Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Horisontellt Läge...

Publicerad 2011-01-16 13:34:05 i Allmänt

Hela helgen har vi varit inne. Tjoppan fick vara hemma från dagmamman i torsdags och sedan har vi bara varit inomhus. Igår blev sambosen dålig också...men, han verkar ha repat sig bra, bara lite sömnbrist idag! Det trista är att han jobbar eftermiddag och går ju som bekant ut på söndagkväll, vilket känns trist...jaja, en vecka går fort.

På fredag ska vi åka in till stan till min älskade kusin som fyller 30 imorgon, det ska bli så skoj att träffas då det var superlänge sedan! =)

Nu är Hello Kitty-tapet inhandlad. Tjoppan ska, i sitt nya rum, få en fondvägg med just detta mönster. Hon är LYRISK!!!! Nu är det "bara" gips på väggar som ska målas, måla tak och tapetsera garderoberna som är kvar...fort var det gjort! ;) *skratt*
     Fick tjoppan bestämma skulle detta redan ha varit gjort. Hon var redo att flytta in i sitt nya rum redan i fredags då den arme fadern hade inhadlat tapeterna! =) Hon ska även ha, enligt henne, Hello Kitty-gardiner...detta återstår dock att se.


(Fatta lyckan med Hello Kitty-tapet! ;)

Nu ska jag ta och njuta av familjen den lilla stund vi har kvar av denna dag innan sambosen åker iväg och arbetar! Haré bäst alla!

Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela