Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Två År!

Publicerad 2013-08-21 21:02:29 i

Igår, för exakt två år sedan, blev vår käre vän ihjälkörd längst E4:an. Det blir galet påtagligt när man åker till kyrkogården för att "hälsa på" honom. Det var en sådan fin kväll igår, klar luft, fullmåne och vackert. Den var han sååå väl värd! <3 Vila i frid kompis!!!
 
Ikväll har vi lämnat våra älskade barn hos sin mormor, de ska sova över där tills imorgon. Då ska vi vuxna åka till IKEA och härja. Det får barnen slippa, så de får umgås med min kära mamma istället. Men, ÅÅÅH så tyst och tomt det är här hemma. Jag tycker det är lite jobbigt när de är borta, även fast jag vet att de har TOKSKOJ med sin mormor. Jag blir lixom halv när de inte är här...jaja, den berömda "navelsträngen" är nog inte klippt än! ;) Det är nog bra att JAG får öva mig på att de är borta ibland.
 
(Våra ÄLSKADE, ÄLSKADE ungar!!! <3 )
 
Nu ska jag och käre make se film & mysa...det får nog bort mitt "sakna-tänk" liiite!
Over And Out
 
 
 
 
 
 
 

Höst?!

Publicerad 2013-08-19 19:27:00 i

Idag var det minsann lite höstrusk, fast i nästa minut, var det strålande solsken...kan hösten inte bara bestämma sig? ;)
     Jag och storasyster i familjen har minsann varit på höstterminens första ridlektion. Den duktiga tösen travade samtidigt som hon red slalom, hur grym är hon inte???! Själv (kanske) skrev jag in mig i en ridgrupp, får se hur det blir....
 
(Vår älskade storasyster!!! <3 )
 
Nu återstår en vecka kvar av min älskade makes semester, en helt underbar semester har vi haft med resor till Stockholm och Göteborg, fiskning, massor av bad och annat mys! =)
    Kanske är bra att återgå till någon form av vardag, men nog tycker jag att det kunde vänta liiite till!
 
I fredags var jag och maken och firade 14år tillsammans samt tre år som gifta. Mysigt var det med middag & bio.
 
På torsdag bär det av till IKEA och denna gång får barnen stanna hemma. De ska nämligen vara och busa hemma hos mormor. Det är bara vi vuxna i familjen som åker. Möbler till lille/storebror i familjens rum ska inhandlas samt möbler/attiralj till vårt nya dusch/tvättstuga.
 
Nä, nu blir det läsa bok och mysa med kidzen som gäller!
Over And Out

1 MIL!

Publicerad 2013-08-06 00:08:00 i

Jajjamensan, nu har den här damen sprungit sin mil! Lite stolt är jag faktiskt! Något deppad blev jag sedan när jag kom hem, efter en mil, och upptäcker att runkeeper har lagt av efter bara 30meter! Hade ju varit kul att se hur långt, tid m.m man sprungit! Jaja, det är gjort nu....får se om det händer igen! Det gick faktiskt mycket bättre än jag trott! =)

I helgen blir det cykelfest för hela slanten i min älskade makes hemby. Blir skoj! =) Kidzen får vara med farmor & farfar under tiden, så dem går set VERKLIGEN ingen nöd på!

Idag har vi åkt båt med mammas karl. Det var jättehärligt väder så resan & stoppet med lunch var verkligen uppskattat av både barn & vuxna!

Hare bäst!
Over And Out

(nedan: fina ungar!!!❤❤❤)

 

 

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela