Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

OJ, OJ!

Publicerad 2015-01-14 21:09:35 i

Tiden går...bloggen består!😜 Nu vare ett tag sedan! Jul & nyår har passerat och nu har vardagen återigen lagt sig efter en vecka på jobbet.

Vi befann oss i Göteborg, hos min syster, hela jul-veckan. Mycket trevligt! Vi besökte Liseberg, Angered sportanläggning, där vi badade. Sedan var vi ute och busade mycket också!
(Liseberg - Som en sagovärld)

Nyårsafton firades hemma med lillebror m. familj & fina vänner: Mycket trevligt!

Nu är det, som sagt, åter vardag & med detta även lillasysters återkommande hyss! Jag har sagt det förr, men jag säger det igen: Hon är helt galet kvick & hinner allt och lite till!!!!!
(Något besatt av tandkräm!!!)

Har börjat läsa "Analfabeten som kunde räkna" av Jonas Jonasson, verkar bra! Hopas den blir film den med! Väntar med spänning på filmen "En man som heter Ove"! Tror den blir SUPER!!!😃

Nä, nu väntar mys i soffan med gode maken!
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela