Inte Utan Mina Döttrar & Son

Gift, lagomt galen trebarnsmamma!❤️ Motto: Ju mer positiva tankar du tänker, desto mer positiva dagar får du!😃👍

Nyår

Publicerad 2008-12-31 09:58:33 i Allmänt

Jag passade på att "chocka" två gånger igår...dels gjorde jag ett inlägg på morgonen för omväxlings skull, men sedan gick jag och la mig kl 20.40!!!!! Därav det missade kvällsinlägget...
     Jag måste ha varit i ofantligt behov av sömn...jag slocknade nästan på en gång...tur var väl det, tjoppan valde att kliva upp kl 05.30 imorse! "Morgonstund har guld i mun"!!! *skratt*

Funderar på att åka till farmor en sväng idag, min faster m. karl är hemma från Stockholm...så det skulle vara skoj att träffa dem...vi får se hur vi gör. Annars taggar vi järnet för ikväll!!!

GOD FORTSÄTTNING TILL ER ALLA!!!
KRAAAAAAAAAM
Over And Out

Chockar! ;)

Publicerad 2008-12-30 09:27:19 i Allmänt

Nu ska jag ta och passa på att chocka er alla! ;) Med ett kort morgon-inlägg!!! Morsan kommer alldeles strax och då ska vi mysa och fika...det är alltid lika mysigt på tisdagarna och torsdagarna då hon slutar 09.00! Hon kommer oftast förbi en sväng för att säga hej till tjoppan!

Magen känns liiiite bättre idag, men inte alls återställd till det normala, vilket jag hade hoppats på! Hoppas hur som haver att morgondagen blir kalas! Vilket jag ej betvivlar...vi ska ju ha Saran med familj här, och då är det alltid trevligt! =) Goda vänner, god mat, god dryck...vad mer kan man begära egentligen?!?

Idag blir det som sagt handling till nyår och middag hos min pappa! Skoj också att storebror kommer dit med sin familj, då får man hinna krama om dem innan året är till ända!

PÖSS på er och ha en bra dag!!!
Over And Out

HugaBuga...

Publicerad 2008-12-29 21:01:52 i Allmänt

Nä, jag känner mig sannerligen inte pigg alltså! Är askrasslig i magen...igen! Jag förstod nästan att min sk. magsjuka, som jag hade innan julafton var alldeles för lindrig för att jag skulle kunna få vara frisk!!! Jäjä, vi får hoppas att det är något som jag har ätit och att jag känner mig bättre imorgon! =)

Idag har min älskade kusin och hans två knåddisar varit här heeela dagen, tjoppan var såklart förtjust i besöket! Det var jag också ska tilläggas!!! Frallan bor i "El´Stockholmo" så det är inte varje dag man ser honom...men när vi ses är det alltid lika trevligt! Mindre trevligt var att hans minsta tjoppe åkte på magsjuka typ direkt de hade lämnat vårt hus; Blääää!!! Jag hoppas verkligen inte att det smittar ner vår älskade prinsessa!!! Hon har fått kräkas redan, och då tyckte jag så synd om henne så mitt mammahjärta höll på att värka sönder!!! =(


(Vår äääälskling!!!!)

Imorgon ska jag åka och handla inför nyår, trerättersmiddag minsann!!! =) Med Leoni och hennes familj, det blir med andra ord en lugn och mysig kväll i goda vänners lag!!! Precis som vi ville ha det.
     Imorgonkväll är vi bortbjuden på middag, till min älskade fader. Ni som känner mig förstår att jag tycker att det är som en skänk från ovan *skratt* pga min inte så stora längtan att få laga mat...ialla fall inte vardagsmat! Festmat är en helt annan sak, det tycker jag är skoj.

Nä, nu hör jag tv:n ropa på mig...eller snarare tv-soffan!
Kram
Over And Out

Vardagen

Publicerad 2008-12-28 22:25:01 i Allmänt

Nu är den snart här igen; Vardagen! Julen som varit sååå härlig! Kan den inte få vara en-två veckor till?!? Sängen snart...idag har vi hälsat på Edvin och hans familj. Tjoppan var stooormförtjust! =)

Har sett bägge Arn ikväll, de dög....jag hade inga som helst förväntingar på dem. Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att jag skulle se dem överhuvudtaget, men...nu blev det så ändå.

Kram på er!
Over And Out

Oj, oj, oj!

Publicerad 2008-12-27 23:11:13 i Allmänt

Vilken ofantligt seg människa jag är! Jag skrev ingenting igår!! Faaast...det var inte så mycket att skriva igår. En riktig slöar dag var det allt! Vi befann oss hos "svärisarna" nästan hela dagen och kvällen! Det var det enda som hände igår. Vi fick mycket gott vill jag lova!

Idag har vi däremot träffa nästan hela min släkt på mammas sida. Hon har två syskon (kvar i livet) en lillasyster & en lillebror, med dem och deras familjer (dvs mina kusiner!!!) spelade vi först innebandy i två timmar vilket var jätteskoj, synd bara att man har "NADA"! kondition!!!!! I varje fall drog vi sedan hem till oss och gjorde pizza, surrade och hade trevligt tills alldeles nyss! Två av mina kusiner bor i Stockholm och deras storasyster bor i Leksand så dem var det extra roligt att träffa, pga att man träffar dem så sällan.

Nu är det sängen som väntar...tjoppan har sovit sedan 20.00...sötis!!! Hon charmade, såklart, in sig hos alla mina släktingar! =)

Kramar i massor!!!
over And Out

När juldagsmorgon glimmar...

Publicerad 2008-12-25 21:29:54 i Allmänt

...jag vill till stallet gå!!! Japp, idag har jag tagit hand om Tara....det är min guddotter, och min älskade vän Johannas häst. Jag och min sambo var med och såg henne födas, det var en upplevelse vill jag lova!!! Johanna med familj är och firar jul i sin stuga och då kan de rimligtvis inte ta med Tara. Då ställer jag, som vän & gudmor upp såklart! Så idag och imorgon är det "stalljour" för hela slanten.

Ikväll blev vi bjuden på middag hos mammas karl, mycket gott! Sedan vid 19.20 traskade vi hem och lade tjoppan utan några som helst problem!

Måste även skriva att jag är otroligt imponerad av vår yngsta famijemedlem; kattflickan Livia! På grund av hennes aktiva livsstill var jag 100% säker på att vår julgran skulle bli hennes nya klätterleksak. Så blev icket fallet...vem tror ni är och river i det arma trädet?!? Jo, den söta rara dottern som är och pillrar ÖVERALLT! Nu när hon går, så går det ännu fortare än förut, så det gäller att kolla henne!!!

 
(Vår underbart gott luktanden julgran!)

Nä, nu ska jag och sambon få lite mystid tillsammans bara vi två! Filmtajm!!! =)
Kram på er alla!!!
Over And Out

JULAFTON!

Publicerad 2008-12-25 01:36:48 i Allmänt

Vilken mysig dag och kväll vi haft! Behöver jag skriva att prinsessan formligen "drunknade" i sin hög av paket...vi befann oss, som sagt, hos min storebror m. familj. Herregud vad mycket paket det fanns!!!
     Det var ju en speciell kväll för vår lilla familj också, pga att det var älsklinstjoppans första julafton...hon tyckte att det var väldigt trevligt att riva & slita i allt papper!!! Hon var såååå söt i sin fina "outfit" som hon fått av sin moster! =)


(En glá julaftons-prinsessa!)

Vi avslutade kvällen med att spela "Melodifestivalenspelet", det blev oavgjort...en bra avslutning på en bra kväll.
     Nu är det verkligen sängen som väntar! Hoppas att alla ni därute har haft det lika fint och mysigt som vi haft det!

Massor av "juliga" kramar!!!
Over And Out

Snabbis...

Publicerad 2008-12-23 22:33:15 i Allmänt

Idag fick jag träffa min älskade lillebror, mycket skoj! Trist bara att han inte kan vara här så länge, det är inte så att man bränner ner till Götet över en dag bara....jaja, det är roligt att överhuvudtaget få träffa honom ialla fall.

Idag har vi bara varit hemma. Träffat mor, far och som sagt lillebror. Imorgon blir det andra bullar. Först färd till sambos föräldrar och säga god jul och sedan hem till storebror och fira julen...mysigt med andra ord!

Har precis sett "Mamma Mia", OJ vad den har fått fin kritik av alla...jag har nog bara hört gott om den...själv så blev jag inte så imponerad...jo, ABBAs låtar är verkligen bra, men filmen...nja, nog har jag sett betydligt bättre! Men, men jag slängde inte ut någon biobiljett på den, så mig gör det inget att jag kastat bort lite tid på att sett den...

Nä, nu är det sängen som väntar!
God Night Everybody!!!
Over And Out

Dan före dan före dopparedan!

Publicerad 2008-12-22 20:12:54 i Allmänt

Natten till idag har det snööat!!! =) Åh så underbart fint det är ute nu!!! Helt underbart, hoppas bara att det får ligga kvar nu!!! Vi håller tummarna...

Idag har vi tagit det lugnt...när sambosen for iväg för att jobba sin sista kväll så passade jag och tösen på att åka till Sara med familj där vi fick middag! Mycket gott!!! Alltid lika skoj att få träffas och surra av sig lite. Möjligtvis åker vi dit imorgon också för att ha spelkväll, men vi får se....

Bara lugna gatan idag alltså, har inget mer att rapportera!
Kraaaaaaam
Over And Out

Julgran!

Publicerad 2008-12-21 20:13:20 i Allmänt

Jag som trodde att vi skulle få en julgranlös jul i år. Men icket! Jag och käre fader åkte ut och kikade, och tror ni inte att vi fann den! Vår gran! WooHoo...skulle ha varit sååå deppad om jag hade måsta haft en julgranlös jul i år! Julgran är ett måste; det luktar så UNDERBART gott!!!! Jag vägrar ha en plastgran, det är verkligen inte jag...ja, jag vet att jag är totalt elak mot naturen, men jag kan inte hjälpa det! Det måste vara en RIKTIG gran!!!
     Jag och pappa har liksom som tradition att åka ut tillsammans för att "julgransspana". Det lyckas varje år...så även detta, vilket jag är glad över! Blir spännande att få se tjoppans reaktion när hon får se ett träd inomhus. Jag slår vad om att hon kommer att pillra och dra överallt! Även vår lilla katthona kommer att pillra, där är det dessvärre så att hon kommer säkerligen att klättra i det också. Eftersom hon vägrar gå ut, pga kylan, är hon en innekatt just nu, och det gör att hon har världens överskottsenergi som hon gör av med på prylar runtomkring henne; VÅR JULGRAN! Men, vi får se...under har skett förr, kanske låter hon bli den?!? Men, jag tvivlar starkt.

Annars har dagen flytit på i stilla mak. Vi har varit och försökt att hälsa på hur många som helst...ingen var hemma. Så vi begav oss tillslut till sambons syster och fick go´fika! =) En trevlig pratstund fick vi också.

Fader Abraham har ätit middag med mig och skruttan ikväll då käre sambon jobbar eftermiddag. Men, i veckan blir det en väldigt lugn vecka för honom pga av julafton. Han jobbar bara ikväll (istället för tisdag) och sedan imorgon måndag...så två ynka dagar...mys att få vara ledig tillsammans och bara rå om varandra.

Nu får vi bara hoppas att min kära syster pallrar sig hem också, vi håller tummarna!
Kram på er!
Over And Out

IGEN!

Publicerad 2008-12-20 14:43:26 i Allmänt

Nu är det dags för julbord...IGEN säger ni! Japp, den här gågen är vi bjudna pga av att jag har världens mest hjälpsamme sambo som ställer upp för alla. När han nu har hjälpt en herre med hans parabol och denne karl jobbar på ett fint gästgiveri så tyckte han att det var självklart att han skulle bjuda oss på deras julbord! Åh, så gott det ska bli!


(Såhär gla´är vi för att blir bjudna på julbord! Ser ni mina fina tänder?!?)

Oj, vad det svängde igår! Mycket god mat, jätteskojigt sällskap och dessutom: SING STAR!!! WooHoo, kan det bli bätttre? Nä jag tror knappast det. Tyvärr var det så trevligt att vi inte kom oss i säng förrän kl 03.00 imorse, så ni kan gissa hur pigg man var idag...när tjoppan tyckte att det var morgon kl 06.00! Fast, jag ska minsann inte klaga ett dugg...det var nämligen sambon som steg upp, och inte jag!

Japp, så var det med denna dag!
Hoppas ni har en supermysig lördag ni med...vet ni? Det är snart julafton! Heeeelt SJUKT!!!
PÖSS!
Over And Out

Städning Pågår!

Publicerad 2008-12-19 13:24:44 i Allmänt

Denna dagen är en städdag! Egentligen är jag lite av en pedant, men tyvärr en lat sådan. Det är inte en bra kombination vill jag lova!!! 
     Nu är vi ialla fall i full färd med att städa...det känns bra att hinna städa iordning allt såhär innan jul! Nu håller vi bara tummarna för att vi ska få vara friska! Tjoppan har fortfarande dålig aptit, men så länge som hon ialla fall är duktig på att dricka så är jag mindre orolig!

Senare idag åker vi ned till sambosens syster där det vankas middag och spelkväll! Det känns jättetrevligt, eftersom det var ganska länge sedan vi hade det tillsammans. Även min sambos lilllebror ska med, så alla i syskonskaran är samlad!

Nä, nu ska jag fortsätta städa, tänkte bara avlägga en kvick rapport!
Kraaaaaaaaaam
Over And Out

Blååås

Publicerad 2008-12-18 12:53:57 i Allmänt

Idag är det blåsigt...nästan som i Götet...huvva! Jag vill att det ska komma 2m snö och vara -5 grader! Tack vädertanten/farbrorn för det! =)

Lugna gatan idag...har varit och köpt "Semper Magdroppar" till tjoppan. Det ska tydligen vara bra för de små liven sedan de haft magsjuka. Det stabiliserar tydligen till magen så att den kommer till sin normala form igen! Så nu hoppas vi att tjoppan ska få igen sin aptit!!!

Måste hälsa GOD JUL & GOTT NYTT ÅR till alla också! Det är fasiken i mig strax jul! Helt vansinnigt vad tiden går fort! Var tar all tid vägen?!?!


(Tomtenissan önskar alla en undebar jul & ett gott nytt år!)

Idag gick vi förbi min käre fadur som är hemma pga sjukdom, vi fick lunch & fick dessutom träffa mamma, det var trevligt...även hon; sjuk! Alla verkar vara i någon form av sjukdimma nu. Tur ialla fall att det är innan jul så att man (förhoppningsvis) är frisk till julafton! =)

Kram kram på er!
Over And Out

"Christmas table"

Publicerad 2008-12-17 16:22:48 i Allmänt

Jäjä, då är man hemkommen från inlandet där det serverades ett mycket gott julbord! Mina älskade elever var som vanligt pigga och glada! Kändes fint att vi kunde komma iväg och säga god jul och krama om alla!!! =)

Åkte sedan hem till Troy och hans mamma! Trevligt värre...fick mycket gott fika! Det är så skoj att få träffas och se hur stor kidzen har blivit!

Har egentligen inte så mycket att rapportera...återkommer sedan!
PÖSS
Over And Out

"Knubbis"

Publicerad 2008-12-16 20:29:08 i Allmänt

Hmm...den här dagen har, som igår, varit VÄLDIGT stillsam. Jag vaknade kl 03.30 och satt sedan på toan i 2!!! timmar med hääärlig magsjuka! *NOT* Tog sedan en sån här tablett mot "tillfällig diarée" och tro det eller ej; sedan dess har jag mått förhållandevis bra! Fantastiskt säger jag bara....nu är det bara att hoppas med allt man har att det var all den sjukan som vi ska ha! För imorgon är vi bjudna till mitt jobb på julbord! Åh vad jag vill kunna fara på det och säga god jul till alla mina underbara elever!

Prinsessan har verkligen varit ett underbarn idag, inget grin eller någonting, trots att vi bara suttit inne och glott. Eller, nu ljög jag liiiite grann. Vi åkte faktiskt till BVC och mätte och vägde tjoppan som är hela 10 månader idag! Hon väger nu:
9830g & är hela 70cm lång...en kort tjockis med andra ord...NÄÄÄÄ, jag skojar bara...hon är en lagom rund och go´tjej i sina bästa år! =) De tyckte att hon var jätteduktig på BVC pga att hon går, och ja, jag kan inte annat än hålla med dem!!! Den stolta mamman ler ikapp med solen!!!


(En liten, lagom rund sötnos i sina bästa år!)

Åh vad mysigt det ska bli till jul också! Ska bli skoj att få rå om min älskade lillebror som kommer hem en liten stund! Det är verkligen supertrist att de ska bo så förtvivlat långt bort mina syskon!!! KOM HEM!!!!

Kram på er!
Over And Out

Underbara, Älskade...

Publicerad 2008-12-15 20:50:18 i Allmänt

...Dotter!!! Hon är verkligen det underbaraste, finaste jag vet!!! Den opartiska mamman har talat igen! *skratt* Hon har varit så ofantligt duktig idag, trots att vi har förstått att hon har haft väldigt ont, i vad vi tror; magen!
ÄLSKADE UNGE!!!

Den här dagen har varit lååång! Vi har varit inne heeela långa dagen, tills jag bara var tvungen att ta mig ut med skruttan. Hon är precis som jag; blir sååå utråkad och rastlös om vi sitter inne en hel dag. Vi tog därför vagnen och gick en promenad...det var skönt. Hon somnade till och med! Idag har hon sovit tre gånger, hon som bara brukar sova två! Dessa tre gånger resulterade i, hör och häpna; SEX!!! timmars sömn, som i vanliga fall brukar vara tre timmar! Snacka om att hon har behövt sova....vår lilla prinsessa!!!


(Skruttan provade mina sockar ikväll, liiiite förstora! *tihi*)

Ska strax lägga mig på soffan tillsammans med min älskade sambo, det blev inget mys igår...ganska förklarligt pga av hans magsjuka! Men, idag mår han bättre! =)

Ha en UNDERBAR natt tillsammans!!!
Kram
Over And Out

Ljus I Mörkret...

Publicerad 2008-12-15 13:22:14 i Allmänt

Japp, igår fick jag verkligen lite "ljus i mitt mörker". Fick nämligen ett långväga samtal! Åh så skoj det var att prata med Mikaela! =) Det var länge sedan...alldeles för länge sedan! Men hon sa att det var OK, eftersom jag har en "bäbis"! ;) Så, hädanefter ska jag skylla allt på att jag har en "bäbis":
* Sena ankomster
* Ont i huvudet
* Aggresivt beteende
m.m, m.m....ha ha ha! Nä, det kan jag inte göra!!! Hon ska väl inte behöva ta skit?!?! Nä, jag "skyller" allt positivit på henne! =)
* Super glatt beteende
* Förtidiga ankomster
* Friskhet!

Idag är det kanske bättre, vem vet? Sambon har ialla fall inte kräkts idag....men, det är ändå synd om honom pga av febern. Älskade prinsessan är bara grinig! =( Tror att hon har jätteont i magen, men det kan man inte veta eftersom hon inte kan berätta! Bläää!!! Jag säger det igen; Hade jag kunnat så hade jag tagit hennes "sjuka" direkt, så hon slapp!!! Mammahjärtat blöder ska ni veta!!!

Hoppas att lilla familjen blir frisk NU så att vi kan hitta på nått mysigt tillsammans!!!
     Vi är bjuden till "min" skola på julbord på onsdag...så imorgon MÅSTE vi vara friska så att vi har en vilodag innan det!! För det skulle vara sååå skoj att kunna åka på det, och säga god jul till mina älskade elever!

Jaja, det återstår att se! Nu taggar vi för att bli friska!!!
Kramen!

KRÄK...igen!

Publicerad 2008-12-14 19:55:50 i Allmänt

Mm, det är inte lätt att leva ibland...fast, man får tänka på att det finns dom som har det MYCKET värre!!! Det får en att kämpa på! Vår lilla älskling kräktes ju natten till igår..och sedan igår var hon hur pigg som helst och på sitt vanliga glada humör. 

Sedan...idag har vi varit och kikat in lucian på ridskolan, och ÅH säger jag bara. Det var hur underbart som helst! De var såååå duktiga!!!

Vi kom sedan hem vid 14.00 idag och vad väntar oss då?!? Jo, käre sambon har precis kommit hem från sitt jobb...kräkandes!!! =( Han la sig framför tv, och sedan vid 16.00 i vår säng...och där ligger han än! Vår älskade lilla prinsessa började sedan kräkas igen vid 17.00!!! ÅH VAD JAG TYCKER SYND OM HENNE!!! =( Jag vill inte att hon ska behöva kräkas...hoppas att hon får sova inatt utan några kräkningar!!!!! Själv sitter jag här med MEGA magknip, så det skulle inte förvåna mig om jag börjar kräkas inatt!!! BLÄ!!!


(Vår ÄLSKLINGS prinsessa! Önskar att hon får vara frisk NUUUU!!!)

Då är det dags att sätta in den där positiva personen som bor där i mig!
"- Det är ialla fall inte julafton, för då är vi förhoppningsvis friska!!!"
Se, där kom hon fram! Tur att jag har den där positiva lilla gumman så nära.... ;) Nämen, magsjuka är faktiskt den värska sjukan jag vet! Att kräkas = BLÄÄÄÄÄ!!!

Jag hoppas och önskar att ni där ute inte behöver drabbas av magsjukan!
Kraaaaaam & Go´natt!!!
Over And "Kräkigt" Out

KRÄK! =(

Publicerad 2008-12-13 20:40:16 i Allmänt

Denna dagen ett liv?!? Igår hade vi verkligen suuupertrevligt, tack Maria & Marcus för det...maten, drycken...ja, allt var helt suveränt! Ni måste verkligen ha varit ett trevligt sällskap eftersom tjoppan orkade vara vaken ÄNDA TILLS KL 23.00!!!!!

Hur som haver somnade prinsessan direkt vi la henne i bilen...sov som en stock och märkte aldrig att vi lyfte henne från bilen och in till hennes säng.
     Min älskade sambo och jag somnade som två "klubbade sälar" direkt vi la oss i sängen. Sedan, vid två-tiden, vaknade vi av att prinsessan var suuuuperledsen, jag tog upp henne och märkte att HELA sängen var full av kräk! =( 

Hon passade på att kräkas på både sin pappa och sin mamma innan hon slutligen fick sig en dusch och nya sängkläder. Sedan somnade hon och sov tills kl 06.00 imorse. Idag har det varit huuur lungt som helst...tja, hon har varit lite lös i magen, men inget mer kräk! Underligt!!! Jaja, vi hoppas att hon inte behöver kräkas nått mer...för ÅH vad vi tyckte synd om henne!!! Vår lilla älskling...att kräkas är verkligen det värsta som man någonsin kan göra...och hon som är så liten! =(

Vi håller tummarna...idag har vi alla varit som små zombier pga av trötthet!!! Men, givetvis så får vi även denna gång skylla oss själva! Vi hade såklart kunnat åka hem betydligt tidigare från stan, men vi hade ju så trevligt! Tack än en gång Maria & Marcus!

Nä, nu väntar sängen!
Kram på eder alla!!!
Over And Out

SKOJ!!!

Publicerad 2008-12-12 15:23:15 i Allmänt

Har precis kommit hem från inlandet där det firats lucia på "min" skola...åh så ofantligt duktiga våra elever är!!! Sedan bar det av till Troy och hans familj! Det var jättetrevligt att få sig en pratstund med mamma Johanna! =) Tack för det, det måste vi såklart göra oftare!!!

Strax kommer sambosen hem och då bär det av igen...in till stan för att dricka glögg, ska bli så skoj att träffa alla! Vissa har man inte sett på EVIGHETER!!! Undra om vi känner igen dem? *skratt* Ok, så länge sedan kanske det inte är, men de kommer ialla fall att tycka att tjoppan har vuxit, för så pass länge sedan är det ialla fall!

Kvickt inlägg detta...skulle bara gör en liten kort rapport om den första biten av dagen som gått, och den har varit KANON!!!

Höres!
Over And Out

Luciashow!

Publicerad 2008-12-11 19:58:34 i Allmänt

Då var man hemkommen från en mycket mysig kväll! Åh så duktig min underbara brorsdotter var, ja hennes klasskompisar också givetvis! Vår prinsessa var mycket intresserad av allt sjungande. Hon stod upp, skrattade och klappade händerna av förtjusning! Sedan fick hon även låna sin stor-kusins luciakrona! Oj, så fin hon blev!!!


(Vår lilla lucia!!!=)

Då är det strax Ghost Wisperer!!! Efter det blir det sängläge...skönt! Imorgon kl 09.00 är det dags för lucia igen, men då på min skola! Ska bli så skoj att få se alla mina elever igen!!!

På mammaträffen i stan var det trevligt, skoj som sagt att träffa nytt folk och deras barn såklart, alla lika fina! =)
Go´natt på er alla!
Over And Out

Mammaträff...

Publicerad 2008-12-11 09:00:39 i Allmänt

Vi ska som sagt på mammaträff idag, med massa mammor vi aldrig träffat förr. Blir skoj att få träffa lite nytt folk. Ja, Edvin & hans mamma är inte nytt folk....men, de andra.
     Ska gå en prommis med kära mamma innan vi drar iväg, det blir skönt! Idag är det inte fullt lika kallt.."bara" 5-.

Vi drar iväg lite tidigare till stan för att inhandla den sista julklappen på listan...nämligen sambons! Har inte den blekaste om vad jag ska inhandla till honom...förslag någon? Jaja, vi får se om det blossar upp någon insperation till någon när vi kommer in i butikerna.

Sen ikväll vid 17.00 ska vi på brorsdotterns luciafirande, ska bli sååå roligt! Vi får dessutom mat, tomtegröt...Mums! Hon hade även luciafirande med scouterna igår, tydligen var det hur vacker som helst enligt hennes mamma...synd att vi missade det...men, det kommer fler år! =)

Nä, nu ska jag sätta mig för att invänta Edvin och hans mamma som hade långtråkigt...

Pöss & ha en bra dag!
Over And Out

11 Minusgrader!!!

Publicerad 2008-12-10 15:48:27 i Allmänt

Wiie,  idag är det verkligen kallt...tycker att vädret kan stanna såhär nu (+ att det kommer ner 1 m till med snö!!!) Det går så mycket upp och ner nu förtiden!!! Synd bara att det blåste lite grann, det blev lite kallt om kinderna när vi gick ner till min kära farmor!
     Åh vilket gott fika vi fick! Hon hade bakat igår så jag kan lova att det fanns mycket gott där!!!

Idag har vi endast befunnit oss hos min farmor, så ingen action har hänt idag. Jag menar; tanten är 82 år! Så mycket action kan inte hända. Tja, en lårbenshals kan gå av....men, nått mer än så...nja. Fast jag måste erkänna att hon är våldsamt pigg! Där sitts det inte still många minuter inte! Vi spelade spel i ca en ½ timme, och sedan var hon rastlös! Så än finns det ruter i gumman! =)

Ska strax börja med maten, "gubben i stubben" kommer strax hem...sedan SKA vi åka och inhandla saker till vår kyl! Det rymms hur mycket som helst i den nu! =)

Haré Gott Igelkott!
Over And Out

8 Saker - "Utmaning"

Publicerad 2008-12-10 15:40:37 i Allmänt

Jag kände mig lite manad när jag läst utmaningen Maria hade på sin blogg....så här kommer mina "8 saker":

Regler:

1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar

8 favoritprogram:
1. Vänner
2. Vänner
3. Vänner
4 Vänner
5. Vänner
6. Hmm, tar nog Vänner..*skratt* Ser inga andra serier än Vänner.
7. KOM PÅ: GHOST WISPERER!
8. Hm, jag måste väl skriva in Desperate Housewives också.

8 saker jag gjorde igår:
1. Vaknade kl 06.00!
2. Umgicks med tjoppan & min mamma!
3. Tog en lååång prommis, som var härlig!
4. Fick våra nya vitvaror...tja, rostfrittstål-varor.
5. Bjöd min kära pappa på hemmagjort mos, fiskpinnar & spenatstuvning.
6. Såg sista avsnittet för säsongen av Desperat Housewives.
7. Bloggade.
8. Löste ca 1/3 av ett sudoku, sedan föll mina ögon igen! Jag var supertrött!!!

8 saker jag ser fram emot:
1. Fredagkväll då vi är bjudna på glöggkväll!!!
2. Jul.
3. Nyår...vad händer då?!?
4. Bruttans 1:års dag! Åh vad tiden går fort....hon föddes ju nyss!!!
5. Sommaren.
6. Att jag vinner nån miljon, och kan bjussa min älskade lilla familj till Canada & Mickan!
7. Pussar och kramar från min sambo! =)
8. En vinter med SNÖ!!!

8 favoritrestauranger:
1. Great Eastern
2. Max...
3.  
4.
5.     = Jag äter säääällan ute, så det är bara dessa två jag skriver upp!
6.
7.
8.

8 saker på min önskelista:
1. Ett renoverat kök.
2. En renoverad tvättstuga.
3. Nya golv uppe i alla sovrum.
4. En superstor blomma att ha bakom soffan uppe.
5. Ett helt betalt MC-körkort!
6. Att bruttans sovrum blir klart.
7. En supermysig julafton tillsammans med tjocka släkten! (Fast, det kändes nästan löjligt att önska sig! Det vet jag att vi kommer att ha!!! Men ok...att inte någon blir sjuk då!)
8. Att alla ska få må bra & slippa bli sjuka!!!

Jag härmar dig Maria och skriver likadant: Jag utmanar ingen utan de som vill göra denna "8 saker"-lista gör det, de som inte vill slipper!

Kylen & Frysen

Publicerad 2008-12-09 20:17:14 i Allmänt

Då var man stolt ägare till en ny kyl och frys. Känns bra att ha nya sådana, det tråkiga är bara att allt runt omkring känns ofantligt gammalt och grått! Vi ska så småningom fixa till vårt kök....men, det känns som att man vill göra det NU!!! Ni ser själva hur ofantligt stor skillnaden är mellan det gamla och det nya....känns skoj! Nu får vi bara hoppas att vi får "ändan ur..." och börjar vår renovering av köket!!!


(Gamla frysen, kylen såg likadan ut...men den har vi redan hunnit bära ut)


(Nya kylen & frysen)

Ja, nog blev det skillnad alltid! De gamla var dessutom 1.50 hög, och de nya 1.80! Så nu kommer det rymmas mycket mat! Det galanta i historien är att gamla frysen inte är trasig, det var bara kylen som brakade samman...så den behåller vi naturligtvis och har ute i garaget om man skulle behöva mer frysutrymme! Greeeeat!!! Frysutrymme behöver man alltid mer av.

Käre fadur har varit här och hjälpt oss bära in det nya och burit ut det gamla! Sedan fick han hemlagad potatismos med fiskpinnar & spenatstuvning; MUMS!!!

Funderar på att gå förbi min kära farmor imorgon, är 100 på att jag då får nått smarrigt fika och det är inte helt fel!! Jaja, vi får se vad som händer imorgon...vi ska hur som haver storhandla! Det behövs nu när vi inte haft någon kyl på en vecka!
     Taggar inför sista avsnittet av "Desperate..." och sedan väntar sängen. Hare bäst där ute, så hörs vi!

P&K
Over And Out

JAG DÖÖÖR!!!

Publicerad 2008-12-09 09:02:02 i Allmänt

Ha ha ha, vi var ju hos min älskade mamma i lördags. Där fick bruttan prova min mammas karls gamla läsglasögon....ja, vi får väl alla hoppas att hon slipper ha glasögon i framtiden. Faaaan (ursäkta ordvalet!) vad jag skrattade...jag dog nästan!!! *ha ha ha*
Nu vet vi ialla fall vilken bild vi ska ha på vårt "plakat" när tjoppan tar studenten...ha ha ha, nä skämt och sido...men ofanligt rolig såg hon ut ialla fall!!! Se själva! ↓


(Vår älskade glasögon-orm! Tur att det finns betydligt nyare och fräschare glasögon nu förtiden!)

Appropå nått helt annat så är jag VÅLDSAMT trött idag...tjoppan somnade strax efter 19.00 igår! Hon var supertrött! Men sedan när vi gick och la oss vid 22.00 så tyckte hon inte att hon behövde sova nått mer...vid 23.20 så hade hon ändrat åsikt! Dock vaknade hon när sambosen skulle iväg till jobbet imorse kl 05.20!!! ÅH så trött jag var!!!! Jaja, det är bara att hålla ångan uppe...
     Just nu sover hon ute i sin vagn och jag hoppas att hon tar en låååång sovstund! Mamma ska komma hit strax och då ska vi ta en prommenix! Det kan behövas....då kanske jag piggnar till i den -7 gradiga kylan! Härligt!!!

Haré bäst idag, så hörs vi!
Over And Out

ÖF

Publicerad 2008-12-08 20:22:52 i Allmänt

Idag var det öppna förskolan som gällde för mig och tjoppan! Skoj att träffa lite folk...sedan gick vi hem till Edvin och hans mamma och käkade lunch & surrade, också trevligt!

Imorgon på förmiddagen kommer äntligen vår kyl & frys!!! Just nu är vår kyl en kylbag...väääldigt liten kyl med andra ord. Har inte kunnat handla någonting som behöver stå i kylen!!! Men, men...på onsdags ska här handlas!!! Skoj med nya vitvaror...eller snarare "silvervaror", vi inhandlade nämligen vitvarorna i rostfritt stål, vilka var fläckfria! Det var mitt enda krav. Jag jobbade som städare en vecka i Göteborg förra sommaren, och jag kom att formligen HATA dessa kylar som var fuuuuullt med fläckar!!! Nu görs de tydligen fläckfria, så det blev sådana...spännande ska det bli imorgon; jag längtar!!!

I veckan händer det grejer. I dag var vi som sagt på ÖF, sedan på torsdag åker vi in till stan och går på mammaträff med mammor vi aldrig träffat förr. Skoj att träffa nytt folk...drar med mig Edvin & hans mamma också, de behöver också komma ut! *skratt* Sedan på ef. på torsdag ska vi gå och se min älskade brorsdotter gå i luciatåg! Sedan på fredagmorgon åker vi till mitt jobb på fredag för att se "vårt" luciatåg där!!! Känns konstigt att se ett luciatåg som inte jag har varit med och "gjort". Jag är ju musikläraren på skolan! Men jag är 100% säker på att det kommer att vara minst lika bra...ska bli jätteskoj att se!!! =)
     Slutligen, så åker vi på eftermiddagen på fredag till stan för att ha glöggkväll hos Maria med sambo! Ska bli såå skoj att få träffa alla som kommer att vara där!

Mm, nått mer har jag inte att tillägga för idag...jag avslutar min "rapport" så!
Kram Kram!
Over And Out

Nu gås det för fullt!

Publicerad 2008-12-07 20:20:12 i Allmänt

Nu går tjoppan för fullt...lite stapplig är hon allt...men, oja, hon går! Vår älskade sötnos!!!

Idag har vi hållit till hos svärföräldrarna nästintill heeela långa dagen! Fika, mat & sedan fika igen...lyx säger jag bara. Vi hade ingen ork till att göra någonting, pga av de stackars tre timmar sömn vi fick natten till idag. Vilket vi får skylla oss själva för att vi fick, vi gick ju inte och la oss förrän kl 02.20, och somnade inte förrän kl var 04.00; Damit!!! Kan inte minnas när jag gick och la mig så sent/tidigt sist!


Så denna kvällen förmodar jag lider mot sitt slut för oss nu...tjoppan sussar för fullt, och vi kommer strax att vandra den vägen vi också!


Kram & Go´natt!

Over And Out

UPS!

Publicerad 2008-12-07 09:29:37 i Allmänt

Jag missade visst att skriva ett inlägg igår...inte alls konstigt faktiskt! Vaknade upp 08.20 och då åkte vi raka spåret upp till min mamma där det serverades frukost och löstes melodikrysset, vilket vi har som "tradition" varje lördag 10.03! =) 
     Därefter var det grötfest, där jag underhöll med gitarrspel och sång...det värsta av allt var att jag vaknade igår morse och hade knappt någon röst. Min älskade sambo bara gapade när han hörde mig och sa:
"- Men älskade du, inte kan du sjunga idag, du har ju ingen röst!"
Men, skam den som ger sig...jag grabbade tag i gitarren och fick publiken med mig i alla sångerna, så jag hoppas och tror inte att de märkte allt för mycket av min heshet!

Efter detta drog vi tillbaka till kära mamma där vi fick ost och kex, samt spelade "Geni", vem svarade flest rätt?!?!? Moi, såklart! *skratt*
     Åkte sedan hem, la lilltjoppan, såg slutet av "dansbandskampen", där Robert Gustavsson av alla människor sjöng i ett band...eller ja, hans rollfigur Roland. Sedan satt vi oss framför vår varma kamin tog var sitt vinglas och surrade tills kl var 02.20 inatt!!!!! Nä, tydligen har vi inget förstånd över huvudtaget...vi vet att vår dotter kliver upp 06.20, men det var sååå mysigt att bara sitta vi två, utan att tänka på någon annan. Mycket blev disskuterat under vår mysiga kväll! Det är sååå mysigt när det bara är HAN & jag! =) Det är alltid underbart att ha sin lilla prinsessa med, men ibland är det faktiskt skönt att få lite egentid med varandra...det behöver man!

Fick i morse kliva upp 07.45...behöver jag skriva att jag var trött?!?!?! Men, men är huvudet dumt får kroppen lida, så är det...och det var sååå värt det! =)

Kram, vi hörs!
Over And Out

Myyys! =)

Publicerad 2008-12-05 21:36:13 i Allmänt

Japp, nu är sambon iväg för att inhandla ostkrokar & chips...så nu är vi onyttiga minsann! Men det får man vara; Ibland!! =)
     Det ska bli sååå mysigt att bara få rå om varandra, eftersom vi inte fått nån kväll tillsammans denna veckan pga hans eftermiddagsskift. Så nu blir det mys framför tv:n.

Kraaaam & Go´natt!
Over And Out

Svägerskan! =)

Publicerad 2008-12-05 13:15:08 i Allmänt

Har precis kommit hem från min älskade svägerska! Vi drack kaffe och snackade skit...fick oss också 40 minuters promenad i skogen med hundarna, toppenbra säger jag! =) Alltid lika trevligt med våra fredagar, då vi är lediga bägge två...vi är duktiga på att surra bort tiden, så det är tur att jag har henne nu när min andra "pratkvarn" till vän har börjat jobba!!! *saknar dig*
     Tjoppan ville bara sova en halvtimme utanför min kära svägerska...hon ville såklart träffa sin kusin & "moster"! Så nu sussar hon som en stock ute på bron...får hoppas att hon tar en låååång sovstund den här gången för att kompensera den korta hon tog på förmiddagen!

Idag ska vi äntligen åka och hämta våra bordskivor!!! Dessutom ska vi skicka iväg alla våra julkort...de blev sååå underbart fina! Ska lägga upp det kortet här sedan, men det blir efter alla har fått sina kort. Vill inte att de ska få se dem innan ju!

Kraaaaaaaamen
Over And Out

Det Var Menat!!!

Publicerad 2008-12-04 22:25:03 i Allmänt

Har precis sett klart Ghost Wisperer och där träffade huvudrollsinnehavaren sin biologiske far, vilken sa till henne:
"- När jag och din mamma träffades var det för att det var meningen, det var meningen att vi skulle skapa ett underverk!"
Det träffade mig verkligen direkt i hjärtat...för då visste jag, åh så självklart! Det är ju därför jag och min älskade sambo träffades och sedan blev tillsammans! För att skapa ett underverk!!! Nu är hon här...och vi hoppas på, ialla fall ett till litet underverk! =)

Jag har alltid trott på kärlek vid första ögonkastet, men inte förrän jag träffade min sambo visst jag vad det verkligen innebar! För det var verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag såg honom! =) Att det sedan tog oss 1½ år att bli tillsammans är en helt annan historia...
     Vi träffades första gången 1 november 1997, men blev sedan tillsammans 16 augusti 1999, vilket känns helt knäppt! Ser man i kalendern så är det snart 10!!! år sedan...men, känner jag i hjärtat så är det bara något ynkligt år, inte mer! Konstigt...men, de säger ju att tiden går undan när man har roligt...och det har vi sannerligen haft!!! Jag är faktiskt fortfarande lika kär som jag var då!!! HÄRLIGT!!!!! Det är inte alla som är så lyckligt lottade!

Jag har hört många som säger att de första året med en liten bäbis är avgörande för om man ska stanna eller gå. Att väldigt många förhållanden spricker det första året med den nya familjemedlemmen pga att man "bara" blir mamma & pappa istället för de människor man var innan bäbisen kom.
     Så känns det inte alls! Vi har snarare kommit varandra närmare än vad vi var förut, om det nu är möjligt! När jag ser kärleken i min sambos ögon när han tittar på vår dotter känner jag att ÅH vad jag valde rätt! Det finns ingen annan pappa som kan älska som honom....helt sjukt!!!


(Mina två kärlekar!!!)

Detta inlägg blev ett kärleksinlägg till min lilla, men dock så UNDERBARA familj!!!
Hoppas ni därute är lika lyckligt lottade som jag! =)

Kram
Over And Out

Barnvakt

Publicerad 2008-12-04 20:21:26 i Allmänt

Då har man varit trebarnsmamma ikväll då. Gick, som väntat, galant...tjoppan sov från 14.00-16.30, så jag var i stort sett bara tvåbarnsmamma åt sambosens systersöner, och de skötte sig kanon! Vi spelade spel och räknade matte...sedan fick jag middag också, och det var verkligen inte fy skam! 
     Barnvakteriet blev mellan 13.00-16.20 för då kom killarnas pappa hem. Jag och tjoppan stannade ett tag och surrade lite, det var trevligt. Vi åkte hem kl 19.00.

Nu sover prinsessan för fullt och jag sitter och ser Ghost Wisperer, det är ju torsdag! Det är bara reklam nu, så detta inlägget blir ett snabbt ett....måste återgå till "dumburken"!

Ha en underbar natt!!!
PÖSS
Over And Out

Ajeeee!

Publicerad 2008-12-04 10:05:35 i Allmänt

Vaknade med enormt halsont...det är inte kul = dagens I-landsproblem! Tycker faktiskt liiiite synd om mig...fast mest om min älskade lilla prinsessa som har hosta! Hon har fasiken inte varit sjuk en dag sedan hon föddes. Alla runt omkring oss har varit både febriga och jätteförkylda...känns bra att hon väntar med att vara sjuk! Men nu när hon hostar så sticker det i mammahjärtat. Hade jag kunnat, hade jag tagit hennes hosta så hon slapp den! Tyvärr går ju inte det! =(

Idag ska vi vara barnvakt åt min sambos systersöner, en på sex & en på nio år...får man känna på hur det är att vara trebarnsmamma! Sambosen åker och jobbar vid 15.00, och då ska jag vara ensam tillsammans med barnen, får vi se hur de går.

Satt och tänkte imorse på att vi har minsann inte varit på en kräftskiva på 2!!! år. Jag & min älskade vän Sara hade som "tradition" att ordna kräftskiva på hösten. Men i april -07 kom hennes lilla tjoppa och sedan i februari -08 kom vår, så det har liksom kommit annat emellan!
     Men, vi fick oss faktiskt kräftor på sensommaren i år, när vi åkte med min älskade mamma & hennes karl på en båttur! Tjoppan va sååå söt när hon fick bekanta sig med en kräfta! *skratt* Ja, se själva får ni se: ↓


("Kräft-äterskan" *tihi*)

Måste väl gå ned och göra iordning gullungens mat innan hon vaknar...igen. Hon vaknade precis, efter bara 45 minuters sovande, vilket i vanliga fall brukar vara minst 1½ timme. Så nu har jag gungat henne till sömns igen efter 15 minuter gung! Får vi se om hon sover 45 minuter till, skulle vara behövligt!

Hoppas ni får en toppendag!
Over And Out

MÄTT!!!

Publicerad 2008-12-03 21:23:23 i Allmänt


                                                        
Såhär mätt känner jag mig nu!!! Ja, nu var jag gravid på den här bilden...men ni fattar?! 
     Herregud vilket julbord vi har fått äta från ikväll! Allt var såklart jättegott! Hulda fick äta mina älskade skumtomtar som jag inte kan äta, pga av mitt godisuppehåll. Men, det gick väldans bra ändå, bättre än vad jag väntat mig.

Tror ni att min älskade prinsessa sov när jag kom hem 20.12??! Dagens IQ-fråga *skratt* Nä, såklart inte...tror ni verkligen att hennes morfar klarade av att höra henne snyfta innefrån sin säng 2 sekunder. Enligt honom var det inte ens 2 sekunder! Ha ha ha, han är så underbar min pappa...världens snällaste!!! Han & tjoppan hade haft huuur trevligt som helst tillsammans, lekt & stojat!

Blir strax sängen. Jag har idag haft, vilket jag nästan ALDRIG har, huvudvärk. Men jag brukar nästintill aldrig ta huvudvärkstabletter utan jag sover bort min huvudvärk istället...det fungerar alltid! Så därför blir det en tidig kväll, ska bara göra mina sit-ups sedan; SÄNGEN!

Go´natt!
Over And Out

(Parantes: Jaaaaaa, jag har alldeles glömt bort det underbara som hänt oss = ironi på hög nivå!!! Vår kyl har brakat sönder, så vi måste inhandla en ny. Känns helt kalas nu när alla pengar har gått till julklappar!!! *NOT* Visst hade vi tänkt inhandla ny kyl & frys, de vi har är nämligen 30 år gamla, så det är ett under att de hållit så pass länge. Men, vi hade tänkt vänta till vårt kök ska renoveras här framöver...inte nu, inte strax innan jul! Känns inte skoj att slänga ut med 18 000:- nu när man inte har några pengar nästan! Man får tänka poet löser sig, sa han som sket i vasken! *skratt* Slut på parantes!)

Julbord!

Publicerad 2008-12-03 15:31:12 i Allmänt

Det har jag fullständigt glömt bort att skriva; Jag är bjuden av Lärarförbundet på julbord ikväll! Mmmm va gott!! Synd bara att jag inte får äta mina älskade "skumtomtar"! Slutade med godis i höstas, och har jag bestämt mig så har jag det, då kan inte ens en "skumtomte" få mig att äta godis...även om jag och Hulda är de som brukar LÄNSA efterrättsbordet på detta! ;)

Nä, nu måste jag ta hand om min dotter...hon är grinig och vill kramas! =) Det säger man inte nej till..hon ska få vara med sin morfar undertiden jag är på julbordet.

Vi hörs senare!
Over And Out

"Morning has broken..."

Publicerad 2008-12-03 09:39:55 i Allmänt

Japp nu är det morgon igen! Tycker att det nyss var kväll...i morse hade jag kunnat sova lite längre, till åtta ialla fall. Tjoppan tyckte att det var morgon redan kl sex, fast vi klev inte upp förrän sju...så det kändes ändå OK.

Idag hade vi tänkt fara och hämta de bordskivor som vi har beställt till vårt matsalsbord! Just nu rymms det, om man även placerar två stycken vid kortsidorna 10 stycken vid bordet. Nu med bordskivorna kommer det att rymmas sex stycken till! Det är alltid bra att ha ett stort bord om man hade tänkt bjuda många på middag; ex. jul! Det kommer att rymmas fjorton stycken runt vårt bord då! Får se hur det blir, får bjuda in "lite" folk på middag då, för att se att de fungerar!

Hade funderat på att åka och bada imorgon, men just nu känns det tungt. Både jag och skruttan har lite hosta så jag vet inte hur jag ska göra. Det återstår att se...vi får se hur vi känner oss imorgon!

Kramen, och ha en suvverän dag!
Over And Out

AAAHHH, 8 STEG!!!!!!

Publicerad 2008-12-02 21:00:34 i Allmänt

Ååååh, nu ALLDELES NU spricker mitt mammahjärta i hundratusen bitar av STOLTHET!!!!! Vår lilla ängelprinsessa gick idag 8 steg helt själv! 9½ månad gammal! =) Jo, hon har gått tidigare från mig och till sin äldre morbror, som jag också trodde skulle dö av stolthet...han tycker verkligen att hon är världens sötaste (ja, efter sina flickor naturligtvis!) De stegen var inte 8 till antalet, utan kanske 4-5 stycken...jo, vi var också då helt sjukt stolta!! Men, ååååååååh så in i bomben stolt jag är nu! =)
     "Ryktet" om tjoppans framfart har spridigt sig så långt som till Göteborg och min lillebror *skratt*...jag är impad...men, eftersom "ryktet" är ett vänligsinnat sådant så är det bara roligt! =)


(Gå-vagnen är tjoppans bästis just nu...speciellt när hon får skjutsa någon!)

Visst har jag suddat bra? *skratt* Jag vill inte lägga ut någon annans barn på internet...det får dom göra själva om de nu vill det, det är ialla fall bästis Saras tjoppa som får sig en åktur! Hon var så duktig, satt alldeles stilla och åkte fram & tillbaka medans prinsessan skjutsade henne!

Ups, nu är klockan strax 21! Måste bänka mig framför tv:n för nu börjar "Desperat..." strax, och som bekant har jag, lite ofrivilligt, blivit en "gluttare" av denna serie!

Pöss På Eder Alla!!!
Over And Out

???

Publicerad 2008-12-02 10:16:52 i Allmänt

Ingen aning om vad som händer idag...har tränat sångerna & gitarrspelet inför lördagens underhållning på grötfesten som jag och lilla familjen ska fara på till helgen så det är klart...annars är det lugna gatan! Sambosen & skruttan ligger och sover bägge två och här sitter jag alena. Mamma har precis lämnat mig, hon var här en snabbis och tog en fika!

Det är verkligen lyx när man har sina föräldrar nära! Min syster bor i Göteborg och har två underbara söner, vilka jag saknar mest hela tiden...men, så långt bort skulle jag aldrig bo...jag vill verkligen att mina barn ska få träffa och lära känna sina mor & farföräldrar. Sedan har man haft ett sådant stöd av sina föräldrar också, vilket har varit helt otroligt! Något som min syster har fått klara sig utan (vilket hon givetvis har gjort)...men, det är lyxigt när man har dem nära!!!

Satt upp julgardinerna förra veckan och i går så blev det pricken över i:et med stakar & julstjärnor i fönstren! Åh så mysigt det blir när man har fått upp dem!!! Dessutom snöar det ute nu också, vilket också är UNDERBART!!!

Firar jul gör vi, som jag tidigare nämt, hos min älskade storebror. Hela högen; båda bröderna, mor & far samt vår lilla familj. Trist bara att min älskade syster inte kommer hem...men, jag hoppas att de har möjlighet att göra det något framöver. Hade jag bara haft obegränsat med pengar har jag åkt ner med tjoppan direkt!!! Får hoppas att man vinner nån miljon strax....*skratt*

Med önskan om att ni alla får en underbar tisdag!
Kraaaaaam
Over And Out

Torr Hosta

Publicerad 2008-12-01 20:35:22 i Allmänt

Jaha så var denna dagen strax förbi...åh vad tiden går undan!!! Nyss kom man hem med en liten, liten skrutta och nu, helt plötsligt är hon strax ett år...jaaa...tiden går verkligen undan! Idag har vi bara varit hemma och haft besök av två beundrare. *skratt* Edvin och hans mamma kom förbi och sedan kom Johanna och hennes lilla skrutt förbi, mycket trevligt ska jag säga!
     Blev av Johanna hembjuden till dem på middag! WooHoo säger jag bara...nu när sambosen jobbar eftermiddag så är det så lyxigt att slippa laga mat själv, och framförallt äta ensam! Faaast, nu förtiden behöver jag aldrig äta ensam, tjoppalisa är här med mig och det är helt underbart!!!

Vi åkte även förbi stallet! Åh så jag saknar att rida och vara instruktör! Tjoppan blev skrajsen för en häst som nös *ha ha ha* Det blir nog ingen ridtjej av henne. Fast, det där återstår att se, hon kommer säkerligen att få följa med mig fler gånger! Hon var bara nån månad när hon följde med mig första gången jag åkte och red.

Vet ni vad jag gjorde igår?!? Såg en film som jag ALDRIG trodde att jag någonsin skulle se;
Transformers! Filmen handlar om två tonåringar som dras in i kriget mellan goda "autobots" & de elaka "deceptiocons", vilka är robotbilar från yttre rymden. Jo, jag vet...det låter, som min elever brukar säga, att den SUGER FETT!!! Men jag blev faktiskt överraskad...den sög inte så fett som jag hade trott. Dessutom är den gula bilen, en Chrystler "ME Four-Twelve", så VÅLDSAMT snygg så att man bara vill äga den, så därigenom är det lite rolig också! ;)


(Våldsamt Snygg!!! Bilden är lånad från Wikimedia)

Har haft dryg "torr-hosta" idag också...men den hoppas jag går bort innan jag ska sova, det är jobbigt att ligga och hosta och försöka sova samtidigt!

Kramen på eder alla!
Over And Out

Om

Min profilbild

Inte Utan Min Dotter

Är en gla´ & tokig tjej! I början av 2008 kom vår dotter, ett efterlängtat underverk! I mitten av 2010 kom vårt andra underverk, en underbar liten son! Nu senast i mitten av 2012 kom så slutligen vårt tredje underverk, världens finaste lillasyster! Dessa charmtroll fyller verkligen livet med skratt, tårar & galenskap! =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela