Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

09.30!!! =)

Publicerad 2008-11-27 11:31:26 i Allmänt

Åh så skönt att vakna upp, kika på klockan och inse att det inte står 06.00 på den, utan 09.30!!! Lyckan är stor..*skratt* Det är så ofantligt skönt att min älskde sambo har ledigvecka var tredje vecka, det är inte många som ha en sådan lyx! Då jobbar han gi och försig var tredje helg, men det är faktiskt värt det!

Idag kanske vi får besök, vi får se om min vän släpar med sina tre pojkar hela 3 mil för att umgås! Skulle vara skoj, hon fick nämligen sin sista pojke bara några veckor innan vår tjoppa kom! Nu var det lääänge sedan jag fick se den lille knatten!

Nä, nu ska jag se klart "Dum Dummare", helt underbar film med the one and only; JIM CARREY!!! Om man struntar i att han hela tiden spexar och spana in hans vackra bruna ögon istället, så får man något att drukna i, för de är sååå vackra! Jag tycker att han är VÄLDIGT skoj! Jag säger bara; Ace Ventura - Petdetective!!! *ha ha ha ha*


(Bild lånad på picsearch.com, erkänn att han har vackra ögon!)

Kraaaaaaaaaam
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2008-11-27 11:56:55

Jim Carrey är underbar, men den bästa filmen med han är ju Bruce den allsmäktige! Har du sett den?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela