Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Hoppsansa!

Publicerad 2012-05-30 20:35:39 i Allmänt

Det är inte bara tiden i verkligheten som går undan, här på bloggen har det inte hänt nått på en hel vecka! Måndag & tisdag befann jag och mina två arbetskollegor oss på kurs, vilket var väldigt givande.
     Tyvärr var rummet vi bodde på tokvarmt och kudden jag låg på var näst intill obefintlig. Att vi sedan hade ätit för ett helt u-land gjorde inte saken bättre. Jag sov MAX två timmar mellan måndag och tisdag; pust! Behöver jag skriva att jag har varit ordentligt trött både igår och idag? Men OJ vad man uppskattar sin egna säng när man kommer hem! =)


(Vacker & maffig trappa mötte oss i foajén där kursen hölls!)

Självklart var det jätteskojigt att vara borta på kurs, men det är skönt att komma hem igen!

I helgen ska vi på 40års kalas och barnen ska vara hos sin farmor och farfar vilka även vi kommer att sova hos, då festen är i närheten av där de bor. Kanon säger vi om det =)

Nu återstår att se om den lille broren i familjen ska somna snart, han har nu surrat i över en halvtimme i sin säng. Vet inte riktigt vad han är inne i för period! Han har verkligen alltid varit superlätt att lägga. Men, det ska inte vara lätt jämt...eller?! ;)

Haré bäst alla!
Over And Out

Sista Veckan

Publicerad 2012-05-22 19:30:35 i Allmänt

Galet är det, hur tiden bara springer fram! Det här är den sista, HELA, veckan innan sommarlovet! Helt galet. Nästa vecka är vi i lärarlaget på kurs måndag & tisdag. Veckan efter det går onsdag bort pga nationaldag och veckan efter det har vi endast två dagar (måndag & tisdag) med elever, för sedan går de på sommarlov. Jovisst vi jobbar fortfarande, men med mina fina elever är det här sista HEL-veckan.

I sommar har vi endast en sak planerat och det är att att hälsa på syster-yster i Göteborg, blir jättskoj då det var nått år sedan vi faktiskt var i Götet på sommaren. Under två år nu har vi bara befunnit oss där under vinterhalvåret, så ni kan ju gissa hur skoj det är! ;)
     Annars har jag lovat tjoppan många mysiga picnicar tillsammans, hela familjen, där vi äter lunch någonstans häromkring! =) Lagom långa utflykter med andra ord.


(Visst är det (nästan) sommar nu?! =)


Till helgen blir det mycket skoj som händer. Fredagen bjuder upp till kalas genom gode makens firmafest och på lördag har vi på skolan Öppet Hus! =)
     Helgen efter det är vi bjudna på 40-års kalas och helgen efter det har min älskade mamma sin årliga vårfest, uppe i stugan. Mycket att se framemot nu! =)

Nu är det tvättberget som hägrar, hoppas ni har det bäst alla! =)
Over And Out

Gröt

Publicerad 2012-05-18 15:58:26 i Allmänt

Blev ofantligt glá när min älskade unge glatt svarar: "- Gröt!" på frågan om vad vi ska äta. Har knappt orkat upp ur soffan idag, så gröt känns väääldigt lindrigt. Har haft liiiite feber sedan igår eftermiddag och den verka hålla i sig. Mitt humör verkligen lyyyyyser ikapp med dimman och de grå utanför fönstet; STACKARS BARN!!!
     Det får bli popcorn och video-kväll för hela slanten, orkar inget annat. Tur att jag har barn som diggar popcorn lika mycket som jag! =) Världens finaste!! =)
                           
(Något trött & less...hoppas det går över innan kvällen! Hoppas kan man alltid!)

Nä, nu ska jag ta och försöka kurera mig så att humöret återvänder. Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

SÅÅÅÅ GALET TRÖTT!!!

Publicerad 2012-05-17 20:19:15 i Allmänt

Huvva vad trött jag har varit från ca tre idag; helt GALET! Då jag är själv kan jag inte bara lägga mig ned och bara "dö bort" en stund, har två fina barn att ta hand om. Två fina barn som inte alls förtjänat den trötta/tjuriga mamma jag varit på eftermiddagen. Tur de är två finingar som står ut med mig...*KÄRLEK*

Annars har det varit fullt ös idag. Kära vännen med barn har varit och hälsat på samt pappa & lillebror. Riktigt skoj med andra ord.
   
Imorgon blir det lugnt. Älskade maken jobbar på eftermiddagen så det blir inga utflykter. Blir en korthelg tillsammans med andra ord. Det som är lyx är att den gode pappan är ledig heeela nästa helg, då han egetligen skulle jobbat! =) Wiiiiiiiiie!!!!! =)

NÄ, nu ska jag vara helt slut en stund, framför tv:n, innan jag går till sängs.
Hoppas ni haft ett gladare jag än jag idag! =)

Over And Out

Min Älskade Lilla Son!

Publicerad 2012-05-15 19:42:49 i Allmänt

Nu är det sonen det är synd om. Tyckte i morse att kändes varm och mycket riktigt; feber. Det är hans första feber i livet och det känns märkligt, ja nästan lite läskigt, när han är stilla! Men vi håller tummar och tår för att han ska bli sitt friska, "speedade jag" inom kort! =)


(Mammas PRINS!!!)

Onsdagar slutar jag egentligen kl 17.00, men då lillebror får vara hemma från dagmamman pga sin feber, går jag och min älskade make om varandra istället. Jag åker hem så att jag är hemma vid 15.00, då maken åker till jobbet. Så ibland är skiftgång väldigt bra, ialla fall sånna här gånger då det faktiskt gör att ingen av oss är hemma utan kan jobba "omlott" istället.

Nä, nu ska jag bara lägga mig i soffan och mysa i all min ensamhet. Ja, hur mycket man nu kan mysa utan sin älskade make återstår att se...

Haré Bäst!
Over And Out

Min Älskade Lilla Dotter!

Publicerad 2012-05-14 13:30:28 i Allmänt

Igår gjorde det verkligen ont i mammahjärtat att lägga tjoppan. Hon har nämligen, som den ende i familjen, drabbats av snöloppor (vilket jag tror är den förgrömmade katten som släpat in!!!). Hon grät, kliade och grät omvartannat! Där satt jag och kunde inte göra någonting för att hjälpa förutom att krama, lägga på salva och säga att det, om några dagar, ska bli bra! USCH!
     Det kom en räddande ängel i form av en bekant och gav en "dundersalva", vilket hjälpte hennes dotter i samma situation. Nu kan vi bara hålla tummarna för att det funkar för vår tjoppa också. Fick även tipset att spraya ned hela katten med någon som kallas "frontline". Ett lopp/löss/fästings-medel som ska göra att man slipper de små djuren. Vi får väl se! Nedsprayad ska han ialla fall bli, lita på det!


(Här ska sprayas!)

Idag är det supertrist väder ute. Regn och väldigt blåsigt, men jag är inne så mig lider det ingen nöd på! =)

I veckan har jag & barnen "pappafritt" på kvällen, då han jobbar eftermiddag. Som vanligt är det trist, men den här veckan är kort. På torsdag är det kristihimmelsfärdsdag och på fredag är jag ledig, så supergräsligt är det inte. Det kommer att säga "svich" så är veckan gjord! =)

Nä, nu ska jag se över mitt kvalitetsarbete som jag gjort klart idag. Hoppas bara att de andra tycker att det funderar och är bra! =)

Haré Bäst!
Over And Out

Lillebror Har Blivit Stor!

Publicerad 2012-05-11 14:12:41 i Allmänt

Min älskade lillebror har köpt hus, inte alls så långt från oss. Det känns förjädra bra! Kan man cykla till honom & fjällan! =)
    
Nu är det alldeles strax helg vilken vi inte har några planer inför. Bara söndag har en tidsbestämmelse, då tjoppan har ridlekis mellan kl 09.00-11.00 = KUL!!!! =)

Skulle bara skriva att jag är sååå glad att jag "får hem" lillebror! =)
Over And Out

Lååång Dag!

Publicerad 2012-05-08 19:54:50 i Allmänt

Imorgon blir det minsann långdag då ett extrainsatt föräldramöte/"forum för samråd" är inlagt under kvällen. Vi får helt enkelt se när vi kommer hem. Jag hoppas att vi kan ta oss hem där vid 19.30 ialla fall, så blir det inte galet sent.

Idag har vårsolen lyst och vädret har verkligen varit helt underbart! =) Ville inte att skolklockan skulle ringa in när den gjorde det. Men vi hade ialla fall en lektion ute, vilket var härligt!

Satt igår och kom fram till att vi endast jobbar denna vecka samt en till hel-vecka. Resten av de fem veckor vi jobbar är uppdelade pga kristihimmelsfärds dag, pingst, kurser samt nationaldagen. OJ vad tiden går undan nu!

Nä, nu ska jag ta och mysa ned mig i soffan!
Over And Out

Mysig Helg...Trots En För Lite!

Publicerad 2012-05-06 15:17:25 i Allmänt

Ja, som rubriken lyder har vi faktiskt haft en helt ok helg, trots att den gode maken/fadern jobbat. I fredags fick vi mat hos kära vänner som vi tyvärr träffar för sällan. Igår var vi till min kära mor och löste melodikrysset sedan på eftermiddagen åkte vi till min farmor och fikade go´fika och sedan fick vi go´frukost hos käre pappa i morse. När vi sedan kom hem, ätit lunch samt lagt lillebror passade jag och tjoppan på att städa! Hon dammtorkade och jag dammsugade. "Fint ska de va, i Stockholm ska man bo"! ;)
     Nu alldeles strax avslutar vi helgen med ett finbesök av kära vännen med familj. Nu var det på tok för länge sedan vi träffades så vi beslutade att "dra" en middag ikväll! Ska bli jätteskoj!!!


(Lillebror busar med dammsugaren hos sin mormor!)

Nä, nu är mellisstunden slut så nu ska vi bara mysa en liten stund innan kompis kommer hit! =)
Ha ett fortsatt trevlig avslut på helgen!
Over And Out

Valborg!

Publicerad 2012-05-04 12:32:25 i Allmänt

Då har det varit valborg då! Vi hade trevligt främmande och firade med god mat och en titt på vår lokala manskör, där min storebror är med och sjunger! De briljerade i år med att sjunga i stämmor; impad = OJA! 
     Det var ialla fall en jättetrevlig eftermiddag/kväll. Tack ni som kom och förgyllde den.


(Hoppas även ni hade en trevlig valborg!)

Nu är det strax helg och vi har det så lyxigt att vi blir bortbjudna på middag ikväll! Det tackas det inte nej till...trevligt ska det bli! =)

Annars är det bara "lugna bananer", i helgen har vi pappafritt då gode maken jobbar hela helgen.

Hoppas ni har det bäst! =)
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela