Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Sunshine! =)

Publicerad 2009-05-31 20:41:30 i Allmänt

Vilken toppen helg detta har varit! Soligt och varmt så in i norden!!! Häääärligt!!! Vi har slappat, myst & grattat sambons mamma, då min är och spenderar tid med bror & syster i Göteborg...vi skickade helt enkelt en hälsning till henne istället + pengar till ett par nya glasögon!

Imorgon börjar allvaret igen då en ny arbetsvecka åter är här. Helgerna går alldeles för fort...vill rå om tjoppan mycket längre än så!!! Men, måste erkänna att veckorna går fort de med!

Vi har förresten fått "nya grannar". Ett gäng får och deras lamm har flyttat in på åkern/ängen brevid oss. Tror ni tjoppan är begeistrad eller vad?!??!? Hon tycker det är superroligt att gå runt och bräka som ett får åt alla...vi tycker faktiskt också att det är skojigt med de nya grannarna, och så fint de gör sen! Nu är det inte så igenvuxet brevid! =)

Hoppas ni haft en lika bra helg som vi haft!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Bokmalen

Publicerad 2009-05-31 21:11:53

Jo, tack! Nog har vi haft en fin helg!! Riktigt superhärlig. Synd bara att Marcus var tvungen att jobba beordradövertid ikväll. Det blev en snabbvisit i Lögdeå idag för att uppvakta Marcus mor. Sen har jag solat på balkongen å bara tagit det lugnt.

Hoppas ni får en fin vecka!!

Kramen, Maria

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela