Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

"Utebadkar" ;)

Publicerad 2012-07-31 23:19:28 i

Eftermiddagen/kvällen spenderades med goda vänner, god mat och surr...kan det bli bättre?! =) Tackar säger vi för det.
  
Under dagen har den gode maken forsatt med att måla nedervåningens fönster, vilket blir jättebra...han är verkligen superduktigt! Vi andra befann oss ute där jag fyllt upp lillebrors plastbåt med varmvatten, lyx med utebadkar! ;)
 
(Mys i det gröna tillsammans med världens finaste!!!! =)
 
Imorgonkväll blir det till att mysa med kära vännen. Denna gång ska bara hon och jag få rå om varandra utan vare sig barn eller karlar, när hände det sist?!??! Jag minns faktiskt inte...blir myyyyyyys! =)
 
Over And Out
 

Blev Bra! =)

Publicerad 2012-07-30 20:54:35 i

Åh vad bra den här dagen blev! =) Jag & barnen åkte ut till brollans stuga där hans fru med barn befann sig, där badade barnen och vi fick fika!!! MYS!!! Under tiden som jag och kidzen umgick med älskade svägerskan passade gode maken på att måla fönstren vita nere, blir jättebra!!! Han är såååå duktig! =)
 
 
(Älskade GULLUNGAR!!! De tyckte verkligen att badningen var superskoj! =)
 
Nu är det tv som gäller och sedan sängen. Imorgon väntar mys & middag hos goda vänner, ska bli sååååå skoj!!! =)
 
Haré Bäst!!
Over And Out
 

Illa...

Publicerad 2012-07-30 10:23:28 i

Förra helgen var vi, som bekant, på 30års kalas & dop. Denna helg gick också i "festandets" tecken då min makes käre bror hade bröllopsfest. Det var mycket skoj och tur med vädret hade vi!
 
(Älskade tjoppan på farbrors bröllopskalas)
 
Idag är det mulet & ett tryckande väder och jag känner mig mindre pigg, lite yr och illamående...vet inte om det beror på vädret eller om jag är på G att åka på nån form av magsjuka. Alla i familjen utom jag har nämligen legat i det. Bara en dag var, men ändå. Lillebror fick först, men lindrigast...bara lös i magen. Sedan åkte gode maken på det och låg helt utslagen med ont i magen en hel dag, slutligen fick tjoppan det och hon var faktiskt den enda som kräktes, detta under hela fredagförmiddag. Men, sen har de varit "fit for fight"!
     Jag har inte åkt dit än, vilket jag finner MYCKET märkligt då jag alltid är den som drabbas av allehanda sjukdomar...jaja, om jag åker dit återstår att se...
 
Idag blir det nog inte många knop gjorda...känns helt ok. Igår var vi hos lillebror med fjälla och käkade; mycket gott! Tackar för det säger vi! =)
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Trevlig Middag!

Publicerad 2012-07-26 07:49:50 i

Igår var jag samt flera andra från min släkt och grattade "farmora" på 85-års dagen, helt galet vad tanten är pigg med tanke på hennes ålder! Vi bafann oss på en herrgård en timme härifrån. Med vacker utsikt och trevligt sällskap kan ju inget gå fel, så det var mycket trevligt! =)
     Mycket bra mat "bjöds" det även på och enligt mina beräkningar såg farmor mycket nöjd ut vilket var tanken!
 
(Hipp hipp hurra farmor!)
 
Idag går också i firandes tecken fast då är det barnens farmor som fyller år. Så det blir till att pallra sig till svärmor för lite gratulationer! =) Ska säga att det är en "evig fylla" i juni/juli. Juni slutar med att jag & gudsonen (syster yngsta) fyller år, sedan rullar det på i juli med; tjoppen, brors fjälla, makes syskon, maken, min farmor, barnens farmor! Japp, evig fylla! ;)
 
Hoppas ni får en toppendag!!!
Over And Out
 
 

Åker Hem!

Publicerad 2012-07-23 23:04:31 i

Ikväll blev det "snyftigt" då vi kramade om hela systers familj då de åker hem imorgon bitti. Tjoppan hade mest jobbigt. När vi kom hem ritade hon en teckning med en sommaräng och skrev KÄRLEK & JAG ÄLSKAR DIG som hon ville åka bums och lämna till moster! =) Min lilla prinsessa!!! <3
     När vi sedan åkte hem från mamma, där de bott under tiden de varit här, snyftas det våldsamt i baksätet där min älskade lilla dotter sitter.
"- Mamma, jag är så ledsen för att de åker hem!"
Älskade lilla gullunge, men det gick bra och hon somnade utan att vara alltför ledsen ikväll ialla fall!
 
(Lite ledsen blir man allt när systeryster med familj åker hem!)
 
Imorgon blir det nog lugnt skulle jag tro...vi har inget planerat ialla fall. Men, det brukar kunna ändras fort, men...som sagt, vi får se!
 
Haré Bäst!
Over And Out

Trettio

Publicerad 2012-07-22 20:16:41 i

Igår eftermiddag/kväll befann vi oss hos kära vänner, där frun i huset fyllde trettio för några dagar sedan, mycket trevlig tillställning med många trevliga människor! =)
     Båda kidzen var på "party-humör" och tyckte, precis som vi, att det var superskoj!
 
Idag har vi varit på dop, även det var mys! Men, nu har det varit mycket "flyga & flänga" både för oss och barnen och alla kände sig trötta ikväll. Nu ligger båda barnen efter flera sena kvällar. Skulle tro att även vår kväll blir ung. Men, det återstår att se...kanske är nått sevärt på tv?! ;)
 
Hoppas ni haft en härlig helg ni med!
Over And Out

Marknad!

Publicerad 2012-07-20 20:44:49 i

Idag har vi befunnit oss på marknad heeela långa dagen, lite trött var man allt när man kom hem! Barnen var väldans nöjda, då de både fått åka karusell i mängder samt fått var sin ballong! =)
     Jag kan säga att jag hade en smärre hjärtinfarkt när min älskade dotter tog med sig sin morfar för att åka en stor åkattraktion; virrvelvinden! Själv kan jag inte åka den utan att kräkas, men tydligen tyckte hon att hon var stor nog för den...hade jag varit med från start hade jag nog försökt övertala henne att inte åka! Men, till morfar hade hon sagt att hon åkte den flera gånger med mig...jo, tjena! ;)
     Lillebror åkte lugnare karuseller, den första med sin kusin! =)
 
(Fina, fina GULLUNGAR!!! <3 )
 
Var sugen att umgås med folk ikväll, men det blev inte så. Nu sitter vi här och planerar vad som ska handlas till vår kommande tvättstuga/dusch-rum istället! Vi får åka in till stan för att inhandla allt, kan ju vara bra att ha allt hemma då vi väl sätter igång med arbetet.
 
Nä, nu ska vi fortsätta! Hoppas ni haft en lika bra dag som vi! =)
Over And Out
 
 

Faktiskt....

Publicerad 2012-07-17 08:00:16 i

....så har solen nu lyst i två hela dagar! Har den gjort det nån gång i sommar!? Jag började faktiskt misströsta på om solen verkligen fanns! ;) *skratt*
 
(Solen är här!  För att stanna, hoppas jag! =)
 
Idag blir det kanske så att vi åker och hälsar på goda vänner...vi får se vad de har för sig idag!
 
Igår umgicks vi bara med min syster och tog oss inte för någonting egentligen...men, det var trevligt ändå.
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Trötta Ögon!

Publicerad 2012-07-15 20:50:26 i

Känns som om jag hade sand i ögonen, oj vad trött jag är! Idag fyller min älskde make år! Grattis på dig! =) Tror att han fick en fin födelsedag, många kom och grattade honom.
     Just nu är han och gör något som han verkligen tycker om; nämligen fiskar! Skoj att han får rå om sig själv en liten stund, att det dessutom är på hans födelsedag är väl inte fy skam.
 
(Grattis min dröm på din dag!!!)
 
Skulle egentligen ha filmkväll, men det blev inte av så nu sitter jag här alena och vet inte riktigt vad jag ska göra...får bli lite tv och sedan sängen! =)
 
Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag!
Over And Out

Främmande!

Publicerad 2012-07-13 16:52:05 i

Nä, vi har inte främmande människor här utan det är syrran med familj som är och hälsar på! Ikväll till imorgon tränar vi dessutompå hur det kommer att bli som trebarnsföräldrar då syster & hennes make är på en liten utflykt tillsammans med min älskade mor & hennes karl.
     Nu är ju min fina gudson hela åtta år så honom behöver man ju inte "sköta om" på samma sätt som den kommande bäbisen... ;)
 
I tisdags var vi och besökte & grattade makens storasyster, vi fick även middag; LYX!!! Tjoppan och lillebror var väldans glada då de fick sig ett par utklädningskläder! =)
 
(Spiderwoman is in "tha´house"! ;)
 
Kvällen bjuder på lasange och mys för hela slanten och imorgon kommer våra kära BB-kompisar hit och käkar, ska bli skitskoj då vi inte sett dem på EVIGHETER!!! =)
 
Ha en underbart bra fredag, trots att det är den 13:e!
Over And Out

AAAJ!!!

Publicerad 2012-07-09 20:42:57 i

Båda makens syskon fyller år idag, men då hans storasyster jobbade hälsade vi på och grattade hans lillebror istället. Trevligt, trevligt ända tills den här mamman skulle visa tjoppan hur man hjular; gick väldans bra...ända tills jag insåg (i landningen) att man inte ska hjula i mitt tillstånd...bäckenet håller liksom inte ihop! =/ AAAAJ!!! Jag har aldrig haft foglossningar, men nu får jag känna på det också. Hoppas, hoppas verkligen att tillsåndet bara är för idag och att det gått över tills imorgon, för det här var inte roligt alls! =(
     Men, är huvudet dumt får kroppen lida, jag borde ju förstått att jag inte riktigt kunde gå ned i "splitt" i mitt tillstånd...
 
(Just den delen i mitten tyckte inte mitt bäcken om!!! AJ!)
 
Blev även bjuden på mat hos käre svåger med fru; grillat! MUMMA säger vi om det, och TACK! =)
 
Nu blir det soffan...hade velat ha nått gott att smaska på, men med det här bäckenet orkar jag knappt ta mig till soffan, så det får vara...
 
Haré Bäst!
Over And Out

En Båtdag!

Publicerad 2012-07-06 22:30:34 i

Idag har det varit helt UNDERBART!! Vi åkte tillsammans med min älskade mor och hennes karl ut i hans STORA motorbåt. Solen lös ikapp med oss och vi hade verkligen supermysigt. Dagen avslutades med en tur i en eka, detta avslut tillsammans med det spegelblanka vattnet toppade dagen. Det är nästan så att "Saltkråkan" kan slänga sig i väggen. ;)
 
 (En äkta sjökapten! ;)
 
Nu ligger vi "avslagna" i soffan både min älskade make och jag och om jag gissar så tror jag att vi strax gör kväll. Hoppas att ni fått njuta av solen lika mycket som vi idag!!! =)
 
Over And Out

2 ÅR!!!

Publicerad 2012-07-04 20:14:00 i Allmänt

Vår älskade lilla plutt blev två år i måndags, jag vet att det är "kliche", men åååh vad tiden går fort!!! Han blev väldans uppvaktad och alla var verkligen här!
      Då vi kom hem sent under söndagkvällen från Göteborg, hann jag "bara" baka två tårtor inga bullar eller kakor. Men gästerna verkade väldans nöjda ändå! =)

(Vår lilla plutt är redan två år!!!)
 
Idag har vi varit och hälsat på älskade arbetskompisen med barn, åh så mysigt vi haft det! Vi gick även ned till sjön som ligger precis nedanför deras hus och barnen fick bada, behöver jag skriva att det var nöjda barn?! =)
 
Imorgon blir det också till att flyga då lite kortare bit! Underbart att få träffa goda vänner och känna att man har tid att sitta och bara njuta av att umgås! =)
 
Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela