Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

JIPPIE!!!

Publicerad 2008-11-30 20:26:06 i Allmänt

ÅÅÅÅHHHH!!! Jag fick veta igår att det var den lilla tonårspojken med målbrottsröst som åkte ut Idol i fredags, och vad säger vi om det?!?!:
WOOOOOOOOHOOOO!!!!!
Jag tycker inte ett dugg synd om alla hans fans som stod och grät och allt vad de nu gjorde...de lär nog få se honom igen, så det går ingen nöd på dem!


(Såhär bra tycker vi att "tonårspojken" är, så det så!!! *skratt*)

Denna dagen ett liv?! Heeeela långa dagen idag har vi legat inne! Trött som attan! Trist väder har det också varit.. Men, sedan bestämde jag mig för att såhär kan vi inte ha det. Så vi åkte ner på samhället där "skyltsöndagen" var igång för fullt. Tjoppan fick se lite folk och vi fick inhandla julstjärnor till vardagsrummet, toppenbra säger jag bara!!!
     Sedan bar det av till Sara och hennes familj, där vi fick lussekatter & pepparkakor! Gott fika och trevligt sällskap, kan det bli bättre?!?

I veckan som kommer jobbar min älskade sambo eftermiddag, så då är jag "gräsänka" på eftermiddagarna och kvällarna, tur man har världens sötaste dotter som håller en sällskap!

Annars har det icket hänt något...ska ta och se parlamentet nu, så jag avslutar väl med en fras därifrån!
"- Go´kväll & ha en UNDERBAR natt tillsammans!!!"
Over And Out

YES!

Publicerad 2008-11-29 20:09:59 i Allmänt

Internetet är fixat, my lovely boyfriend is the best!!!!
Fasiken va skoj vi hade igår!!! Mumsig middag, "sing star" & massa roliga människor, kan det bli bättre?!? Utgång sedan vilket också var supertrevligt...kl 02.40 kom bästaste pappa och hämtade mig. Jag somnade 03.30!!! imorse, och vaknade kl 09.45, helt sjukt! Så kvällen blir lugn och förmodligen tidig också.

Min älskade sambo är på kalas med sina killkompisar ikväll...det är han väl värd! Jag och skruttan har bara tagit det lungt ikväll...har umgåtts med min pappa. Nu ligger tjoppan i sin säng och vill inte alls sova, så jag ska gå och krama om henne så att hon ändrar åsikt!

På återseende imorgon!
PÖSS & GO´NATT
Over And Out

Internet Är PAJ!!!

Publicerad 2008-11-28 16:16:33 i Allmänt

Tjohej!
Kvickt inlägg detta...just nu är internetet hemma hos oss borta...vet inte hur, vet inte när detta hände...men, det har hänt! Så i skrivande stund sitter jag hos min älskade arbetskamrat och skriver, samtidigt som jag, SJUKT mycket saknar min älskade lilla familj som åkte hem för en stund sedan!!!
     Men, vi ska ha ENORMT roligt ikväll!!! Det är jag bergsäker på! =)

Ville bara uppdatera lite så att ni inte trodde att jag avlidigt eller något sådan!
På återseende imorgon...kanske, om min bästaste, älskade sambo har lyckats ordna till internetet!!!

PÖSS!!
Over And Out

09.30!!! =)

Publicerad 2008-11-27 11:31:26 i Allmänt

Åh så skönt att vakna upp, kika på klockan och inse att det inte står 06.00 på den, utan 09.30!!! Lyckan är stor..*skratt* Det är så ofantligt skönt att min älskde sambo har ledigvecka var tredje vecka, det är inte många som ha en sådan lyx! Då jobbar han gi och försig var tredje helg, men det är faktiskt värt det!

Idag kanske vi får besök, vi får se om min vän släpar med sina tre pojkar hela 3 mil för att umgås! Skulle vara skoj, hon fick nämligen sin sista pojke bara några veckor innan vår tjoppa kom! Nu var det lääänge sedan jag fick se den lille knatten!

Nä, nu ska jag se klart "Dum Dummare", helt underbar film med the one and only; JIM CARREY!!! Om man struntar i att han hela tiden spexar och spana in hans vackra bruna ögon istället, så får man något att drukna i, för de är sååå vackra! Jag tycker att han är VÄLDIGT skoj! Jag säger bara; Ace Ventura - Petdetective!!! *ha ha ha ha*


(Bild lånad på picsearch.com, erkänn att han har vackra ögon!)

Kraaaaaaaaaam
Over And Out

Go´natt!

Publicerad 2008-11-26 22:00:27 i Allmänt

Så var "lilla patteklappardan´" över...och den var mysig! Jaja, lite patterklapp blev det...men...lite måste väl dom små liven få! ;) *skratt*

Tre dagar framöver kommer jag att ha sovmorgon!!! WooHoo...jag har nämligen gått upp mån-ons, så nu är det sambosen tur att gå upp tors-lör! Det känns GREAT! Känns som att jag inte har fått sovmorgon på fleeera herrans veckor nu, och det behövs! Käre karln har ledigvecka nu och då passar vi på att dela upp det, det är lyxigt värre!

Ville bara säga Go´natt, och på återseende imorgon! Då pigg & rask...lägger in en söt liten bild på tjoppan så har ni nått fint att titta på innan ni går och lägger er.
Kramar i massor!


(VÄRLDENS FINASTE UNGE!!! MAMMAS HJÄRTEGULL!!!)

Over And Out

"Lilla patteklappardan´"

Publicerad 2008-11-26 09:25:43 i Allmänt

Det är väl det Gert brukar säga om onsdagar om jag inte minns fel?! För mig blir det dock inge "patte-klappning" ;) Möjligtvis för min sambo, OM han sköter sig! *skratt*
     Börjar fasiken i mig bli liiite långrandigt det här, men det är sant; Idag blir en lugn dag OCKSÅ!!! Men jag taggar inför fredagen istället...då ska vi dra in till stan och kika in julklappar, när sambosen och tjoppan sedan åker hem, stannar jag i stan hos Hulda (jobbarpolare) och får mat; LYX! Sedan blir det utgång! =) Hoppas bara Hulda har fått sin förkylning att försvinna innan dess...för är hon sjuk då passar vi på den här fredagen och satsar på en annan helg istället!

Min käre karl har fått presentkort på en klädaffär på 700:- vilket jag tycker att han ska fara och använda upp! ;) Så kanske blir det en liten kort utflykt idag till "Hägges"...vi får se om han är på "shoppinghumör"...vilket brukar vara OFANTLIGT sällan! Tyvärr finns inga kläder åt tjoppan där, så hon får allt vara utan....hon får säkert något i stan på fredag istället. =)

Kram kram på eder alla!
Vi Hörs!
Over And Out

Inlindad! =)

Publicerad 2008-11-25 22:08:57 i Allmänt

Idag har verkligen INGENTING hänt, vi har varit inne heeela långa dagen. Så efter middagen så bestämde vi oss för att dra ut och gå en liiiten prommis bara för att tjoppan skulle ha fått se lite idag ialla fall. Jo, hon sover ute i sin vagn och får frisk luft så, men hon ser ingenting av naturen då ju!!! Så nerpackad i vår underbara bär-ryggsäck drog vi iväg på en prommis. Det var hela -7 grader ute och friskt!
     När vi sedan hade klätt av henne overallen, tjocksockar, vantar och mössa vad låter ute då? Jo glassbilen...vi blir naturligtvis sugna på glass men har ingen tid till att klä bruttan, så därför blir hon inlindad i två supervarma flecefiltar och istoppad i sin varma vintermössa...ha ha ha...GUD SÅ SÖT HON BLEV! ;) ↓


(Vår inlindade GULLUNGE!!!)

Hon flinade och skrattade om vartannat och tyckte att det var superroligt att vara alldeles inlindad!!! Tihi, vår gullunge...skulle kunna sitta och krama om henne i flera veckor!!! =) LÖÖÖÖV!!!!
     Tror ni förresten att vi hann ut innan glassbilen hann fara?!?! IQ-fråga igen *skratt* Nope, den hade hunnit fara, men det gjorde ingenting vi hade trevligt ändå...
Nä, nu blir det sängen...har precis sett klart "Desperate..." att jag skulle bli en sådan serie-gluttare det hade jag aldrig anat!

Puss & Kram & Nyp I Stjärten!
Over And Out

Uppdatering...

Publicerad 2008-11-25 09:52:14 i Allmänt

...eftersom den här bloggen heter "Inte Utan Min Dotter" kanske det är på tiden att jag uppdaterar vad hon gör/kan! Hon är en väldigt rolig natur min dotter, det vi säger att hon inte kan/gör, det kan/gör hon helt plötsligt...
"- Skit på er mamma & pappa, jag kan visst!" ;)
Känns det som att hon säger!


(Vår "stora" tjej!)

T.e.x. så berättade jag för Johanna att hon är sååå lätt att lägga på kvällarna för nån vecka sedan...vad tror ni hände den kvällen?!? Dagen IQ-fråga, hon la sig inte alls...hon stod i sängen, sjöng, trallade och gjorde allt utom att just sova. Även när våra "BB-kompisar" var här berättade jag att hon inte kunde sätta sig upp från liggande, vad gjorde hon dagen därpå?!? Just det; hon satte sig upp som om det var det självklaraste saken i världen. Deras dotter hade fått sju tänder, tjoppan hade då "bara" två (fram i nederkäken) + en (uppe till höger) till på väg...några dagar senare hade hon helt plötsligt sex! tänder!!! Två nere & fyra fram i överkäken.

Så läget just nu är;
* Sex tänder.
* Kan från liggande sätta sig upp.
* Hon går för fullt med sin gåstol. 
* Reser sig upp hela tiden...vilket hon har gjort nån månad nu.
     När hon "kryper" sitter hon på rumpan och masar sig fram. Hon kryper med vänster ben och hasar med höger, väldigt märkligt. Men jag och hennes pappa har kommit fram till att hon helt enkelt inte har tid att lära sig krypa, hon torde nog gå före, men det får vi se. Ooooolidligt spännande säger jag bara!

Idag är det också väldigt blåsigt ute, så vi får se vad som händer...
Over And Out

No Danger On The Roof!

Publicerad 2008-11-24 21:09:27 i Allmänt

Det var ingen fara med tjoppan...vilket jag inte trodde heller, fast det är alltid bra att kolla upp så att man sover gott om natten och inte ligger och oroar sig i onödan!

Idag när Albin & hans familj var här försökte jag få Albins mamma att komma på något för oss att göra på nyår, men de hade lika mycket inplanerat som oss, alltså; INGENTING! Faaast vi brukar ha den traditionen jag och min sambo, vi har ingen aning förrän ca någon dag innan, det blir liksom lite mer spänning i tillvaron då! *skratt*


(Albin & tjoppan tycker om att dra saker ur händerna på varandra!)

Fasiken va tråkig blogg detta är just nu! Men det händer verkligen ingenting just nu...får fan i mig råna en bank eller nått så att jag har något att skriva om i senare inlägg....hm, det tål att tänkas på....*asgarv*

Kan informera om att den här mamman ska på "galej" i stan till helgen, om nu inte värdinnan blir assjuk! Men det hoppas vi inte på...jag har skickat en stor stärkande kram till henne så att halsontet skulle försvinna, vilket jag tror att den gör! Vi ska dra en fest hos en arbetskamrat och sedan blir det utgång, vet inte vars...det blir en överraskning! Jag, hon och min vikare blir det...sedan skulle min kära arbetskollega dra dit några polare också; Skoj! =)
     Min älskade pappa skulle komma och hämta mig mitt i natten, kärlek till honom säger jag bara!!! Han är bäst!!!

Nä, nu måste jag verkligen vara social med min älskade sambo!!
Pöss & Kräm!
Over And Out

Nobelt Besök

Publicerad 2008-11-24 13:31:04 i Allmänt

Det nobla besöket; Albin m. familj har precis lämnat oss efter lunch och fika, mycket trevligt ska jag säga! =)
Denna dagen är våldsamt blåsig, och vi ska strax åka ner till BVC för att kolla tjoppans konstiga beteende när hon blir arg/ledsen. Ibland blir hon så ledsen/arg att hon slutar andas...vilket är JÄTTELÄSKIGT! Mammahjärtat hoppar till varje gång! Så nu tyckte de på BVC att vi skulle komma ner så att de får spana in hennes hjärta...tydligen (i MYCKET ovanliga fall) kan det vara hjärtat som är svagt när det händer sånna här saker...vi får se...jag tror inte att det är något allvarlig. Jag tror bara att vår älskling är en ofantligt envis & viljestark liten brud, och därigenom blir det såhär.
Återkommer med mer info senare.

Den här veckan är den käre pappan ledig så det blir en mysvecka det här. Senare idag ska vi åka till min farmor som har stickat både tjocksockar & en halskrage till prinsessan! Blir GREAT nu när det är så blåsigt...då får hon skydd kring halsen!!! 

Over And Out

"HILLBITTE"

Publicerad 2008-11-23 21:15:00 i Allmänt

Ha ha ha...fick höra världens sötaste grej av min älskade svägerska! I fredags hade min svägerska varit och fått sig massvis med ben till sina hundar. Benen var från en älgs bog så ni förstår hur OFANTLIGT stora benen var!!! Typ; ENORMA!!! Såg ut som att det hade dött en dinosarie i rastgården...minst! Ialla fall så hade inte min yngsta brorsdotter på 4 år sett dessa ben utan hon gick och strosade runt i trädgården. Plötsligt hör min kära svägerska följade:
"- Hillbitte Luna, va du jot?!? Hillbitte!"
Svägerskan förstår ingenting, men går ut till rastgården där den söta, lilla dottern står med ögonen halvt ute ur huvudet och kikar in i rastgården där Luna sitter mätt & belåten och ser ut som om hon har ätit en häst!!!
Min svägerska förklarar då för sin dotter att det är hon som givit hundarna alla dessa ben, med vilket svaret då blir;
"- Aha, hillbitte MYCKE!"

HA HA HA...Jag trodde att jag skulle dö av skratt när jag hörde detta!!! Till historien hör att vi aldrig hört denna lilla dam sagt helvette någonsin, hon har aldrig svurit. Genom detta blev det så ofantligt komiskt. Svägerskan visst inte riktigt vad hon skulle göra när hon hörde detta...hon höll formligen på att vika sig dubbel av skratt, men insåg att hon därigenom det skulle "berömma" sin dotters svordomar, hon valde därför att inte höra någonting av dessa!

Man får höra så mycket skoj av barn, de säger verkligen vad de menar och det kommer från hjärtat! 
     Medans jag var gravid fick jag tillexempel höra att jag hade en bäbis i min magsäck:
"- Ni måste akta frökens mage, hon har faktiskt en bäbis i sin magsäck!" =)
Gullungar är det enda jag kan säga!!!

Nä, nu väntar sängen...ska bli skönt att få krypa ner i den!
Haré Bäst!!!
Over And Out

Cavalier King Charles Spaniel!

Publicerad 2008-11-23 15:58:00 i Allmänt

Det blev en mysig, lugn dag detta. Imorse var vi och fikade hos älskade pappa, sedan åkte vi ut och kikade om vi kunde hitta någon julgran...dessvärre hittades ingen. Men, vi fick en av våra många söndagsutflykter, och det är alltid lika trevligt!
     Sedan åkte vi till ett par som vi känner som har skaffat en liten valp! HERREGUD så underbart söt den var!!! Man ville bara införskaffa en själv!!! Tyvärr så är min käre sambo av en annan åsikt, så det är bara att titta som gäller, vilket är VÄLDIGT farligt när man får träffa en sådan fantastiskt söt liten valp! ↓


(Sally var så söt! Såg nästan ut precis som valpen på bilden...något mörkare i ansiktet.) (bilden är lånad av vovve.net)

Kanske kan man, någon gång i framtiden, lyckas charma in sig så pass att man får en liten vovve?!?! Tror inte att jag lyckas, men ni kan se det framför er...tjoppan, med sina bedjande ögon:
"- Pappa, snäääälla kan jag få en hund?!? SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLA!!!"
OJA! Nog kommer det bli en hund alltid! *skratt*
Jag själv skulle vilja ha en mopsvalp, åh så fina de är! ↓


(Hur skulle man någonsin kunna motstå en sånhär SÖÖÖTING?!?) (Även denna bild är lånad av vovve.net)

I brist på annat får jag umgås med våra "knas-gökar" till katter...de är ganska gulliga de också!

Nä, nu blir det till att slappa medans tjoppalisa ligger och sussar i vagnen.
Höres!
Over And Out

8 ÅR!

Publicerad 2008-11-22 15:41:06 i Allmänt

SHIT vad tiden går fort!!! Jag tycker att det var nyss som min älskde brorsdotter föddes, och nu helt plötsligt är hon hela 8 ÅR!
     Vi fick komma på ett riktigt tårtkalas, och vår lilla bruttan "diggade" verkligen festen! Hon fick smaka lite bulle, så hon blev väldigt nöjd! =)
     Annars har det bara varit lugnt idag. Vi har bara varit hemma på morgonen och sedan begav vi oss till käre bror och grattade i massor.


(Med sina knappt 3kg var min brorsdotter en riktigt liten en, och så enormt SÖT!)

Har inget mer att tillägga, har inte hänt någon action idag, mer än kalaset då. Ikväll blir det också lugna gatan. Käre sambon jobbar helg, och då brukar det vara väldigt lugnt och stilla för mig och tjoppan! Imorgon ska jag, prinsessan & min käre far åka ut och leta efter en julgran. Det är en årlig tradition som jag och min pappa har, den är sååå mysig! ¨'

Kram på eder alla!
Vi hörs!
Over And Out

Lunchbjudning!

Publicerad 2008-11-21 14:46:38 i Allmänt

Idag har vi fått lunch hos Vincent och hans mamma; laxgratäng & hemmagjord potatismos, mycket gott! Alltid trevligt att träffas...Vi, Johanna & tjoppen, Albin & hans mamma, och sen Vincent och hans mamma var de som var där. Det är så skoj när vi har barn i typ samma ålder, då har de roligt tillsammans också!

Idag har det alltså bara "ränts" runt pga av lunchen. Vi kom hem kl 13.45 och då hade prinsessan somnat i bilen så jag la bara över henne i vagnen så fick hon fortsätta sova i den...praktiskt säger jag bara!


(GULLUNGE!!!)

Ikväll är vi bjuden till min älskade mamma på middag, känns helt underbart att behöva göra middag själv...det är alltid mumsigt att få äta "ute".
     Imorgon är vi bjuden på 8-års kalas...blir mumsigt att få lite tårta! Min älskade brorsdotter är det som fyller år. Vi har inhandlat skolgrejer till henne + en "Mina Vänner-bok", som hon berättat att hon ville ha. Får vi bara hoppas att hon blir nöjd över sakerna!

Nä, nu ska jag slöa på soffan innan bruttan vaknar...det borde inte vara så långt borta tycker jag!
Blöt Pöss! =)
Over And Out

1-års Kalas!

Publicerad 2008-11-20 20:30:51 i Allmänt

Jupp tro det eller ej, men vi var på 1-års kalas för bruttan idag...och hur kan det komma sig hon är bara 9 månader tänker ni. Ja, alldeles riktigt det är hon, men de på föräldragruppen slog ihop två grupper så att det blev till en och hade ett 1-års kalas för alla idag. Det var riktigt trevligt då vi inte har sett alla sedan träffarna slutade för några månader sedan. OJ, oj, oj vad alla hade vuxit!

Idag har jag och min älskade dotter varit hos Harry och hans mamma, där vi fick fika & lunch! Mycket gott...sedan for vi alltså hem och gick till 1-års kalaset. Efter detta åkte vi hem och hämtade badkläder och for till badhuset där vi badade tillsammans med Harry & hans familj, och vad de tyckte att det var skoj! De plaskade och hade sig!

Ikväll blir det en tidig kväll TROTS att det är Ghost Wisperer....jag är så in i norden trött! Bruttan sov illa i natt..."Ingela-Plingela" var förbi här med sin hund igår och den tyckte så mycket om tjoppan att den stoppade sin nos rätt i hennes ansikte då hon var helt oförberedd, detta ledde till att hon grät hur mycket som helst, kan tilläggas att hon var hur trött som helst också...därigenom var hon svårtröstad och också svår att få i säng! Men, det gick tillslut, men hon sov illa inatt! Om det beror på hunden eller något annat det låter jag vara osagt.
     Men, pga detta så är den arma modern TRÖTT!!! Så det är strax sängen känner jag.

Kramen på eder alla!
Over And Out

IGEN!!!

Publicerad 2008-11-20 20:19:48 i Allmänt

Himmel vad jag blir utmanad! Även denna gång av Sara,

Tio första:

Första bästa kompis:
Det var nog Mikaela, våra föräldrar umgicks hela tiden.
Första bil: En blå Saab99, rallybil! =)
Första kärlek: Det var nog Kalle, var inte alla i vår klass lite kär i honom när vi var små?
Första husdjur: Det var väl någon katt som min syster släpat hem. 
Första semester: Säkert Stockholm pga av att pappas syster & bror bor där.
Första jobb: Hmm, det är nog klippa gräsmattan åt kommunen sommaren mot gymnasiet.
Första köpta skiva: Säkert Guns´N´Roses
Första riktiga kärlek: Micke, fast honom var jag aldrig tillsammans med.
Första piercing: Förutom öronen så var det näsan, sedan piercade jag mig i vänster ögonbryn också, det såg sååå ofantligt fult ut, så det tog jag bort ett halvår senare!
Första konsert: Säkert Mora Träsk eller nått sånt.

Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken: Ett glas öl till maten förra veckan. 
Senaste bilfärd: Idag till Sara & Harry.
Senaste filmen du såg: Ingen aning, det blir alldeles för lite sådant nu.
Senaste ringda telefonsamtal: Sara, kan inte komma på deras chokladkväll!
Senaste bubbelbadet: Jag & bruttan brukar ha sådana i vårt badkar, även den käre fadern brukar få vara med1 =)
Senaste spelade cd: U2!
Senaste kyss: Innan middagen! 
Senaste måltiden: Middag ikväll, korvstroganoff & ris.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nej.
Blivit arresterad: Nope, jag är ofantligt hederlig!
Blivit kär vid första ögonkastet: Mmm, den käre fadern! =)
Fastnat med blicken i någons urringning?: Det har jag säkert.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nä, fast jag har sagt det och den andra trodde att jag menade att jag älskade honom som pojkvän, jag menade som kompis.
Haft ett one night stand: Nä, det är inte jag.
Busringt till någon: Jaa då, det var en roligt fritidssyssla när man gick mellanstadiet! ;)

Sju saker du har på dig:
1. Jeans.
2. Il-Rosa kofta.
3. Vita trosor med svarta gitarrer på.
4. Svart BH.
5. Tjocksockar.
6. Örhängen.
7. Näspiercing.

Sex saker du gjort idag:
1. Vaknat.
2. Eldat = Mitt största fritidsintresse! =)
3. Bloggat.
4. Hälsat på Sara & Harry.
5. Varit på 1-års kalas på BVC
6. Badat på badhuset med tjoppan, fadern & Harry med familj.

Fem favoritsaker utan rangordning:
1.
Vårt hus.
2. Alla mina videofilmer.
3. Datorn, ja jag använder den ganska mycket.
4. Mobilen är bra att ha.
5. Vårt badkar, älskar att få bada ett HETT bad!

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Min Sambo.
2. Min älskade dotter...hon är väääldigt bra på att lyssna!
3. Johanna.
4. Mamma....hmm...tja kanske inte riktigt allt.

Tre val:
Blått eller rött? Rött, jag klär inte i blått.
Sommar eller vinter? Sommar.
Choklad eller chips? Choklad, fast just nu så äter jag inte godis...

Två saker att göra innan du dör:
1. Ta min älskade familj till Canada & hälsa på Mickan!
2. Vinna nån miljon! =)

Nä, den här gången ska jag skona dig Maria....så jag utmanar ingen alls!!! =)

Utmanad...igen!

Publicerad 2008-11-19 15:17:04 i Allmänt

Jag har blivit bildutmanad av Sara att gå in i Bildermappen på datorn, öppna fil nr 6.

Denna bild blev det:


(Min kära svägerska sätter in sin lins, en riktig "linslus" med andra ord, ha ha ha! ;)

Happ, då var man tvungen att utmana någon då, och jag känner bara en till bloggare, så Maria det blir du!
Kram på´dä!!!

Nix!

Publicerad 2008-11-18 13:43:42 i Allmänt

Nä, det var inte vår lilla Cleopatra som hade hittats...utan en betydligt större, (ursäkta mig) fulare katthona. Det är bara att inse fakta; vår skrutta är borta, och förmodligen är hon i magen på en lo...det hade tydligen strövat en lo runt här hos oss vid det tillfälle då hon försvann, så omöjligt är det inte!
     Vi har två katter nu, och det räcker...fast det hade ändå varit skönt om det hade varit hon, för man vill veta vad det är som har hänt med henne. Nu vet man ingenting, det hade till och med varit bättre om någon kommit in och berättat att de kört ihjäl henne, för då hade man ialla fall vetat det. Nu är det bara gissningar....

Mamma, prinsessan & jag tog en skön promenad efter att vi ätit lunch. Det är härligt ute, även fast det är 0,5+. Mamma passade på att påminna mig om att jag faktiskt ska på "föreläsning" ikväll. Den äger rum på apoteket och handlar om sömn....passar bra nu när man inte får ta del av den varan så mycket nu förtiden! *skratt*
     Nä, nu sover lillbruttan och då passar jag på att gosa med de två katter som bor här + ser "Desperate..."

Kram på er!
Over And Out

Katten Cleopatra!

Publicerad 2008-11-18 09:38:26 i Allmänt

Oj, oj, oj nu händer det grejer här! Vår vackra katt; Cleopatra, även kallad Cleo försvann förra sommaren när jag befann mig hos min syster i Göteborg. Caesar saknade henne något enormt mycket, gick och skrek flera månader efter henne! Vi fick tillslut inse att något hade hänt henne, och att hon inte skulle återvända hem. Vi tog därför i sommras hem Cleos lillasyster; Livia!
     Vad händer då igår?!?! Jo, då fick jag ett meddelande om att en tant mitt i samhället har hittat en jättevacker liten katthona som är något skygg och ser ut precis som en norsk skogskatt!!! VA?!?! Är det Cleo tänker vi....varpå jag ringer denna kära tant, som också håller med; Min beskrivning stämmer på pricken in på den katt hon har hos sig, som dessutom har befunnit sig där i ca 1 år.
     Jag åker såklart ner till henne för att kika in om det kan vara Cleo som är upphittad! Men, då visar det sig att hon har sprungit ut och vi får inte in henne igen. Detta resulterar i att tanten ska ringa mig idag när katten visar sig hos henne igen, och jag ska åka och kika igen! Spännande!!!

Får vi se om det är vår kära prinsessa som återvänt, för hon var verkligen en prinsessa! Jag har väldigt låga förhoppning om att det är hon...men det slog mig sedan;
"- Om det är hon, ska jag ta hem henne då? Då har vi helt plötsligt 3!!! katter här hemma....."
     Jag som sa att vi inte skulle ha en enda katt till när Cleo försvann, utan bara ha Ceasar. Är det hon, vilket jag tvivlar på...så tar vi hem henne...får vi se hur det går! Hon har aldrig träffat sin lillasyster, vilken är 3 år yngre än henne, då Cleo är född 1 juli-05 & Livia 23 juli-08. Spänningen är OOOOOooolidligt SPÄNNANDE!!!


(Här är Cleo en ungkatt, hon blev mycket vackrare när hon blev äldre! Men visst är systrarna lite lik varandra? Cleo är mycket vackrare än Livia, men dragen finns!)

Annars lever livet och idag är det lugna gatan. Min kära mamma ska, som sagt, komma på besök. Det blir en promenad och en lunch tillsammans med henne.

Återkommer med vidare information om katthonan!
Over And Out

ÖF

Publicerad 2008-11-17 20:44:10 i Allmänt

Idag har jag, prinsessan, Harry och hans mamma varit på Öppna Förskolan, det var trevligt. Ganska mycket folk också! Vi passade på att bjuda igen middagen direkt när Harrys pappa kom för att hämta dem vid 15.30. En mycket trevlig dag med andra ord! Prinsessan var på sitt strålande humör & charmade alla, som vanligt! ;)
     Hon blir mer och mer stadig för varje dag som går. Nu springer hon för fullt med sin gå-vagn! Dessutom så har vi sagt åt alla att hon inte kan sätta sig från liggande...men det är inte sant för fem öre! Hon sätter sig upp hela tiden; Inga problem alls!!! Hennes modur & fadur är sååå stolta över sin älskling...


(Vår äääälskling!!!)

Imorgon blir det moder-besök, då min mamma kommer och hälsar på oss. Vi hade tänkt ta en långprommis och äta lunch tillsammans eftersom mamma slutar så tidigt som kl 09.00! Det blir mysigt...hoppas bara att vädret är till belåtenhet. Men, som jag brukar säga:
"- Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!"
Så är det lite ruggigt så är det bara för oss att klä oss!!!

Uppdaterar mer om det imorgon. Idag hängde vi med Harry m. föräldrar hela dagen och det var all "action" som hans med, men det är inte illa det!
Kram på´dä, så hörs vi!

Over And Out

I Goda Vänners Lag!

Publicerad 2008-11-16 21:16:18 i Allmänt

Åh så gott vi har ätit ikväll! =) Fick både varmrätt & efterrätt; MUMS! Trevligt att få träffas och surra av sig lite. Imorgon blir det till att gå ner på öppna förskolan tillsammans med Harry och hans mamma. Ville åka och bada, men vi är fortfarande lite snorig så det känns onödigt att riskera att bli värre....vi får ta det nästa måndag istället, då vi förhoppningsvis är helt återställda! =)

Hörde att den som åkte ut Idol inte var den där 16årige, skrikiga målbrottskillen nu heller...VAAAD!!!??? Blir sååå less. Jaja, det är tur att jag inte har satt mig in i detta elände allt för mycket, för oj vad jag hade varit förbannad!!! Nu håller jag mig på lagomt aggresivt avstånd. *skratt*

Nu är det sit-upsen som väntar och sedan sängen, åh vad jag längtar till den!!! Vi kom inte hem förrän klockan var över åtta, och bruttan brukar ha sovit en halvtimme då, så snacka om att hon var trött! Hon somnade i bilen och vaknade inte ens när vi lyfte ur henne, och det brukar hon ALLTID göra...SÖTING!!!

Over And Out

Härliga Söndag!

Publicerad 2008-11-16 15:42:44 i Allmänt

Idag har det varit en riktigt mysig söndag! Snön ute ligger som ett härligt vitt täcke över allt det bruna, och bara lyser upp allting! =) Vi gick till min käre storebror och fikade och surrade om julen...vi tycker nämligen att vi ska vara här hos oss, och han tycker att vi ska vara hos dem...hmm; Dilemma! Men...det blir väl att lillasyster ger sig i vanlig ordning! Gör allt för storebror. ;) Ialla fall så passade jag på att fota allt det vackra ute! ↓


(Vy över tomten! Den härliga snön ligger kvar!)


(Brors äppelträd i vacker vinterskrud!)

Allt blir så ofantligt vacker när det får lite vitt på sig! =)
     Alldeles strax ska vi åka till ett par kompisar och få middag! LYX! Efter att vi bjudit på middag både fredag och lördag känns det helt ok att själv få bli bjuden idag!!! Blir jättetrevligt att träffa Harry och hans familj...det börjar vara några veckor sedan. Harry är bruttans polare, han är prick 3 månader yngre än henne.

Hoppas även ni har haft en supersöndag! Vi hörs!

Over And Out

SNOWING!!!

Publicerad 2008-11-15 21:34:45 i Allmänt

Våra "audisar" är helt översnöade, är det inte helt UNDERBART så säg?!?!? ↓


(Ja, bilden säger väl allt?!? WooHoo!!!)

Jaaaaa...jag älskar snö, det behöver nog ingen fundera över!!! Hade faktiskt tänkt gå ut och gräva ner mig i snön och göra en snöängel..men jag hejdade mig, hade inte rätt kläder helt enkelt...annars hade jag garanterat gjort det! Härlig pudersnö som man bara har lust att kasta i ansiktet på sig själv...och självklart också på andra! =) LYCKA!!!

Dagen och kvällen har varit jättetrevlig, fast vi har varit väldigt trötta! Men vi har bara oss själva att skylla på. Vi somnade nämligen 02.00 efter att våra kära vänner BB-polarna hade åkt hem. Vi vet alla att vår kära älskling är en morgonpigg liten själ, och givetvis var hon upp med tuppen, ja tidigare; 05.20...vilket gjorde att föräldrarna i huset var väääldigt trötta! Men, som sagt, det var helt och hållet självförvållat!
     I alla fall så åkte vi upp till kära mor och löste melodikrysset i morse, det gick bra. Där uppe började snön falla vid 11.00; HÄRLIGT! Sedan bar det av hemmåt och det gjordes mat till våra älskade vänner som vi inte sett på ett tag. De kikade förbi vid 17.00 och har precis lämnat oss, efter en trevlig kväll tillsammans!

Nu är det tvsoffan som hägrar...men dock bara för en stund, jag tror att jag kommer att slockna ofantligt fort kväll!
Mass-kraaaaaaam!! Än en gång; WooHoo!!! Det snöööar!!!!

Over And Out

Trevligt!

Publicerad 2008-11-15 00:41:29 i Allmänt

Åh vilken trevlig dag vi har haft idag! Vi har verkligen hunnit med mycket. Imorse besökte vi vår öppna förskola, sedan handlade vi, åkte till Kimpan och grattade honom på 1års dagen, och slutligen fick vi besök av våra "BB-polare", vilka vi låg i samma sal som på BB. Mycket trevlig dag!!

Det blev en ofantligt snabb sammanfattning av dagen, detta på grund av att klockan är hur mycket som helst, och vi har en dotter som struntar fullkomligt i om vi är så dumma att vi går och lägger oss denna tid. Hon går ändå upp kl 05.30!

Ha en underbar natt tillsammans!
Kram

Over And Out

SitUpsen...

Publicerad 2008-11-13 20:48:18 i Allmänt

Man undrar om det verkligen verkar det här med sit-ups! Jag har ändå hållit på ett tag...men, jag vet inte om jag ser nått resultat! Jäjä, det kan inte vara skadligt ialla fall, så jag fortsätter...så får vi se hur det går!

Fick middag hos käre fader och det blev stuvade makaroner & korv, mycket gott. Sedan åkte vi förbi min käre storebror en sväng och kramade om syskonbarnen! =) Vi ska få komma och kika in brors äldsta flickas lucia i december, det kommer att bli supermysigt!

Har kommit underfund med att jag ALDRIG ska säga någonting! Vareviga gång jag säger någonting; ex...
"- Tjoppan sover sååå bra, det är bara att lägga ner henne..." eller
"- Hon är alltid glad numera!"...så lyckas det på nått *pip* vis alltid bli tvärtom!!! Idag sa jag till Johanna att det var så enkelt att lägga vår lilla tjej, det har alltid bara varit att lägga ner henne, och då har hon surrat lite för sig själv och sedan somnat! Tror ni att hon gjorde det ikväll?!?! Dagens IQ-fråga: NOPE!!!! Hon har ställt sig upp, hon har tjurat, hon har rullat runt...ja, nu verkar det faktiskt som om hon har somnat...men, bara för att jag nu skriver det så har hon väl vaknat?!?! Aaaah, därför ska jag inte säga nått! Äsch, man får räkna med lite "svinn" ibland...

Nu ska jag gå och se Ghost Wisperer!
Ha en skön natt! Go´natt!

Over And Out

CHOCK!

Publicerad 2008-11-13 15:40:12 i Allmänt

Natten till idag var det fullmåne, det sägs att vissa sover mindre bra då...jag är nog en av dem, och tydligen även så min dotter! Natten till idag sov jag lite mindre bra och det berodde just på min kära dotter. Hon vaknade vid 01.30 och stökade runt...sedan vid 04.00, och slutligen vid 05.00! MEN!!! Döm om min förvåning när jag sedan kikar på klockan och inser att den står på; 07.00!!! VAAA...jo, det är sant...för en gångs skull så sover tjoppan inte till 05.30, utan till 07.00; WooHoo!!!
     Jag var helt i chock ska jag säga...tappade helt fattningen och visste inte hur hennes sovning nu skulle bli! Hon sover alltid på dagen kl 08.30 & kl 13.30...och somnar sedan för natten vid 19.30. Idag blev det som sagt rubbning på den biten. Hon har nämligen sovit 10.00 & nu kl 15.10! Tihii....tänk om hon kunde ändra sina vanor till dessa tider istället...åh så skönt det skulle vara!!! =)
     Nu är jag dock helt inställd på att gå upp 05.30 imorgon, för jag tror faktiskt att det här bara var en engångshändelse. Men, vi får se...har vi tur så har hon funderat och kommit fram till att 07.00 faktiskt är en bättre tid att gå upp! HOPPAS!!!


(Vår morgonpigga solstråle!)

Idag har det varit en mysig dag. Vi drog på oss kläderna och begav oss till Kimpan med mor imorse, och sedan stannade vi tills dess att tjoppan vaknade kl 12.20! Då hade hon sovit över 2 h, hon som "bara" brukar sova 1½ h. For sedan hem och lunchade med pappan, och nu sitter jag här och knapprar för första gången idag...

Ikväll är vi sedan bjuden hem till min älskade fader på middag! Blir spännande att se vad han har kokat ihop! Skönt att slippa göra mat ikväll....jag hade lite idétorka!
     Sedan blir det hem och kika in Ghost Wisperer, YES!

Haré Bäst!!!

Over And Out

Onsdag

Publicerad 2008-11-12 20:24:40 i Allmänt

Jäsiken vad veckorna rullar på...är det så att tiden går allt fortare för varje år som går!?! Jag menar, när jag var liten tyckte jag att sommarlovet ALDRIG tog slut...nu är sommaren över på några dagar. Kanske är det för att vädret är annorlunda nu? Eller så är det helt enkelt att man har fått ett bättre begrepp om tiden, vad vet jag!!! Men, tiden går då fort nu ialla fall.

Är nyss hemkommen från Saran...mycket trevligt hade vi! =) Det är alltid lika skoj att få träffas! Vi har umgåtts sedan vi var tonåringar så ja, vi känner varandra myckte väl...och har framförallt varit med om mycket tillsammans! Många fester genom åren,  en del sorger och våra underbara barns tillkomst såklart!

Blir en tidig kväll ikväll! Satt uppe och såg tv länge igår, så idag har man varit lite trött...så då blir det tidigt ikväll, för imorgon blir det sen kväll igen...pga Ghost Wisperer!!!

P&K på er & Go´natt!

Over And Out

Blablabla...

Publicerad 2008-11-12 08:59:56 i Allmänt

Kallt igen...jag tycker att vädret kan bestämma sig! Nu kan det få vara 5-10 minusgrader & 1-2 meter snö fram till mars/april. =) Man blir tokig på väderomslaget som är jämt och ständigt...ska prata med farbrorn/tanten som håller i det här med årstiderna, så får vi se vad han/hon gör åt saken.

Idag är det som igår; väääldigt lugnt. Kom imorse fram till att vi ska bjuda lite folk på middag i helgen! =) Hoppas bara att det inte har planerats in någonting annat så att de inte kan komma. Det blir skoj om det blir av!

Sambosen & tjoppan ligger och sover bägge två...den första för att han jobbar eftermiddag och inte kommer hem förrän kl 02.00 på natten, den andra för att hon envisas med att kliva upp så "förjortat" tidigt. Men, det är inte kl fyra ialla fall. Det har ändrat sig till kl 05.30, vilket är bättre!

Så här sitter jag i min ensamhet och knapprar, lugnt och skönt. Man behöver få lite tid för sig själv när man har någon som är upp i en hela dagarna & kvällarna...även om det verkligen är supermysigt så behövs den där "ensamtiden" ibland också.

Det här går icket, ska försöka göra lite nytta nu...vad det nu kan bli för något!
Haré Bäst

Over And Out

Näähää

Publicerad 2008-11-11 20:24:03 i Allmänt

Det blev faktiskt en lugn dag! Edvin & hans mamma kikade som sagt förbi och fikade och åt lunch, vilket var trevligt! Annars har dagen verkligen varit stenlugn. Vi, i vår lilla familj tog oss en liten promenad...mysigt. Det var allt action som hände idag. ;)

Min älskade mamma tittade också in en sväng, men nybakat tunnbröd!!! JÄTTESMARRIGT! Nu när jag börjar tänka på det, så måste jag nog gå ner och gör mig en macka innan "Desperate"....börjar! 
     Vi kom in på barns prat när mamma var här, hon berättade att när jag började prata så tyckte jag väldigt mycket om ordet; "Nääähäää", jag sa det med ett väldigt eftertryck tydligen! Jag sa "Nääähäää" till allting...även när de frågade mig om jag kunde säga något annat än just "Nääähäää"...vad tror ni jag svarade?!? Dagens IQ-fråga..."NÄÄÄHÄÄÄ"!!!

Imorgon blir det lugna gatan på dagen men på kvällen bär det av till Sara med familj! =) Nu när hon har börjat jobba blir det såklart att man ses mycket mindre än när hon också var mammaledig! Vilket är trist, men så är det ju...man får automatiskt mindre tid när man jobbar...då är det bara jobb, hem, äta, umgås med familjen och sedan sängen! Så det känns verkligen jätteroligt varje gång vi ses!!! =)

Nä; Macka & sedan tv-soffan...låter som en utmärkt plan!
Blöt Pöss På Eder Alla!!!

Over And Out

Lugnt!

Publicerad 2008-11-11 08:52:50 i Allmänt

Idag blir det en sån här lugn dag för mig och skruttan. Det är ganska skönt det också...även fast jag är en rastlös själ! Pappan i huset jobbar ef i veckan, så därför är vi "alena" på kvällarna. Idag ska vi bara slöa på hemma...Edvin och hans mamma ska kika förbi och fika, det blir trevligt! Men annars, blir dagen stenlugn. (Det brukar låta så, och vips så händer det hur mycket som helst...men idag tror jag faktiskt att det blir lugnt!)

Ha en bra dag, vI hörs!

Over And Out

Psst: Jag ser det nu! Vi har väldigt lika ögonbryn jag och bruttan. Många säger att det ser ut som om vi "noppar" hennes ögonbryn...och då måste min mamma & pappa gjort det på mig också! *asgarv*

Pizza

Publicerad 2008-11-10 20:23:48 i Allmänt

Blev bjuden på middag tillsammans med mina kära arbetskollegor ikväll, hos vår fd. vaktmästare på skolan...vi fick pizza, det var gott! Skruttan charmade såklart in sig hos alla! *ler stolt* Det är så underbart att se henne glad hela tiden, med tanke på hur ofantligt grinig hon var förut. Det är nästan som om hon tar igen de månader hon hade kollik med att vara konstant glad nu! En sötnos är vad hon är!!!
     Alla säger att hon är sååå lika min pappa, och dessutom sin egna pappa...och det får jag nog hålla med dem om, jag ser nästan ingenting av mig i henne....Vad tycker ni? Finns det nån likhet?!? ↓


(Jag som liten)


(Tjoppan, som fortfarande är liten!)

Ja nu när jag ser oss bredvid varandra, så ja...kanske lite lika ändå?!?! Hmm....i sånna fall får jag allt vara lite stolt över mig själv också! =) För bruttan är ju världens stöööötaste lilla tjej!!!

Oj vad man blir trött av denna dimma som är ute....och nyss regnade det till och med! Var jättetrött när vi åkte hem från middagen. Tjoppalisa somnade strax innan vi var hemma, men sedan när vi var hemma så var det full fart igen! Hon fick ju träffa sin pappa. =)

Nä nu är det sit-ups och tandborstning som gäller!
Go´natt

Over And Out

Måndag

Publicerad 2008-11-10 08:45:16 i Allmänt

Måndag morgon, solen lyser och det blåser för fullt i träden. Idag blir det en lugn dag...bruttan är lite snorig, så vi ska hålla oss hemma, förutom när vi ska hämta hennes AD-droppar, som förhoppningsvis har kommit, det blir fjärde gången gillt!
     Oj, vad prinsessan sov bra inatt...skönt att hon inte bekymras av tänderna längre! Hon somnade 19.30 och sov som en stock tills kl var 05.30...skönt!!!

Ska gå och lägga henne nu, det börjar klia i gummans ögon!
Ha en bra dag alla ni där ute! Vi hörs!

Over And Out

DIMMA!

Publicerad 2008-11-09 20:21:55 i Allmänt

Huga vllken dimma det är ute, och min ÄLSKADE storebror är ute i detta väder och fraktar runt på massa grävmaskiner...Världens finaste storebror! Han sa att han inte skulle vara klar förrän inatt...och sen måste han gå upp vid 05.30 imorgon också...blä! Hade jag kunnat köra lastbil hade jag hjälpt honom! Men, det kan jag inte...så jag är inte till någon vidare hjälp.

Hade ialla fall jättetrevligt tillsammans med vännen idag. =) Skruttan charmade verkligen in sig hos henne....åh vad hon tyckte att hon var söt...och det har hon ju alldeles rätt i!!! Fick sedan middag hos min älskade fader tillsammans med min storebror + hans döttrar, det var mycket gott!

Tjoppalisa hon ligger och sover, och jag är nog inte långt bort från det heller...både jag och sambosen är trötta!

Hoppas ni som har pappor har haft en mysig dag tillsammans med dom!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaam & Go´natt!

Over And Out

KÄRLEK!!!

Publicerad 2008-11-09 09:36:34 i Allmänt


(Endast två dagar gammal)

Direkt jag såg detta underverk visste jag; NU vet jag vad kärlek är!!! Att en sån liten "plutt" kan stjäla ens hjärta så, det är ofattbart! Sitter här vi datorn och vi har varit vakna sedan 05.20! Nu sussar hon som en liten prinsessa i sin vagn. Hon var så trött att hon somnade i min famn när jag klädd på henne...KÄRLEK!
     Man förstår inte vart tiden försvinner! Jag menar; Man går "bara" hemma! Tiden bara springer iväg när man är hemma med sin lilla skrutta...När jag börjar jobba sen, så kommer hennes pappa att vara hemma med henne, det känns bra! Men oj vilken ångest jag kommer att ha när både jag och sambosen kommer att börja arbeta och hon ska börja hos dagmamma/dagis. Vi har valt dagmamma, men man vet aldrig om man får som man vill...vi hoppas på det!

Idag blir det en besöksdag. Först så kommer min älskade barndomskompis hit och surrar, sedan åker vi (ja, inte barndomsvännen) ner till min kära pappa och "grattar" honom på farsdag + får lite tårta...jag har allt hört att han skulle införskaffa en sådan.
     Skruttans käre pappa har redan fått sin present, det fick han innan han åkte på jobbet imorse. Två par strumpor som det stod "Pappa Är Bäst" på.

Han är verkligen bäst tjoppans pappa!!! Omtänksam, snäll & huuuur hjälpsam som helst! Jag tror faktiskt att man skulle kunna be honom om vad som helst! Man kan nog säga att det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg honom...faaast, det tog två år innan våra ögonkast verkade. Vi hittade på andra tidsfördriv under de åren...men tillslut så! Den som väntar på något gott...väntar ALLTID för länge! ;) Det känns verkligen inte som om vi har varit tillsammans i 9½ år, snarare 2-3 år....jag säger ju det; tiden går fort när man har roligt!

Hade tänkt städa undan litegrann innan vännen kommer! Vill inte att hon ska få en hjärtinfarkt av allt stök direkt hon kikar in genom dörren. *skratt*
Hoppas ni får en bra dag idag...och ni som har en pappa, ta hand om honom idag!

Over And Out

"NoseDrops"

Publicerad 2008-11-08 19:59:57 i Allmänt

Usch! De här näsdropparna är ingen höjdare, om jag fick slippa ge dem så skulle jag gärna göra det!!! Skruttan tycker inte alls om att få nått i näsan! =( Men hon är snorig så hon är så illa tvungen! Det gick bra när hon var bara någon månad gammal, men nu är hon så pass medveten om allt runtomkring så det går sämre nu! Jaja, har ialla fall fått i henne dem nu, så nu hoppas jag att hon sover som en liten "törnrosa" inatt.
     Natten till idag sov hon faktiskt riktigt bra! Inga tänder som störde henne, bara det där hemska snoret...vi får hoppas att näsdropparna tog bort den störningen för inatt!


(Världens sötaste "snoris", som ääälskar att räcka ut tungan!)

Nu ska jag lägga mig i soffan med min älskade sambo och äta en cookies eller två! Har bakat, för imorgon kommer min ÄLSKADE barndomsvän hit på besök. Hon är hemma en snabbis från El´Stockholmo, så vi ska få rå om henne imorgon! =) Skoj, skoj!

Haré Gott, Igelkott! (som min älskade brorsdotter brukar säga=)

Over And Out

Mulet & Grått!

Publicerad 2008-11-08 14:49:40 i Allmänt

Då är det lördag! Trist att det ska vara mulet och grått...vill att det ska fortsätta vara kallt & soligt! =) Men man får inte alltid som man vill.
     Idag har jag, bruttan och mina brorsdöttrar varit hos min kära mor och löst melodikrysset. Vi löste faktiskt hela idag, sedan bar det ut för att låta äldsta brorsdottern dela ut sina jultidningar, det gick galant. Har sedan 12.40 bara varit hemma och myst. Nu ligger bruttan och sover, så då passar jag på att skriva några rader.

Förresten så har vi fått våra julkort +  de övriga framkallade korten nu. Märkte att något inte stämde när jag läste kortet...vad har jag gjort?!!? JO; Jag skrev FAMILJ utan ett L!!! Jag är inte dyslektiker, men ibland tror man det!!! Jag har en tendens att skriva ALLDELES för fort på datorn! När man hade skrivit vad som skulle stå på kortet så stod det att man skulle kolla igenom sitt kort nogrannt innan man skickade iväg det, eftersom det som stod skulle bli det som trycktes på kortet. Sagt och gjort, det gjordet jag men...jag läste för fort i vanlig ordning, så jag missar att det stod FAMIJ!!! Det är inte hela världen, det är ändå bilden på tjoppan som man kikar på när man får kortet, men det är trist när man nu har betalat för korten! (→ dagens i-lands problem)
     Det är ingen idé att "gråta över spilld mjölk", det är bara att gå vidare i livet...vilket jag tror att jag ska klara av! *skratt*

Blir en lugn kväll då sambosen jobbar extra i helgen. Han torde väl komma hem vid 18.00 så då äts det och sedan bara slööööa på soffan framför tv:n.

Ska gå och göra ingenting!
Haré BÄST!

Over And Out

Dagen...

Publicerad 2008-11-07 20:30:45 i Allmänt

Då har man befunnit sig i inlandet hela dagen då. Det blev, som jag trodde, mycket mysigt! Min farmor har verkligen världens mysigaste syster. Hon är 85år och stenpigg, har inte ens glasögon. Hon bor sååå enormt fint alldeles ovanför en sjö, vilken utsikt alltså! Visst? ↓

(En härlig höst/vinter dag!)

På vägen hem tog vi givetvis omvägen hem! Jag & min älskade pappa är sååå lika där; Vi kör runt på små "kringeli-krok"-vägar för att få syn på nått nytt. VI formligen älskar att upptäcka nya vägar...så till den milda grad att vi en gång faktiskt har "virrat" bort oss! *ler* Japp, då var vi ute i ca 2½ timme utan att hitta vägen hem...men, efter mycket sökande, så....vips var vi hemma! Man lär sig något nytt varje dag!!! =)

Sitter här nu och retar upp mig som "*PIIIIIP* på den där lilla, lilla, lilla tonåringa pojken som är med i Idol-2008! Men HELVETTE (ursäkta ordvalet!!) Han är i målbrottet!!! Snälla lilla killen, kom tillbaka om 5 år då du har tränat upp din röst!
     Ja jag vet, jag låter sådär elak som bara den gamla juryn lät...och dessutom så har jag bara sett typ MAX 2 avsnitt...så jag ska väl inte säga för mycket om saken! Men allvarligt, har den nya juryn så mycket alkohol i kroppen att de inte hör/ser någonting?!?
     Nä, nu avslutar jag Johan Palm-ämnet! Jag vill inte få heeela svenska folkets 13-åringar efter mig *skratt* Jag skulle verkligen kunna fortsätta i all oändlighet om denne tonåring!
     Ups, där kom en lååång parantes, men denna bloggen skulle inte vara det den är om det inte vore för dom, eller hur?!?

Nä ni! Nu är det den här mamman som pallrar sig i säng strax. Vår älskade dotter har det VERKLIGEN jobbigt med sina två tänder som håller på att komma fram i överkäken! Usch vad jag tycker synd om henne...hon har haft det jättebesvärligt i två nätter nu! Sover som en "kratta"! Hoppas verkligen att de kommer fram nu så att hon får sova! Ja, det gäller hennes föräldrar också...men, det är henne det är synd om!

Go´natt, och ha en underbar natt tillsammans!!!

Over And Out

Test:

Publicerad 2008-11-07 20:02:05 i Allmänt

Spanade in Saras blogg, och såg att hon gjort lite tester, jag härmade henne såklart ;) och gjorde dem också på: http://testportalen.se/ 


Test Resultat:


Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !



Superhjältetest Resultat:


Du är Robin

Robin
58%
Fantomen
53%
Kattkvinnan
42%
Stålmannen
40%
Hulken
36%
Spindelmannen
36%
Wolverine
33%
Batman
24%
Hellboy
23%
Du är ung och akrobatisk
och tycker om att stå i rampljuset
men kan även ge ära åt andra.



Test Resultat:


Du är 14% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!


Skojiga, harmlösa test...vilken tur att man bara har 14% ondska i sig! ;) *skratt* Men en sak är säkert; jag älskar faktiskt att stå i rampljuset, kanske inte hela tiden! Men, det är ju inte för inte man gick teater under gymnasiet!

"Krasslig"

Publicerad 2008-11-06 20:22:01 i Allmänt

Mmm, nu på eftermiddagen kände jag mig varm & krasslig så jag kollade "tempen", och den låg på 37,8+ och jag är en "lågtempad" person, så lite känner jag allt av den! Huga! Drygt att sambosen jobbar extra, han har egentligen ledigveckan, men nu jobbar han förmiddag istället. Det är jättebra pga av extrainkomsten, men jobbigt för att det är bara jag som har bruttan heeeela tiden, och hon är grining pga av tänderna! Men, men vi överlever....

Dessutom har jag lovat farmoren att vi ska dra iväg till hennes syster som bor ca 8 mil härifrån! Hoppas att man är piggare imorgon! Hon är sååå söt farmors syster, jag slår vad om att hon bjussar på en massa gott fika!

Nä, nu är det Ghost Wisperer & sedan SÄNGEN!!! Skönt!!!
Hoppas ni har det bäst! Go´natt!

Over And Out

"Blä-Natt"

Publicerad 2008-11-06 08:09:06 i Allmänt

Har man sovit mer än 4-5 timmar i natt har man gjort det bra! Vår lilla gullunge ville bara vara grinig & gnällig. Hon vaknade av och till från kl 23.30, sedan från kl 03.20 vaknade hon var 10 minut...  =( Tror att det är både mardrömmar & tänder som spökar, hon har ingen feber...men dregglar som bara den!!! Det är henne det är synd om, eftersom hon inte kan förklara vad det är som händer, eller om hon har ont! *smärta i mammahjärtat!*
     Är det tänderna så kommer det att gå över, och det lindrar i hjärtat! Mest tyckte jag synd om den arme fadern som jobbar extra tors-sön och måste gå upp kl 05.20 pigg & rask! Han såg definitivt inte pigg & rask ut! Men, hela nästa vecka jobbar han eftermiddag och då får han sova ut minsann.

Idag är det 6,5- ute, härligt & friskt! Blir en lugn dag idag. Vi ska dra ner på BVC och hämta AD-droppar, de är nääästan slut. Sedan måste vi gå och inhandla 1-års presenten Johannas lille kille ska få. Har redan bestämt vad han ska få, men har inte kommit till skott och inhandlat det! 

Ska lägga mig en liten stund på tv-soffan och vila medans tjoppan ligger i sin vagn och sover ute på altanen!
Ha en fortsatt trevlig dag!
Vi hörs senare!

Over And Out

Smörgåstårta!!!

Publicerad 2008-11-05 20:42:36 i Allmänt

Nice! Så gott det är med smörgåstårta...det var det vi fick hos min älskade storebror. MUMS! Det är betydligt bättre än gräddtårta, då jag inte gillar det så mycket.
     Blir bra att ha det som grund inatt, då sover man säkerligen jättebra! =)

Imorgon blir det till att "förbarma" sig över Johanna & hennes lillknådde, tja, lillknådde förresten; han fyller strax 1!!!! Shit, vart har tiden runnit iväg egentligen...nyss var han en liiiiten söting som bara låg där, nu är han en STOR sötning! I alla fall så ska hennes karl på nån slagt kurs/firmafest, så då tänkte jag att,
"- Varför inte bjussa på middag! Så slipper de äta middag ensam."
Vet hur ofantligt trist det är att äta ensam, det gör jag var tredje vecka när käre sambosen jobbar eftermiddag. Förresten så jag faktiskt skruttan att äta tillsammans med nu, så jag är inte ensam! *GULLUNGE*

Nä soffan nästa...sedan sängen!
Blöt puss på eder alla, och ha en skön natt!!

Over And Out

Stan

Publicerad 2008-11-05 17:10:00 i Allmänt

I stan har vi befunnit oss hela dagen. Vi har lämnat igen den hyrda bilbarnstolen, handlat mat och sedan kläder åt bruttan + en tomteluva...så nu har vi precis tagit julkorten som vi ska skicka iväg åt alla håll och kanter. Tycker inte man känner nått folk över huvudtaget, men jäklar när man skickar julkorten, då inser man att man känner halva världen! ;) Håller på och laddar in dem till fotobutiken nu så får vi dem hemskickade inom ca 10 arbetsdagar; GREAT! =)
     Hon blev så ofantligt söt som "tomtenissa", hon kommer att charma in sig rejält hos alla som får kortet, säger den opartiska modern. *blink blink* Det gick nästan inte att ta kort på gullungen, hon rörde sig heeeeela tiden! + att hon skrattade tills hon föll omkull! *skratt*


(Det här är inte den "nissa"-bild som blev julkort.)

Får vi se när det kommer, skickade iväg en hög med bilder, tror att det var 115 kort....blir skoj att få dem i handen. Jag är en gameldags person som vill ha korten i handen, inte sitta och titta på en dator!!!! Var väldigt sen på att skaffa digitalkamera bara för att jag ville ha en gammal kamera som man var tvungen att skicka in bilderna osedda. Men "vi" blev gravida och då insåg jag att;
"- Åh så många kort det kommer att bli tagna nu, kanske är en idé att skaffa digitalkamera?!?"
Sagt och gjort, nu har vi en...den funkar faktiskt kanon (→ ha ha ha, vi har en canon! Nu fick jag till det.)

Nä nu ska vi alldeles strax åka iväg till min älskade storebror som fyller 35 bast...blir till att äta tårta och bara umgås! Det är alltid trevligt! Tycker att mina två andra syskon kan PALLRA sig hem så att man kan ha det lika trevligt med dom; *PIK PIK TILL ER!!!*

Måste äta nått innan vi drar iväg. Vi hörs!
Kräääääm på er!

Over And Out

Paj!

Publicerad 2008-11-04 20:19:28 i Allmänt

Då är kvällen här igen då. Idag var vi som sagt i tidigare inlägg på "kyrkis". Idag hängde även Elvira & hennes lill-tjoppe med. Det var mycket trevligt, måste göras om! De käkade mat hos oss och sedan åkte de hem vid 19.20. Skink & ost paj blev det. Mycket gott, det var länge sedan vi åt det.

Dagen har varit varm; 4+, vilket gjorde att jag inte riktigt kunde klä mig...jag har bara jättevarma vinterjackor & sedan svalare sommarjackor, ingen såndär "ljummen" vår/höst jacka! Det måste jag allt skaffa mig! Men, tyvärr så är mina sparpengar redan "uppslösade" på MC-kortet. 
     Ja, just det...det har inte jag skrivit i bloggen. Jag tog, under min föräldraledighet, MC-kortet! =) Ååååh, så skoj!! Så nu får jag köra tung MC, vilket är SKITKUL!!! Fadern i huset tycker det är mindre kul *asgarv* pga att han INTE har det...han säger att han ALDRIG någonsin kommer att åka med mig. Tihi, då får han väl åka bil bakom då...så bränner jag ifrån honom i 200. ;) Nä, skämt & sido...jag kommer inte att åka så fort...jag har en dotter nu som jag vill ska få ha kvar sin mamma!!! Lite vett har jag kvar ialla fall!

Happ, "Desperate..." ikväll då. Det hade jag faktiskt glömt bort det slog mig nu, när jag satt här och knappade på tangentbordet!

Har egentligen inte hänt nått häpnadsväckande idag! Fast i helgen gick en klasskompis till min lillebror bort, så det var mindre kul. Alla tankar till hans familj & anhöriga!

Nu blir det lite taggning inför "Desperat...", så vi hörs imorgon igen!
Kramen!

Over And Out

Super!

Publicerad 2008-11-03 20:23:42 i Allmänt

Hur mysigt var det inte idag då?!? Jo, huuur mycket som helst! Badning i hela 40minuter och sedan bar det av till Elvira och hennes lill-knådde. =) Fikade och hade det så underbart bra. Bruttan sov fasiken i mig 3!!! timmar. Det tar på att bada. Idag hade tjoppan tre grabbar att leka med, det är inte fy skam det!


(Lika poppis idag som sist!)

Nu ligger skruttan och sover och jag är också trött faktiskt...blir nog en tidig kväll ikväll med. Imorgon blir det "kyrkis" tillsammans med grabbarna som vi var och badade med idag. Blir skoj det, gott fika har de också!!! GREAT!

Tror inte att jag har något mer att komma med för idag. Vi stannade hela dagen hos Elvira och tjoppen, så det hann inte hända så mycket mer...
     Kan ju "flika" in med att karln gjorde en supergod hemmagjord potatismos ikväll, tillsammans med fiskpinnarna & spenatstuvningen var det helt enormt gott!!! (→ dagens parantes)

Hoppas ni haft det greeeeat idag!
Pöss & Kräm

Over And Out

Strax...

Publicerad 2008-11-03 08:34:07 i Allmänt

...drar vi iväg till badhuset. Tre av tjoppans "polare" hänger med, så det blir skoj! Sedan kanske det blir stan för att lämna igen den hyrda bilstolen, vi får se, det beror på hur länge vi badar. Kl 12 stänger den där affären där man hyr/lämnar igen bilstolen, det tycker jag är liiite väl tidigt faktiskt.

Vi får se hur dagen blir det är hur som haver 4+ & strååålande sol! Kan det bli bättre? =)
Kram
 
Over And Out

Vrång!!!

Publicerad 2008-11-02 20:02:41 i Allmänt

Jag blir sååå arg på mig själv när jag inte kan behärska mig!!! FAN (ursäkta mig). Jag kan bli så våldsamt arg, då mest på våra katter faktiskt...stackars dom! Hur som haver så råkar tjoppan, indirekt, ut för min "aggresivitet", på grund av att hon måste lyssna på eländet!!! Stackars barn, hon kommer att tro att hennes mamma är psykist instabil + att hon är schizofren!!! Det kanske var att ta i, hon är trots allt bara 8½ månader tösen, så en sådan analys kanske hon inte kan lägga fram. Men hon hör att hennes aggresiva mor är upprörd ialla fall...jag måste ta mig i kragen och lugna ner mig...annars kastar jag ut mig själv i snön!!! Det blir kallt det!!!
     För det mesta får hon faktiskt ha en glad och sprallig mamma, och det är så jag vill att hon ska få se mig jämt, inte som någon arg ragata. HUVVA!!!   

Annars så har dagen varit mycket bra. Som sagt, så har det varit helt underbart väder och vi fick oss en ordentligt utevistelse när vi tog vår långpromenad! Mycket bra med frisk luft.

Imorgon blir det badning som gäller. Bestämde mig för att strunta i att åka till skolan för fotograferingen. Jag menar; Det har tjoppan ingen glädje av, hon förstår inte att det är för att mamma ska få träffa sina arbetskollegor + få se alla sina elever. Nä vi ska lix ha en "date" med dom nästa måndag, så det är lungt!!! Då får jag min "dos" av mina kära arbetskompisar!!! Tjoppan tyckte att det var så skoj sist vi var och badade, så då kan vi kosta på oss att åka dit igen! Lite får man allt strunta i för att barnen ska bli glada. =) Är barnen glada, då är föräldrarna också glada!!!

Blir tv-soffan nu en liiiten stund, sedan sängen...skönt!
Kram & Go´natt!

Over And Out

Dagens parantes måste vi också hinna med förstås: 
I morse när tjoppan vaknade stod klockan på 05.40. Jag tände bara hennes "nattlampa" och tänkte att hon får ligga och surra lite för sig själv innan jag tar upp henne. På så vis får jag nån liten minuts tid att vila till ögonen, så att de orkar öppna sig! Döm om min förvåning när jag slår upp mina gröna och ser att vår älskade dotter har dragit upp sig och står upp i sin säng, som är HÖG! Hon surrar & skrattar om vartannat! 
     Hon har dragit upp sig länge vid spisen och dyligt, men ALDRIG förr i sängen...hon vet att man ligger ner och sover där...trodde vi! Nu har ialla fall den arme fadern sängt ner botten i sängen, så nu gör det inget om hon reser sig upp igen! Då är spjälorna där som skydd...
Dagens parantes blev lite lång...men, men det är sånt man får räkna med! PÖSS! 

Minus 10!

Publicerad 2008-11-02 13:41:45 i Allmänt

Jajjebox, imorse var det minsann minusgrader så det räckte och blev över; 10 minus!!! Men solen lyste så härligt! Jag och skruttan gick ner till min kära pappa & fick frukost. Sedan gick vi en lååång prommis på 1½ timme och den slutade hos min käre storebror, där vi fick lunch/fika. =) En helt underbar dag med andra ord. Det har varit många sådana nu på slutet. Mycket tack vare det fantastiska vädret! Skruttisen charmade in sig rejält hos sin morbror...han tycker att hon är sååå SÖT! Jag, som för övring är mycket opartisk i frågan, *asgarv* håller med honom till fullo! Gör inte ni?!? Man kan inte göra annat än älska detta barn!!! Kika in: ↓


(Leende guldbruna ögon, har jag förälskat mig iiiii!!!!!)!

Imorgon måndag blir det nog till att fara och bada. Tjoppeloppan tyckte att det var så skoj sist, så varför inte göra det igen?!? Sedan kan det nog bli stan, där vi ska lämna igen vår bilbarnstol som vi hyrt. Vi har fått en jättefin "graco AKTA" av min kära syster...så då sätter vi in den istället, blir GREAT!

Nope, nu blir det till att inte göra någonting medans "tjoppa-lisa" ligger och sover ute i vagnen!
Blöt Puss På Er!

Over And Out

Snabb Sammanfattning!

Publicerad 2008-11-01 21:27:36 i Allmänt

Blir en kort sammanfattning av dagen, har inte haft tid att sätta mig ned vid datorn idag.
     Hur som haver hade vi det mycket trevligt hos mamma...vi stannade där tills kl 15.00. Sedan bar det av hemmåt för att bara mysa! Jag och tjoppan var ensamma tills hon gick och la sig pga av att fadern i huset var på hockey; MoDo förlora...trist men sant!!! Jaja, bättre lycka nästa gång!!!

När min älskade sambo äntligen kom hem kl 20.00 väntade ett glas med Kanadensisk äppelcider/vin på honom. Fick det av min kära vän som bor i Quebec. Glaset med cidern/vinet avnjöts tillsammans med mysig U2-musik, levande ljus samt förtroeligt prat med sambon om allt mellan himmel och jord! Mysigt med andra ord!!

Hoppas ni alla har haft en lika bra dag & kväll som jag haft!!!
Go´Natt!!!

Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela