Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Soliga Dag

Publicerad 2009-02-28 20:30:24 i Allmänt

Idag har det verkligen varit en utedag. Den började med att vi packade på oss massa kläder och satte tjoppan i pulkan och gick ner till min pappa. Sedan gick vi upp till storebror tillsammans med pappa & lillebror. Där satt vi sedan en stund och "filosoferade". Sedan gick vi med storebror, hans yngsta och hans fru en timmes prommis! Mycket härligt vill jag lova. Strålande sol -5 & hur härligt som helst...att det sedan blåste lite grann gjorde mindre!


(Vårt älskade utebarn fick verkligen vara i sin rätta miljö idag!)

När vi sedan kom hem blev vi bjudna (läs att sambon bjöd in oss) till mina kära svärisar på middag! Mycket mumsigt; ris & kyckling!
     Tjoppan var helt slut när vi åkte från dem så hon somnade i bilen, det var bara (precis som igår) att ge henne vällingen och hon somnade med den i handen. Vår älskade lilla prinsessa!!!!

Imorgon ska vi paketera kött tillsammans med Kims föräldrar. Vi har nämligen inhandlat 50kg kött!!! Köttfärs, kotletter...m.m. Sedan när vi har paketerat allt detta ska vi åka till Albin och gratta honom på 1-årsdagen!

Nä, nu är det bara slöa framför tv:n som gäller...jag gäspade ikapp med bruttan i bilen på vägen hem!
Kramen
Over And Out

"GW-Info"!

Publicerad 2009-02-27 16:46:06 i Allmänt

Jag skrev igår att jag tänkte maila TV400 och säga dem ett sanningens ord. Har jag sagt något, så gör jag såklart detta...detta är vad jag fick till svar:


"I och med att vi visat dubbelavsnitt av Ghost Whisperer så har vi kommit för nära inpå de Amerikanska sändningarna. Därför visar vi denna och nästa vecka några utvalda avsnitt från tidigare säsonger.


Ghost Whisperer är en av TV400s mest populära serier och vi tycker det är viktigt att vara först vi med färska avsnitt. Den 12 mars är vi i fas med USA och kan börja visa de nya avsnitten från säsong 4 igen, då i enkelavsnitt.


Ledsen om informationen om detta inte gått fram som den skulle,

Med vänlig hälsning

///Christer, TV400"

Visst älskar vi "Chrille-boy" just nu?!? Jag tackar för den informationen, nu kan jag hålla mig lugn och behöver inte beställa biljett ner till Stockholm för att demonstrera! =) WOOHOO!!!!
     Var tvungen att uppdatera er med hur det går...nu när jag dragit in er i denna "GW-cirkus"! *skratt*

Kraaaaaaaaaamen
Over And Out

Middag...igen

Publicerad 2009-02-27 16:36:30 i Allmänt

I söndags var det middag med min syster, ikväll blir det middag med min lillebror på hotellet/gästgiveriet! Det blir jättetrevligt, dyrt, men gott! =)
     Det kommer säkerligen att bli mycket skoj! Även denna gång är min älskade storebror & hans familj med...

Idag har vi varit ute heeela dagen (nästan)! Vi började med att vara ute och busa i snön, sedan begav vi oss till Edvin och hans mamma, och sedan fick jag besök av min älskade barndomskompis från Sth och vi tog en liten prommis! Det var ofantligt skoj!!! Trist att hon bara stannar tills på söndag...nåja, man få vara nöjd med att vi får träffas överhuvudtaget!


(Snö är "mumma"!!! *skratt*)

Nä, nu ska jag förbereda mig för kvällens middag!
Kramen & Trevlig Kväll!
Over And Out

NÄÄÄ!!!

Publicerad 2009-02-26 21:03:31 i Allmänt

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!

Nä, nu blir det till att demonstrera utanför TV400-huset...hmm, det är förmodligen samma hus som TV 4:s hus!?? Ett gammal avsnitt till...vad är det som händer TV400?!?
    Nu ska jag gå och spana in deras hemsida och skicka ett sanningens ord! ;) *skratt*

Go´Natt!
Over And Out

Borta...

Publicerad 2009-02-26 20:35:55 i Allmänt

Japp, idag har vi varit borta heeela långa dagen! Jag och tjoppan steg upp strax innan 06.00, käkade frukost, och begav oss sedan vid 08.00 till min älskade svägerska. Där befann vi oss hela dagen...tills kl var 15.20 då "pallrade" vi oss äntligen hem! ;)  *skratt*
     När vi sedan hade ätit middag ringde Saran och bjöd hem oss på fika och det tackar man såklart inte nej till...det är alltid skoj att få träffa Leoni (ja, även hennes familj såklart!) =) Tjoppan höll sig vaken tills vi kom hem otroligt nog. Vi kom hem vid 20.00! Behöver jag skriva att hon slocknade direkt hon ätit upp sin välling?!?


(Min älskade unge, åh vad jag ÄLSKAR dig!!!)

Satt mig för att se GW (ni vet; ghost wisperer) och vad händer?!? Ett gammal avsnitt!!! VAAAAAD??? Nu får ni faktiskt skärpa er TV400!!! För två veckor sedan var det inget alls, sedan förra veckan var det endast ETT avsnitt och ikväll är det faktiskt två avsnitt MEN det första är ett gammalt avsnitt!
     Hoppas verkligen att det andra avsnittet ikväll är nytt! Knepigt är att på informationen om programet står det som om att det är nya avsnitt...hmm, jag hoppas verkligen det blir ett nytt ialla fall!! Håll era tummar!!! =)

Nåja, jag sätter mig och kikar in detta avsnittet ändå...jag menar; det är trots allt ändå Ghost Wisperer! ;)
Kraaaaamen
Over And Out

HOPPSAN!!!

Publicerad 2009-02-25 20:16:52 i Allmänt

Oj då...jag som alltid brukar lyckas "peta ihop" minst ett inlägg per dag glömde visst av mig igår...detta är kanske inte så konstigt då min syster och hennes son varit här! Det har varit sååå ofantligt mysigt...men lika underbart mysigt som det är, lika bedrövligt tråkigt är det vareviga gång de åker hem! =( Jag vill verkligen inte att de ska bo så långt bort från mig som de gör. Åh, vad jag saknar min älskade gudson!!! Ikväll kl 19.40 gick deras plan hem igen...100 mil från mig! =(

Vi har verkligen tagit tillvara på de underbara dagarna vi haft! Sol & härligt väder har det varit nästan varje dag. Så ute har vi varit mycket! Åkt pulka, skottat, byggt en snökoja och bara myyyst! =) Våra underbara gullungar provade även på att åka snöskyffel! Det var skoj tyckte bägge barnen!(Våra underbara utebarn!)

Tjoppan var supertrött ikväll och "slocknade" direkt vi badat klart & vällingen var slut. Så nu sitter jag här; Alena. Jag hade liksom vänjt mig vid att ha min syster och min älskade gudson här, liv och rörelse! Nu är det tyst...väldigt tyst...sambon jobbar eftermiddag i veckan. Jaja, man vänjer sig vid det också.

Igår när barnen lagt sig, tog jag & min syster fram ett gott rött vin samt ost & kex och surrade tills kl var 03.00!! Behöver jag säga att jag var ENORMT trött när tjoppan vaknade 05.30??!? (Är huvudet dumt, får kroppen lida *skratt*) Min älskade, underbare sambo (som jobbar ef, och kommer hem kl 02.00) tar då med sig tjoppan upp och roar henne tills kl är 07.30...då tog jag vid...kändes skönt att få sova liiiite längre ialla fall! Min sambo är bäst!!! =) LÖÖÖV HIM!!!

Nä, efter bara ca 4 timmars sömn natten till idag är det verkligen sängen som väntar på mig!
Hoppas ni har det BÄST!
Over And Out

Systers Dag

Publicerad 2009-02-23 19:59:00 i Allmänt

Idag är det min systers födelsedag, så vi passade på att fira henne med en mysig middag hela familjen (- lillebror) igår på ett fint hotell/gästgiveri här i närheten. Det blev en hellyckad kväll & alla var nöjda och glada!
     Idag har vi grattat syster-yster med tårta & sång. Sedan passade jag, tjoppan & Ludde på att gå ut i den underbara snön och skottade & åkte pulka, det tyckte båda barnen var helt kalas! "Lus" drog tjoppan runt, runt, det "diggade" hon. Hon gillar verkligen sin kusin! Efter pulkåkningen tyckte tjoppan att snö var så gott att hon la sig ned på backen och försökte slicka i sig så mycket som möjligt av den. "Nam Nam" ropade hon förnöjt! *ha ha ha*


(Två Underbara GULLUNGAR!! Tjoppis & Ludde)

Ikväll har tjoppan & jag varit ensamma pga av att syster och Ludde åkte iväg på middag hos några kompisar. Men, imorgon ska vi rå om varandra! Då blir det ostbricka & dipkväll! =) Det blir myspys! 

Nä, nu ska jag bara rå om mig själv för sedan väntar sängen.
Kramen
Over And Out

Ny Utmaning!

Publicerad 2009-02-23 19:46:50 i Allmänt

Jag blev utmanad av Sara!

Tre saker som skrämmer mig:

- Att det ska hända någon nära någonting.
- Att tjoppan ska råka ut för något.
- Naturförstöring.

Tre personer som får mig att skratta:
- Tjoppan.
- Min sambo.
- Kims mamma.

Tre saker (inte personer) jag älskar:
- Vårt badkar.
- Mina videofilmer.
- Vår kamera.

Tre saker jag hatar:
- Oärlighet.
- Skitsnack.
- Mygg.

Tre saker jag inte förstår:
- Barnmisshandel.
- Självmord.
- Krig.

Tre saker som finns på mitt skrivbord (vardagsrumsbord):
-
Vår kamera.
- Ostkrokar.
- Tvdosor.

 Tre saker jag gör just nu:
- Hör vänner i bakrunden.
- Knapprar på datorn.
- Saknar min sambo.

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- Ett eller två syskon till tjoppan.
- Bli rik.
- Resa.

Tre saker jag kan göra:
- Bita på naglarna.
- Köra motorcykel.
- Lösa melodikryss.

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
- Ditt hjärta.
- Din inre känsla.
- Dina nära & kära.

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Spela dragspel ordentligt. (just nu kan jag bara liiite grann)
- Sticka tjocksockar.
- Att lugna ner mig!

Tre favoriträtter:
- Grillat på sommaren.
- Paj i alla former.
- Kinamat.

Tre personer jag utmanar:
- Maria
- Anna B
- Sanna

BESÖK!

Publicerad 2009-02-22 20:45:10 i Allmänt

Idag har vi verkligen haft massor av besök! Först kom min pappa, sedan Kim & hans mamma, mina två farbröder med familjer och slutligen min älskade syster, Ludde & min kära mamma! Vi kommer ha systeryster & Ludde här tills onsdagkväll då de åker hem...*buhu*...måste folk flytta?!? BLÄÄÄ! Jaja, vi får väl se det positivt; vi har boplats när vi är i Göteborg, det är inte fy skam inte!

Så dagen var fylld av besök och avslutades med en supermysig middag med mamma & karl, pappa, syster & Ludde samt min älskade storebror och hans två döttrar....en mycket god & trevlig middag!

Nu är det tv-soffan med syster & sambo som gäller!
Kramen
Over And Out

Stressigt, Men Skojigt!

Publicerad 2009-02-21 20:49:51 i Allmänt

Mycket trevlig & mysig dag har vi haft idag...fast stressigt värre!
     Vi började med att åka upp till kära mamma och fick fika och löste melodikrysset...sedan bar det av ut med skotern, det var skoj, mycket uppskattat av både Ludde och tjoppan! =) Åter hemma hos mamma, efter skoterfärden, kaste vi oss in i duschen och gjorde oss klara för avfärd in i landet för att fira av Troys föräldrar som slog på stort och gifte sig idag!

Bröllopet var enkelt & mycket vackert och de två huvudrollsinnehavarna var SÅÅÅÅ fina!!! Min sång fick mycket beröm! Jag = Stolt! =) Känns bra att det man gjorde blev uppskattat.
 
Men, nu är vi hemma...tjoppan var helt slut när vi packade in oss i bilen kl 19.15 så hon slocknade i bilen...det var bara pyjamas och äta välling som gällde när vi kom hem...hon slocknade direkt i sängen!

Nu är det tv:n och ostkrokar som väntar!!! MUMMA!!! =)
Trevlig Kväll På Er!
Over And Out

Ny Utmaning!

Publicerad 2009-02-21 20:38:46 i Allmänt

Jag har blivit utmanad av Bokmalensvardag, kallad "Mina Fyror" så här kör vi...

Mina fyra favoritprogram: Ghost Wisperer, Vänner, Desperate Housewives...hmm, har ingen mer jag tittar på!

Fyra saker jag gjorde igår: Åkte & hämtade syster & Ludde på flyget. Gjorde en tårta. Surrade med Albin & Kims mammor. Åt ostkrokar = MUMS!

Fyra saker jag ser fram emot: En mysig surrkväll med min syster. Ett hett bad med min käre sambo. Middagen imorgon med hela min kära familj (ja, tyvärr inte min lillebror, blir långt för honom att komma upp på en ynka middag från Götet). Massor av pussar & kramar av tjoppan!

Fyra favoritrestauranger: Great Eastern, Eurasia (båda = kinarestauranger) MAX & slutligen...hmm, jag kommer inte på en enda restaurang...vi är aldrig ute och äter numera. Det får räcka så!

Fyra saker på min önskelista: Att mina älskade nära & kära får vara friska, vinna 5 miljoner, en ny bil, helrenovering av vårt hus!

Jag utmanar ingen den här gången heller...ni som känner er manade är välkomna att anta den!

Kramar!
Over And Out

Mysig Med Fredag!

Publicerad 2009-02-20 19:15:57 i Allmänt

Ja då var det fredagkväll igen. Åh vilket besök vi har haft idag! Mycket skoj! Först hämtade vi syrran & Ludde i stan, sedan kom Albin med sin mamma & Kim med sina föräldrar för att gratta tjoppan i efterskott...mycket trevligt! =)
     Syrran & Ludde stannade till kl 15.00 sedan begav de sig till vår mamma där de ska sova till söndag ev. måndag...sedan blir det till att sova här! Mycket skoj! Det ser jag fram emot! En massa syster-surr är behövligt, efter att våra barn har gått och lagt sig förstås! =) Min käre sambo jobbar eftermiddag till veckan, så det passar kanon att vi får vara ensama och surra!

Imorgon blir det först mamma och melodikrysset sedan på ef. beger vi oss vidare in i landet för att gå på bröllop! Det blir superskoj, håll bara tummarna för att min röst håller till all sång som jag ska framföra på bröllopet!

Nu blir det tv:n tillsammans med min älskade!
Kram & ha en mysig kväll ni också!
Over And Out

"GW"

Publicerad 2009-02-19 17:47:22 i Allmänt

Nu tycker jag att ni är så inne i mitt Ghost Wisperer att jag inte ens behöver skriva ut hela namnet; GW fungerar väl lika bra!?!? Ni vet ju att jag är ett GW-freak!!!
     Nu taggar vi järnet för ikväll & hoppas vid GUD (även om jag inte är speciellt troende) att Jim/Sam väljer Melinda...vilket jag näst intill vet...pga att jag var tvungen att "tjuvkika" på CBS:s hemsida! *tihi* Jamen, mina nerver fixar inte att Melinda blir sårad igen!!! ;) Jo, jag vet att det är en serie som inte är på riktigt...även om man kanske inte tror det! *ha ha ha* Min käre sambo ska inte behöva ta hand om två "grin-ollar" ikväll! *skratt*

Nä, nu ska jag gå och ta hand om en grinig tjoppa som fått två sprutor idag mot "jag-vet-inte-allt"! Sedan blir det tv-soffan resterande del av kvällen! Visst "joinar" ni mig i soffan?!?

Kramen
Over And Out

IMORGON!!!

Publicerad 2009-02-19 13:20:06 i Allmänt

Åh vad jag längtar tills imorgon!!! DÅ kommer min gudson & hans mamma (min storasyster) hem!!!! Jag & tjoppan ska hämta dem på flyget kl 09.00 på morgonen...åh, vilka goda Ludde-kramar jag ska få då!!! Ååååååh så jag längtar!!!!!


(Världens finaste gudson!!! *PUSS*)

Så, imorgon blir det bara massa syster & systerson-mys!!! Ja, vi ska också få besök av Kim & Albin...de ska komma och gratta tjoppan på födelsedagen i efterskott! Det ska också bli skoj!!!
     Sedan blir det bröllop på lördag, middag med hela familjen på söndag, pga av att syrran fyller år den 23...och ja, massa skoteråkning också såklart! Så; myyyys är allt jag kan säga om denna helg.

Nä, nu ska jag surfa runt lite, sedan ska jag gå och elda!!!
PÖSS
Over And Out

Elektroder I Massor!

Publicerad 2009-02-18 21:09:27 i Allmänt

Oj, oj, oj vilka elektroder tjoppan fick tampas med på lasarettet! 25stycken närmare bestämt! Hon tyckte att det väldigt festligt att dra i dessa...vilket inte vi tyckte!
     Hon fick elektroderna fastsatta på huvudet med hjälp av ett slags vax, sedan skulle hon sova i en säng! Vilket hon aldrig gör, hon ligger i sin vagn ute när hon sover på dagarn. Jag förklarade detta för sjuksköterskan, men hon ville ialla fall fästa fast elektroderna först. Det gick bra...sedan när tjoppan skulle sova...tror ni att det gick bra?!? Dagens IQ-fråga: NÄÄÄÄÄ, det gick inte alls bra, vilket jag visste redan från början! Jag bad då att få söva ner henne i sin vagn och sedan bära över henne till sängen...vilket givetvis gick hur bra som helst!


(Våran älskling var sååå DUKTIG!!!)


(Sötnos...vaxet fick tjoppan att se ut som ett troll!)
(Prinsessan var lite trött efter undersökningen! Hon fick ju bara sova en halvtimme)

Efter undersökningen som tog 30 minuter åkte vi åter till Maria för att lämna igen kameran som vi fått låna, eftersom vi senildementa hade glömt vår!!! Mången tack för lånet Maria, det var GULD värt!!!

Vår älskling har varit SÅ duktig idag och vi har med all rätt varit hur stolta som helst över henne! =)  Svar på "provet" får vi om ca en vecka...så vi får se vad det visar...ingenting hoppas vi på naturligtvis!!!

Nu blir det sit-ups och sedan sängen...den är efterlängtad!
Kram På Er!
Over And Out

"Uppkollning"

Publicerad 2009-02-18 09:27:11 i Allmänt

Mm, idag klockan 13.00 är det dags för "röntgen". Ja, de ska egentligen inte skicka in bruttan i någon röntgenmaskin, utan de fäster ett 20-tal elektroder på hennes huvud för att checka av hennes hjärnaktivitet medans hon sover. Det sistnämda hoppas jag verkligen kommer att gå! Men, vi har bestämt oss för att åka in nu på fm för att hon inte ska lyckas somna i bilen. Vi hoppas på att bli insläppta hos Maria och sitta där och surra en stund!

Uppdaterar senare om hur det gått...nu taggar vi för att det går bra!
Kramar & ha en bra dag!!!
Over and Out

Dagen Efter...

Publicerad 2009-02-17 21:56:59 i Allmänt

Idag har det varit en lugn dag. Vi befann oss på BVC imorse för att väga & mäta tjoppan...hon har gått ner 20g, vilket inte är så konstigt med tanke på att hon varit så sjuk & knappt ätit, bara druckit. Nåja, jag är faktiskt inte orolig...nu är hon frisk och har börjat äta lite smått igen...

Ikväll var Ingela, Daniel och bäbisen i magen här! Åh så skoj att få träffas...det var verkligen alldeles för länge sedan. Vi får allt träffas oftare tycker jag...det har varit riktigt bedrövligt nu på slutet! Nä, vi får ta oss i kragen helt enkelt! =) Det var hur som haver superskoj att få se dem igen!
     Vi var trebarnsföräldrar ikväll också, det var trevligt! Sambosens systerbarn har varit här, de skötte sig såklart exemplariskt! =) De fick pannkaka, så behöver jag skriva att vi blev poppis redan från start! *skratt*

Imorgon bär det ju iväg till stan och lasarettet med tjoppan för att kolla in hennes affektanfall, vi får hoppas att det går bra! Vi håller tummarna.

Nu väntar sängen, tänkte bara avsluta dagen med en liten rapport.
Kram
Over And Out

1ÅR!

Publicerad 2009-02-16 21:31:43 i Allmänt

Hela ett år idag! Satt och tänkte tillbaka på hur det var för prick ett år sedan. Bruttan & jag låg då inne i vår 2-sal på BB tillsammans med en Albin & hans mamma. Tjoppan skrek så förskräckligt att hon väckte Albin och då började även han att gråta! Oj, oj, oj vad de SKREK!!! Jag & denne Albins mamma var så fruktansvärt trötta att tillslut var det enda vi orkade göra att skratta...för det var helt absurt!

Tjoppan hade som sagt kolik de första 6 månaderna, det är sjukt vad man glömmer sådant fort! Vi får ännu höra hur ofantligt imponerade folk var av oss då, pga att vi var så lugna, trots att tjoppan bara skrek & skrek! Men, då var man upp i detta skrik dagarna i ända...man blev van det...det hjälpte ändå inte att stressa upp och bryta ihop. Det var bara att lugnt gå vidare och "hyscha" & bära!
     Jag tycker att det är mycket jobbigare att höra tjoppan skrika idag, pga att hon nästan aldrig gör det nu för tiden...jo, när hon är hungrig eller trött...men, vem är inte grinig då?!?

Nåväl...denna dagen har gått galant! Oj vad firad vår lilla prinsessa har blivit! Åh så fina saker hon har fått, och än är hon inte firad klart! Imorgon kommer kompis Ingela, bäbisen i magen & Daniel, sedan på fredag kommer Albin & hans familj och Kim & hans familj, det kommer att bli så skoj att träffa alla!!!
     Bruttan hade sitt kort i tidningen idag också...vi hade skickat in och grattat henne på 1-års dagen! Sååå SÖT!!!


(Vår gullunge i tidningen idag!)

Nä, nu väntar sängen, jag är helt slut!!!
Kraaaaaaaaaaaaaaamen
Over And Out

I Förskott...

Publicerad 2009-02-15 23:05:49 i Allmänt

Idag har tjoppan blivit grattad två gånger! =) Både av Leoni och hennes familj och sedan kom hennes farbror med sambo, hon fick kläder av bägge "parter"! Mycket fina!!!! Tack så hemskt mycket säger vi till detta! Tjoppan tyckte det var fantastiskt roligt att få äta tårta med händerna, mycket fint kladd i ansiktet blev det! ;) *skratt* Jo, vi tjuvstartade med tårta idag...hon blir firad i dagarna tre, som en riktig prinsessa ska!!! =)


(Mums med tårta!)

Vi mår ialla fall bättre, och det känns helt underbart. Vi har ingen feber längre! WooHoo!!! Tjoppan sov för första gången på två veckor heeela natten utan att vakna av sin eländiga hosta! Yipiee!!! =) Puss på näsan på henne...vi får verkligen hoppas att det fortsätter så och att hon blir frisk nu!

Nä, nu är det sängen som väntar på oss!
Kramar i massor.
Over And Out

"Slut Som Artist"

Publicerad 2009-02-14 14:29:50 i Allmänt

Usch vad trött jag är idag! Tur att pappsen kom och gladde oss med en supergod "alla-hjärtan-bakelse"!!! *mums*

Edvin, hans mamma & pappa var och grattade tjoppan i förskott på födelsedagen. Hon fick en superfin grön BRIO-bil. Den var uppskattad av både dottern och modern! Jag ÄLSKAR grönt!!!!
     När de sedan kilade hem till sig så satt jag och pappa och surrade om allt möjligt, sedan for han också hem. Så nu sitter jag här hemma "alena" eftersom fadern i huset är på jobbet, och kommer inte hem förrän kl 18.00 ikväll.

Idag är det jobbigt att inte kunna vara ute! Helt UNDERBART är det ute. -5 & strååååålande soool!!! Ååååååååååh, vad jag vill vara ute och göra snöänglar i snön! Bläääääääääääää! Jaja, vi håller fortfarande tummarna för att det ska fortsätta var sånt här väder tills vi är friska nog för att vara ute och "gotta" oss i vädret! =) "Hoppet finns ALLTID"!

PÖSS
Over And Out

Middagsgäster!

Publicerad 2009-02-13 20:54:11 i Allmänt

Vad trevligt vi haft ikväll, sjukdom till trots! Tack kära vänner för ert sällskap det piggnade ialla fall upp mig lite grann...även fast hostan & allt snor finns kvar! Det får vi allt göra om! =)

Idag har vi, som alla andra dagar denna veckan, legat...fast....jag lyckades faktiskt dra runt på dammsugaren och få bort det allra värsta innan våra kära vänner kom hit på middag! Vill inte göra dem alldeles förskräckt för våra husdjur dammråttorna! ;)


(Våra dammråttor! *skratt*)

Imorgon blir också lugn. Jag lovade mig själv i måndags att det skulle bli just en sådan vecka, pga av tjoppans förkylning. Därav är det lugna gatan, inget spring & "flyg"!

Nu är sängen nääära, känner mig riktigt trött!
Hoppas ni haft en supertrevlig fredagkväll, det har jag haft!
Over And Out

IKVÄLL!!!!!!!

Publicerad 2009-02-12 18:50:44 i Allmänt

Jajjebox, ikväll har de inte ställt in Ghost Whisperer för nått "24"!!! Tur för TV400 säger jag bara...hade det gjort det även denna torsdag hade de fått en snorig, febrig & ilsken demonstrant efter sig, det lovar jag! Nu är det bara att komma underfund med HUR jag ska hålla mig vaken mellan 20.00-22.00!!! Två dagar i rad har jag somnat 20.30! Mm, men om inte Ghost Whisperer kan hålla mig vaken, då finns det nog ingenting som kan!


(Äntligen min "snyft- & älsklings" serie!)

Med mitt hälsotillståndet kan jag väl säga såhär: Feber, hostig & snorig = BLÄ!!! Men jag noterade att det enda jag skrivit om är detta, under några dagar, vilket inte är så fantastiskt intressant, så jag nöjer mig med att bara uppdatera lite grann...

Nä, nu ska jag gå ner och förbereda tjoppan för sängen.
Kraaaaaaamen
Over And Out

Tji Fick Jag!

Publicerad 2009-02-11 19:59:23 i Allmänt

Mm jag trodde faktiskt att jag mådde mycket bättre...men, här kommer bakslaget! Möjligtvis är det för att det är kväll...man brukar väl vara mer "ofärdig" (norrlänska för slut) på kvällen, när man har influensa!? Tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll också, får vi se om det hjälper! Febern är åter tillbaka i min kropp, närmare 40! Blä!

Hoppas bara jag blir frisk tills på fredag då våra kära vänner, förhoppningsvis, kommer och hälsar på! Tjoppan är ialla fall feberfri, men hostan har inte släppt! Åh så det gör ont i mammahjärtat! =( Bara hon är frisk, då spelar det ingen roll att jag är sjuk!

Go´natt
Over And Out

20.00 *pip*

Publicerad 2009-02-11 12:01:37 i Allmänt

Satt mig igårkväll för att "bläddra" runt bland tv-kanalerna...och vad händer!?? 20.00, då sover jag! Kl 20.15 bestämde jag mig för att krypa ner i sängen. Tror att jag somnade vid 20.30! Mycket behövligt! När kl ringde för sambon kl 05.20 imorse frågade han mig om jag ville att han skulle stanna hemma idag. Svarade att, om jag inte ringde hem dig igår, när jag hade 40 graders feber + kräktes, då behöver du nog inte vara hemma idag! Åk du iväg och tjäna pengar åt oss ;) *skratt*

 
(5 timmar innan tjoppan föddes)
(Kände mig ungefär såhär knäckt igår...nåja, kanske inte...)

Sitter nu här och känner mig väldigt nedslagen, fast jag ska säga att det känns bättre...nu är febern "bara" nere på 38,5...halsen är dock en annan historia! Är så torr i den så det gör ont när jag hostar! Men, men...det finns de som har det betydligt värre! Kram på er!

Idag, liksom de andra dagarna den här veckan blir inomhus, utom när tjoppan ska sova. Lite frisk luft måste hon få...även om hennes mamma är sjuk och inte kan vara ute!
     Jag blir lite ledsen när jag tittar ut och ser att det är strålande sol, snö, -15 och heeeeelt UNDERBART!!! Och jag kan inte vara ute i det! *blääääääääääääää* Hoppas att det håller i sig tills vi är friska och pigga nog att gå ut i det underbara vädret!

Hoppas att ni mår bättre än mig!
Kramen
Over And Out

Vad Var Det Jag Sa?!?

Publicerad 2009-02-10 18:25:10 i Allmänt

Feber, varmt, svettigt...i natt kan jag säga att jag har svettats som jag aldrig gjort förr!! Frysigt, svettats, hostat...o.s.v. Idag hade jag hör och häpna, detta har nog aldrig hänt; 40+ i feber!!! Jag är INTE pigg...som tur är har jag världens finaste dotter, som verkligen har skött sig exemplariskt idag, då jag var tjurig och sa åt sambon att åka och jobba trots att jag kände mig liiite sjuk imorse! Men, det var inget mot vad som komma skulle!!! =(

Det var såhär det började när jag blev inlagd på lassarettet när jag hade tjoppan i magen, hösten -07. Jag åkte hem från jobbet en tisdag, sedan på onsdag vaknade jag av att jag var yr och var tvungen att springa och kräkas, samma sak hände följande dag, och dagen därpå och sedan på lördagen hände det igen...men, den gången kom jag inte från toaletten, jag kräktes & föll ihop pga yrsel...min älskde sambo bar mig bokstavligen ut till bilen och skjutsade in mig på akuten där ALLTING såg såååå bra ut! De kom aldrig fram till vad som hade drabbat mig, förmodligen var det en infektion på balansnerven i örat till följd av min förkylning!
     Detta önskar jag INGEN! Det är verkligen den värsta sjukdom jag någonsin haft....och att dessutom ha världens finaste bäbis i magen som man är livrädd för gjorde inte saken bättre!

Nu hoppas jag verkligen att jag piggnar på mig till imorgon så att min älskde sambo slipper vara hemma från jobbet!
     Nu hör jag hans steg, han har varit och inhandlat glass åt mig; ääääälskade sambo!!!! =) Åh vad jag älskar DIG!!!

Kram på er, och snälla, håll era tummar för att jag ska bli frisk!
Over And Out

LESS!

Publicerad 2009-02-09 20:27:09 i Allmänt

Nu är jag också en "slagen hjälte". Har inte mätt upp någon feber, men heeela jag är nerslagen! Värk precis i heeeela kroppen, snorig & hängig som bara den! Väntar bara på att febern ska komma och ta över min kropp...vi får se om det händer! =(
     Jaja, bara man är frisk till på måndag ialla fall...då tjoppan fyller år! Skulle vara trist om både hon och jag är sjuk på hennes första födelsedag!!! Hon bara MÅSTE få vara frisk!

Idag har INGENTING hänt! Vi har legat heeeela långa dagen...
Mm, nu vet ni det..."intresseklubben noterar" *skratt*

God Night!
Over And Out

Lilla Tjoppan!

Publicerad 2009-02-09 11:53:29 i Allmänt

Nu härjar febern i vårt hem igen...lilla skruttan! Endast 1½ grad feber, men ändå! =( Tror att det är lite kombination av förkylning och att en tand håller på att spricka fram...vi får se! Hoppas den kommer upp snabbt så att hon slipper sin feber! Nu ligger hon hur som haver och sover...hoppas hon sover länge, det behöver hon!

Strax fyller bäbisen (som inte är en bäbis längre) ETT ÅR!!! Jag förstår inte vart tiden har försvunnit!?! Helt otroligt är det ialla fall. Vi ska få massa besök, vilket känns jättekul! Bara tjoppan har piggnat på sig då så att hon har ork med lek & stoj!


(Endast 2 timmar gammal!)

Idag blir det att bara vara inne, för att kurera tjoppan! Jag funderar på att ta det VÄLDIGT lungt denna veckan så att hon verkligen håller sig frisk! En riktig innevecka med andra ord. Något som säkerligen kommer att tära på både den arma modern & hennes dotter, pga att vi är riktiga utemänniskor bägge två!
     Till på köpet är det strålande sol & 13 minusgrader ute idag; mycket härligt med andra ord!!! Jaja, vi hoppas på att vädret håller i sig, så att vi kan gå ut i det när bruttan är frisk!

Kram & ha en underbar måndag! Det ska vi ha.
Over And Out

DRIVOR!

Publicerad 2009-02-08 17:18:22 i Allmänt

Herregud vad det snöar, jag minns inte när vi hade såhär mycket snö sist! Helt fantastiskt...ok, jag måste väl börja erkänna att skotta två-tre gånger per dag kanske inte är suuuuperskoj, det kändes kanske bättre när det var en-två gång i veckan! Nåväl...bara snön ligger kvar tills Ludde kommer hem, då är jag nöjd! För jag vill verkligen att han och tjoppan ska kunna åka pulka!!!


(Min ÄLSKADE sambo kämpar för att få undan snön...)

Idag har vi varit hos Troy och grattat honom på 1-års dagen. Han fyllde egentligen igår, men då hade han besök av hela tjocka släkten så då bestämde vi att idag var bättre! Gott fika fick vi idag också!

Nu väntar tv-soffan!
Hoppas ni haft en toppendag ni med!

Over And Out

Melodifestivalen?

Publicerad 2009-02-07 21:01:47 i Allmänt

Nja, jag ska villigt erkänna att jag inte alls är någon melodifestivalfan...jag tycker som pensionärerna: *skratt*
"- Det var bättre förr!"
Jamen MÅSTE det verkligen vara typ 100!!!! olika delfinaler där man redan på förhand vet vilka som kommer att gå vidare till globen?? Nä, dra en "globen-final" direkt så att man inte hinner bli less på eländet!
   Oja, jag har lösningar på det mesta!

Hos Edvin fick vi tårta; Mums! Han fick ett halsband med ett "E" hängande i...de blev nöjda & glada. Det är mycket "fylla" nu. Imorgon blir det Troy som fyller 1. Sedan några dagar senare blir det tjoppan som fyller 1, och sedan vår BB-kompis Annie, och slutligen  Albin som fyller den sista. Ja, egentligen den 29 feb, men i år finns inget sådant datum, så de valde den 28:e istället, för det är trots allt den sista februari!
     Så många tårtkalas har vi att vänta oss...mycket trevligt.

Satt ikväll och kollade in BB-bilderna från januari 2008 till februari 2009. Det visade sig att INGEN i tidningen hade samma namn som tjoppan! Nåja, tyvärr så visade sig att det var några med dålig fantasi som valde vår tjoppas namn till sin dotter i december -08, efter vår tjoppa dessutom. Tråkigt, med tanke på att vi valde tjoppans namn pga dess ovanlighet!
     Nåväl...vi hade inte tagit pantent på vår dotters namn...så det är bara att uthärda! Men, jag är fortfarande "bitter" över att de, som dessutom bor i samma by/samhälle som oss, inte kunde komma på nått annat namn...Blääää!!! Det blir A1 & A2, som i "Bananer I Pyjamas" ;) (jaja, jag vet...det var B1 & B2, men ni fattar vad jag menar!)


(B1 & B2)

Nog med bitterhet för ikväll...vi får hoppas att de väljer att sätta sin dotter med -09:orna pga sin sena födelse! Vi har ikväll bara suttit och slappat framför tv:n efter middagen...tror sängen väntar om inte allt för länge!

PÖSS
Over And Out

"Det här är bara början än..."

Publicerad 2009-02-07 12:42:47 i Allmänt

Ja, det verkar faktiskt som om snön har bestämt sig för att stanna...det snöar även idag! -15 grader & blås...då blir det kallt. Nä, blåsningen hade kunnat få vara...jag fixar kyla, men blås? Näää, då längtar jag till när vi var i Thailand, där blåste det då icket!!! Där var det 35+ & soool! =)


(Helt Underbart!)

Har precis varit uppe hos mor och löst melodikrysset, det gick galant! Trist var bara att lilla mammsen var sjuk! =( Hoppas hon piggar på sig snabbt!
     Senare idag, när tjoppan vaknat ska vi gå till Edvin och gratta honom på födelsedagen! Det blir skoj...ja, han fyller egentligen 1 år imorgon, men vi tar det idag så får han umgås med "tjocka släkten" imorgon.

Idag finns bara de planerna, får se vad dagen mer har att erbjuda!
Ha en supertrevlig lördag!

Over And Out

"Låt Oss Dansa"

Publicerad 2009-02-06 21:39:24 i Allmänt

Jupp då har man faktiskt sett detta "Let´s Dance" igen! Ovanligt att vi ser en serie. Är fortfarande lika imponerad av Magnus Samuelsson!
     När jag, sambon, mor, hennes karl, far och syster med familj var på Gotland förra sommaren såg vi faktiskt honom på båten över till ön. Jag säger bara det! Mannen är ENORM!!! Herregud!! Hans överarm är lika grov som hela mig!! SHIT är det enda jag säger!

Kvällen blev som väntat lugn. "Fader Abraham" kom hit och sa hej och såg lite tv med oss. Nu är det alldeles strax sängen, känner att jag längtar enormt mycket efter att få krypa ned tillsammans med sambon! Eftersom det varit hans eftermiddagsvecka i veckan har man nämligen fått gått och lagt sig i en tom säng hela veckan.

Go´natt på er!
Over And Out

"På Kurs Med Kurt"

Publicerad 2009-02-06 12:29:01 i Allmänt

Ok, hon heter inte Kurt utan Ingrid...men, idag är jag ialla fall på kurs. Min käre sambo blev dock tvungen att avbryta mig i mitt kursande, pga att han ska besikta bilen. Så nu är jag hemma på en snabbvisit från kursen och tar hand om tjoppan. Men jag åker tillbaka direkt sambon återkommer från stan.

Ja jag säger då det, jag som skottade 2½ gånger igår. Det var bara att starta om på nytt i morse när jag skulle iväg på kursen, för där, på backen låg det 1dm snö till! *Woohoo*
"- Heeej mitt vinterland, nu är jag här!!" =)

Ikväll blir det säkerligen väldigt lugnt. Eftersom jag for på mitt kursande redan kl 08.30 var sambosen tvungen att gå upp och ta hand om vår älskade dotter. Stackarn, han gick och la sig 02.30 (pga eftermiddagsskift) så han såg inte superpigg ut direkt!

Vi hörs helt enkelt!
Over And Out

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Publicerad 2009-02-05 20:13:01 i Allmänt

Vad är det som händer på TV400?!?!? Har de tagit narkotika eller är de stupfulla?!? De sänder inte Ghost Wisperer ikväll, utan något som heter 24! I just; 24 TIMMAR!!!! Vaaaaaaaaaaaaaaad?!?!?!!

Happ, där stupade hela min kväll, två timmar Ghost Wisperer bara försvann...BUHU! Vad ska jag göra nu?!? Kan inte gå i säng kl 20.00 på kvällen...hmmm...

Kan väl berätta att jag ska på kurs med mina älskade arbetskollegor imorgon! Blir skoj, sedan lite mer "kirr" i kassan också! =) Hela långa dagen blir det. Från 08.30-16.00...spännande! Hoppas nu bara att det är en bra kurs!

Nä, nu blir det att fördriva tiden med något som jag inte alls vet vad det är!
 
Over And Out

2½ Gånger!

Publicerad 2009-02-05 19:58:02 i Allmänt

Nu har jag skottat vår gård 2½ gånger på en och samma dag...och det gick hur bra som helst! Nu sitter ni och undrar:
"- Varför i hela fridens dagar skottar man gården så många gånger, varför inte bara skotta den 1! gång?!?"
Jo, för att om jag hade väntat tills ALL snö hade kommit ner hade jag inte kunnat öppna dörren och kommit ut till snön, som förmodligen hade nått mig ändå upp till naveln!!! Så därför gjorde jag det 2½ gång. Gi och med att det var pudersnö var det bara härligt att få vara ute och mysa i den!

Ikväll åt mamma med oss! Älskade mamma, åh vad jag tycker om henne! Hon är bäst! Hon var lite hängig, påväg att bli förkyld tror jag...men, jag hoppas såklart att hon håller sig frisk!

Ghost Wisperer är ikväll, det missar ni väl inte?!? Ååååh, då får jag sitta och snyfta och mysa med mig själv, detta är den enda serien jag ser.
     Hade jag varit lesbisk hade jag fasiken i mig åkt över till U.S.A och friat till Jennifer Love Hewitt! Fasiken vicken gullig människa det är...hon är nog den sötaste tjej jag sett (förutom tjoppan då som ÄR sötast!!!). Nåja, där tar mitt "lesbianande" slut. (hmm, säger man så?!? *skratt*)


(Visst måste man väl som tjej få tycka att hon är söt?!?)

Hoppas ni får en dunderkväll! NU håller vi tummarna för att snön som föll idag får ligga kvar, så att min systerson som kikar upp i mitten av februari får ta del av den!!!

Kraaaaaaam
Over And Out

Y.E.S

Publicerad 2009-02-05 12:55:23 i Allmänt

Det snöar & snöar & snöar...behöver jag skriva att jag är i PARADISET!!!!??? Helt underbart...mjuk, skön dalande snöööö!!! =) *trallallallla*
     Det ligger ungefär 2dm på backen och det dalar massvis med snö fortfarande! =) WooHoo är det enda jag kan skriva! Är sååå glad! =) Det är såhär en riktig vinter ska vara! MED snö!!!


(Underbara SNÖÖÖÖÖ!!!)

Idag for vi en sväng på morgonen till Edvin och hans mamma och fick fika. Sedan när det var dags för lunch för de små gick vi tillbaka hit och surrade vidare! =) Mycket trevligt. När de sedan begav sig hemåt, gick jag och sambosen ut för att skotta bort all snö från gården. Givetvis ganska onödigt med tanke på att det vräker ned fortfarande, men det blir ju inte mer ialla fall...

Nu sover tjoppan och sambosen ligger vid tv:n, ska "joina" honom nu och bara mysa innan han beger sig iväg för att jobba sin sista eftermiddagskväll för veckan.

Kramen!
Over And Out

*Hmm*

Publicerad 2009-02-04 21:42:12 i Allmänt

Jag har smååå aningar, faaaast, man vet aldrig. Man ska inte ropa något innan man vet med all säkerhet!
     "Sounds exciting if you ask Percy Nilegaard!"...det återstå att se om jag har rätt!


Har liksom gått och "hmm:at" för mig själv nån vecka sådär...tror att jag får svar om nån månad, men som sagt, det återstår att se! Det ska bli spännande att se om jag har anat rätt...

Nu ska den här hemlighetsfulla kvinnan gå och lägga sig vid sin underbara dotter!!!
PÖSS

Over And Out

Idag...

Publicerad 2009-02-04 19:34:44 i Allmänt

...hade vi väldigt trevligt besök av Leoni och hennes mamma...heeela dagen! Så skoj, eftersom vi inte hinner träffas så ofta nu när Saran har börjat jobba! Mer sånna dagar hoppas vi på i framtiden! =)
     Vi har alltså bara suttit och surrat hela dagen + tagit en behövlig promenad till fiket på samhället och tagit en macka!

Tjoppan var såååå ofantligt trött ikväll att hon först somnade i mitt knä, för att sedan sova i min famn medans jag fixade vällingen...då är hon trött! Detta har nämligen ALDRIG hänt! Det sköna är att hon inte haft feber nu på två½ dagar!! Nu är det bara allt snor som vi vill ska försvinna!!!

Har inget mer att tillägga idag!
Kramen & Go´natt!
Over And Out

Superhjälte!

Publicerad 2009-02-03 21:04:27 i Allmänt

Jag har alltid vetat att jag har funnit den absolut bästa, finaste människan i hela vida världen att dela mitt liv med! Är så våldsamt kär att jag inte finner ord för det...det känns som att vi varit tillsammans i några månader och tänker man tillbaka så upptäcker man att det faktiskt är 10ÅR, alldeles snart!!! Shit, vart har åren sprungit iväg?!?
     Att jag sedan fick en "superhjälte" till karl, är verkligen inte fy skam! *skratt*


(Vem kunde ana att jag skulle få en alldeles egen spindel-man?!? *asg*)

Sitter nu här och fick ett sådant alldeles "supersug" efter min älskade sambo, som såklart jobbar eftermiddag! Typiskt att man alltid får sina "sambo-sug-attacker" just när han har de nedrans eftermiddagsveckorna!!! Jaja, imorgon får vi myyyysa! =) 

Om tjoppan är frisk till helgen, det ser ut som att hon är påväg mot friskheten nu, funderar vi på att åka till slalombacken. Där finns det en pulkabacke i vilken vi hade tänkt åka pulka i. Tjoppan "diggar" verkligen att åka pulka så vi hoppas på att det blir av. Utedagar blir det ialla fall, eftersom vi "tappade" några sådana dagar då tjoppis var sjuk!

PÖSS
Over And Out

Röntgen

Publicerad 2009-02-03 17:27:15 i Allmänt

Japp, nu har vi fått tid för att röntga tjoppan...vi hoppas och håller tummarna för att det kommer att se bra ut! Vilket jag faktiskt tror att det kommer att göra också. En grej som "bekymrar" mig är dock att tjoppan, vår "vilding" ska ligga och sova 1 timma på en säng då de ska röntga...de känner inte vår dotter....hur ofta ligger hon och sover på en säng?!?!? Fråga kolon?!? ALDRIG!!!!! Lycka till "Dr Röntgen" säger jag bara! *skratt*

Idag har det varit en riktigt trevlig dag...tjoppan är forfarande snorig, hes och har ont i halsen (men ingen feber idag! *yipiee*) Så Albin och hans mamma har varit och hälsat på oss; mycket skoj!

Nu är det kväll och vi ska bara mysa och lata oss!
Kram på er!
Over And Out

Måndag...

Publicerad 2009-02-02 19:27:03 i Allmänt

Tjoppan har faktiskt varit feberfri idag, så hon fick sova ute för första gången på fyra dagar...oj, så hon sover bra ute! Hon sov hela 3 timmar!!! Mycket bra! =)
     Idag har vi även haft besök av Troy och hans familj, det var skoj! Fick man surra av sig lite, det är alltid behövligt för en "pratkvarn" som mig! ;)

Ikväll fick vi middag av Kim och hans familj! WooHoo säger vi om detta! Tack så mycket för det! Det var kalasgott & jätteskoj att få träffas, nu när det är så sällan. När Johanna var mammaledig sågs vi typ 3 gånger i veckan, nu när hon har börjat jobba blir det förståss mindre....tyvärr...men, helt förståeligt!

Nu väntar en kväll i tv-soffan för min del...sambosen jobbar eftermiddag den här veckan, så det blir ensamt i den...nu efter 19.30 då tjoppan gått i säng.

Kram & Go´natt på er!
Over And Out

Herr Elefant!

Publicerad 2009-02-01 16:58:51 i Allmänt

Bruttan fick en fin elefant i lego av sin morbror, den står i hennes, för tillfället icket inredda rum. Idag passade vi på att rida in den...i brist på annat! *skratt* 
     Lite skoj måste man väl ändå få ha när man är förkyld och inte kan gå ut!

   
(Inridningen gick kalas! =)

Nä, nu är det dags att påbörja middagen som jag inte har den BLEKASTE aning om vad det blir?!? Någon vänlig själ som vill "bjussa" hem oss på middag?!? *blink blink*

Kram!
Over And Out

Solig Söndag!

Publicerad 2009-02-01 13:34:40 i Allmänt

Åh vilket vackert väder det är idag! Jag har varit inomhus i tre dagar och det tär verkligen på mig, då jag är en utemänniska! Så idag passade jag på att gå ut i det underbara vintervädret; soligt & -11 grader kallt! Skottade rent gården på snö...mjuk härlig puderlik snö som inte väger någonting, vilket gör att det är en fröjd att skotta undan den! =)


(Underbara Väder!)

Hela helgen har varit som i torsdags; lugn, pga tjoppans förkylning. Jag trodde att "Herr Virus" hade flyttat från oss! Men ack så jag bedrog mig. Tjoppan har fortfarande liiiite feber...trist. Men, man får trösta sig med att hon kommer att bli bra! SNAAAAART hoppas vi!!!

Hoppas ni har det bra. Passa på att vara ute, om ni har så vackert vädret som jag!
Kram
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela