Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

BLÄ!

Publicerad 2010-02-28 20:37:41 i Allmänt

Nu är det inte skoj att vara mig...först lassa förra veckan nu har man legat som ett "paket" hela helgen, typiskt nog är det den helg som sambon jobbar...så inte har man kunnat tillåta sig att vara sjuk heller eftersom det bara är jag hemma med tjoppan!!! Huvudet & nacken värker, hela hjärnan känns som att den är överfull med snor & bihålorna ska vi inte tala om! =(
Blir tyvärr hemma imorgon och missar den årliga skoterutflykten på jobbet, vilket känns ur-trist! För det brukar alltid vara jätteskojigt!!! =) Jag håller tummar & tår för att imorgon blir min sista dag hemma nu för resterande jobb-dagar i livet (kanske lite väl optimistiskt tänkt?!)


(Känner mig måttligt pigg! *bläää*)

Nu ska jag bara ligga i horisontellt läge imorgon, så får vi se hur det blir...

Hoppas ni får vara friska!

Kramar
Over And Out

"At Home"

Publicerad 2010-02-25 19:41:57 i Allmänt

Idag har jag varit hemma och vilat upp mig. Nu taggar jag för att det går bra imorgon på jobbet...det måste det göra! Sedan hoppas jag att jag ALDRIG någonsin behöver vara med om nått dyligt som migränanfall igen!!!

Kvällen känns som att den kommer att bli ung. Känner att tröttheten sliter i mig redan nu och då är kl bara 19.40. Jag och tjoppan var en snabbis förbi på ridskolan ikväll. Jag red naturligtvis inte, vi kikade bara. Hon tycker verkligen att det är jätteskoj!

En kort uppdatering bara!
Hoppas ni haft en bra dag!
Over And Out

ELÄNDE!

Publicerad 2010-02-24 21:04:36 i Allmänt

När jag var gravid med tjoppan fick jag en slags inflamation på innerörat (trodde de) vilket gjorde att jag kräkes direkt jag steg upp, detta var ingenting som berodde på graviditeten utan helt enkelt en "vanlig" inflamation. Varför är det då så att jag nu, helt plötsligt, igen behöver läggas in på lasarettet?!?!? Är det så att lasarett liksom drar sig till mig när jag är gravid??! VÄLDIGT MÄRKLIGT är det ialla fall.
     Japp, ni hörde rätt...jag har varit inlagt på lasarettet (jo, jag är gravid också, i vecka 23!). Men denna gången berodde det inte på något inneröra. Nä, den här gånger säger de att jag har någon form av "graviditets-migrän", detta vet de efter att ha stoppat in mig i en röntgen (MR) samt lyssnat till min historia.

Igår när jag hade en timme kvar av min arbetstid stod jag och pratade med kocken på skolan, vi skrattade åt att jag inte verkade kunna hålla min tunga rätt i munnen utan babblade på som om jag sov! Sedan gick jag ut för att titta till alla mina fina elever, då viftar det helt plötsligt någonting framför mig, något som jag tillsist kände igenom som min högra hand! Slutligen kom en annan kollega ut och henne såg jag bara hälften av. Hennes andra halva var liksom suddigt bortraderad; MÄRKLIGT! 

Då var min arbetsdag slut, jag åkte hem och bad min sambo skjutsa ned mig till vår vårdcentral för att de skulle få kolla mina värden, för det var uppenbarligen något som inte stämde. De tog en snabb titt och ringde ambulansen som skjutsade mig till lasarettet! Där låg jag från 17.00 tills kl 11.40 idag. Under den tiden har jag röntgat mig och gjort allehanda konstiga tester för att utesluta stroke. Vilket nu är uteslutit; SKÖNT!

Satt ikväll och kollade igenom både tjoppans dagbok som jag skrivit till henne samt den nya bäbisens. I båda står det att jag känt huvudvärk betydligt oftare än vad jag i normala fall gör. Jag har sällan eller aldrig huvudvärk och har jag det så går det över av att jag tar ett glas vatten och sover en stund. Men, på nått vis måste min kropp dra åt sig huvudvärk när jag är gravid...för här sitter jag nu; med huvudvärk efter en låååång natt på lasarettet! =(

Nu hoppas vi bara att jag slipper uppleva ett migrän-anfall till!!! För det var minsann INTE roligt att uppleva. Till er som lever med migrän; ååååh så jag känner med er!!!

Imorgon ska jag vara hemma och vila upp mig och sedan räknar jag kallt med att vara tillbaka till jobbet på fredag! =) "Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du"!!!!!

I sånna här lägen är det skönt att veta att man har världens FINASTE familj med världens underbaraste dotter i, för hade man inte haft det, då hade det varit tungt, såååå tungt!!!


(VÄRLDENS finaste dotter! Åh så jag älskar dig!!!!!!)

Kramar
Over And Out

"Snön Den Bara Öser Ned..."

Publicerad 2010-02-20 12:08:24 i Allmänt

Att en hel stad ska paralyseras pga av lite snö...jag säger bara en sak: SKOTTA! Skottar man bort eftersom så blir det inget "snö-kaos"! Herregud Götet; skaffa lite spadar!!!

"- Nämen, kommer det snö...OJ! Det töar säker bort imorgon, så vi låter bli att skotta i två veckor..."
Jaja, nu drog jag alla över en kant, det var väl inte riktigt meningen. Men mycket så låter det faktiskt här. Herregud, är det vinter så kommer det snö...hur i *pip* kan man bli överraskad VARJE år??????? Det övergår mitt förstånd!!!

Nåja, jag trivs ialla fall...jag gillar snö! =) Fast jag hör att det är många som inte alls vill ha den här nere, de vill ha vår nu. Ha ha, nu kan de känna på. "Skadeglädjen är den sanna glädjen"...eller hur var det??! *skratt* Nä, jag skojar bara.

Idag blir det bara lungt här nere, som sagt, det är sååå våldsamt mycket snö så man kan inte göra någonting...tydligen. Så det blir en spännande dag.

Hoppas ni i övriga landet mår bra & får en toppendag! =)
Over And Out

Göteboooorg!

Publicerad 2010-02-19 18:23:35 i Allmänt

Visst förstod ni att jag skrev på dialekt! ;) *skratt*
Vi åkte ned i morse för att överraska min syster som fyller 40 på tisdag, gissa om hon blev "suprised"?!? =) Glad verkade hon bli ialla fall, grät till och med! Det är känslor det! ;)

Det blir ett kort inlägg detta, jag tänkte bara att jag skulle berätta vart jag var! ;) Här snöar det för fullt, så det känns som hemma; HÄRLIGT! =) Oj, oj, oj så tjoppan skötte sig exemplariskt på planet, hon skrattade hela resan; VÅR ÄLSKADE GULLUNGE!!!

Kram på er, hoppas ni får en mysig helg ni med!
Over And Out

Strax Helg!

Publicerad 2010-02-17 20:33:07 i Allmänt

Nu är det alldeles strax helg, det känns bra att få smälta den första veckan på sin nya tjänst. Även om denna vecka är väldigt kort. Heldagar måndag & torsdag, studiedag tisdag, halvdag onsdag, ledigt fredag! Känns bra med en lugn vecka!

Ikväll har tjoppans faster och hennes två kusiner varit här, det var väldigt trevligt. Länge sedan man sågs! Alldeles för länge sedan, vi får allt dra en middag snart! =)
     Tjoppan fick en docka, sängkläder samt en ur-cool mössa av sina kusinerna;


(En tårtmössa med ljus på! =)

Även denna kväll blir ung, jag ska bara gå igenom vokal-lektionen inför imorgon sedan ska jag gå och sussa! Känns bra att man kommit i säng tidigt i veckan då kära bruttan har varit benägen att vakna ca 30min-1h varje natt! *Pust* Nåja, jag hoppas verkligen att det är en övergående period och att den går över SNART!!!

Hoppas ni haft en trevlig onsdag och får en minst lika trevlig torsdag! Det ska jag ha, jag har ju ridning! Är man taggad eller är man taggad??! ;)

Kram på er!
Over And Out

2 ÅR!

Publicerad 2010-02-16 20:50:55 i Allmänt

Helt vansinnigt vad tiden springer iväg! Idag fyller tjoppan hela två år! Det var alltså två år sedan vi fick se denna underbara lilla tjej och sedan den dagen har hon hållit våra hjärtan i ett järngrepp! Man förstår inte hur man kan älska någon så mycket, det finns inte ord!


(Tänk att du nyss bara var en liten "plutt"!)

Grattis mitt älskade barn på födelsedagen; Jag älskar dig, tio varv runt jorden och tillbaka igen! Högre än månen & stjärnorna!!!

Hoppas ni haft en bra "semel-dag" där ute, själv så fick jag hembakta semlor på jobbet! =) Underbart gott var det! Det var väldigt behövligt också pga att vi hade planeringsdag idag, behöver jag säga att man är helt yr i huvudet? Nu har jag ialla fall lite bättre koll på min nya tjänst...

Haré Bäst!
Over And Out

Alla Hjärtans Dag

Publicerad 2010-02-14 20:40:34 i Allmänt

Tjoppan fyller år på tisdag men några av hennes släktingar hade inte möjligthet att komma då, så de kom idag istället. Hennes farmor & farfar, morbror & kusiner samt min farmor. Oj vad lycklig hon var när hon fick öppna paket! Det ska bli skoj att se henne på tisdag då ännu fler människor kommer! =)

Hoppas ni alla haft en underbart mysig alla hjärtans dag! Vi har som sagt bara varit inne och tagit emot gäster, vilket också var skoj...men nog saknade jag utelivet från igår!!! Men, det får vi ta igen en annan dag!

Sambosen jobbar eftermiddag denna vecka, vilket jag önskar att han inte hade gjort! Ikväll hade jag önskat att få ligga på hans arm och bara myyyysa! Imorgon väntar min nya tjänst på mig vilket känns både nervöst & jätteskoj, så därigenom hade det också känns skönt att ha honom vid min sida. Känns trist att in få ses på hela veckan...



Hoppas ni alla har haft en mysig alla hjärtans dag!
Over And Out

UNDERBARA DAG!!!

Publicerad 2010-02-13 16:03:21 i Allmänt

Man kan bara vara lycklig sånna här dagar!!! Strålande sol, sin underbara familj vid sin sida och dessutom en skotertur med korvgrillning...kan livet någonsin bli härligare?! =)
Tjoppan verkligen älskar att åka skoter! Stannar man, ropar hon högt;
"- Pappa inte stanna, åka skoter!"


(Vår underbara unge med sin underbara pappa)

Dagen har verkligen varit fantastisk! Den avslutas också toppen eftersom min kära mamma ska bjuda oss på mat, hur lyxigt är inte det!?

Hoppas er dag varit lika underbar som vår varit! På måndag börjar allvaret då jag hoppar på nya tjänsten, det blir verkligen spännande, men skoj!

Återkommer!
Over And Out

Proppad Med Information!!!

Publicerad 2010-02-10 20:13:36 i Allmänt

Idag har jag verkligen blivit sprängfylld med information!!! På måndag går jag över till min nya tjänst som 1-2-3:ans klasslärare vilket innebär väldigt mycket ny information om både material & elever. Behöver jag skriva att jag känner mig som en proppfylld kartong?!? Shit vad jag har tryckt i mig idag!!!
     Satt först i morse en halvtimme med en av mina kollegor som jag ska ta över två lektioner av. Sedan satt jag tillsammans med den jag övertar tjänsten av i 3½ timmar och bara matade info!!!

Men, nu är det strax helg, känns helt underbart! =) Denna vecka har verkligen varit "smock-fylld"! Vi har än så länge inga planer för vad vi ska göra i helgen, men jag är inte orolig för fem öre. Vi (läs jag) är väldigt duktig på att fylla upp dem! ;) *skratt*

Igår åkte jag till vännen Ingela där även vännen Sara befann sig! Åh så skoj vi hade!!! Är väldigt trevligt när vi bara sitter vi. Visst är det supertrevligt när våra knåddisar är med också, men ibland behöver man faktiskt bara få sitta ned och prata. Inte springa runt och kolla vad tjoppan gör hela tiden. Vi hade så trevligt att jag inte kom mig hem förrän klockan var mot 23.00! Vilket blev alldeles för sent för mig då tjoppan tyckte att vi kunde komma in till henne TRE gånger i natt; behöver jag skriva att jag är svin-trött idag?!??!?

Nu ska jag bara lägga mig i soffan med min drömprins och vila en stund innan sängen väntar!
Hoppas ni haft en bra onsdag!
Over And Out

Helgen...

Publicerad 2010-02-08 10:10:02 i Allmänt

En omtumlande helg måste jag säga...svårsmällt...
     Var upp på middag hela två gånger till kära mamma. På lördagen tog jag & tjoppan oss en skotertur! Behöver jag skriva att det uppskattades?!? Under söndagen var vi ute heeela långa dagen i den underbara solen! Vid 14.00-tiden åkte vi åter igen upp till mamma och där grillade vi korv och käkade alltså middag igen. En mamma/mormor-helg med andra ord!


(Grillningen diggades även den! =)

Detta är även min sista vecka som förskoleklassens klasslärare vilket känns väldigt sorgligt & spännande! Jag har fått följa dessa härliga ungar nu under snart ett år och nu helt plötsligt blir det till att hoppa upp och vara med de som går i 1-2-3:an. Som sagt; Spännande!!!

Nu ska vi gå och ha skolråd!
Hoppas ni får en bra dag!
Over And Out

"Hoppning"

Publicerad 2010-02-05 14:49:12 i Allmänt

Jag vet att vi inte hade hoppning igår, det sägs att det heter markarbete när det "bara" är en bom uppepå ett kryss. För mig som har skräckblandad förtjusning när det kommer till hoppning tyckte ialla fall att det var ett hinder, ett hinder på 5 dm! ;) 
     Vi skulle öva på att hoppa över hindret och samtidigt byta galopp, vilket gick så underbart bra. Jag red en ponny jag inte tidigare har ridigt, vilket i sig var spännande! =) Hon skötte sig ialla fall exemplariskt. Det var sååååååååååååå skoj!!!
     Idag ska jag inte skriva hur skoj jag tycker att det är! ;) Min vänstra höft är helt borta. Känns som om mitt bäcken har förflyttat sig några dm åt höger också. Inte roligt alls! Jaja, lite "svinn" får man räkna med.

Idag är det fredag vilket känns galant! Mindre galant är att sambosen jobbar helg, vilket innebär att man är "gräsänka" i helgen, eftersom han åker 05.40 och kommer hem 18.00. Jaja, det inbringar pengar ialla fall!

Helgen som kommer blir en lugn helg. Vi (jag & tjoppan) ska åka till kära mamma imorgon och fika, lösa melodikryss samt förhoppningsvis åka skoter. Tjoppan tycker att det är så grymt skojigt så det vore verkligen kul om hon fick göra det imorgon!

Hoppas att ni också får en mysig helg!
Kramar
Over And Out

"Tjött"

Publicerad 2010-02-04 10:06:49 i Allmänt

Idag är det också en trötthetens dag, fast jag taggar såklart för ridningen ikväll! =) Torsdagar är nog bland de bästa dagarna eftersom man får rida! Det är verkligen skitskoj!!!

Tänk om man kunde få sovmorgon till kl var 09.00 heeela långa helgen...nä, inte går det inte. Sambon jobbar och tjoppan hon stiger upp när han stiger upp; 05.20. Tycker själv att det är en gräslig tid!!! 07.00 hade varit betydligt bättre...är det någon fler som håller med?!

Nu ska jag återgå till att informera mina kära föräldrar om vad som komma skall, nämligen att jag ska överta vår 1-2-3:klass istället för att vara klasslärare för förskolen. Det kommer verkligen bli en spännande resa! =)

Vi Hörs!
Over And Out

Mycket Trött!

Publicerad 2010-02-02 10:19:01 i Allmänt

Faktiskt så önskar jag att det vore fredag idag, känner mig helt sprängd! Nåja, jag har kortdag idag och får åka hem kl 14.00. Behöver jag skriva att det känns heeeeelt underbart!

Igår satt vi och jobbade tills kl var 18.30 pga att skolinspektionen ska komma och besöka vår skola! De har skickat oss ungefär 100 000 uppgifter som vi ska fixa på endast två veckor; det är framförhållning det!!! *NOT*

Usch så dålig jag har varit att uppdatera med bilder på slutet. Det lovar jag ska bli bättring! Kameran har liksom varit lite undangömd, varför vet jag inte...lite trist faktiskt!

Idag är det mulet, grått och snöigt. Snön diggar vi, men det gråa kan vi allt vara utan! Sedan gillar jag att det blivit lite mildare också. Idag var det bara -12! Då känns det bättre när man är ute! =) Igår var det -22 och blåsigt, då ville man gärna hålla sig innomhus med en varm chokladkopp i handen! =)

Hoppas ni får en fin tisdag!
Kraaaaaaaaam
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela