Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Stressigt, Men Skojigt!

Publicerad 2009-02-21 20:49:51 i Allmänt

Mycket trevlig & mysig dag har vi haft idag...fast stressigt värre!
     Vi började med att åka upp till kära mamma och fick fika och löste melodikrysset...sedan bar det av ut med skotern, det var skoj, mycket uppskattat av både Ludde och tjoppan! =) Åter hemma hos mamma, efter skoterfärden, kaste vi oss in i duschen och gjorde oss klara för avfärd in i landet för att fira av Troys föräldrar som slog på stort och gifte sig idag!

Bröllopet var enkelt & mycket vackert och de två huvudrollsinnehavarna var SÅÅÅÅ fina!!! Min sång fick mycket beröm! Jag = Stolt! =) Känns bra att det man gjorde blev uppskattat.
 
Men, nu är vi hemma...tjoppan var helt slut när vi packade in oss i bilen kl 19.15 så hon slocknade i bilen...det var bara pyjamas och äta välling som gällde när vi kom hem...hon slocknade direkt i sängen!

Nu är det tv:n och ostkrokar som väntar!!! MUMMA!!! =)
Trevlig Kväll På Er!
Over And Out

Kommentarer

Postat av: Anna B

Publicerad 2009-02-21 21:00:51

Här är chipsen snart slut och godisskålen börjar eka lite... Men det är trevligt med melodifestivalen! Kram Anna

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela