Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Hejsan Svejsan!

Publicerad 2012-12-26 14:50:04 i

"Times flies", som de brukar säga. Nu har det varit både julafton & juldagen och här sitter jag och har inte skrivit en enda rad!
 
Sprutan som lillasyster tog blev det både feber & grin av, så det var riktigt synd om "pruttan"! Men, som den cooling hon är återhämtade hon sig ganska fort.
 
(Vår älskade lilla stjärna!!!)
 
På julafton var vi här hemma och hade främmande av gode makens syskon m. familjer. Igår befann vi oss hos min kära mammas ex-karl på julmiddag, trevligt!
 
Idag, annnadagen firar vi med mat och mys tillsammans med min älskade storebror. Det blir skoj. Alla syskon, ja inte syster då...hon bor ju i Götet, kommer befinna sig där! =)
 
Hoppas ni haft en kalashärlig julhelg! =)
Over And Out

Spruta!

Publicerad 2012-12-18 08:52:18 i

Idag ska lillasyster i huset få sin allra första spruta, blir spännande att se om hon är lika "cool" som sina syskon som inte brydde sig ett dugg om den. Men, de är olika individer...vi får helt enkelt se!
 
(Världens finaste lillasyster!)
 
Igår hade storasyster avslutning på sitt ridlekis, hon GALOPPERADE själv!!! (jo, lite ofrivilligt..men ändå!) Det var jätteskoj och lektionen avslutades med gott fika!
 
Nä, nu är det julkalenderdags. Då den är liiiite läbbig så har vi valt att se den efter frukost och inte på kvällen, precis innan sovdags.
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out
 

Myyyyys!!!

Publicerad 2012-12-15 12:27:01 i

Nu har det kommit mycket snö! Mjuk, fin, lätt snö...det är en ren fröjd att skotta den då den är så fin. =) Kallsnö är det bästa, den blir inte så tung!
 
Varje dag denna vecka har jag och de äldre barnen gått ut efter frukost och skottat, byggt snögrottor samt åkt rutchkana. Ja, det är sant! De har ställt rutchkanan uppe på altanen och då gode maken tagit bort ett av staketen från den så får de en väldans lång backe att åka utför; lycka!!! =)
 
(Skooooj!!!!)
 
Idag hoppas jag att vi kan få dejta min älskade storebror! =) Det var alldeles för länge sedan, så det är på tiden!
 
Hoppas ni har det bra ute i "snöyran"!!!!
Over And Out
 
 

Snön!

Publicerad 2012-12-08 09:56:38 i

Nu är det vitt ute, jag och lillebror skottade gården både igår och idag. Behöver jag säga att lyckan är stor?! Den här snön får det gärna komma en meter, om inte mer, av! Det är ljuvlig pudersnö! =) Lätt att skotta lätt att tycka om.
(Man blir helt enkelt glad av snö! =)
 
Ikväll kommer käre makens syskon på besök, vi ska käka och spela sällskapsspel! Kommer att bli tokskoj! Nu är det melodikrysset och äta nybakat tunnbröd som min mamma bakar i detta nu.
 
Haré bäst
Over And Out

Första Advent

Publicerad 2012-12-02 10:44:28 i

Oj, oj, oj vad denna höst gått undan...det är redan första advent och inte har jag någon adventsljusstake! Illa, men det hade jag helt glömt bort! Får fixa det...
 
Idag blir det till att besöka byns skyltsöndag och träffa tomten, behöver jag skriva att barnen (de äldre) är laddade?! Sedan, om vi hinner, ska vi hälsa på goda vänner och dricka glögg och äta pepparkakor som de skulle bjussa på. NICE! =)
 
Lillasyster fick nått "il" igår och var vaken och ledsen fram till strax efter 01.00. Var NÅGOT trött när sonen kom kl 06.00 och skulle stiga upp. Nääää sa jag, det är natt nu...sov lite till. Och döm om min förvåning när knådden faktiskt lyssnar på mig och somnar om tills kl 07.45!!!! LYCKA!!! =)
 
(Trevlig första advent på er!)
 
Ha en fortsatt trevlig dag på er alla! =)
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela