Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Kalas!

Publicerad 2013-07-21 19:49:00 i

Nu i eftermiddag åkte kära syster med familj hem, efter tio dagar här. Vi har hunnit med mycket vill jag lova! "Bestigit" berg, gått på älgfarm, haft vattenkrig, varit på dop m.m.


 
Storasyster i familjen var VERKLIGEN ledsen när de åkt:
"-Mamma, jag går upp på mitt rum & gråter!"
Älskade tjoppan, inte lätt när "kussarna" åker hem.

I helgen var vi på "vuxenkalas"! Skoj, skoj men då man SÄÄÄÄLLAN är på vuxenkalas kändes det i kroppen dagen efter vill jag lova...jaja, så sällan som det händer gick det väl an.

Hoppas ni har det toppen!
Over And Out
 
 

 

Hemma!

Publicerad 2013-07-10 22:33:33 i

Det stämmer faktiskt; "Borta bra, men hemma bäst!" =) Vi har verkligen haft det toppen nere i Göteborg och Stockholm, men visst är det galet skönt att få komma hem och sova i sin egna säng! =)
 
(Katten Caesar verkar tycka att det är lite väl livat nu när vi kommit hem! ;) )
 
Kidzen skötte sig galet bra och vi hade verkligen jättetrevligt. Igår var vi bara hemma och slappade och sträckte på benen, efter att vi suttit i bilen hela dagen innan.
     Idag begav vi oss till kära vänner och umgås, åt kladdkaka och bara surrade; mycket trevligt! Våra barn, vi har 10 (!!!!) tillsammans leker galet bra tillsammans och det är aldrig (hittills) nått bråk!
 
Imorgon blir det lugna bananer och bara mysa hemmavid. Sedan, på fredag, kommer syrran med familj hit så vi behövde inte vara ifrån varandra så länge! =) De stannar en vecka och under den veckan kommer det hända mycket:
* Lillebrors kille döps.
* Min älskade make fyller år.
* Familjedag med picknik och älgfarms-besök,
* Vattenkrigsdag med familjen.
* Ölbrännboll som avslutas med hemvändarfest!
Mycket skoj att se fram emot alltså! =)
 
Nu ska jag avsluta mitt True Blood-maraton!!!! =)
Over And Out

Vasa, Junibacken & Skansen!

Publicerad 2013-07-08 07:52:00 i

Rubriken säger allt. Vi begav oss till Djurgården & gick, gick & åter gick! Impad sv storasyster som orkade gå hela tiden! Trettio grader varmt var det också, helt galet underbart alltså! Lite för varmt för lillasysters räkning...

Blev även imponerad av mig själv som "klappade" en fågelspindel! Väl värt pengarna var det i alla fall! =)

Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

(nedan: skansen!)

 

Stockholm!

Publicerad 2013-07-07 08:19:00 i

Då var vi här & gårdagen bjöd på middag, åkning av tunnelbana, gissa om kidzen tyckte det var skoj? Glassen i Gamla Stan gick inte av för hackor heller!

I natt blev det dock lite trist då lillasyster vaknade vid 00.00 och var varm & grinig. Efter ca 1,5h vyssande & gungande gick det över och hon söv till 08.00! Hoppas nu bara att det var nått temporärt och att det inte kommer tillbaka!! Idag blir det hotellfrukost, Vasamuseet och mys!

Over And Out!

(nedan: lillasyster var trött efter promenaden i Gamla Stan.

 
 
 

Vidare!

Publicerad 2013-07-06 15:14:00 i

Efter en vecka hos "siss" åker vi vidare mot kungliga huvudstaden! =) Blir två nätter i Sth för att sedan återvända hem! Storasyster i familjen hade hört boken om Vasaskeppet, så dit måste vi och kika! =)

Over And Out

(nedan: mycket bilåkande blir det!)

 
 

Syster-Yster!

Publicerad 2013-07-02 23:30:00 i

I lördags strax innan 06.00 begav sig hela familjen till Göteborg. En resa både jag & maken trodde skulle bli lååååång pga att lillasyster INTE tycker om bilresor! Men åh vad kidzen gjorde oss stolta! Hela 12 timmar satt de som ljus och gnällde inte alls! (ja lillasyster kanske gnällde nån minut...men på en resa på 100 mil är det heeeelt ok!)

Igår var vi på Liseberg, återigen imponerar våra barn!!!! INTE ett gnäll, trötthet eller dyligt. De skötte sig verkligen exemplariskt!!!❤❤❤ Är faktiskt mest "impad" av lillasyster som inte fick åka nån karusell (jo, en faktiskt) utan mest satt i vagnen. Glad som en lärka var hon! =)

Hoppas ni har det bäst!❤
Over And Out

(nedan: liseberg i bilder!)

 
 
 

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela