Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Inslagen!!!

Publicerad 2012-02-29 19:10:13 i Allmänt

I fredags var det inga muntra toner direkt! Lämnade barnen kl 07.20 och kl 07.50 ringer dagmamman och säger att lilleman har slagit ut en tand, eller rättare sagt, han har blivit knuffad och slagit ut den...neeeej tänkte jag och kom direkt att tänka på den permanenta tanden under.
     Ringde folktandvården och vi fick tid samma dag. Det visade sig dock att lillebror inte hade slagit ut tanden utan slagit in den...den hade helt enkelt slagits rakt upp i tandköttet igen; huga!

Det som kändes mest jobbigt på fredagskvällen var att vårt lilla troll är tvungen att sluta med sina älskade tuttar. Han har sina älskade tuttar i sin säng och är nog världens mest lättlagda barn mycket pga av dem. Han lääängtar efter att få lägga sig tillsammans med dem på kvällen.
     I fredags blev då inte fallet utan han skulle, som sagt, sluta med dem. Måste säga att jag är så VÅLDSAMT imponerad av vår lilla prins, för han har fixat det galant!!! *KÄÄÄÄÄRLEK!!!*

I veckan har väl allt flytit på som vanligt, enda skillnaden för lillebror är att han inte får äta hårdbröd m.m. samt då tuttarna...

Nästa vecka, v. 10, är det äntligen sportlov! Känns jättebra då jag har HUUUUR mycket som helst på jobbet nu. Det är:
* 37 Omdömen att skriva.
* 16 nationella prov till treorna att genomföra samt rätta & bedömma.
* 1 föräldramöte.
* 17 Utvecklingssamtal att göra.
Så inte ligger vi på latsidan direkt! ;)

Nu ska jag ta och gå och mysa med tjoppan och en god bok. Kram på er!
Over And Out

Lilla Vasaloppet!

Publicerad 2012-02-21 19:48:04 i Allmänt

En dag som denna kan man bara le! Strålande sol, glada elever samt en utedag med lilla vasaloppet och semlor! MUMMA!!! =) En häääärlig dag!


(Helt underbar dag!!!)

Imorgon blir inte fullt lika härlig då jag inte har någon som helst aning om när jag får komma hem. Vi har nämligen möte med någon från Lärarförbundet som ska tala om löner från kl 18.00 och frammåt. Bra ämne och det blir säkert intressant, men då jag vet att vi är ganska duktiga på att dra över tiden så har jag mina aningar om att vi inte kommer att vara hemma före 21.00 ialla fall. Tur man har världens bästa mamma som åker och hämtar barnen samt är med dem på kvällen! =)

Nu ska jag bara lägga mig och mysa på soffan i min ensamhet...saknar min älskade make och en semla! ;)
Haré Bäst
Over And Out

Trist!

Publicerad 2012-02-19 20:13:44 i Allmänt

Oj, oj, oj vad allt blev trist nu! =( Min ÄLSKADE make åkte till jobbet kl 17.00, första eftermiddagsveckan sedan han började jobba...huvva! Min fina brorsdotter, barnens kusin, åkte hem vid strax efter 18.00. Mina älskade barn ligger i sängarna...behöver jag skriva att det är ofantligt tyst huset?!?!
     Joooo, jag vet att det kommer gå hur bra som helst att vara "alena" i veckan, men det känns konstigt & ovant, sedan är jag ingen ensamvarg heller.
(Det går över...)

Blääää! Nu fick jag veta att jag tappar ALL planering imorgon, SKIT! =/ Den behövs kan jag lova!!!!! Jaja, verkar bara att digga läget...

Nu ska jag sätta mig och vara bitter, bara nån minut, sedan går jag vidare! ;)
Hoppas ni får en supermysig söndagkväll, rå om varandra, ni som kan!

Over And Out

Cara Mia!

Publicerad 2012-02-18 10:21:19 i Allmänt

Japp, nu är det melodikrysset för fullan muggar...fast tyvärr utan min kära mamma då hon är sjuk! =/ Vi hoppas på att hon kryar på sig tills nästa helg! =)

Idag och ända fram tills imorgon vid 17.00 är vi trebarns föräldrar då min käre bror med fru är i Uppsala och ser teater. Fungerar (hittills ska säga ;) jättebra då våra barn älskar sin kusin! =)
     Vi ska bara mysa hela dagen och sedan är vi bjuden på köttsoppa med klimp hos de kära svärföräldrarna! MUMMA!!!!

Nä, nu måste jag återgå till att lösa krysset! =)
Over And Out

4 ÅR!!!!

Publicerad 2012-02-15 20:02:25 i Allmänt

Gaaaaaaaaah! Vart försvinner all tid?!?!? Imorgon blir tjoppan hela fyra år, vad hände?! Låg hon inte i magen nyss?! Snart är hon ikapp en! ;)

Idag har det varit en riktigt fin dag och då menar jag inte vädret utan bara allmänt, mina fina elever har verkligen visat sig från sin bästa sida! =)

Tänkte bara "drämma iväg" ett inlägg bara för att jag är så i chock att tiden går så fort!!! Ikväll har vi förresten tillsammans gjort grunden till tårtan, som för övrigt ska vara röd och ha hjärtan på sig! =) Sedan passade vi även på att baka chokladbollar! MUMMA!!!

Over And Out

Redan!?

Publicerad 2012-02-13 13:47:50 i Allmänt

Vart tog måndagsmorgonen vägen!? Nyss var det morgon, nu är det eftermiddag helt plötsligt! Jaja, mina fina elever och jag har ialla fall varit "råååå taggade" på att det är alla hjärtans dag imorgon. Vi har pysslat och donat, det blir nog bra det här! =)


(Vi är peppad på alla hjärtans dag imorgon! =)

Helgen var, trots att den älskade maken jobbade, jättemysig! Under lördag var vi på barnkalas, vilket kidzen tyckte var skitskoj! =) Söndagen var helt FANTASTISK!!! Bara några minusgrader och STRÅLANDE sooool!!! =) Vi befann oss med min älskade pappa hela dagen och åkte skoter samt åt korv med min käre storebror med yngsta dotter. En härlig helg med andra ord.

I veckan är det också mycket mys. Imorgon är det, som sagt, alla hjärtans dag. På torsdag är alla fina elever lediga och vi lärare ska på kurs, blir skoj! Slutligen avslutar vi veckan med att bada på fredag, vilken lyxvecka va?!

Hoppas ni har det bäst där ute! =)
Over And Out

19.40?!

Publicerad 2012-02-11 19:54:09 i Allmänt

Hur gammal är man då man är "ap-trött" vid tjugo i åtta på kvällen?!?!? Men, ska väl tillägga att natten inte varit den mest sovande natt jag genomlevt! Många vakna timmar blev det pga allt mellan himmel och jord. ;)

Idag har kidzen och jag (gode maken jobbade, så han hängde inte med) varit på barnkalas, gissa vilka som var lyckliga?! =) Tjoppan pratade om fiskedammen heeeeeela dagen!!!
     Därefter blev det mys hemma och pappa kom och åt tjockpannkaka.

Nu är det bara soffan som gäller...vet inte om vi ska ta och se den här "blaha blaha-festivalen" eller vad vi ska göra, det återstår att se.

Hoppas ni haft & får en fortsatt trevlig lördag, imorgon ska vi försöka ta oss ut på någon form av skotertur! =)
Over And Out

Friskt!

Publicerad 2012-02-07 19:31:25 i Allmänt

Jojjomen! Idag var det minsann -20, strålande sol och sådär tokfriskt! ;) Man märker hur mycket solens strålar har för inverkan på en. Man blir liksom bara...glad!

Idag har det varit väldans lungt, både på jobbet och hemma, känns bra. Mina/våra fina barn hade även de haft en lugn dag hos sin dagmamma, vilket känns jättebra!

Nu har även gode maken börjat jobba vilket resulterar i att man nu framöver blir gräsänka var tredje helg då han jobbar och även var tredje vecka då han jobbar eftermiddag. Har alltid tyckt att de helgerna/veckorna är jobbiga, men de brukar såklart gå bra.

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och "snora".
Over And Out

"Sunday, Bloody Sunday"

Publicerad 2012-02-05 19:38:00 i Allmänt

Så, i rusande takt, flög den här helgen också...kvickt var det gjort! Igår när det var kallt var jag och barnen riktiga "latisar" som låg inne heeeeela långa dagen, myyys! =) Jag och tjoppan gjorde popcorn och såg film när lillebror sov under dagen. På kvällen kom lillebror och hans tjej förbi så vi tittade, hör & häpna, på melodifestivalen (vilken jag anser har varit pop/rock/blaha-blaha-festival efter att charlotte vann med tusen och en natt, det verkligen gick ner sig efter det!) Jaja, vi såg det ialla fall och jag var glad att Loreen gick vidare! =)

Idag har vi haft en heldag med min storebror, det var jätteskoj då det var länge sedan vi hade en sådan dag! =)

Nu återstår bara mys med gode maken och sedan är det åter vardag imorgon. Kram på er!
Over And Out

Lite Småkyligt

Publicerad 2012-02-04 07:54:59 i Allmänt

Sitter och lyssnar till tjoppan som nynnar till "run to the hills"...ha ha ha, klockrent! Idag är det garanterat myggfritt. Det är nämligen -28 grader. Får vi hoppas att alla baciller fryser och dör!!! Trodde att min förkylning var över då jag faktiskt känt mig riktigt "kurant" denna veckan, vaknade dock igår med halsont; BLÄ!

Dagen började BEDRÖVLIGT igår. Först ringer pappa för att berätta att hans lillebror, min älskade farbror, har dött, sedan har vår lilla pärla till bil tappat all ström och när jag slutligen kommer till jobbet är ungarna som tokiga; fredagskänslor? - OJA!
     Det känns ofantligt sorgligt att farbror har dött, det var inte hans tid än! =( Ja, man kan inte annat än acceptera...finns inget annat...men, det är svårt!

Idag, vilken är kall, vet jag inte vad vi ska ta oss för. Det känns helt ok att sitta inne framför den varma brasan, så det kanske blir det som görs idag. =)

Hoppas ni får en fin lördag!
Over And Out

Skoter!

Publicerad 2012-02-01 20:29:06 i Allmänt

Helgen som var gick, som vanligt, undan! Vi hade en väldigt trevlig middag på lördagen och annars var helgen lugn! Vi hade planerat att åka lite skoter under söndagen, men det visade sig att min käre pappas skoter som skulle fixas till hade fått fel delar, detta skulle dock fixas till nästa helg. Så nu taggar vi skoterfärd i helgen istället, speciellt tjoppan...hon åkte nämligen skoter med sin farbror i måndags! Oj, oj, oj vad hon tyckte att det var skoj. Hennes lillebror ville inte alls åka, vilket vi hade trott hela tiden! Han tyckte nämligen att skotern levde om alldeles för mycket för hans tycke. Vi får se hur det går i helgen, vi får ta skoterpulkan så behöver han inte sitta på skotern.


(Den ljudkänslige gillar att ha mössa!)

Nu är det mys som gäller! Ha en bra onsdagkväll!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela