Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Härliga Lördag!

Publicerad 2012-01-28 14:10:40 i Allmänt

Gick upp 06.00, såg att det snöade så när barnen käkat frukost gav vi oss ut för att skotta och mysa i snön! Åh, man kan bli lycklig för mindre...att jag, trots min förkylning, orkade skotta kändes jättehärligt! =) Den börjar kanske släppa nu?!?! HOPPAS!

Idag blir det, som sagt tidigare, lugnt och sedan ikväll kommer allehanda föräldrar för att käka middag! Nice säger jag bara!
     Det var alldeles för länge sedan vi sågs så det känns jätteskoj att få rå om dem allihopa.

Imorgon finns inga planer vilket också känns galant, då vi inte är helt kuranta ännu så är det bra med en "vilodag"! =)


(Glá tjej som nyss fått vända till att sitta "rätt väg" i bilen!)

Ha en fortsatt trevlig lördag!
Over And Out

The Weekend Is Here!

Publicerad 2012-01-27 14:01:08 i Allmänt

Oj! Nu är helgen här och det känns väldigt bra, nu ska jag kurera mig!!! Fast jag ska villigt erkänna att jag känner mig liiiiite bättre nu och det mina vänner känns helt fantastiskt!

Vi ska bara ta det lungt hela helgen...det enda som händer är en trevlig middag med våra föräldrar! =)

Klart slut varulvstjut! ;)
Over And Out

Status; BLÄÄÄÄÄ!!!!

Publicerad 2012-01-25 13:40:32 i Allmänt

VARNING FÖR KLAGAN!

Kan icket andas för fem öre pga nästäppa, vågar inte ta tempen pga rädsla för feber, det betyder att jag måste vara hemma...har jag ICKET tid med! Huvudvärk från, ja jag vet inte vart ifrån!!! Så jaaaaaaa; säg att det är synd om mig! Medömkan skulle verkligen hjälpa nu, gärna någon som kan sitta och styka mig över håret också! ;)
    Nä, fasiken! Skulle jag bara få slippa denna nästäppa så skulle det kännas våldsamt mycket bättre. Jag kan verkligen inte få syre till min hjärna!!! Nätterna ska vi inte tala om. Dessutom är jag jätterädd för nässpray och skulle väldigt gärna slippa ta den, men hur gör man när näsan är stängd?! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!


(BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!)

Skulle man bortse från denna "förkylning from hell" så tror jag att det är ganska lungt...trist bara att man icket kan göra det, den gör sig påmind heeeeela tiden! =( *gråt & tandagnissel!*
     Ni kan väl hålla tummar & tår för att den går över så man orkar vara den sociala varelse man egentligen är, för just nu är det bedrövligt!!!

Nu taggar jag för att helgen kommer med rusande fart så jag kan vila upp mig och bara myyyysa med min underbart fina familj! =)
     Hoppas även att jag är så pass pigg att jag och gode maken kan åka till stan för att inhandla lite presenter till tjoppan som ju strax fyller; 4 ÅR!!!!!
 
Tjopp & tjim & glöm nu inte att hålla tummarna och tårna heller! =)
Over And Out

Inte Alls!

Publicerad 2012-01-20 19:25:47 i Allmänt

Nä, den rosa hästskon befann sig inte alls i lillebrors mage som vi trodde. Den hittades nämligen i tjoppans dockhus, igår...
     Mycket skumt säger jag, då jag är hundra på att jag såg fyra hästskor i hans mun...men, jag måste helt enkelt sett fel.

Idag/kväll har vi haft fint besök! =) Det blev pizza och surr, trevligt! =)
     De sista två veckorna har varit bedrövligt på "träffa-vänner-fronten", då både jag och gode maken varit krassliga och är fortfarande ska tilläggas. Det som är trist är att man känner sig så osocial när man är dunderförkyld...jaja, snart är vi väl friska?!

Nu ska det bara myyyyyysas i fulla dra; det är fredag hörrni! =)
Over And Out

Rosa Hästsko!

Publicerad 2012-01-17 19:35:53 i Allmänt

En iiil-rosa hästsko ligger just i detta nu i lillebrors mage! Vi bara väntar på att den ska komma ut. I lördags lekte nämligen den lille gossen uppe på tjoppans rum. När vi (föräldrarna) kom upp för att spana in kidzens lek upptäcktes att lillebrollan hade hela fyra rosa my little pony-hästskor i munnen, vilka han kvickt hade stoppat in när han hört oss! Fick ut tre, den sista svaldes med buller och bång och höll på att skrämma mig till en hjärtattack! Som tur var fastnade den inte i halsen utan åkte raka vägen ner till magen...där den nu befinner sig.
     Vi väntar, som sagt, med spänning på att den ska komma ut!!!


(Lillebror är lika glad med som utan hästsko i magen! ;)

När jag vaknade på söndagmorgonen kändes det som om en klubba full med baciller hade slagit mig hårt i huvudet. Ont i huvudet, ryggen och halsen samt en våldsam nästäppa! =( Åh vad jag hade önskat att jag kunde trolla, man har inget vidare humör. BLÄ!

Nä, liksom igår blir kvällen ung och vi hoppas innerligt på att sjukdomen ger med sig!
Hoppas ni där ute inte är sjuka utan får hålla er friska! =)

Over And Out

Det Är Klart...

Publicerad 2012-01-13 14:39:05 i Allmänt

....Självklart måste det ju hända nått på fredagen den 13:e, annars vore det ju inte just den dagen; eller hur?! Så för att öka på spänningen försökte jag mig på att köra av vägen idag, just idag när jag hade två extra passagerare i bilen. Men, det ville sig inte så vi blev kvar på vägen! Skämt & sido så hade det drevat nått så in i norden när vi skulle hämta tre av våra fina elever, vilket innebar att bussen bara for runt som en skållad orm över vägen. Som tur var kunde jag förhindra avåkning! 
     De två medpassagerarna var impade av mitt sätt att hålla mig kvar på den, vilket jag blev lite stolt över! ;)

Den här veckan har inneburit vakennätter varje natt. Detta pga av en tjoppa som vaknat och varit tokarg, fråga mig inte varför. Hon har somnat om efter bara en kvart medans jag, som har lätt för att vakna men svårt för att somna, legat vaken över en timme!
     Natten till i går vaknade inte bara tjoppan utan även hennes söte lillebror, som INTE somnade om efter en kvart, utan höll låda i ca TVÅÅÅÅÅ timmar, OJA jag var väääldigt trött på jobbet dagen efter. Nu taggar vi alltså för några nätter med "heltid sömn"!!! =)

Nu är det strax helg, det känns jättebra. Den behövs...ialla fall när man ser till bristen på sömn.
ADIOS & ha en underbar fortsatt fredag!

Over And Out

Panacotta & Kondenserad Mjölk!

Publicerad 2012-01-10 18:12:56 i Allmänt

Ikväll slår vi på stort min älskade make och jag! När jag kom hem upptäckte jag att han köpt en burk kondenserad mjöl, varpå min fråga blev varför?! Han förklarade att jag, när jag ätit det (som kolasås) tillsammans med vaniljpanacotta, skrytit upp det så mycket att han också ville prova.
     Så nu står jag här och har vispat och kokat och grejat, får vi bara hoppas att det blir lika gott som när jag blev bjuden på det!

Annars har det varit en mycket tröttsam dag. Somnade 22.30 igårkväll, vaknade 00.00 av en tjoppa som var kissnödig. Kunde inte somna om förrän kl 03.00 och redan kl 05.45 väckte ett glatt charmtroll oss. Lillebror tyckte nog att vi inte behövde mer sömn inatt....vad vet jag!
     Att det sedan strulade på jobbet, ja, det behöver jag inte tillägga. Jag hoppas bara på en bättre morgondag som den "eviga optimisten" man är. ;)

Nä, nu ska jag återgå till att lägga puzzel med kidzen! =)
Ha en trevlig kväll!
Over And Out

Oh Härliga Väder!

Publicerad 2012-01-07 13:21:57 i Allmänt

Det är verkligen helt fenomenalt väder just nu!!! -7, strålande sol & glimmande snö! =) Man behöver inte mer än så för att bli på gott humör!

Idag ska vi minsann på kalas, det blir skoj, då många som kommer är vänner som vi inte ser jätteofta. Men, vi väntar med att fara tills lillebror har sovit klart.

Just nu har vi mysinnestund med varm brasa och "musses klubbhus", det är tjoppans favvo! =)

Har inget mer att rapportera, hoppas ni har det bra och lika fina väder som vi har!
Over And Out

Världens Sparkföre!!!

Publicerad 2012-01-05 11:29:32 i Allmänt

Nu är det härligt ute, vitt & ljuvligt! =) Barnen och jag passade på att dra fram min & min lillebrors gamla sparklåda att fästa fast på min spark. Barnen tyckte verkligen om det och vi sprakade runt en bra stund innan storasyster ville ta fram sin spark. Sedan "sprakade" hon runt på lillebror, vilket han tyckte var jätteskoj, så till den milda grad att det var lite svårt att få honom av hennes spark!!! =)


(Världens finaste syskon!)

Ikväll får vi jättefint besök av Kimpan med familj!! Åh så skoj det ska bli att få umgås och mysa, det var alldeles för länge sedan. Men, nu ska vi verkligen få rå om dem, då de kommer på middag! Woohoo! =)

Nu blir det "lunchtajm" för hela slanten, man blir hungrig av att vara ute och sparka och skotta snö! =)
Over And Out

Fläskläpp

Publicerad 2012-01-04 09:34:23 i Allmänt

Min älskade dotter har verkligen otur med sin mun! Hon lyckas, på nått vis, alltid falla så att läppen kommer emellan. Igår halkade hon och slog i överläppen så blodet sprutade. Idag har hon något av en "Angelina Jolie-läpp" ;)


(Tur hon är en kämpe, vår prinsessa!)

Idag ska jag åka och kolla min syn, det känns nämligen som att mitt högra öga har börjat "tjorva". Jag vet, sedan tidigare, att jag har ett litet brytningsfel på just det ögat och nu när jag sedan en tid haft huvudvärk (något som jag aldrig annars har) vill jag åka och kolla upp det, varför ha huvudvärk i onödan?!

Sedan bär det av till kära vänner något söderut...blir skoj, det var ett tag sedan vi träffades! =)
Hoppas att ni får en lika bra dag som vi!
Over And Out

True Blood!

Publicerad 2012-01-03 18:40:27 i Allmänt

Var precis tillsammans med tjoppan till "bibblan" och lånade den femte och sista svenska delen "true blood"-boken!!! Spännande är det just på grund av att jag sett de fyra första som serie den femte, som jag nu har hemma, har inte hunnit sändas. Blir skoj att ha läst boken innan jag ser serien! =)
     Lite fåniga titlar på de svenska böckerna bara, men det är ju inte det som avgör om de är bra eller inte...

(Spännande läsning väntar.)

När man som jag sett serien före man läst böckern förundras man över hur mycket som ändrats i serien. Vissa saker/personer är heeeelt annorlunda. Om ni som läst böckerna innan är frustrerad över ett och annat har ni verkligen min förståelse!

Nä, nu ska jag och tjoppalisa bygga puzzel! =)
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela