Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Kylen & Frysen

Publicerad 2008-12-09 20:17:14 i Allmänt

Då var man stolt ägare till en ny kyl och frys. Känns bra att ha nya sådana, det tråkiga är bara att allt runt omkring känns ofantligt gammalt och grått! Vi ska så småningom fixa till vårt kök....men, det känns som att man vill göra det NU!!! Ni ser själva hur ofantligt stor skillnaden är mellan det gamla och det nya....känns skoj! Nu får vi bara hoppas att vi får "ändan ur..." och börjar vår renovering av köket!!!


(Gamla frysen, kylen såg likadan ut...men den har vi redan hunnit bära ut)


(Nya kylen & frysen)

Ja, nog blev det skillnad alltid! De gamla var dessutom 1.50 hög, och de nya 1.80! Så nu kommer det rymmas mycket mat! Det galanta i historien är att gamla frysen inte är trasig, det var bara kylen som brakade samman...så den behåller vi naturligtvis och har ute i garaget om man skulle behöva mer frysutrymme! Greeeeat!!! Frysutrymme behöver man alltid mer av.

Käre fadur har varit här och hjälpt oss bära in det nya och burit ut det gamla! Sedan fick han hemlagad potatismos med fiskpinnar & spenatstuvning; MUMS!!!

Funderar på att gå förbi min kära farmor imorgon, är 100 på att jag då får nått smarrigt fika och det är inte helt fel!! Jaja, vi får se vad som händer imorgon...vi ska hur som haver storhandla! Det behövs nu när vi inte haft någon kyl på en vecka!
     Taggar inför sista avsnittet av "Desperate..." och sedan väntar sängen. Hare bäst där ute, så hörs vi!

P&K
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Anna B

Publicerad 2008-12-09 20:46:08

Wow så snygg den nya är! Kram Anna

Postat av: Bokmalen

Publicerad 2008-12-09 21:32:44

Tjusigt!!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela