Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Mulen Dag

Publicerad 2011-05-28 15:54:43 i Allmänt

Idag är det mulet, men varmt. De sista dagarna har varit ofantligt lugna. Igår var vi iväg på en liten shoppingrunda för att inhandla lite skor till barnen samt kläder åt gode maken. Allt blev mycket bra! =)
Idag blir nog även den lugn, vi funderar på att åka till samhällets skola så tjoppan får busa & leka i deras lekpark. Det hoppas vi uppskattas.

Det återstår nu bara tre dagar av vår vistelse här i Montréal. Det har verkligen varit en skojig upplevelse och hur trevligt vi än har haft det så känns det verkligen härligt att få komma hem till sin säng och sova samt återgå till sina vanliga rutiner som såklart har rubbats på nu när vi varit borta.

När vi kommer hem väntar en 40-års fest på oss. Ska bli jätteskoj att få röja runt på. =) Min älskade mamma ska ta hand om barnen. Ska be henne att vara hemma hos oss me dem, då det är så tätt inpå vår hemkomst. Skulle kännas bra om de fick landa hemma nu när vi kommer hem och inte börja med att "flyga" runt igen! Tror det löser sig.

Nu blir det mys i soffan...
Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela