Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Lite Orättvist...Faktiskt!

Publicerad 2013-04-29 15:27:00 i

Nu börjar jag bli riktigt trött på det här!!! SJUKDOM!!! Tycker att hela vintern gått åt till att vara just detta!!! Vi har inte varit speciellt sjuka i den här familjen, så jag vet inte om den som bestämmer över sjukdommar har fått för sig att ge igen lite på oss?!??! Vi har, efter nyår, haft följande:
* Halsfluss.
* Hosta "from hell"!
* Feber.
* Öroninflammation.
* Magsjuka
...och nu, som en blixt från klar himmel, är den här igen; FÖRKYLNINGSHELVETTE!!!! Åh så jag tycker synd om våra stackars barn, men...lite självömkan ryms med där också! Det här är ju löjligt!! Från att aldrig (nästan) varit sjuk till att vara konstant sjuk!!! GALET!!!
 
Blev lite förbannad i morse så jag trotsade allt snor och kraxande och begav mig ut och sprang, "in your face" förkylning!!! ;)
     Nä, nu taggar vi VERKLIGEN friskhet och den kan stanna MINST 5-10 år...eller varför inte resterande del av livet! =) Lite positivt är ju att det går mot varmare väder ialla fall! =)
 
(Sandlådan har tinat fram så lite hopp om vår/sommar finns ju!)
 
Idag är det mulet, grått och blåsigt...inte så skoj alltså. Men, gode maken trotsar detta och är ute och byter däck på bägge bilarna. De äldre syskonen ser och lär...
 
Kvällen bjussar på ridning för storasyster och för mig; skoj! Många fler trevligheter kommer i veckan också. Valborg imorgon, som vi ska tillbringa hemma för att sedan gå till brasan här i byn. Sedan, på torsdag, ska jag och kompis umgås, äta middag och se bio!!! Ska bli så tokskoj!!!! =)
 
Nä, nu ska jag bara lägga mig på soffan och njuta av tystnaden!
Over And Out

Lonely!

Publicerad 2013-04-24 22:19:52 i

De är verkligen galet tyst då man är gräsänka när kidzen lagt sig! Å inga bra program man kan slö-titta på heller! :/

Imorgon är dock ordningen återställd, för då kommer gode maken hem från sin tredagars-kurs!
Storasyster i huset måste tycka att vi är helt "novisa" utan honom för igår sa hon, ca 5-6 gånger:
"- Men mamma! Vad ska vi göra nu, nu när pappa är borta?" ;) Gullungen!!!❤

Lillasyster fick "diagnosen" förkylning som satt sig i heeeela kroppen, därav ont i magen. Tagga friskhet med andra ord!!!

Imorgon ska de äldre få gå till sin fina dagmamma. De fick en extra vilodag idag bara för att lille/storebror skulle få vila sig i form! Han är myyycket piggare och hostar nästan ingenting nu; SKÖNT!!! =)

Nu, slappa!
Over And Out

(nedan: världens finaste storasyskon hade "café" ute medans lillasyster sov)

Faster Doktorn!

Publicerad 2013-04-22 12:50:00 i

Imorse fick jag prata med BVC om lillasysters besvär. De bokade genast upp henne hos doktorn imorgon, får vi hoppas att hon hittar vad som är fel så vi kan rätta till det, för denna natt har VERKLIGEN varit gräslig. Tjoppan vaknade 00.10 för att sedan vara ledsen fram till 05.00 i morse! Jooooo, vi är väldigt trötta!!! Men, jag hade lovat storasyster och storebror att åka och bada så det var bara att pallra sig iväg...och det var det värt, alla tre hade tokskoj! =)
 
Annars är hostan något som besvärar både lillasyster och storebror. Mest synd är det om storebror som verkligen hostar en gång i sekunden!!! Galet vad man kan hosta alltså...det häftiga är att han ändå är helt "fit for fight", något tröttare kanske, men annars är det precis som vanligt! Barn är verkligen fantastiska, de orkar verkligen hur mycket som helst! <3
 
(En "pigg/sjuk" lillebror!)
 
Nu sitter jag och lillebror och tittar på "Ninjago" medans lillasyster sover och storasyster umgås med sin morfar. Så jag ska återgår till ninjorna! ;)
 
Håll tummarna för lillasyster nu imorgon!! Åh vad jag hoppas att de kan ta bort hennes onda!!!!!!!
Over And Out

Ont!??!

Publicerad 2013-04-21 21:35:35 i

...Ja, jag vet inte vad...men, lillasyster i familjen har i en veckas tid varit vaken i ca 2-3 timmar per natt och gråtit! Ingen som helst aning om vad som händer, men ett tag tänkte vi öroninflammation. Men, då hon inte har feber eller har ont när man rör örat, eller är röd verkar det inte vara fallet heller. De på BVC säger att man har körtlar i magen också och att man, efter en förkylning, kan bli "sjuk" i dem också...är det det som har hänt?! Ingen aning, jag bara HOPPAS innerligt att det tar slut NUUUUU!!! Det är så synd om lilltjoppan och vi blir nog liiiiite "kocko" av att inte få sova ordentligt!
 
Annars är det helt ok, gode maken åker på kurs i veckan och kommer vara borta tre dagar, trist att vara "gräsänka" en förmiddagsvecka...men, men det går nog bra det med!
 
(FAMILJEMYYYS! <3 )
 
Nä, nu blir det soffan med gode maken, måste ju passa på medans jag kan! ;)
Over And Out
 
 

Icket!

Publicerad 2013-04-14 21:44:22 i

Nä det blev, kanske som väntat, ingen som klarade sig undan magsjukan! Natten till fredag låg storasyster, storebror och pappan i familjen. Behöver jag skriva att det blev tvättat heeeeela natten!?!? Vår (min och makens) 30-års fest vi skulle gå på blev även den inställd då barnvakterna inte ville ha "kräkisarna".

Nu håller vi tummar & tår att ALLA sjukdomar håller sig lååååångt borta LÄNGE, LÄNGE!!!!! =)

I veckan är jag gräsänka, hoppas veckan går fort! Ska få nobelt besök nån kväll i veckan av en kär vän, känns jätteskojigt att bara få mysa! =)

Nä, nu ska jag återgå till soffan!
Over And Out

(nedan: trollen är så friska så vi gick ut och möööös i det vackra vädret medans lillasyster sov)

Kräk!

Publicerad 2013-04-07 13:19:54 i

Natten till idag kom den OVÄLKOMNE "gästen" magsjuka! Har varit på toa var tionde minut så SÖMN - vad är det!?!? Att dessutom ta hand om tre pigga barn när man själv känner sig som ett VRAK är ingen höjdare! Tur vi har VÄRLDENS bästa barn som är sååå snälla, medans deras lilla mamma ligger som ett "kolli" i soffan!

Ikväll går, som tur är, gode maken på sin ledigvecka...så då får jag sova!!!! Lycka!!! =)
Tur "Ninjago" finns, de underhåller oss alla!

Hoppas ni där ute får må bättre än mig, för detta önskar jag ingen!!! Håll även tummar & tår att det stannar vid att bara jag får sjukan!!!

(nedan: ninjago äger!)

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela