Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Våra Kort!!! =)

Publicerad 2010-08-28 16:12:38 i Allmänt

Åh så skoj att äntligen få kika på våra kort från bröllopet! Maria, jag kan inte nog ösa beröm över dig & dina fantastiska kort! TACK än en gång!!!! =)


(Vår älskade tjoppa var så FANTASTISKT fin! =)

Nu är det bara att tagga sambon för den kommande bröllopsfesten jag vill ordna. Han är liiite mer av än på just för tillfället. Men, jag hoppas kunna ändra på detta! =)
     Önska mig lycka till!

Kramar i massor!
Over And Out

Altanen

Publicerad 2010-08-26 21:21:04 i Allmänt

Jajjamensan nu är altanbygget i full gång...igen. Vi (läs maken...vilket fortfarande känns OFANTLIGT konstigt att skriva) har redan gjort en altan på hela kortsidan. Nu bygger han & käre svärfar vidare på altanen så att den går runt knuten till vårt bro (farstukvisten, för er i de södra delarna av Sverige!)
     Idag var jag & tjoppan ute och mös i höstvädret och då fick de minsann hjälp med bygget av henne! ;)


(Blivande snickare?! Älskade, älskade unge!!!)

Hoppas på en tidig kväll med en lugn son, som sover heeela natten, för det gjorde han minsann icket inatt! Nejdå, då var det fullt ös från 03.00 tills kl 05.50 imorse. Morgonstund har INTE guld i mun ska jag säga er!!!

Nåja, nu taggar vi för en lugn natt. Imorgon kommer vår alldeles egna fotograf ;) med sambo hit, det ska bli så ROLIGT att få se bilderna från vår bröllopsdag!! =)

Kram på eder alla!
Over And Out

En Vecka...

Publicerad 2010-08-24 13:12:56 i Allmänt

...som gift. Hur har det gått då kan man fråga sig!? Jo, vi lever...vi har inte tagit livet av varandra än! ;) *skratt* Nä skämt & sido, nog skulle det väl vara väldigt märkligt om vi inte hade gjort det under de här elva åren men började nu...

Under många dagar nu har det regnat & regnat! Det tycker jag att det kan sluta med. Sambosen och hans käre pappa håller nämligen på att bygga klar altanen och deras byggarglädje minskar ganska mycket när de måste stå i ösregn, vilket är förståeligt!!!
     Nu taggar vi för sol och att altanen blir klar så fort som möjligt! =)

Just nu har vi det lyxigt värre. Min älskade man (oj, va skumt att skriva det!) är ledig i hela tre veckor nu, detta pga att han aldrig tog ut sina tio pappa-dagar när lillebror föddes. Nu tar han ut dem i anslutning till en ledigvecka vilket resulterar i tre veckor ledigt! Hur bra har man det inte! =)


(MINA ÄLSKLINGAR!!!!)
(Notera att lillebror ser ut som en liten teletubbies! ;)


Nu ska jag bläddra runt på internet en stund medans lillebror sover i mitt knä & tjoppan åker gräsklippartraktor med sin käre pappa! =)

Kraaaaamen på er!
Over And Out

GIFTA! =)

Publicerad 2010-08-20 19:21:46 i Allmänt

Jaha, nu har man gått & blivit fru också! Jag & min älskade sambo valde att göra det i smyg & borgerligt...detta pga att sambon är lite av en "blygis", detta innebär inte att han får "snuva" mig på en bröllopsfest. Den kommer!
     Vår älskade vän Maria kom och fotade oss, ÅH så fina bilder hon tog! Trots att hon inte är en fotograf till yrket så är det nästan så att man skulle kunna tro det, för åh så bra alltihopa blev. Lägger in en bild nedan, så får ni se själva!!! ↓


(Ja, ni ser ju själva! Hur duktig är hon inte?!? =)

Nått större än så har inte hänt den senaste tiden! ;)

Nu är det mys med familjen som gäller innan tjoppan ska sova, vilket jag tror kan ta tid idag...hon verkar inte det minsta sugen på att "sussa".

Kram & trevlig helg på er!
Over And Out

Kräfthelg!

Publicerad 2010-08-15 15:56:01 i Allmänt

I helgen har man också fått för lite sömn, men vad gör det när man får åka och äta kräftor i goda vänners lag?!? Åh så skoj vi hade; Tack Mia m. familj!!! Badning, mys & kräftor, det kan bara inte gå fel! =)

Den här mamman har numera gått in i en mjölkfri diet. När tjoppan var liten sa de till mig att försöka vara mjölkfri en vecka och se om tjoppans skrik skulle försvinna. Det gjorde det naturligtvis inte! Men nu när lillebror också skriker så det ekar i huset så tänkte jag att det kanske fungerar på honom. Det är verkligen värt det om han slutar ha ont i magen (om han nu har det) och gi och med det, slutar skrika! Vi får helt enkelt se om det fungerar.

Helgen har varit solig och mysig och enligt min pappas uppgifter så ska solen hålla sig kvar här hela veckan, vilket känns helt galant! Det håller vi tummar & tår för.

Imorgon bär det av till stan för att röntga både knän & handleder. Egentligen behöver de bara röntga mina knän nu, för mitt onda i handleden har försvunnit. Hoppas nu att de hittar felet på allt de onda i mina knän och att de kan ta bort det sedan!!!

Nu är det mys i badkaret tillsammans med tjoppan som gäller!!! =)
Hoppas ni har det bra ute i sommar-värmen!

Over And Out

Journal!

Publicerad 2010-08-11 11:29:05 i Allmänt

För mitt höga "nöjes" skull samt för att i framtiden blicka tillbaka för att minnas ska jag här börja föra lite av en journal över hur man egentligen får/inte får sova.
     Jag vet att vår älskade tjoppa skrek nått så in i norden när hon var bäbis, men det är bara nått jag minns för att vi har någon kort frekvens av skrik på min telefon, det är allt. OJ vad man glömmer fort. Därav min lilla "journal".

Natten till idag somnade lillebror vid 21.20 och "gnökade" runt. Strax innan kl 00.00 ville han äta och därefter ville han vara vaken och sura över en timme! Kl 01.50 kom sambosen hem och sedan en timme senare var det matdags igen för lillebror efter det ville han vara tjurig tills kl var 05.00 och sedan somnade både han och jag. Kl 05.35 börjar tjoppan ropa på sin pappa! TRÖTT?!?! ÅJA!!!!!
     Det var bara att pallra sig upp och möta en pigg liten tjej som inte alls tänkte sova.

Jag tänker inte ens räkna de få timmarna/minuterna sömn jag fått i natt...det blir bara deprimerande. Istället tänker jag åka ner på samhället och hämta ut något roligt som jag beställt!!!!! =)

Återigen; Man måste påminna sig om att denna sömnbrist-period inte är hela livet, bara en pytte-, pytte-, pytte liten del av det. Men, visst är man trött! Tur man har så OFANTLIGT fantastiskta barn att det totalt är värt det! =)

Det hade kunnat vara mycket värre; Man hade kunnat vara utan dom!
Over And Out

Förnamnet Var TRÖTT!

Publicerad 2010-08-09 06:59:08 i Allmänt

Mina aningar, möjligen min kvinnliga intuition, sade mig rätt; Lillebrollan tyckte att det var morgon redan kl 04.00! Det tycker inte den här mamman, jag är så trött...ja, ni ser nedan hur trött!!! ↓


(TRÖTT!!!)

Fortfarande måste man försöka tänka att det bara är en liiiiiten del av ens liv som man kommer att lida av den här sortens sömnbrist. Men, när man kl 04.20 på morgonen går runt med en tjurig liten son på armen är det väldigt svårt att få fram just de tankarna.

Jaja, vi dricker kaffe & tänker på nått trevligt så hoppas vi att dagen går bra ändå. Kimpan med familj ska komma och hälsa på idag, så då får vi surra så att vi håller igång, det är jag och Kimpans mamma VÄLDIGT bra på! =)

Nä, nu ska jag återgå till att slösurfa på internet!
Over And Out

Eftermiddag...

Publicerad 2010-08-08 19:44:25 i Allmänt

Denna vecka jobbar min käre sambo eftermiddag, vilket jag har gruvat mig lite grann inför. Detta på grund av att lillebror, av någon anledning, har valt att skrika just när tjoppan ska läggas! Det har gått bra att lägga henne när båda varit hemma just därför att vi då varit två. Nu ska jag helt plötsligt vara ensam och lägga de båda. Nåja, som min pedagogiska *skratt* sambo sa:
"- Varför förutsätter du att det är jobbigt, du har ju inte provat än!"
Nä, det hade jag inte...men, nu har jag...och ikväll gick det faktiskt bra! Nu håller vi tummar & tår för att lillebror väljer att ha en liten sovstund när tjoppan ska läggas istället för att skrika!!!


(Min prinsessa & prins!!! Älskar ER!!!)

Idag har vi umgåts med Leoni och hennes familj heeela dagen, det var mycket trevligt! =)

Nu ska den här mamman slappa framför soffan, för jag har en föraning om att lillebror kommer att välja att vara vaken i natt igen. (det är rart med barn ;)

Kram på er!
Over And Out

Sovmorgon? Skulle Inte Tro Det!

Publicerad 2010-08-02 07:00:02 i Allmänt

Tjoppan ligger fortfarande och sover! Vad händer då? Jo, då vaknar såklart lillebrollan och vill gå upp...sovmorgon, vad är det?! Jaja, nu får tjoppan & hennes pappa sova ialla fall och de behöver de.


(Lillebror är inte ett dugg trött!)

När de är 14-15 år då kommer man att behöva väcka dem istället. Så man får väl se det positiva i det hela; Nu umgås vi på mornarna, vi ligger inte och drar oss halva dagen! ;) *skratt*

Idag blir det "stchan" som gäller. Min käre sambo ska nämligen få igen sin telefon (igen) som är på uppdatering. Denna gången hoppas vi verkligen att den fungerar!

Hoppas ni får en bra måndag!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela