Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Härliga Söndag!

Publicerad 2008-11-16 15:42:44 i Allmänt

Idag har det varit en riktigt mysig söndag! Snön ute ligger som ett härligt vitt täcke över allt det bruna, och bara lyser upp allting! =) Vi gick till min käre storebror och fikade och surrade om julen...vi tycker nämligen att vi ska vara här hos oss, och han tycker att vi ska vara hos dem...hmm; Dilemma! Men...det blir väl att lillasyster ger sig i vanlig ordning! Gör allt för storebror. ;) Ialla fall så passade jag på att fota allt det vackra ute! ↓


(Vy över tomten! Den härliga snön ligger kvar!)


(Brors äppelträd i vacker vinterskrud!)

Allt blir så ofantligt vacker när det får lite vitt på sig! =)
     Alldeles strax ska vi åka till ett par kompisar och få middag! LYX! Efter att vi bjudit på middag både fredag och lördag känns det helt ok att själv få bli bjuden idag!!! Blir jättetrevligt att träffa Harry och hans familj...det börjar vara några veckor sedan. Harry är bruttans polare, han är prick 3 månader yngre än henne.

Hoppas även ni har haft en supersöndag! Vi hörs!

Over And Out

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela