Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Avslutat...

Publicerad 2009-05-27 20:08:15 i Allmänt

Nu är tre dagar kursande avslutat, vilket känns både roligt & sorgligt. En mycket bra kurs, med bra innehåll & trevliga medkursare!
     Denna kvällen avslutades med att vårt kommunala lärarförbund hade vårutflykt! =) Mycket skoj, med mat och trevligt surr.

De tre dagar som gått har mest handlat om kursen och mys med tjoppan på kvällarna. Igår somnade jag redan kl 20.30!!! Det tar minsann på att "kursa"! HERREGUD så trött jag var!!!

Imorgon återgår man till sitt ordinarie jobb, vilket känns skoj. Helgen, som det ser ut nu, blir bara lugn...men, jag vet hur jag är, rätt var det är hittar vi på nått helt annat! Vi får helt enkelt se! Ni glömmer väl inte bort era ÄLSKADE mödrar på söndag, då det är morsdag! Själv tycker jag faktiskt att det är liiiite tramsigt, bara för att man inte ska behöva ha en dag då man "högaktar" sin kära mamma....det kan man väl göra ALLA dagar? Ja, papporna också såklart! =)

Kramen på er! Vi hörs!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Publicerad 2009-05-29 04:02:55

Jag förstår din tanke om morsdag... men själv tycker jag att alla firar-dagar är lite roliga;.)) Man uppskattar ju inte sin mamma mindre de andra dgarna för att man firar henne lite extra;.)) Men jag förstår helt hur du tänker:.))

Postat av: Anna B

Publicerad 2009-05-30 22:13:05

försöker varje år att dämpa det... Morsdagsfirandet alltså!

Låter annars som en bra vecka med dina kursdagar!

Här går vi på högvarv. Sista rycket innan sommarlovet! Kursavslutning på torsdag!

Önskar dig en trevlig lördagkväll! kram Anna

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela