Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Man Får Aldrig Vara Lugn...

Publicerad 2011-03-07 07:02:02 i Allmänt

Jag som hoppade på att den två timmar långa sovstunden tjoppan fick igår skulle hjälpa henne att bli frisk! Hon var verkligen pigg och middagen på kvällen åt hon av och tyckte var jättegod. När hon sedan sovit 1½ timme kl 21.00 igår började det om igen. =(
     Natten har därför inneburit att jag sov inne hos tjoppan för att hon skulle ha någon nära sig OM det blev kräkning inatt. (som tur var blev det inte det!)

Idag blir det ingen mat, utan bara välling, nyponsoppa, okolsyrad coca-cola samt mycket vatten! Nu taggar vi verkligen för att tjoppan ska bli frisk! Man känner sig så maktlös när barnen är sjuka...man kan inte göra någonting för att hjälpa. =(

Hemmadag idag med andra ord, det blir mys för hela slanten och hålla tummar och tår för att vi får hålla oss friska. Vi har annars klarat oss ofantligt bra från sjukdom! Alla runt omkring oss har verkligen varit supersjuka med 40-gradigt sjuka barn samt magsjuka en-två gånger.

Hoppas det är bra ute i den stora världen...
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2011-03-07 19:26:09

Åh lilla vännen.. hon verkar ha åkt på den konstiga magsjukan som Tilda fick förut, de kräks inte så många gånger på dygnet men det håller i sig LÄNGE! Hoppas det går över snart, det är så jobbigt att oroa sig för att det ska komma en ny kräkning igen och igen och igen...T är feberfri nu, ÄNTLGEN!! Hon har varit på dagis idag så nu hoppas vi att hon får vara frisk ett litet tag.. KRAM!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela