Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Kryssning!

Publicerad 2013-09-19 13:15:28 i

Imorgon bär det av på kryssning för den här damen. Jag och flera tjejer med mig åker till Sth för att åka på "tjej-kryssning" med tidningen Amelia. Idag, efter ca 3h sömn, kanske det inte känns sådär jättepeppande. Men, imorgon då jädrar ska det taggas heeela vägen till båten! =)
 
Ettåringen blev supernöjd över sin dag! Hon fick ju tårta, vad finns inte att gillas?!? ;) Många fina paket fick hon också som villigen öppnades av hennes storasyskon! =)
 
(Finingen! =)

Annars flyter allt på som vanligt. Nästa helg kommer återigen en festlighet: vårt samhälles cykelfest. Japp, vår tredje cykelfest för i år...kommer bli jätteskoj! Hoppas på bättre väder då, för det väder som har varit i veckan har väl inte varit direkt cykelvänligt.
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela