Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Dans, Teater & Skyltsöndag!

Publicerad 2011-11-27 13:12:18 i Allmänt

Idag står mycket på agendan! Mellan 10.00-11.00 var det dans för tjoppan, sedan ska vi iväg på teater mellan 15.00-16.00 för att avsluta dagen med att gå på skyltsöndagen som pågår mellan 14.00-18.00...mycket idag!

Tog en myspromenad i lugn och ro när tjoppan dansade, oj vad jag har "legat av mig" när det gäller att röra på mig!!! Måste skärpa mig med detta känner jag. Men, nu när jag jobbar prioriterar jag inte alls det, utan då vill jag bara vara med mina barn och den gode maken. När jag "bara" var hemma och var mammaledig hade jag min ensamtid (vilket behövdes då) när jag tränade....nu är den ensamtiden när jag är på jobbet. Jaja; skärpning!

Nu blir det mys i soffan och tagga teater. =)
Over And Out

Nu Kan Ingen Klaga!

Publicerad 2011-11-26 20:08:11 i Allmänt

Nu har vi äntligen tillfredställt de flesta som kommer in i vårt kök. Vi har nämligen köpt en klocka! Det har vi bara haft i äggklockan, vilken ingen ser.


(Tycker att det blev helt ok!!!)

Denna vägg kändes naken, nu är den klädd! Vi blev ialla fall nöjda! =)

Nu är det "så mycket bättre" på tv, vilket jag ska se...så hipp hopp på er, så hörs vi!!!
     Förresten; vad är det med allas hysteri över Laleh. Visst hon är helt ok...men visst gjorde hon köttfärs av Timbuktus underbara låt "alla vill till himmelen"?!?!?!? Det är min åsikt ialla fall. Men hennes version av "ängeln i rummet" blev helt ok, så där får hon G av mig! ;)

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll! =)
Over And Out

Samsung!

Publicerad 2011-11-24 21:34:16 i Allmänt

Vad är detta?!?!? Fick, pga att jag ändrat mitt abonemang hos telia, en samsung "bla bla bla". Shit vilken avancerad sak!!! Måste säga att jag verkligen ÄLSKAR min sonyericsson!!! =) Man behöver inte vara civilingenjör för att förstå sig på den och med lätta knapptryck tar man sig igenom den.
     Denna samsung har ett alarm som inte ringer om inte telefonen är påslagen, att ändra ringsignal var ett "rappel" samt allt annat, näääää....det blir inget byte, den kommer ligga här hemma; avslagen!

Annars är det ok, imorgon är det FREDAG!!! Woohoo, åh vad jag har längtat till denna dag. Idag kom jag hem 20.30! =( Min älskade dotter sov när jag for imorse och sov när jag kom hem, henne såg jag inte alls idag, vilket känns supertrist!!!
     Men, imorgon ska jag åka hem direkt mina elever slutar för att hämta upp mina älskade barn samt make för att sedan åka och handla julklappar. =)

Nu måste jag minsann umgås med min älskade make! Hoppas ni haft en bra dag, det har faktiskt jag haft, trots långdagen...den kanske resulterar i mer elever till vår skola så det är helt klart värt en lååååång dag på 13 timmar!

Haré bäst!
Over And Out

HALKA!!!

Publicerad 2011-11-22 14:39:36 i Allmänt

Både igår och idag har det varit halkigt! Trist att den pyttelilla snö som dalade ner i söndags inte fick stanna kvar utan blev till regn och sedan is! Vi behöver snö nu!!! Vill ha det ljust.
     Att det sedan är sjukt mycket dimma ute just nu gör inte saken bättre...

Denna vecka blir bara "sendagar"...idag ska kära kollegan hämta kött, vilket innebär att dagen blir lång. Imorgon blir också långdag samt torsdag då vi ska få besök av föräldrar från en annan skola. Vi får se om mina älskade barn överhuvudtaget känner igen mig efter denna vecka. ;) (en någon deppad mamma, som ju vill vara med sina barn)

Annars händer det väl inte mycket just nu. På fredag ska jag ta kortdag för att hämta upp min älskade familj och sedan åka och inhandla julklappar, det blir MYYYYYS!!!! =) Längtar redan! Men, men...det är väl strax helg, eller hur?! ;)

Nä, nu måste jag återgå till min planering av "ute-matte"-lektionen.
Haré Bäst
Over And Out

Tröttsamt!

Publicerad 2011-11-20 15:43:55 i Allmänt

En riktig, riktig söndag är det idag. Trött är jag också! Inte så konstigt med tanke på att jag inte somnade förrän 02.30, när hände det sist?! Vi hade minsann tjejkväll igår, här hemma hos oss. Trerättersmiddag och massor av surr; kan det blir skojigare?! Men, nästa helg har jag bestämt mig! Då blir det ENDAST mys med kidzen och gode maken; längtar redan!!!! =)

Strax blir det middag och sedan bär det av till min älskade brordotter som fyller år på tisdag, men då är jag & sambosen på kurs så då passar vi på att fira idag istället! =)

Nä, nu ska jag bara vila...kan behövas när det imorgon är måndag. Oj, vad helgerna går undan nu helt plötsligt!
Over And Out

Julkort & Kalendrar

Publicerad 2011-11-17 20:14:51 i Allmänt

Då har jag beställt både julkort (vilka kom idag) och kalendrar till både de ena och de andra! ;) Det är verkligen superskoj att ge bort kalendrar.
     Nu har även lillebrors foto från dagmammefotograferingen kommit. Behöver jag säga att hans kort ser lite mer uppstyrt ut?! Skulle tro att han inte satt still många sekunder! ;) Söt blev han förstås ändå! =)

                                              

                                                       (Visst blev vår prins fin?!)

Nu är det fredag imorgon, vilket känns bra, har haft en sen vecka. Igår kom jag hem inte senare än 20.40!!! Nästa vecka är det också några sena dagar, onsdag efter 17.00, torsdag 20.00 skulle jag kunna tänka mig...vi får se. Det som är så ofantligt trist är att man inte hinner träffa barnen någonting de dagarna, eftersom de sover när man kommer hem! =/

Till helgen vankas det tjejmiddag. Vi är sex tjejer som ska träffas för att avnjuta en tre rätters middag. Hur det går återstår att se. Det är nämligen jag & Sara som står för kalaset! Det ska hur som helst bli väldigt trevligt att ses, då det var länge sedan!

Nä, nu ska jag bara lata mig! =)
Over And Out

"Times Flies!!!"

Publicerad 2011-11-14 13:01:00 i Allmänt

(...skriver man flies?)
Hur som haver rusar dagarna på i rasande fart...wrooooooooooom!!! Hela helgen bara försvann, utan att jag ens hunnit reagera. Hela familjen åkte till badet i lördags och hade verkligen supermysigt!!! =) Resterande delen av helgen bestod även den av bara MYYYYS!!! =)

I går kväll kom min älskade mor med både luciadräkt + krona samt tomtedräkt till barnen. Oj, oj, oj vilken lycklig tjej som kom ned i morse och upptäckte presenten!!! =) Snabbt skulle den på samt fotas. Kan säga att det i år inte krävdes någon form av barnmisshandel för att fota julkortet...*ha ha ha*
     Skämt & sido så måste jag säga att jag beundrar de som är just barnfotografer; NÄR hinner de ta kort?!?! De sitter ju verkligen ALDRIG still!!! Nåja, i år blev det ialla fall bra, inget lov om att sitta stilla o.s.v.

Nu sitter jag här och är helt tom i huvudet. Jag har precis suttit med planering av både det ena och det andra, men jag blev tvungen att ta en liten "break" bara för att skriva av mig här. Vilket behövdes...

Hoppas ni ute i stora världen mår toppen!!! Kram på eder alla! =)
Over And Out

Hoppla!

Publicerad 2011-11-10 15:53:26 i Allmänt

Ups säger jag! Det är verkligen fullt upp på jobbet så man hinner inte riktigt med att uppdatera sin blogg, för när man väl är hemma vill man såklart vara med sina ÄLSKADE barn!!!! =) Vilka för övrigt har det bäst med sin pappa. Det känns verkligen jätteskönt att han är hemma och att de inte började direkt hos dagmamma. Nu får jag en "tillvänjnings-period" på tre månader! =)

Annars "rullar" det väl bara på antar jag. Igår hade vi en långdag och var inte hemma förrän kl 19.40! Även två veckor framöver kommer vi ha två sånna här saftiga långdagar.

Nä, nu måste jag återgå till att rita med dottern samt hitta språkförståelseuppgifter. Haré Bäst!!!
Over And Out

Söndag

Publicerad 2011-11-06 09:46:43 i Allmänt

Idag är det söndag och grått. Igår var det lördag och grått...men, dock ändå lördag. Min älskade storebror fyllde år så vi befann oss där hela eftermiddagen och fick tårta och annat mumsigt! =)
     Det var två trötta barn som somnade igår kväll, behöver jag skriva att födelsedagsbarnet är omtyckte?!? =)

Idag är inget inplanerat så det blir nog bara lugnt. Nån som har några förslag?! Dagen kommer nog bestå i mycket mys, bara för att jag börjar "på allvar" imorgon, då mina kära elever kommer tillbaka efter novemberlovet. Återstår att se hur mycket jag har missat att planera in till alla lektioner...

Nä, mys nästa! Ha en bra söndag alla!
Over And Out

En Vecka...

Publicerad 2011-11-04 08:48:23 i Allmänt

Den här veckan gick undan, det hjälpte till att man endast jobbade måndag, tisdag & onsdag samt att man inte hade några lektioner utan endast planering (vilket VERKLIGEN behövdes!!). Det är säkerligen nått man glömt, men det kommer man förmodligen att märka när man sätter igång till veckan!

Igår var hela familjen och badade, vi tog också med storebrors familjs "extrabarn". Alla hade jätteskoj och vi avslutade vistelsen på badet med en glass, det var poppis! 
     Idag ska tjoppan klippa sig, vilket verkligen behövs då hennes lugg hänger ned i ögonen. Hon poängterade väldigt att det bara skulle klippas liiiiite, hon vill ha långt hår.

Kort inlägg detta. Nu ska jag bara mysa med kidzen! =)
Ha en bra fredag alla!

Over And Out

Igång

Publicerad 2011-11-01 21:45:40 i Allmänt

Jajjamensan, då var man igång igen. Den här veckan är verkligen en riktig bra start. =) Jag jobbar tre dagar, egen planering och sedan är jag ledig torsdag & fredag eftersom det är novemberlov!
     Men jädrar vad jag är glad att jag började just denna vecka, just pga planeringen, för OJA det behövs! Det är huuur mycket som helst som ska planeras, kopieras, skrivas ned m.m m.m m.m!!!!!

Annars är det lite ont i halsen och en fullständigt sjuk träningsvärk (?) i vänster ben. Har absolut INGEN ANING om varför jag har den värken, helt sjukt!

I lördags var jag, tjoppan, goda vännen Sara med äldsta dotter på bio. Vi såg minsann "Nalle Puh"-filmen. Behöver jag skriva att det vart två tjejer som var glada?!
     Sedan var det lillebrors tur att att få vara tok-glad! =) Vi åkte nämligen lastbil med min älskade pappa, barnens morfar under söndagen. Lillebror var verkligen i sjunde himlen när han fick sitta i morfars knä och "köra" lastbil! Vet förresten inte vem som var lyckligast; morfar som fick ha sina barnbarn med sig i lastbilen eller de kära barnbarnen! ;)


(Lyckan var enorm när lillebror fick "köra" morfars lastbil!)

Min älskade dotter hade en skön kommentar när hon & hennes kamrater hos dagmamman blev fotograferade i fredags. Hon kom glatt utspringandes från fotografen och sa leende:
"Mamma det här gick bra det här! Vi behövde inte le." ;)
Ha ha ha hon är ju bara för skön. Men, jag tycker ändå att jag kan skumta ett litet leende på hennes foto! Min älskade lilla tjoppa!!!


(Världens finaste tjej!!!)

Nä, nu måste jag ta och lägga mig...ska ju upp imorgon!!! Pöss på er!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela