in på nu då! Jag som inte hade tänkt skaffa nån telefon där man bara sitter och knapprar hela tiden!!! Men, hur blev det?! Jojjomensan, jag blev med Iphone5, har mycket kvar att lära...men, den går att ringa och sms:a med; so far so god! ;)
 
Annars är det väl som vanligt...eller, tja kanske inte alls det. Lillasyster i huset har börjat vara vaken mer på nätterna så den arme fadern och jag kommer nog att bryta ihop snart! Nja, kanske inte så illa...vi vet båda två att det är under en kort begränsad tid. Men, som tidigare sagt; det är VÄLDIGT intensiv tid den tiden de är vakna!!! Och trött är man: OOOOJA!!!!
     Vi håller tummar och tår och tummar och tår igen och hoppas för allt i världen att det onda i hennes lilla mage ska sluta göra ont! Barn ska inte behöva ha ont, så är det bara!!!!!
 
(Den lilla stjärnan i sin "sovsäck"! Myyyyys! =)
 
Då jag endast lyckades skrapa ihop ca 3 timmars sömn i natt så ska jag försöka att lägga mig tidigt ikväll! Ja, om lillasyster är med på noterna förståss! =)
 
Hoppas ni har det bäst där ute!!!
Over And Out
 
 

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela