Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Hallå Sömn!

Publicerad 2011-12-30 06:34:03 i Allmänt

Idag skulle jag verkligen veta ha sova till ialla fall åtta. Vi såg "Jägarna 2" igår och den slutade väl vid 23.10 efter detta lyckades jag inte somna! Tittade nog till kl sista gången efter 02.00. Lillebror tyckte att det var morgon redan kl 05.40, så sömn; vad är det?!
     Jaja, idag är det nya tag som gäller och jag ska minsann få åka och prova en ny kaffemaskin hos kära vännen! =) Blir sweeeeeeet!!!

Nä, nu blir det mys med sonen som gäller! =)
Over And Out

"Blobrö´ Ve Fläsk"! =)

Publicerad 2011-12-29 17:05:26 i Allmänt

Jajjamensan, dagens middag är; blodbröd! Glöm inte den ack så viktiga vitsåsen och lingonsylten!!! MUMMA är det enda jag säger om den saken.


(MUMMA!)

Sedan blir det en "date" med svärföräldrarna. Sedan väntar en lugn kväll med gode maken; myyyys! =)

Igår var vi på ett äventyrsbad med kära vänner. Behöver jag skriva att barnen var trötta efteråt!? Sedan blev det även middag med de goda vännerna...skoj!

Strax nalkas nyår och vi fick precis veta att vi blir fyra personer kort, de kommer naturligtvis vara saknade, men vi bestämde en träff med dem senare...så lätt blir de inte av med oss! ;) *skratt*
     Vi blir bara här hemma, vilket känns jättebra! Som det ser ut nu blir det fyra barn och fyra vuxna.

Hoppas ni har det bäst!
Over And Out

Inte Fullt Ut...

Publicerad 2011-12-27 19:44:49 i Allmänt

Nja det blev inte "pink" fullt ut! Men, mitt utsparade hår fick vara kvar. Den lila slingan i luggen fick gå bort. Kanske lika bra då mina "dater" med frisören inte brukar vara ofta...skulle bli ganska blekt och trist med lila när färgen försvunnit.
     Men färg blev det ialla fall, dock inte svart. Det blev mörk, mörk brunt. Och ja; jag är nöjd! =)

Nu väntas mys med gode maken samt en liten titt på Magnus Samuelsson som tydligen ska spela polis i en ny serie, kan man ju inte missa! ;)

Haré Bra!
Over And Out

Klipp!

Publicerad 2011-12-27 11:50:54 i Allmänt

Nu är det strax dags och det är minsann på tiden! Det var nästan ett helt år sedan jag klippte mig senast. Nu är det så att jag kommit att gilla en frisyr som "pop-ikonen" PINK hade för nått år sedan. Jag brukar ALDRIG be om en frisyr utan frisören/frisörskan får göra det den vill. Vilket alltid brukar resultera i nått bra, då de kan sitt jobb och vet bättre vad som passar till mitt ansikte än jag. =)
     Men, nu har jag som sagt "förälskat" mig i en cool frisyr, så vi får väl se vad som händer...då jag har en tendens att inte klippa mig så ofta så kanske denna frisyr (läs färg) blir lite väl mycket då man måste åka och färga emellanåt...vi får se! "Det löser sig, sa han som sket i vasken!" ;)


(Den här "frillan" är coooool! =)

Nä, nu ska jag ta och dricka kaffe med min älskade mamma! Kram på er och ha en fortsatt trevlig dag!
Over And Out

Juuuul! =)

Publicerad 2011-12-26 13:52:48 i Allmänt

Jajjamensan, då var julen här och förbi...ja ialla fall afton. Jag säger bara det; shiiiiit vad ungar av idag får paket! Det är helt vansinnigt! Men, jag måste väl erkänna att det är en fröjd för ens hjärta att se ens barns ögon tindra sååå ofantligt mycket som de gjorde på julafton.
    Vi hade verkligen supermysigt! =) Min storebror m. familj, mamma, pappa samt mina kära svärföräldra njöt i fulla drag!

Älskade tjoppalisa som varit skeptiskt mot tomten visade dock inga sådana tendenser på julafton då hon tog emot paket och kramade och tackade tomten omvartannat!! =)


(Våra fiiiiiina!!! =)

Hoppas att även ni där ute i stora världen hade en mysig jul och orkade röra er efter all julmat!

Jag fick minsann äran att sjunga och spela solo på midnattsmässan här i samhället. Den goda prästen (tillika min pappas hyresgäst) ringde i panik dagen innan julafton och förklarade att en tjej som skulle sjunga var sjuk så nu hade hon ingen att "fylla" hålet där hon skulle sjungit. Jag svarade att jag ville tänka på saken men, efter nån minuts tänkande svarade jag, vem kan neka en panikslagen kvinna! ;)
    Så mellan kl 23.00-00.00 befanna jag mig sjungandes i kyrkan...vem kunde ana att denna okristerliga bloggerska skulle vara det!? Inte jag íalla fall! ;)

Ha en bra annandag! Pöss!
Over And Out

En

Publicerad 2011-12-20 13:06:23 i Allmänt

Imorgon får mina fina elever sitt efterlängtade jullov, vilket de behöver! =) Hoppas nu bara att den stackars snön som finns får ligga kvar. Om ni frågar mig så får det gärna komma mer!!! HOPPAS!!!
     Huvudsaken det inte blir som i Göteborg för 13 år sedan; regn en heeeeel vecka! Man blev ju rent deprimerad!


(SNÖÖÖÖ! Visst är det ljuvligt?!?!!!!!)

Så nu håller vi tummar och tår att vi får en väldans massa vitt och massor av mys! Vilket jag inte tvivlar en sekund på att det kommer att bli! =)

Haré Bäst!
Over And Out

2

Publicerad 2011-12-19 17:28:06 i Allmänt

Japp, dag ett av tre är gjord vilket innebär att det endast är två dagar kvar tills jullovet är här. Känns väldigt trevligt, men jag måste erkänna att ju äldre man blir desto mindre infinner sig julkänslan, vilket jag tycker är trist! Tänk om man kunde få samma känsla som man hade när man var liten! Wow säger jag bara...

Nu ska jag och tjoppan gå på bibblan strax. Jag har precis läst ut den andra delen i "True Blood"-serien och jag kan förstå att man, de som läst böckerna innan serien kom, blev vansinnig på att man gjort Eric betydligt mer ond än vad han faktiskt är i boken. Det är snarare så att det är Bill som är den mer "vrånga" i boken! Ska bli jätteskoj att få "sätta tänderna" *ha ha ha* i den tredje delen!!! =)

Nä, trevlig kväll på er! =)
Over And Out

Three To Go!

Publicerad 2011-12-17 19:55:52 i Allmänt

Jajjebox, nu är det tre dagars arbete sedan ledig i 2½ veckor! =) Det har verkligen gått våldsamt fort sedan jag började jobba den sista oktober...det var nyss...vart tar tiden vägen?!?!?!

Idag fick vi en för tidig julklapp av min älskade pappa; en spotlight till köket. Mycket fin! Gode maken har satt upp den och ska koppla in den imorgon, det blir annat än den glödlampa som hänger där nu! ;)

Nu ska jag bara mysa med min älskade...hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!
Over And Out

Yrsel!

Publicerad 2011-12-14 12:56:29 i Allmänt

Idag har det varit väldigt "yrsligt". Jag undar om jag är på G att bli förkyld, då en av mina fina elever också drabbats av yrsel och hon låter då våldsamt snorig...
     Egentligen har jag inte tid att vara sjuk (har man någonsin det?!), men det är väl bara att gilla läget. Men, vi taggar ändå för att det bara var nån snabb sväng av snorighet som drabbade mig och att det är över tills imorgon! ;)

Imorgon har vi pysseldag på jobbet! Känns jätteskoj! Vi ska göra stjärnor av grenar, en "snökula" av en glasburk, ljusstakar samt se film & myyyysa!!! =) Det är dessutom julbord på allt detta, så vad kan gå fel?! ;)

Ikväll är det återigen dags för en "jobba-sent-kväll". Vi ska jobba över och sammanfatta alla elevenkäter samt föräldraenkäter vi fått in. Det återstår att se hur fort vi hinner göra det. Är vi nog effektiva kanske vi bara behöver jobba över lite grann! =) Man får hoppas på det bästa;
     "JU MER POSITIVA TANKAR DU TÄNKER, DESTO MER POSTIVA DAGAR FÅR DU!"

Nu blir det lite procenträkning innan konferensen!
Ha en bra kväll alla...det ska jag ha!
/Over And Out

Borta Snö, Men Hemma Regn!

Publicerad 2011-12-13 20:25:56 i Allmänt

Herregud!!! Det är december nu och riktigt höstväder...har Göteborg förflyttat sig eller vad?!? Här har det varit 3+ & REGN!!! REGN!!! Förstår ni?! I december!!! Helt vansinnigt, nu ska det vara -10 och två meter snö, inte REGN!!! Jaja, det är tur att jag jobbar tre mil in i landet, där är det minsann snö, så jag får en liten dos av det ändå. Jo, det är faktiskt fortfarande snö här hemma på marken, men fortsätter det i den här takten så försvinner den väl?!


("Inni lanne" äré minsann snö!!!)

Nu över till nått helt annat, det här med androider/iphone; Man kan alltså TILL & MED byta kanal med dem...varför träffa folk överhuvudtaget när man kan umgås med sin mobil. ;)
     Att man överlevde förr i tiden! Hur kunde man släppa ut sina barn utan mobiler?!? De kunde ju vara så att man inte nådde dem; Uuuuuu, hemska tanke!!!! Eländigt egentligen att man umgås genom sina telefoner/datorer istället för att faktiskt TRÄFFAS!!! Nä, fram för "IRL-träffar"!!! =)

Pöss påér!
Over And Out

Oj, Oj, OOOOOJ!!!

Publicerad 2011-12-12 14:18:07 i Allmänt

Ja, det är allt jag har att säga angående det faktum att jag inte varit inne på min blogg; "schämmes" ;) Nä, återigen är det jobbet som tar mycket tid! Och så måste det få vara ibland...man har helt enkelt inte tid med allt!
     Att sedan vara tvåbarnsmamma till världens finaste barn tar också det; tid! Vilket är tid som jag värdesätter högst!!!

Sedan jag började jobbar har det varit MINST en dag i veckan som jag kommit hem till sovande barn, de har alltså inte sett sin mamma! *!!!BUHU!!!* Behöver jag säga att jag tycker att de dagarna är superjobbiga?!?!? Men, nu är det alldeles strax jullov. 2½ vecka helt ledigt, tillsammans med mina ÄLSKADE barn!!!! Åh så jag längtar!!!

I helgen har det varit fullt ös. Under fredagen var det handling och mys i fulla drag, under lördagen var det snögubbsbygge, skottning och glöggkväll och igår var det dans och mys som gällde!!! Oja, helgerna går verkligen undan!


(Tycker att tjoppans snögubbe blev grym!)

Ikväll blir det middag med föräldragruppen, ska bli trevligt! Hoppas er kväll bli lika trevlig.
Over And Out

Julklappar

Publicerad 2011-12-04 13:28:23 i Allmänt

I fredags blev det ytterligare några julklappar inhandlade! Känns skönt att det alldeles strax är klart. Denna helg har även den gått undan. Vet inte vad vi gör som får tiden att gå så fort!!! Det måste ialla fall betyda att vi har vansinnigt roligt! =)
     Appropå julklappar så skulle nog herr lillebror vilja ha bilen här nedanför, han blev nämligen, för nån vecka sedan, introducerad av pappan i familjen för en väldigt fin bil. Den gillade skarpt...men, njaaaa, får nog vänta några år! ;)


(Niiiiiice, tyckte lillebror!!! =)

Annars är det lugna gatan, strax ska vi åka till Kimpan och gratta honom väldans långt i efterskott på födelsedagen! Sedan bär det av till älskade mamma där vi ska bli bjudna på middag!!! Hur lyx är inte det?! =)

Hoppas ni haft en lika supermysig helg som vi haft! =)
Over And Out

Jajjemensan...

Publicerad 2011-12-01 17:14:06 i Allmänt

Jajjebox, har helt glömt bort bloggen! Har jobbat, jobbat, jobbat och därimellan träffat barnen...det fanns liksom ingen tid till nån blogg.
     Men, jag lever ialla fall...vill få det sagt så ingen tror nått annat. ;)

Nu sitter jag hemma och tjoppan ska klippa iordning en önskelista med de saker hon skulle vilja ha i julklapp. Imorgon bär det av till stan för att inhandla julklappar, men denna fredag blir det utan barn, då det är till dem vi ska handla! =)
     Har gjort bort all planering för veckan så jag kan åka direkt mina fina elever slutat!

Denna helg blir annars lugn, ska försöka ta oss i kragen och hälsa på Kim som faktiskt har fyllt hela fyra år!!! Gaaah, Johanna! Vart tog tiden vägen?? Våra stora var ju nyss små!!!!
     Nästa helg ska vi minsann åka på glöggkväll, blir jättetrevligt! =) Var länge sedan man träffade de kära vännerna som vi ska träffa då!

Nu blir det till att kika vad tjoppalisa önskar sig! =)
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela