Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Ljudbok

Publicerad 2012-11-27 11:35:10 i

Lånade en ljudbok av min älskade lillebror för nån vecka sedan och nu, denna vecka bestämde jag mig. Jag ska ta tid och lyssna på den! Vad gör jag då?! Jo, jag somnar till den! ;) Det beror faktiskt inte på att den inte är bra, utan för att jag är trött...men, nu är det lunch och då kanske jag piggar till mig! =)
(Mycket bra författare!)
 
Har även läst "Odjuret" & "Box 21" av dessa författare och de är verkligen jättebra på att skriva och fångar en från första stund! Får vi se om den här är lika bra.
 
Hare bäst!
Over And Out

Trevligt!

Publicerad 2012-11-26 08:49:12 i

Det blev en trevlig lördag i släktligt sällskap. Lillasyster skötte sig mycket bra och grät bara lite när hon fick vatten på sitt lilla huvud.
 
(Pappan i huset gjorde en mumsig smörgåstårta!)
 
Idag blir det fullt upp då gode maken jobbar och jag ska ta hand om pappas hund samt storebrors yngsta tjej, men det går nog bra. Om inte annat så kommer tiden att gå galet fort ialla fall! ;)
 
Nä, nu ska jag och kidzen gå ut och mysa i allt det grå...vi hoppas på snö snart!!!
Over And Out
 
 

Dop & Heshet!

Publicerad 2012-11-21 12:34:30 i

Ljusa tider...eller ja i alla fall inne. Min gode make har målat alla tak på nedervåningen vita och sedan är tvättstugan på G att bli klar!!! =) UNDERBARA TIDER!
 
Mindre underbart är att vi har dop för lillasyster på lördag, då jag ska sjunga, och nu har jag dragit på mig en förkylning med yrsel och ont i halsen + heshet!!! Gaaah, jag har verkligen inte tid med detta!!! Jaja, vi får hålla tummar och tår att det gått över tills på lördag!
 
Den älskade lillasystern har ögonfluss så henne är det synd om, lilla gullunge!!! Men, jag hoppas att det är på G bort...jag tyckte att det såg liiiite bättre ut i morse.
 
(Våra ÄLSKADE barn!!! =)
 
I veckan jobbar gode maken eftermiddag så jag är gräsänka. Det har gått väldans bra hittills, även fast man saknar den arme karln.
 
Nä, nu ska jag fortsätta träna dopsångerna! =)
Over And Out

"Med Hund"

Publicerad 2012-11-19 10:24:23 i

Jajjamensan, det blev en hund för käre pappa! Lilla "Tojje" är sååååå SÖT! =) Det roliga är att han är exakt lika gammal som lilltjoppan. Eller ja, nästan exakt. Han föddes dagen innan henne.
 
(Lillasyster & Tojje myser!)
 
Annars är det lite synd om lillasyster just nu, hon har nämligen dragit på sig någon form av "ögonfluss" och har nu vaknat tre mornar med alldeles igenklibbade ögon. =( Tycker så synd om henne! Men, vi får hoppas att det går över illa kvickt och att inte de andra barnen får det!
 
Nu ska jag invänta min käre pappa för vi ska ut på promenad! =)
Haré bäst!
Over And Out

Åtta Veckor!

Publicerad 2012-11-14 14:23:36 i

Tiden går undan och nu är lillasyster hela åtta veckor! Vårt lilla gos! =)
 
(Älskade Lillasyster!!! <3 )
 
Idag har vi minsann tagit både julkort & tackkort som lillasyster ska få skicka till de som uppvaktat henne. Men det ska jag då säga; jag skulle ALDRIG ge mig in i barnfotografibranchen!!! Man kan bli galen, de sitter ju inte stilla mer än en sekund! Men, men det funkar ändå...man får ta det för vad det är. Det blev jättefina kort ändå fastän de inte satt stilla, mina/våra ÄLSKADE ungar!!! =)
 
Imorgon ska de två äldre syskonen bada och då ska jag och lillasyster passa på att hälsa på min käre lillebrors bäbis! =) Han är hela fem veckor yngre men har redan gått om lillasyster i längd; han: 55cm & 4100g hon: 54cm & 4470g. Men, jag ska väl säga att han började tyngre (3400g) och längre (51cm) än henne som låg på 3110g & 48cm att han dessutom är kille spelar nog in lite det med.
 
Nä, nu ska vi ha mysstund jag, storasyster & lille/storebror medans lillasyster sover ute i sin vagn.
 
Hare bäst alla!
Over And Out
 

Nötallergi?!

Publicerad 2012-11-12 21:49:18 i

Det har jag alldeles glömt bort att skriva. Förra helgen hände följande;
Lillebror får utslag (precis som om vi skulle kastat honom rakt i ett brännässel-snår) under fredagen som sprider sig, först från magen och sedan upp i ansiktet! Han såg inte klok ut. Vaknar sedan morgonen efter och ser att hela ungens ansikte är uppsvällt!!!! Det såg ut som om vi hade sprutat in silikon i både läpparna och runt hans ögon, lilla prinsen! Vi åker in till akuten, precis som sjukvårdsupplysningen råder oss till.
    Väl där säger det att detta är en allergisk reaktion! Möjligen nöt. Jag säger då att jordnötter tål han, då han tjuvat massor av mormor när vi varit där...men, då kom jag ihåg att på fredagsmorgonen hade han plockat upp en cashewnöt från vasken som förmodligen trillat ned från en nötskål. Detta trodde absolut läkaren att det kunde vara. Så nu, i veckan ska lillebror in och kollas för nötallergi...får vi se hur det går!!! Håll tummarna folket!
 
(Våran lilla "brännässla"!)
 
Annars flyter livet på. Idag var jag, min älskade far, lillasyster samt make i stan för att kika på en valp åt min gode far. En cavalier king charles spaniel, behöver jag skriva att vi blev förälskad?!?!? ÅÅÅÅH så underbart söt den lilla krabaten var!!! =)
 
(Söt eller vad?!?!?)
 
Nä, nu väntar sängen! Ha en skön natt tillsammans! =)
Over And Out
 
 

Köra Postbil?! ;)

Publicerad 2012-11-07 15:19:10 i

Natten till idag blev lite sömn, detta pga lillasysters praktiserande i hur det skulle vara att vara morgontidningsutkörare. Hon "steg" nämligen upp 02.00 och var vaken tills klockan var 04.00. Lillebror kom farandes kl 06.00, så mycket sömn kan man inte skryta med direkt. Men, men...det funkar!
 
(Kanske ska bli morgontidningsutkörare?!)
 
Vi tog en promenad tillsammans med min kära mamma mitt på dagen och oj vad det blåste. Hoppas på finfint väder imorgon istället! =)

Jag och lilla tjoppan har provat på att vara mjölkfria i två veckor för att se om det påverkar hennes mage till det positiva, men det verkar inte som att det gör någon skillnad så igår provade jag en sås med mjölkprotein i. Vi får se om mitt mjölkintag gör någon skillnad...vi får se. Tror inte det.
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela